dekopa senin deger artmış sanırım oh maşallah ssna kaç olmuş canım deger? keseyi kim görcekti bugüüüüün? herşey birbirine girdi
cnm kanım dondu ya.ben 9.gun kanama baslayınca hastanede aldım solugu deger 6.5 ole komık geldı kı ınan hıc umıdım yoktu.eve geldım aglayamadım da.ertesı gun oglene kdr aglayamadım sonra annemle konustum bı koyverdım sora babamla konustum bıdaha oyle sonra sustum kayınvalıdeme gostermedım agladıgımı ben agladıkca o da aglıyo esım de bı aglamıs eve gelırken susmus bana gostermedı gozunun yasını sonra yatarken sessız sessız agladım dungece anem ruyama gırdı ruyamda yatagıma gırmıs benı sevıyodu.bugun annemı arayacakken o benı aradı dedım kı annecım ruyama gırdın ruyamda benı sevıydun.annem ılk defa agladı ben oyle soyleyınce aksam babama yatakta demıs kı 1 kere opebılsem 1 kere sevebılsem kus olsam yanına ucsam demıs babama ve o gece ruyama gırdı ınanılır gbı degıl oyle bı posta agladım toparlandım kendı evıme gelırken elım bos donuyorm valıdemden dıye 1 posta agladım sonra eve gelınce ııce alısmıstım ama allah yukarda dun umıtsız olmama ragmen 313 kez ayet el kursımı okudum...Allah yardımcın olsun benım degerın cıkacagını hala cok umıd etmıyorum ama ben de senın yasadıklarını 1e 1 yasadım cnm bu bı mucıze mı bu duaların eserı mı yoksa bir heves mi oylesine... bılmıyorum vallahı bılemıyorum ama sureklı dualarımda olacaksın......
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla lalalım bebeklerimizi kucağımıza:))Pinarcim elbette çok uzulmusundur ama umudunu koru. Hepimizin birer meleği var ve gunü geldiginde icimize konacak. İnsanız hepimiz hemen olsun istiyoruz, ama olmuyor iste mutlak var bir nedeni ama bugünden bakınca göremiyoruz. Tanrım meleğini en kısa zamanda yollasın sana...
canım sağol bitanem 9. gün 65 di 13 .gün bugün 282 omuş.doktorum iyi dedi yallah dediii. ay bir boşluğa düştümmm.. korkuyırum topikleri gezdikçe psikolojşm bozuldum yok dış gebelik yok kimyasal gebelik sevinemedimb ile daha doğru dürüstt .... bunalıma girdimm bu arada canıımm aydumanın keseciği göründü minik bebişimizzz
canlar bu gün aradılar diğer yumurtam gelişmemiş dondurulmuş yok o gelişmedi diye bendeki de gelişmeyecek diye bi kural yok değil mi canım yaaa bu gün transferimin 4. günü kasıklarımda adet ağrısı gibi bazende sızlama şeklinde ağrılar oluyor bu normal mi yoksa adet mi olcam yaaaa sizi de sıkıyorum ama kusuruma bakmayın ne olur karnım şişiyor bunlar adet belirtisi mi sizce??
Oleyyyyyy..... Nazayse bugün duydugum en güzel şey, nasıl mutlu oldum anlatamam. Ağlıyorum deminden beri, gerçi ben ağlayacak yer arıyorum orası ayrı:))) ayyyy ayyy çok sevindim, bütün gün seni düşündüm, dualarım hep tanınsaydı yeminle. Kıyamam sana neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum ama gecti hepsi. Bak sonucun katlanmış, daha da artacak hayirlisiyla.
Ohhh valla çok rahatladım. Valla moral oldu bu bana, kız ayse şimdi sen bana dua et en taze anne sensin tutar senin duaların) sırada nisa ile ben varım. Bize dua et arkadasım...
Nisa sen ne haldesin güzelim, ben sanki daha iyiyim. Kocacim ofise gelip halimi görünce eczacı arkadasinı aradı, onay alır almaz pasiflora şişesini dikti kafama. Sanki ise yaradı, ama o kadar kasilmisim ki bütün gün tüm kaslarım acıyor şimdi.
Size halimi ifade eder mı bilmem , ben çok güldüm kendime. Akşamustu hastaneden aradılar esime uzattım telefonu al sen ac ben konuşamam dedim, anlamadı ama açtı. Beni istediler tabii aldım teli ama bayilacaktim heyecandan. Hemsire daha birsey diyemeden niye siz aradınız, sonuc negatif mı dedim. Kadın anlamadı tabii, ben yarın sabah testiniz var hatırlatmak için aradım diyince kendime geldim. Resmen rüyada gibiydim, esim de bakıyor bana yedi bizim hatun kafayı diye. O kadar takıldım ki yarınki teste sonuc için aradılar diye düşündüm bir an. Tabii kan vermediğim gerçeğiyle yüzlesince sonum pasiflora oldu. Beterin beteri var prozac da verebilirlerdi. Di mı ama???
aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?
guleyım mııı aglayayaım mı bana bısey soleyın allah askına degerım 6.5dan 26.6 ya cıkmıs hala ınanamıyorum bu tutunmaya ı calısıyo bu kımyasal gebelık mı bu adet mı bu ne yaaaaaaa dru aradım hemen fıtıle devam dedı 2 gun sonra tekrar test dedı bu degerlerle cok umıtlenmeyelım ama gebelık elde ettıgımı de bılıyorum dedı transfer gunumu saymazsak 11.gunummmm bana yorum yapın allah rızası ıcın....ben de kaldıgım sayfadan berı okuyayım ne yazdıgınızı....bu arada kanamam devam edıyor
nazeyse canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah senin adına çok sevindim erdal bey beni aradı ona olmadığını söyledim hayırlısı olsun canını sıkma donmuşlarımız var dedi adetin 2.yada 3 .gün gel dedi bi konuşalım dedi bakalım adet görünce gidicem ne diyecek bilmiyorum
aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?
canım değerin yükselmeye devam ediyor işte devam da edecek inşaAllah kanama içinde dr söylemiştir zaten yüksek ihtimalle ama yatman gerekiyor canım istirahatsiz geçmezzz tutunma kanaması olabilir cnm
gözün aydınn yenii hamişimizzzz inşallahh kat katt artarr değerinn senin kii kaçıncı gün embriyosuyduu pekii
cnm bnmmmm ya sen benım kdr arkadasımsın demıstım bıde 2mız de acelecı daavranıp habıre negatıf yedık her zaman dualarımdasınız rabbım kabul etsın ınsallahhhh nolur ıı hıssett benım gbı sok yasamadın ya....adam gbı gununde gtcen testını vercen beklıycen ben neler yasadım bıde bı bak hala da yasıyorum allahım yardım etsın hepımıze......
kızlarr iii gecelerrr rüyanızdaa bebişlerinizii görünn inşallahhh bu aradda benimm karnımm 5 aylıkk hamilee gibii olduu vee fazlaa ağrımdaa yokk yanii benn negatifler sınıfındayımm ALLAH tan ümitt kesilmezz ama büyük birr ihtimall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?