2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ayduman canım çok teşekkür ederm bu topik çok lanslı geldi hepimin duaları sizlerin güzel kalbi ileee destek oldunuz Allah herkesin dileğini kabul etsinnnnn. nazayse ve diğer arkadaşlar hadi bakalım sıra sizdeee rabbime şükürler olsun Allah hepimiz için tamamına erdirsin kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip etsinn

aminnnnnnnnnnnbı uzulen hlycn oldu keske o da sevıneydı yaaaa

aminnnnnnnnnnnbı uzulen hlycn oldu keske o da sevıneydı yaaaa

evet canım bir yanımız buruk kaldı.. ama Raabim büyük onuda hamiş çıkarıcaz tam 4 yıldır uğraşıyorum sabır ve dua canım hepimiz inşallah dualarımıla ve hlycn sabrı ile oda muradına ericek

cnm ya kım bılır senı ne kdr sıkıstırıolardır ya zeynep off rabbım nasıp etsın ınsallahhh.....

Evet cnm ozellikle esim o kadar cok istiyor ki tabii ben de.Artik zamanimiz geldi de geciyor sukur evliligimiz iyi gidiyor Allahim bide bebek verirse tamam olucaz.Benim tedavim mayis ayina kaldi gibi gorunuyor nazayse.Daha hala regli olamadim.Igneleri biraktiktan 2 hafta gecti.Normaldir degilmi?

cnm stres de etkılıo bılıosun olsun mayıs olsun
ama olsun dımı cnm hayırlısı olsun hakkında benım de evlılıgım cok sukur cok ıı gıdıyo ama ıste eksık var bebegı yaaaa olcak ınsallahh olcak ben bu tedavıyı ılk defa gırdugum ıcın adet ne zaman gelır hıc bılemıyorum cnm bnm allahım cok da tecrubelenmem ınallahhhhh

kıslar sımdı kımler hamıs bı hatırlasak
ankara
ayduman
sıla
rana
dekopa
baska var mı yaaa
kardelenın de ıdrarı pozıtıf cıkıoooo

Kizlar ben cok ktym opu dan beri midem cok bulanyo. Basim dnyo gece gndz kustum kusucam nedenn bolym normal mi kii kalkamyrm yrmden

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse....................ivi..............4500.................?
ayduman.............. ege tup.......... 4400............ pozitifdekopa....................umut............5000.............pozitif
ayse url..................bursa art........5000................?
ankara_06...............erdem............3.500............pozitif hlycn.................konya kızılay........4700.............negatif
lahor.......................umut.............5600.............pozitifmersenem.........konyaeurofertil.......4500................?
sılanaz...................int hosp...........8000.............negatif
pinar1202...............ege tup...........4300................?

eklemek ısteyen yok mu arkadaslar?

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı..........merkezin adi... hersey dahıl fıyat.. sonuc
nazayse..................ivi..............4500.............?
ayduman............ ege tup.......... 4400........ pozitifdekopa..................umut............5000.........pozitif
ayse url................bursa art........5000............?
ankara_06............erdem............3.500........pozitif
hlycn...............konya kızılay........4700.........negatif
lahor.....................umut.............5600.........pozitifmersenem.......konyaeurofertil.......4500............?
sılanaz.................int hosp...........8000.........negatif
pinar1202.............ege tup...........4300............?

eklemek ısteyen yok mu arkadaslar?

yaaa sıra kayıyo nden ole oluyo anlamadım vallaaaaa

merhabalar
sizin by coşkunuzu dayanışmanızı görünce çok sevindim
doğru yerde olduğuma bende 19/04 transferim oldu 7 embriyomu dondurdular doktor çok iyi yere bıraktık dedi artık rabbime dua ediyorum çok sabırsızım inşallah bebeğim tutunur bu ilk o yüzden heycanım dorukta

hosgeldın cnmmmmm dogru yerdesın burda sımdıye kdr buay bırsuru gebe cıkardık hadı darısı basımıza olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…