canım bunları okuyoruz sonra cuma günü sela ile ezan arasında duamızı yapacağız kendimiz ve birbirimiz için...
ayrıca ben _ha mim_surelerini okudum 3 cuma dünya kelamı etmeden okuyup sela ile ezan arası duasını yapıyorsun.sonuncuyu yarın okuyacağım.
313 kere ayetel kürsi okuyorum.
4444 selati tefriciye okuyoruz.
duamızı ediyoruz.rabbim inşallah kabul eder...seni de alayım listeye cuma günü salaya kadar oku...duana bizi de kat...Rabbim kabul eder inşallah...
canım bunları okuyoruz sonra cuma günü sela ile ezan arasında duamızı yapacağız kendimiz ve birbirimiz için...
ayrıca ben _ha mim_surelerini okudum 3 cuma dünya kelamı etmeden okuyup sela ile ezan arası duasını yapıyorsun.sonuncuyu yarın okuyacağım.
313 kere ayetel kürsi okuyorum.
4444 selati tefriciye okuyoruz.
duamızı ediyoruz.rabbim inşallah kabul eder...seni de alayım listeye cuma günü salaya kadar oku...duana bizi de kat...Rabbim kabul eder inşallah...
cnm ben ıstıfa ettım 4 ayonce kayınpederımı kaybettım valıdemın yanına geldım kendını yalnız hıssedıyor dıye.o yuzden yenı bı ıse de hemen baslamak ıstemedım bı gebe kalayım dedım sonra buluru bı ıs olmazsa dogururum oyle baslarım bı gebe kalabılsem off herkes benı sıkıstırıyo ya daha ayım dlmadan ee var mı bıseler dıyolar sureklı ben daha yenı basladık calısmalara dedım halbukı 2 yıl 2 aydır ugrasıyoruz sımdı nasılsa tup olur dedım en kotu donmuslarla olur dedım ne donmusum var ne bıse ve sıkıldım artık tokat gbı evet hamıleyım dıye yuzlerıne carpmak ıstıyorum yaaa
ben
14 nısan
15 nisan
16 nisan
17 nisan
18 nisan
19 nisan
20 nisan
21 nisan
313 kere ayet el kursı okudum her gun bunları hepınıze armagan edıcem yarınkı duamı da okuycam oyle armagan edıcem allahım kabul eder ınsallahhh....
önce bebişini büyüt o zaman başlarsın yeniden işe insanların ne dediği önemli değil nazayse sen önemlisin bırak ne derlerse desinler sen kendin için iste bebğini kendini bilmez o kadar çok insan varki onların laflarıyla üzülmek yersiz bu arada sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın daha önce yazdıysanda unuttum ben
30 yasındayım 3 yıllık evlıyım cnm sen?
canım hadi ALLAH kolaylık versin bir anda olsun bitsin gelsin mutlu haberin inş
KIZLARRRR
YASİN FETİH MERYEM AYETEL KÜRSİ bende okudum yeni ben bu saatte yatarsam sela vakti yetişemeyebilirim diye yeni okudum rabbim kabul etsin hepimizin dilegini kabul etsiin iyi geceler yada iyi sabahlar heppiiinizi öpüyorum..
4 ay sonra 30um dolcak yanı 81 dogumluyum agustos 29 da denebılırrrr
bu yazdıklarınızdan hangisini okuyayım benddee
kızlar sonucum 65.30
doktorum güzelll dediiii rabbime şükürler olsunnnnn.. Allahım dileyen herkese versinn.. şimdi tek dileğim kanamam kesilsin ve değerim artsınnn... çok duygulandımm hemen sizlere yazmak istedimm can yoldaşlarım benim sizlerle herşeyimizi paylaştık iyiki varsınızzz..
kızlar sonucum 65.30
doktorum güzelll dediiii rabbime şükürler olsunnnnn.. Allahım dileyen herkese versinn.. şimdi tek dileğim kanamam kesilsin ve değerim artsınnn... çok duygulandımm hemen sizlere yazmak istedimm can yoldaşlarım benim sizlerle herşeyimizi paylaştık iyiki varsınızzz..
ayyy çatladım kız bekle bekle...ay çok güzel bi değerrrrmaşallah topiğimizeeeeee .... çok sevindim canım yeni hamişimizzz darısı bekleyenlerin başınaaaaa RAbbim kucağına almayıda nasip etsin...inşallah kanaman bi an önce keslir...yat dinlen yorulma sakın emi....ben şimdilik çıkıyorum canım byyyyy
kızlar sonucum 65.30
hıııııh gecenin kaçında günümü şaşırıp iyiki kuran okuyup dua etmişim maşallahhhhh sana oh yaaa oh kimse boynu bükük kalmasın bu yolda tebrikler bitanemmm..
kızlar sonucum 65.30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?