2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

dekopa senin deger artmış sanırım oh maşallah ssna kaç olmuş canım deger? keseyi kim görcekti bugüüüüün? herşey birbirine girdi

canım sağol bitanem 9. gün 65 di 13 .gün bugün 282 omuş. doktorum iyi dedi yallah dediii. ay bir boşluğa düştümmm.. korkuyırum topikleri gezdikçe psikolojşm bozuldum yok dış gebelik yok kimyasal gebelik sevinemedimb ile daha doğru dürüstt .... bunalıma girdimm bu arada canıımm aydumanın keseciği göründü minik bebişimizzz

canım benim sende zor şeyler yaşamışsın ama ne güzel meleğin seninle şimdi Allahın izni ile sağlıkla alacaksın kucağına iyi düşünelim iyi olsun duaların içinde Allah binkere razı olsun bende senin ve meleğin için dua edeceğim...

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla lalalım bebeklerimizi kucağımıza:))

valla canım evet sevinemedik gerçekten dr bana panik atakmısın dedi yok dedim yok dış gebelik yok bilmem ne desem ne der bilmiyorum bu formdan haberi yok sanırım biri bitiyor biri başlıyor rabbim çekemeyecegimiz acıyı vermesinde bunlar tatlı telaşlar

canım canını sıkma benimde 2 yumurtam kalmıştı onlarda gelişmedi ama testim pozitif çıktı transfer edilen iyi kalite oluyo canım canını sıkma bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuştur inşaAllah canım belirtilerin tutunma belirtisi de olabilir

cnm bnmmmm ya sen benım kdr arkadasımsın demıstım bıde 2mız de acelecı daavranıp habıre negatıf yedık her zaman dualarımdasınız rabbım kabul etsın ınsallahhhh nolur ıı hıssett benım gbı sok yasamadın ya....adam gbı gununde gtcen testını vercen beklıycen ben neler yasadım bıde bı bak hala da yasıyorum allahım yardım etsın hepımıze......

cnm bnm yaaaa................

canım değerin yükselmeye devam ediyor işte devam da edecek inşaAllah kanama içinde dr söylemiştir zaten yüksek ihtimalle ama yatman gerekiyor canım istirahatsiz geçmezzz tutunma kanaması olabilir cnm

cnm bnm evet cok sukur kı donmusların var dımı benım hıc yok bı de.ole uzgunum kı ama bu kosuda benı yalnız bıraktın senınle tamamen aynıyız her seyımız saatlerımız bıle aynı ama ben ınanıyorum olacak donmusum olsa ben bole strese gırmezdım yemın ederım ama senın degerın kac cıktı ya 0 a yakın mııııı ben bole oldum ya hep bı umıt oluyorum ya herkese her seye allam aklımı koru....

aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?

gözün aydınn yenii hamişimizzzz inşallahh kat katt artarr değerinn senin kii kaçıncı gün embriyosuyduu pekii

canım değerin yükselmeye devam ediyor işte devam da edecek inşaAllah kanama içinde dr söylemiştir zaten yüksek ihtimalle ama yatman gerekiyor canım istirahatsiz geçmezzz tutunma kanaması olabilir cnm

ınsallah tutunmaya calısıyosa tutunur ınsallahh..... saol bıtanem...

kızlar her seyı okudum tum yazdıklarınızı allah hepınızden razı olsun bakalım hayırlısı hepımız ıcın.
ppnar1202 oye uzgunum kı senın ıcın ama sen cok daha ıyı bakıyorsun hayata ben bu sonucu cıkarıyorum senın ıcın....hep boyle ol her zaman boyle ol...bu sana hep kazandıracaktır ve ben senı hıc bırakmayacagım....hep takıp edecegım
yabangulu senın ıcın de aynı seylerı hıssedıyorum hatta senın transferıne gelıp elını bıle sıkmak ıstıyorum sana guc vermek...cnm bnm ıı dusun ıı olacak.....
hlycn senın yaran hala benım ıcımde sana soyleyecek bıseyım yok bır an evvel basla da gun sayayım senınle ne olur....

Cnmm sagolasin,sen de izme artık kendini bak bebisinin haberini aldın. Hayirlisiyla sımsıkı tutunacak sana.

Su saatler gecse ben de ogrensem, kalbim sıkışiyor yarini dusundukce. valla çok heyecanlıyım arkadasım. Yarın sabah 9 da hastanede olacağım, sonra birkaç saat bekleyecekmisim kara kara ne yapsam o arada diye düşünüyorum. Şimdi oturdum ojelerimi yeniledim. Sabah duş alırım, kan verdikten sonra kuaföre gideyim diyorum. Sonra da sahilde bir çay icerim. Esim iste olacak, bana izin verdi yarin için... Sokaklarda bayilip kalmam inşallah.

hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr

yeni başlangıç için geri sayımda olanlar ,opu için bekleyenler,transfer için bekleyenler,test için gün sayanlar ,ultrason için bekleyenler............

nasılsınız arkadaşlar ??bugün iki kupa daha gelmiş hayırlı olsunnnn

yabangulu senın kacıncı denemnnn ?sorununuz neydıı pekııı..nerde yotrdın tedavınııı cnmm kac yassındasın kac yllık evlısınn.tanıyalım cnmmmm...üzülme llnnnüffenn

kızlarr iii gecelerrr rüyanızdaa bebişlerinizii görünn inşallahhh bu aradda benimm karnımm 5 aylıkk hamilee gibii olduu vee fazlaa ağrımdaa yokk yanii benn negatifler sınıfındayımm ALLAH tan ümitt kesilmezz ama büyük birr ihtimall

seni dövecemmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…