2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

valla bılsem ben uygularım cnm yaaaa ole heyecanlıyım kııı
bnm de 14 nısan transfrım oldu ve gup gup kalbım ya test yapasım var ınan kı....

iğnelerden popomun üstüne oturamıyorum
2 iğne vuruldum çok acıdı
allahım kimsenin emeklerini boşa çıokarma 1 tane embr olunca çok kıymetli acaba içimde neler oluyor meraktayım

valla bılsem ben uygularım cnm yaaaa ole heyecanlıyım kııı
bnm de 14 nısan transfrım oldu ve gup gup kalbım ya test yapasım var ınan kı....

canım sabah doktoru ilk aradığımda hemşire henüz erken test yapma çıkmaz dedi. sonra kanama başlayınca doktor yaptır dedi... bekle biraz daha canım.

yeni gelen arkadaşlara hoşeldiniz diyorıum

bu arada pozitif sonuç alıp kanaması olan varmı arkadaşlarr çok tedirginiimm:18::18::18::18:

nisa34......lemi ibrahimoğlu...........6000..........?

allahım kimsenin emeklerini boşa çıokarma 1 tane embr olunca çok kıymetli acaba içimde neler oluyor meraktayım

ilk denemen mi yas kac valla benım ılk denemem yasım da 29.5 esımde sperm sıkıntısı var 10 saglıklı yumurtanın 1 tanesı ılereyebıldı o da karnımda dua etmekten ıcım cıktı donmusum da yok bılmıyorum allah buyuktur...

canım gülsüm böyleydi hatırlasana....yani ankara.....yeni durdu sayılır kanaması

cnm ben ıgne kullanmıyorum progynex 200mg kapsul kullanıyorum sabah aksam cok canın acıyosa bı konus drla belkı degıstırır cnm

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı..........merkezin adi... hersey dahıl fıyat.. sonuc
nazayse..................ivi..............4500.... .........?
ayduman............ ege tup.......... 4400........ pozitif
dekopa..................umut............5000...... ...pozitif
ayse url................bursa art........5000............?
ankara_06............erdem............3.500....... .pozitif
hlycn...............konya kızılay........4700.........negatif
lahor.....................umut.............5600... ......pozitif
mersenem.......konyaeurofertil.......4500......... ...?
sılanaz.................int hosp...........8000.........negatif
pinar1202.............ege tup...........4300............?
nisa34...........florancenıghtngle.....6000............?

cnm ben ıgne kullanmıyorum progynex 200mg kapsul kullanıyorum sabah aksam cok canın acıyosa bı konus drla belkı degıstırır cnm

canlarım ben hemiğne hem kapsül alıyorum iğne zor ama etkili dayan canımm... nazayse sen sadece kapsulmu alıyorsun canım

7 gebemiz var kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harıkaaaa..............

maşallahhhhh darısı başımızaaa...artsın saylarrr ...gelsin bebecikler....dolsun göbecikler...
merkezın adımı bu nısacım

canım benim doktorum hastanenin imkanlarını kullanıyor sadece ...merkez değil yani doktor...şimdi florence nightingale ile çalışıyor.

kız cevap yazmadan nerden buldun hastanemi...ne hafıza var maaşallahhh

canlarım ben hemiğne hem kapsül alıyorum iğne zor ama etkili dayan canımm... nazayse sen sadece kapsulmu alıyorsun canım

cnm ben sadece rahımden kapsul alıyorum fıtıl seklınde bu da cok etkılı ılla ıgne yemeye gerek yok yanı dırek rahıme verıyosun...ıgne yıyebılırmıydım bılemıyorum allahım dagına gore kar verdı....

evet ilk denemem yaşımda transferimden 1 gün sonra 30 oldu :)
17 tane yumurta aldılar 13 tanesi döllendi sonra 8 tanesi kalmış 1 tanesi transfer edildi
kalanı dondurdular

ben jel alıyorum alttan göbekten iğne kalçadan iğne göbek bantı sizde bunlar yokmu

kızlaaar naber?? çok yazmışsınız 2-3 gündür bakamadım.. nasıl hangi güzel haberler var ?? ne durumda listemiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…