kızlarr iii gecelerrr rüyanızdaa bebişlerinizii görünn inşallahhh bu aradda benimm karnımm 5 aylıkk hamilee gibii olduu vee fazlaa ağrımdaa yokk yanii benn negatifler sınıfındayımm ALLAH tan ümitt kesilmezz ama büyük birr ihtimall
oyleymıs bıtanem sonradan okudum ohh ıı o zaman kardelen gbı sen de gebesınnn catlatma ıgnesı 10gune kdr pozıtıf verıomus da demek kı sen gebesın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah...
kızlar merhaba bende tedaviye yeni başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?
tedavin hyırlı olsun canımm yumurta toplandıkdaktan sonra benimm hiç ağrım felan olmadı normal hayata dönebiliyosunn ama transferden sonra ilk 3 gün yatmak dinlanmek gerekk daha sonra fazla ayakta durmamak ,ağır kaldırmamak uzanmamak şartıyla çalışabilirsin benim bildiğimm buu canıımm inşallahh her şey gönlünce olurr
hem Allah tan ümit kesilmez diyosun hemde negatifler sınıfındayım diyosunnnn sencede biraz çelişik diil mi canmmmm
unutma kiiii hemşireler de belirti aramayın diyooooo dimi amaaaa
glcnnn e katılıyorum dövcem seniiiiiiiii
kızlar merhaba bende tedaviye yeni başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?
valla sende gulcnnn daa haklıı saçmalamaya başladımm benn annemgilede kafayıı yedirtecmm buu gidişlee hiçç olumluu düşündürmüyorumm çevremdekileree herkezz kızıyorr şikayetçii bendennnn ama napayımmmm:26::26::26::26:
ilk 72 saat tutunması açısından çok önemli yatıyorsun sonrasında ise yorulmayacak şekilde gündelik hayatına dönebilirisin diyor doktorlar ama benim 14. günüm ben daha ev bile süpürmedim çıkıyorum dışarı işlerimi yapıyorum ama kendimi zorlamadan
valla sende gulcnnn daa haklıı saçmalamaya başladımm benn annemgilede kafayıı yedirtecmm buu gidişlee hiçç olumluu düşündürmüyorumm çevremdekileree herkezz kızıyorr şikayetçii bendennnn ama napayımmmm:26::26::26::26:
Anlıyorum dikkat etmek gerek çalışırken de raopr alınca sıkıntı oluyor. ama birde şu yönden düşünüyorum bu kadar uğraşıyoruz bu süreyi dinlenerek geçirmek gerek.
Çilek cnm kusura bakma tedavin hayırlı olsun buarada demeyi unuttum. Çok gerginim, çok heyecanlıyım halime ver.
Hayırlı uğurlu olsun cnm, dilerim çok rahat gecer, dilerim istediğin haberi en kısa zamanda alırsın.
çilekcim tedavin hayırlı olsun ..yatma konusuna gelince 4.tüp bebek denemem ilk üçünde 4 gün yattım yatmaktan kasıt dışarı çıkmadım ,15-20 dk dan fazla ayakta kalmadım.sonuç negatif.bu dememde sonuç günüme kadar rapor aldım ama dayanamadım 6 günü test yaptım inşallah pozitif yarın kanda belli olacak kesin değil...10 yatmanın bi faydası yok ama insan çalışırken mutlaka stresli bence bu çok önemli..neyse uzun oldu doktorum bana şunu demişti sen nasıl rahat hissdersen onu yap..önce beynin kabul etmelii..
kızlarrrrr bugün yaşadıklarım sanki türk filmi gibiydi inanınsayfaları okuyamadım biraz sonra tek tek okuyup yatıcam kanamam sabah tekrar vardı aglayarak dr gittim bthcg düşüşüne göre bişey diyebilirim demezmi dr bir taraftanda bişey olmaz vs beni öyle görünce telaş yaptı oda kanı verdim geldim 4saaat arayan yok çıldırcam arıyorum daah çıkmadı diyorlar hiç bukadar bekletmezlerdi dr sonunda aradı buraya çabuk gelebilirmisiniz diye düşükmü yapıyorum söyleyin diye yalvarıyorum telefonda atladım gittim hemen aldılar odaya bir baktıı kese göründü melegiiiiiiiiim ben hala şaşkın degerin 1000bulunca gözükür dedik ondan çagırdık dedi o igrenç masadayken ben korkumdan ne keseye sevinebildim nede net görebildim aglamak gülmek hepsi bir anda düşük için igne verdi ve dinlenmemi hala az lekelerim var inş geçer çarşamba tekrar bakılacak bthcgye işte böyle hepinizi seviyorum dualarınız ve yanımda oldugunuz için çoook teşekkür ederim
ılacımm ust kısım agız olmasın ya agızdan alan da varmıs yan etkısı dha fazlaymıs ama sen bıdaha or o makat olsa olsa alt taraf olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?