2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

benimkisi negatifti canım ((

canım çok sevindim okuyunca kendim hamileymişim gibi böyle hamileleik haberlerini alınca sevinçten göz yaşlarımı tutamıyorum allah tamamını erdirir inşallah

canım dekopa hamileeeeee...bugünkü güzel haberimiz bu..senden ne var ne yok nasılsın

ayyy ne güzeeelll darısı başımıza..Allah tamamıne erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin
valla bende bir haber yok mucit doktorumun verdiği tedaviyi uyguluyorum ctesi kontrolüm var ama pek de bişey ççıkmaz sanırım
kısmet artık 2 ay sonra bir daha deneriz bakalım..

canim benim gozun aydin cok guzel, kacinci gun degerin hadi hayirlisi rabbim hepimizin yardimcisi olsun, tekrar tebrikler:nazahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.pngr:

ZEYNEPCONER canım sana tedavim iptal olunca doktorun neler önerdiğini yazmıştım, sana ne dedi doktorun?

canım çok sevindim okuyunca kendim hamileymişim gibi böyle hamileleik haberlerini alınca sevinçten göz yaşlarımı tutamıyorum allah tamamını erdirir inşallah
Allah razı olsun canımmm hepimiz için inşallahh
canim benim gozun aydin cok guzel, kacinci gun degerin hadi hayirlisi rabbim hepimizin yardimcisi olsun, tekrar tebrikler:nazahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.pngr:

canım çok sağollll .. 9.gün bitti bugün geçen salı günüydü transferim..senin değerleri kaç çıkmıştı nasıl sence değer.. kanamam beni tedirgin ediyor..

sılaaa lısten 273de cnm benım test tarıhımı de ekleee 25 nısannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben bu sefer olmazsa istanbulda bir merkeze gitmek istiyorum aklımda da memorial, amerikan hast. veya alman hast. var.. fikri olan, önerisi olan var mıııı??

Canim 9 gun icin degerin cok iyi bence, harika, 12 gunlerde 150'yi gecer cok sukur, yarabbbim listeyi bulayim, kupani vercem canim inc. darisi nisa, ayduman, nazayse nin basina yakinlarda sadece onlar sosnuc alcak diye hatirliyorum, ins. onlarinda pozitif olcak canlar

canim benim donmus transfer, balstit, onun icin snairsam deger 12.gun 426 cikti, 14 gun.de cok sukur 964 cikti, cuma tekrarliycaklar, hayurlisiile hep bebislerimizin kalp atislarini duysak biraz rahatliycaz ins.

nisacim ben dun sinav, kan sonucu derken baya bir gergin gun oldu, ins. bugun dualari okuycam yazdim arkadaslarin hepsini, hepsine armagan etcem, kendimde dahil lol, olan olmayan bebek isteyen herkese rabbim nasip eyler ins.

ben bu sefer olmazsa istanbulda bir merkeze gitmek istiyorum aklımda da memorial, amerikan hast. veya alman hast. var.. fikri olan, önerisi olan var mıııı??
kesinlike umut tüp bebek canım..

oh be biraz rahatladım kanamamda dursa tam rahatlıcamm..benimde pazartesi tekrar test istedi doktor. inşallah yükselir değerim. ;Rabbim hepimiz için tamamına erdirsi bizi

nisacim ben dun sinav, kan sonucu derken baya bir gergin gun oldu, ins. bugun dualari okuycam yazdim arkadaslarin hepsini, hepsine armagan etcem, kendimde dahil lol, olan olmayan bebek isteyen herkese rabbim nasip eyler ins.

nisacım ben bugün okuyacaktım ama kanamam devam ediyor canım şimdilik sadece ezber bildiğim için ayetelkürsiyi okuyorum hepimiz i,çin. Rabbim kabul eder inşallah canım kanamm geçerse akşama duş alabilirsem okurum dğerlerinide

nisacım ben bugün okuyacaktım ama kanamam devam ediyor canım şimdilik sadece ezber bildiğim için ayetelkürsiyi okuyorum hepimiz i,çin. Rabbim kabul eder inşallah canım kanamm geçerse akşama duş alabilirsem okurum dğerlerinide

aysecim cnm bnm 25 nısannn test
nısaaa hamıslerı eklesın dıe sılaya sayfayı verdım kıss bnm test tarıhım ıcın dııl ama onu da eklesınnn dmiiiiiiii?????????

okursun canım daha vakit var...amin inşallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…