arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum
hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse....................ivi..............4500.................?
ayduman.............. ege tup.......... 4400............ pozitifdekopa....................umut............5000.............pozitif
ayse url..................bursa art........5000................?
ankara_06...............erdem............3.500............pozitif hlycn.................konya kızılay........4700.............negatif
lahor.......................umut.............5600.............pozitifmersenem.........konyaeurofertil.......4500................?
sılanaz...................int hosp...........8000.............negatif
pinar1202...............ege tup...........4300................?
eklemek ısteyen yok mu arkadaslar?
kızlar sonucum 65.30
doktorum güzelll dediiii rabbime şükürler olsunnnnn.. Allahım dileyen herkese versinn.. şimdi tek dileğim kanamam kesilsin ve değerim artsınnn... çok duygulandımm hemen sizlere yazmak istedimm can yoldaşlarım benim sizlerle herşeyimizi paylaştık iyiki varsınızzz..
kızlaaar naber?? çok yazmışsınız 2-3 gündür bakamadım.. nasıl hangi güzel haberler var ?? ne durumda listemiz??
canım dekopa hamileeeeee...bugünkü güzel haberimiz bu..senden ne var ne yok nasılsın
kızlar sonucum 65.30
doktorum güzelll dediiii rabbime şükürler olsunnnnn.. Allahım dileyen herkese versinn.. şimdi tek dileğim kanamam kesilsin ve değerim artsınnn... çok duygulandımm hemen sizlere yazmak istedimm can yoldaşlarım benim sizlerle herşeyimizi paylaştık iyiki varsınızzz..
Allah razı olsun canımmm hepimiz için inşallahhcanım çok sevindim okuyunca kendim hamileymişim gibi böyle hamileleik haberlerini alınca sevinçten göz yaşlarımı tutamıyorum allah tamamını erdirir inşallah
canim benim gozun aydin cok guzel, kacinci gun degerin hadi hayirlisi rabbim hepimizin yardimcisi olsun, tekrar tebrikler:nazahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.pngr:
benimkisi negatifti canım((
canim benim gozun aydin cok guzel, kacinci gun degerin hadi hayirlisi rabbim hepimizin yardimcisi olsun, tekrar tebrikler:nazahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.pngr:
cnm senın negatıf dııl beklıycez askolsun yaaaa....
sılaaa lısten 273de cnm benım test tarıhımı de ekleee 25 nısannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sıla canım ayrıca yeni hamişleri de ekleee
Allah razı olsun canımmm hepimiz için inşallahh
canım çok sağollll .. 9.gün bitti bugün geçen salı günüydü transferim..senin değerleri kaç çıkmıştı nasıl sence değer.. kanamam beni tedirgin ediyor..
kesinlike umut tüp bebek canım..ben bu sefer olmazsa istanbulda bir merkeze gitmek istiyorum aklımda da memorial, amerikan hast. veya alman hast. var.. fikri olan, önerisi olan var mıııı??
Canim 9 gun icin degerin cok iyi bence, harika, 12 gunlerde 150'yi gecer cok sukur, yarabbbim listeyi bulayim, kupani vercem canim inc. darisi nisa, ayduman, nazayse nin basina yakinlarda sadece onlar sosnuc alcak diye hatirliyorum, ins. onlarinda pozitif olcak canlar
canim benim donmus transfer, balstit, onun icin snairsam deger 12.gun 426 cikti, 14 gun.de cok sukur 964 cikti, cuma tekrarliycaklar, hayurlisiile hep bebislerimizin kalp atislarini duysak biraz rahatliycaz ins.
nisacim ben dun sinav, kan sonucu derken baya bir gergin gun oldu, ins. bugun dualari okuycam yazdim arkadaslarin hepsini, hepsine armagan etcem, kendimde dahil lol, olan olmayan bebek isteyen herkese rabbim nasip eyler ins.
nisacim ben dun sinav, kan sonucu derken baya bir gergin gun oldu, ins. bugun dualari okuycam yazdim arkadaslarin hepsini, hepsine armagan etcem, kendimde dahil lol, olan olmayan bebek isteyen herkese rabbim nasip eyler ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?