nazayse harikasın ben hiç duymadım dedim sana dimiiii 6lı rakamla hamile olmayanı rabbiiiiiiiiiiiim büyüksün bize bagışla meleklerimizi sımsıkı tutunsunlar onları caından çok seven annelerinebu arada birinin degeri artmış kiminki aaa yetişemiyorum sayfalara kızlar kusura bakmayın
gül canım hamişsin yaşasınnnnçatladık seni beklerken valla çok güzel yaaa allahım gördü ne kadar çok istediğini darısı diğer arkadaşların başına doktorun dediğinide takma benimki keseyi gördüğü halde daha erken çok ümitlenmeyelim diyo ne zaman doğurcem o zaman moral vercek doktor oleyyy çok sevindim yaaa
bu konuda yorum yapabilecek kadar tecrübeli değilim keske olsaydım:26:
ama ben umutla yaklaşıyorum
değerin katlandığına göre herşey yolunda demek ki?
canım ben çatlatma iğnesi yaptırmadım
canım çoook çok sevindim pozitifine negatifi aldıktan sonra bi o gün ağlamıştım bide şimdi tutamadım kendimi keşke benimde pozitif olsaydı bende sizinle aynı heyecanları yaşayabilseydim diye canım benim değirim birin altında yani umutsuzz kısmet değilmiş ne yapalım inşallah bundan sonraki denememde sağlıkla alırım evladımı kucağıma lütfen sende stres yapma bak ankaranın nereden nereye geldi değerleri belkide ikizleri olacak inşallah sağlıkla lütfen sende iyi düşün iyi olsun ve banada dua et olurmu:)) belki meleğim kendiliğinden gelir.....
canım çoook çok sevindim pozitifine negatifi aldıktan sonra bi o gün ağlamıştım bide şimdi tutamadım kendimi keşke benimde pozitif olsaydı bende sizinle aynı heyecanları yaşayabilseydim diye canım benim değirim birin altında yani umutsuzz kısmet değilmiş ne yapalım inşallah bundan sonraki denememde sağlıkla alırım evladımı kucağıma lütfen sende stres yapma bak ankaranın nereden nereye geldi değerleri belkide ikizleri olacak inşallah sağlıkla lütfen sende iyi düşün iyi olsun ve banada dua et olurmu:)) belki meleğim kendiliğinden gelir.....
aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?
aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?
hadi hayırlısı canım bence oldu bu işşşş... ayyy hamiş geldi gliba bir tane dahaa test gğnğn ne zamann
test gunum cuma gunu ama dayanamadım ya ınss deger yukselır cok sasırdımmm cokk inş bu şaşkınlıgı herkes yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?