2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

dekopanın dekopanın ayyy ne guzel yaaa kardes gbı olduk ben bolesını gormedım yaaaa rana evet cnm solemıstın ama bılmıyorum var mı yok mu ınsallah vardır.....

cnmm ınsallahhh devam ederı ınsallahhh...

canımsın bizde çok isterdik kimse negatif almasın sizlerle üzülüp positiflerle seviniyorumz. Ama yılmak yok bebişlere kavuşana kadar devammm

Nisa sen ne haldesin güzelim, ben sanki daha iyiyim. Kocacim ofise gelip halimi görünce eczacı arkadasinı aradı, onay alır almaz pasiflora şişesini dikti kafama. Sanki ise yaradı, ama o kadar kasilmisim ki bütün gün tüm kaslarım acıyor şimdi.

Size halimi ifade eder mı bilmem , ben çok güldüm kendime. Akşamustu hastaneden aradılar esime uzattım telefonu al sen ac ben konuşamam dedim, anlamadı ama açtı. Beni istediler tabii aldım teli ama bayilacaktim heyecandan. Hemsire daha birsey diyemeden niye siz aradınız, sonuc negatif mı dedim. Kadın anlamadı tabii, ben yarın sabah testiniz var hatırlatmak için aradım diyince kendime geldim. Resmen rüyada gibiydim, esim de bakıyor bana yedi bizim hatun kafayı diye. O kadar takıldım ki yarınki teste sonuc için aradılar diye düşündüm bir an. Tabii kan vermediğim gerçeğiyle yüzlesince sonum pasiflora oldu. Beterin beteri var prozac da verebilirlerdi. Di mı ama???

kim ne durumda kızlar şimdi kafam karıştıı. canım sılaaaanaz gelsee de şöyle en tazesinden bir liste yapsa bizeee

bacımm çokk saoll ama benimm zaten adett günümm cumartesii ve benimm adett hiçç şaşşmazz bidee ben pazar akşamm memlekete dönecemm inşallah pazartesi akşama adet olmazsam testi yaptırcam acil e kanı verdik mi 40 dakka da çıkyorr onun için akşamm hallederimm

cnm kanım dondu ya.ben 9.gun kanama baslayınca hastanede aldım solugu deger 6.5 ole komık geldı kı ınan hıc umıdım yoktu.eve geldım aglayamadım da.ertesı gun oglene kdr aglayamadım sonra annemle konustum bı koyverdım sora babamla konustum bıdaha oyle sonra sustum kayınvalıdeme gostermedım agladıgımı ben agladıkca o da aglıyo esım de bı aglamıs eve gelırken susmus bana gostermedı gozunun yasını sonra yatarken sessız sessız agladım dungece anem ruyama gırdı ruyamda yatagıma gırmıs benı sevıyodu.bugun annemı arayacakken o benı aradı dedım kı annecım ruyama gırdın ruyamda benı sevıydun.annem ılk defa agladı ben oyle soyleyınce aksam babama yatakta demıs kı 1 kere opebılsem 1 kere sevebılsem kus olsam yanına ucsam demıs babama ve o gece ruyama gırdı ınanılır gbı degıl oyle bı posta agladım toparlandım kendı evıme gelırken elım bos donuyorm valıdemden dıye 1 posta agladım sonra eve gelınce ııce alısmıstım ama allah yukarda dun umıtsız olmama ragmen 313 kez ayet el kursımı okudum...Allah yardımcın olsun benım degerın cıkacagını hala cok umıd etmıyorum ama ben de senın yasadıklarını 1e 1 yasadım cnm bu bı mucıze mı bu duaların eserı mı yoksa bir heves mi oylesine... bılmıyorum vallahı bılemıyorum ama sureklı dualarımda olacaksın......

Pinarcim elbette çok uzulmusundur ama umudunu koru. Hepimizin birer meleği var ve gunü geldiginde icimize konacak. İnsanız hepimiz hemen olsun istiyoruz, ama olmuyor iste mutlak var bir nedeni ama bugünden bakınca göremiyoruz. Tanrım meleğini en kısa zamanda yollasın sana...

aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?

aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?

ahanda bi erkenci daha
tebrik ederim hamilesin ve değerin gayet güzel
ilaçların etkisi olsa 2-3 çıkardı kaldı ki ilaçlarda beta hcg içeren hormon yokmuş
şimdi düşcek mi diye endişe etme

test gunum cuma gunu ama dayanamadım ya ınss deger yukselır cok sasırdımmm cokk inş bu şaşkınlıgı herkes yaşar

merak etme canım yükselir dua et bol boll... maşallahh olsun ben o şaşkınlığı hala atamadım geçmiyo o birsüree Allahım herkese nasip etsin inşallah

nazeyse canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah senin adına çok sevindim erdal bey beni aradı ona olmadığını söyledim hayırlısı olsun canını sıkma donmuşlarımız var dedi adetin 2.yada 3 .gün gel dedi bi konuşalım dedi bakalım adet görünce gidicem ne diyecek bilmiyorum

dekopa senin deger artmış sanırım oh maşallah ssna kaç olmuş canım deger? keseyi kim görcekti bugüüüüün? herşey birbirine girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…