2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

çok mutluyum benimde transferim oldu.hemde 2 embriyo transfer edildi.mutlulugum 2ye katlandı.inş 10 gün sonrada devam eder mutlulugum.bende nisan transferiyim.bu arada o gun arkadaşımın oglunun okulunda peygamberımizin kutlu dogum haftasını kutlamışlar ve dualar esliginde pasta kesmişler.bızde hastane dönüsu ugramıstık arkadasın oglunu almaya bızede kısmetmıs yemek inş şifa olur banada yavrularımada.

kızlarrr kimse yok muu tabi bu saatte kim olacak...kanı verdim geldim...sonuç 2 saat sonra dediler.yarım saati geçtiii:18::18:bakalım bende kupa kaldırabilecek miyimAllahım yardım et...:84::84:ne yazdığımıda bilmiyorum şuan aptallaştım...keşke burda olsaydınız

dekopaaa ayın kaçında gideceksin bebişini görmeye
canım mayısın 10 u inşallahhh keseyi görmeye gidiyoruzz.. rabbim yüzüm zü güldürsünn
hadi hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin..

tatlım ben geldimmm canım hadi hayırlısı inşallahhhhhh pozitif çıkar canım benim bende heyecanlandım şimdiii

günaydın bugün transfer 8.günüm sabah dişlerimi fırçalarken öğürmeye başladım istifra ettim bu bir belirti olabilrimi ?????
allahım yaaaa pazar gününü iple çekiyorum istanbul tüp bebekte tedavi gören varmı ?
ilk denemesi tutan yaa bu ne uzun bir sreçmi benmi abartıyorum acaba :)

inşallah dualarımız seninle :)

bişi kalmamış canım inşallah kupayı sende kaldırırsınn... benim 3 denemede oldu umut tüp bebekk
dekopaa hoşgeldin...bana dua et nolur...sen hamişsin duan kabul olur...

tatlım ne demekkkkk dualarım seninlee sakin oll

sakin ol canım kaçıncı denemendi bu anlat bakim heyecanın azalır sorun neydi bende psikoloj oldum hahaa

sakinim canım Allah ne nasip ettiyse onu göreceğim.3, denemem bu.eşimde sperm azlığı ve şekil bozukluğu var.ilk iki denemem umut tüp bebekte oldu.sudenazla aynı şeylri yaşadım diyebilirim.bu lemi ibrahimolunda oldu ...bekliyoruz bakalım

dondurulmuşun varmı

canımm inşallahhh burayaa hamileyimmm diyee yazacaan dualarım sizlerelee kyrr senn nasılsınn verdn mii kanıı

Günaydın herkese, nisacim hayırlı haberler gelecek umarim. Ben de yarım saat önce verdim kan. Bu sabah Allah'tan bir sukun geldi bana, kalbim pirpir ama düşündüğümden daha sakinim. Kocacim izin vermişti bugün bana ama yalnız kalmak istemedim ofise geldim ben de.

Çok az kaldı bakalım, burda net yok arada telden bakacağım nisa sonucuna... Allahım nolur güldür yüzümüzü...

nisa ve kyr size dua ediyorum hamilelerin duası kabul olur inşallah 1-2 saatte güzel sonuçlarınızı alıcaz allahım yardım etsin sonuçlar hep pozitif olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…