2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ben
14 nısan
15 nisan
16 nisan
17 nisan
18 nisan
19 nisan
20 nisan
21 nisan

313 kere ayet el kursı okudum her gun bunları hepınıze armagan edıcem yarınkı duamı da okuycam oyle armagan edıcem allahım kabul eder ınsallahhh....

bu yazdıklarınızdan hangisini okuyayım benddee

önce bebişini büyüt o zaman başlarsın yeniden işe insanların ne dediği önemli değil nazayse sen önemlisin bırak ne derlerse desinler sen kendin için iste bebğini kendini bilmez o kadar çok insan varki onların laflarıyla üzülmek yersiz bu arada sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın daha önce yazdıysanda unuttum ben

yarın da kayınvalıdem arkadaslarına dagıttıgı 4444 kere tefrıcıyenın duasını yapacak ona da soylıycem burdakı tum arkadalara armagan olsun dıye.rabbım kabul etsın ınsallah.....

30 yasındayım 3 yıllık evlıyım cnm sen?

KIZLARRRR ayımı günümü şaşırdım ben bugün cuma diye okudum gece yattım mutlulukmu şaşkınlıkmı nasılım anlamadım ama bebegimle benimle oldugunu bilmek harika bir duygu
DEKOPA canımya üzüldüm inan du et canım ama keşke kahverengi gelseydi leke şeklinde :ALLAH tan umut kesilmez inş test sonucun güzeldir ..

bu yazdıklarınızdan hangisini okuyayım benddee

canım listede olanları oku önce bence çünkü cuma duası yapılacak.sonra hangisine vakit bulursan onu oku...Rabbim kabul eder inşallah..inşallah tedavin olumlu sonuç verir.aşılama konusunda bir bilgim yok direkt tüp bebeğe başlamıştık biz o yüzden bişey diyemeyeceğim...Rabbim yardımcımız olsun....

kızlar dekopa gelir diye bekledim ama daha fazla dayanamayacağım başım çok ağrıyor biraz uyuyayım.inşallah iyi haberlerle döner...hepinize iyi günler..öpüyorum çok....

kızlar sonucum 65.30

doktorum güzelll dediiii rabbime şükürler olsunnnnn.. Allahım dileyen herkese versinn.. şimdi tek dileğim kanamam kesilsin ve değerim artsınnn... çok duygulandımm hemen sizlere yazmak istedimm can yoldaşlarım benim sizlerle herşeyimizi paylaştık iyiki varsınızzz..

ayyy çatladım kız bekle bekle...ay çok güzel bi değerrrrmaşallah topiğimizeeeeee ....çok sevindim canımyeni hamişimizzzdarısı bekleyenlerin başınaaaaaRAbbim kucağına almayıda nasip etsin...inşallah kanaman bi an önce keslir...yat dinlen yorulma sakın emi....ben şimdilik çıkıyorum canım byyyyy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm bnmmm hadı gozunmuz aydın bı hamıle dahaaa ya bole yaptıkca sız ben de gdıp test yaptrmk ıstıyorum ya offfffffffffff

sağol canım benim darsıı hetrkesin başınaaa bende çatladım beklerkennnnn erken beklenmedik br zamanda olduu Allahım ne olur yardım et değerim artsın çok heyecanlandım elim ayağım dolaştııııııı:84::84:

hıııııh gecenin kaçında günümü şaşırıp iyiki kuran okuyup dua etmişim maşallahhhhh sana oh yaaa oh kimse boynu bükük kalmasın bu yolda tebrikler bitanemmm..

hıııııh gecenin kaçında günümü şaşırıp iyiki kuran okuyup dua etmişim maşallahhhhh sana oh yaaa oh kimse boynu bükük kalmasın bu yolda tebrikler bitanemmm..

Allah dualarımızı kaul eti . dua eden herkesin ağzına sağlık Rabbim kucaklarını boş bırakmasınn inanamıyorum halennn ...

ayyyyy süperrrrrrrrrr bir hamiş daha yaşasınnnnn allah kucağına almak nasip etsin valla dörtgözle bekledik sonuçu oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…