2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hem Allah tan ümit kesilmez diyosun hemde negatifler sınıfındayım diyosunnnn sencede biraz çelişik diil mi canmmmm
unutma kiiii hemşireler de belirti aramayın diyooooo dimi amaaaa
glcnnn e katılıyorum dövcem seniiiiiiiii

kızlar merhaba bende tedaviye yeni başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. Size sormak istediğim birşey var. ben çalışıyorum yumurtalar toplandıktan ve transferden sonra evde yatmak gerekirmi yoksa çalışmaya devam edilebilirmi?

Son düzenleme:

inşallah hep beraber canım .bu topik iyi geldi bize ..senin adınada çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün,çok sevenin var değerini bil bu günden beri meraktan öldüler valla beklemekten..

tedavin hyırlı olsun canımm yumurta toplandıkdaktan sonra benimm hiç ağrım felan olmadı normal hayata dönebiliyosunn ama transferden sonra ilk 3 gün yatmak dinlanmek gerekk daha sonra fazla ayakta durmamak ,ağır kaldırmamak uzanmamak şartıyla çalışabilirsin benim bildiğimm buu canıımm inşallahh her şey gönlünce olurr

teşekkür ederim canım. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

valla sende gulcnnn daa haklıı saçmalamaya başladımm benn annemgilede kafayıı yedirtecmm buu gidişlee hiçç olumluu düşündürmüyorumm çevremdekileree herkezz kızıyorr şikayetçii bendennnn ama napayımmmm:26::26::26::26:

ilk 72 saat tutunması açısından çok önemli yatıyorsun sonrasında ise yorulmayacak şekilde gündelik hayatına dönebilirisin diyor doktorlar ama benim 14. günüm ben daha ev bile süpürmedim çıkıyorum dışarı işlerimi yapıyorum ama kendimi zorlamadan

canım valla aynı bende senin gibiyim hiçbir belirti olmayınca insan rahatsız oluyo.biraz kasığın ağrısa seviniyosun.seninle test günümüz aynı galiba.bugün 6.günümdü hala bişey yok.sadece 4.günü batma oldu ani kramplar sonra geçti o gün bugündür hiçbirşey yok malesef.

Anlıyorum dikkat etmek gerek çalışırken de raopr alınca sıkıntı oluyor. ama birde şu yönden düşünüyorum bu kadar uğraşıyoruz bu süreyi dinlenerek geçirmek gerek.

napayımmmmmm diye soruyosun yaaaaa yapman gereken çooookkkk kolayyyyy ve basitttttt

dua edecen kendini yormayacan pozitif düşünecen tedbir senden takdir Allah 'dan dır biliyosun canımmm tevekkül edecez canımm

Anlıyorum dikkat etmek gerek çalışırken de raopr alınca sıkıntı oluyor. ama birde şu yönden düşünüyorum bu kadar uğraşıyoruz bu süreyi dinlenerek geçirmek gerek.

Bunun cvbini sana yarın verebilirim, söyle ki benim yarın test gunün. Hiç yatmadım neredeyse, transfer gunü hastanede yatırıyorlar birkaç saat sonra eve geldigimde de yattım.ertesi gün ayaktaydim. İse devam ettim, iyi mı ettim kötü mü yarın belli olacak.kendimi hiç zorlamadım ama ilk günden beri çalışıyorum,benim etrafımda esın hariç kimse bilmiyor tedavimi o yüzden her isimi kendim yaptım. Diliyorum yatmana gerek yok diyenler haklıdır. Ama sunu söyleyebilirim bu tedavi ve sonucu çok kişisel, herkesin bedeni farklı, herkesin sorunu farklı, tedavisi farklı. Bu tedavi de çok genelleme yok bence. Bir oku bak sayfayı göreceksin herkesin bedeni farklı işliyor, farklı tepkiler veriyor. Son olarak diyebilirim ki doktorunuz konus, kendini en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap. Sen kendine sor bunun cevabını bence.

Çilek cnm kusura bakma tedavin hayırlı olsun buarada demeyi unuttum. Çok gerginim, çok heyecanlıyım halime ver.

Hayırlı uğurlu olsun cnm, dilerim çok rahat gecer, dilerim istediğin haberi en kısa zamanda alırsın.

canım teşekkür edrim. niye kusura bakayım ki ben bile tedaviye yeni başladım o kadar heycanlıım ki. İnşallah güzel sonuçlarla dönersin. bebişin seninledir. Allahım isteyen herkeze nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.

çilekcim tedavin hayırlı olsun ..yatma konusuna gelince 4.tüp bebek denemem ilk üçünde 4 gün yattım yatmaktan kasıt dışarı çıkmadım ,15-20 dk dan fazla ayakta kalmadım.sonuç negatif.bu dememde sonuç günüme kadar rapor aldım ama dayanamadım 6 günü test yaptım inşallah pozitif yarın kanda belli olacak kesin değil...10 yatmanın bi faydası yok ama insan çalışırken mutlaka stresli bence bu çok önemli..neyse uzun oldu doktorum bana şunu demişti sen nasıl rahat hissdersen onu yap..önce beynin kabul etmelii..

teşekkürler canım cevabın için. haklısın o gün gelsin bende nasıl hissedersem öyle yapıcam. inşallah güzel haberlerini alırız canım.

Kızlar herkese iyi geceler. Yarın büyük gün artık kaçış yok, öyle ya da böyle hakkımda yazılanı öğreneceğim.

Benimle bu süreci paylaşan herkese teşekkür etmek istedim. Sonucum ne olursa olsun, sizlerin yanımda oldugunuzu bilmek harika. İyi ki bulmusum bu sayfayı, iyi ki varsınız. Paylaşan herkese tek tek teşekkür ederim.

Tek dileğim yarın sizlerle bebeğimin varlığını bilerek yazışmak. Umarım yarın gülen yüzüm, heyecanlı ama mutlu yüreğimle paylaşacağım güzel haberleri...

Nisacim senin için de aynı dilekleri paylaşıyorum. Umarım yarın bizim gunümüz olur.

canim benim hadi gozun aydin, coook sevindim

Buyuk gun gecirmisin sende, ama ne mutlu guzel bitmis, yaa benim deger uc binlerde kese filan demiyolar, bir hafta sonra kana gel dediler, ben korkmaya basladim inaniki, kanama filanda yok cok sukur, su keseyi , kalp atisini duymadan sanki aban uyku yok, benimkide belli olurmu acaba, offf off, cok sevindim canim tekrar, rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi ansip etsin

ılacımm ust kısım agız olmasın ya agızdan alan da varmıs yan etkısı dha fazlaymıs ama sen bıdaha or o makat olsa olsa alt taraf olur :)

nazayse canim vagina dan olmuyor anam sis, korkuyom daha fena olur diye, makattan dediler taktim cok sukur, su filanda gelmedi, ilacda gelmedi, agizdan filan al demedi bacim alttan tak dedi iki yer var vagina olmadina gore mutlaka orasi....ust tarafa gectim anam orada siserse tuvalete nasil cikcam bilmiyom LOL

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Laviniaw ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35...23 nisan

Gulnihal

Laviniaw

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?

Kyr....26 nisan?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Laviniaw icin Halay'a Ikoncan'lar

HAMILE KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi
Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldi

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…