2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım benim burdayım.. seni takip ediyorum.. değerin 3 kat birden artmış bu iyiye işaret. inşallah çok ama çok güzel devam edecek bu arada kanaman durdu mu?

saol cnm allah razı olsun pek umıdım yok ama ne bılıım lutfen su mesaj kutunu hosaltttt lutfen....

olmadı kızlar...sonucum 0,40 çıktı...

canım üzülme demek kesinlikle teselli değil ama RABBİM nederse o oluyor sonucu bizim değiştirmemiz mümkün değil istediğimiz kadar üzülsekte ağlasakta netice değişmez
RABBİM sabır versin bizimde imtihanımızı bu

kızlar ben geldim ama koca bir sıfırla gene olmadı çok üzgünüm:95::95::95::95::95::95::95::95:

ne kadar üzülmeyin desekte boş biliyorum ama hayat böyle bişey yaşamaya mücadele etmeye devam..inşallah sizlerde en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alacaksınız..

kız ne demiştim ben sana 6,5 rakamına kimse negatif diyemez..ayrıca değerin nerdeyse 4 e katlamış,daha ne istiyon ,atalım göbekleri artık :79::79::79: tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

valla okurken başta moralim bozuldu ama sona gelince rahatladım,amma stres yaşamışsın yani bu telefonda söylenmezmi hiç ..

dövesim geldi doktorunu

ama neyse herşey yolundaymış çok şükür..tebrikler canımmmm

aarkadaslar transferın bugun 8. gunu dayanamadım kan testi yaptım 39 çıktı sizce inermi? ılacların etkısıylemı cıktı acaba?

canım tebriklerrrr..8.güne göre çok güzel bir değer..inşallah katlana katlana 9 ay geçer

gerilerden beri okuyorum,,senin sonucunu görcem diye hızlı hızlı geçtim ama görmeseydim keşke çok üzüldüm yaaa

ama canım sende bu sevgi bu istek varken hiç uzak değil anne olmak..rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun...

kızlar kafayı yiycem sonuç negatif kanda...2 kere yaptım idrarda pozitifti ALLAHIM SINIYOSUN yarabbim..

canım önce idrar testi mesajını gördüm ay çok sevindim ama şimdi de çok şaşkınım,nasıl iş bu..kan değerin kaç çıktı? bide başka marka idrar testi dene...ama moralin bozulmasın eğer idrar testi bozuksa ,kan testi içinde erken bir gün canım..sakın stres yapma...

Sagolun kızlar, ben de çok istiyorum iyi haber vermeyi ama aramadılar daha. Niye bu kadar sürdü anlamadım. Dua edin nolur

hadi bakalım dört,sekiz,onsekiz gözle bekliyorum sonucunu

ben senı cok ozledım ama

nazayse canım nasıl oldun kanaman na durumda..,

mersenem ayduman ankaraa ve diğer herkes sizler nasılsınız

iyiyim güzelim ya çalışıorum bir yandan bir yandan netteyim takip ediyorum sizleri bir yandanda tansiyon ölçüyom saat başı doktor 4 saat arayla dedi ama ben biraz fazla pinpirikliyim hayırlısıyla doğursak bebişleri

canım nasılsınn kanamann azalmışş sevindimm dikkat et bebişimize iyii bakkk annesiii

mersenem ınsallah cnm hızınıza yetısmek cok zor gerıden gerıden geıorum ama bı sey dıkkatımı cektı tatlım cok karamsarsın allah askına ıı enerjı yay vucuduna boyle olmaz guzelım tedbır bızden takdır allahtan cnm lutfen ıı seyler dusun.....

tmm cnm arar sorarım bugun onun fıtılını verdı bana ıste 200mg sabah aksam atıyorum ama arıycam soz...tesekkur ederim...

sudenazcım nerdesin ...bu akşam başka marka deniycem ama bunuda yaşadığıma inanamıyorum valla neyse herkese tebrübe oluyo işte ...

nısacım cnm ımdı se hıc bır yere sıgmıyosun bılıyorum ben manyaklastım bı negatıfı yasadım sımdı pozıtıfgbı kaptırıyorum kendımı bıdaha hop dıyorum ne oluyo ne bılım cnm ole aradayım kı senı en ıyı anlayanlardan bırıyım suan ...bogazıın dugum dugum yuregının ustunde sısman bırı oturuyo....esıne sarıl kurban olayım bırakma kendını sen kı sabahlara kdr dua okuyan ınsanları duaya tesvık eden bırısın...allahım yanında olsun ınsallahhhh....

sudenazcım nerdesin ...bu akşam başka marka deniycem ama bunuda yaşadığıma inanamıyorum valla neyse herkese tebrübe oluyo işte ...

canım giremedim dün akşamdan beri,annem rahatsızlandı dün gece 2 ye kadar acildeydik,çok şükür geçti...

senin kan değerin kaç? yani sıfırmıydı?

Cnmm sok oldumm iste telden griodummm.offf ya nie nie bole keske hepimis hamis haberi verebilseydikk.saten moralim velinin tekine cok bozulmustu onu sikayet icin grmistimm off cnmm sakn ol kiyamam nuffenn

nisa geçmiş olsun hayatım seni şuan ben çok iyi anlıyorum dünden beri kendimi zor tuttum ama şimdi dayanamadım artık hem ağlıyorum hem yazıyorum inşallah bi dahaki sefere
Bndeeeeee

ewt canımm farkındayımm çokk karamsarımm nedeninni bende bilmiyorumm belki de bana malumm olduu ama kısmett her şeyy alnımıza yazılanıı çekmek zorundayızz kısmett canımm senn bana bakmaa:18:

çok geçmiş olsun.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM
DEĞERRİM 1.0 CANIM BİRAZDA OLSA HAMİLE YAŞAMAK GÜZELDİİ..

sağol canım..

iyi bari sıfır değilmiş

sıfır görmekten nefret ediyorum...neyse bu 7 gün değerin kendini strese sokma sonuçta herşey olacağına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…