kızlaarr selamm
nisa'nın sonucunu gördüm girer girmez, çok üzüldüm,derin bir offf çektimmm :26:
bugece rüyamda kendimi transferim yapılmıs 12 gün geçmis kan vermis ve sonuç alırken gördüm
sonucum pozitifti,
sanırım bu günlerin biran önce geçip, bitmesini ve o güzel haberi almayı hayal ediyorum
sürekli ondar
valla bn de oyalanmaya calısıom ama heyecandan tutunmaya calısan bebeımı de dusurcemm neresın yaaaaaahyrlı hbrlerle insallahhhhhh
tahmeeerr kıs gelmedı bu kyr goruyo musun bızı nasıl bkletıo yaa.....
hepinize teşekkür ederim tekrardan kızlar...biraz toparlanmaya düşünmeye ihtiyacım vardı...çok şükür şimdi iyiyim....eşim geldi konuştuk...perşembe doktorumla durum değerlendirmesi yapmaya gidiyorum...bakalım ne diyecek...4. denememiz için...kyr bacım saat kaç oldu hala sonucunu yazmamışsın hadi bari sen sevindir beniii
canımmm sevindimm biraz toparlandığınaa napalımm her şey ALLAH tann bu yolaa başladıkk üzülmek te varr sevinmekte sonunndaaa rabbimm hayırlızamanda hayırlı evlatlr nasip etsinn inşalahh
bu topikte devem edeceğim ben sizlerle ...bir gün benimde kupam kalkacak eminim buna....şimdi siz sevindirin beni sonra yine sıra bana gelecek...
bu topikte devem edeceğim ben sizlerle ...bir gün benimde kupam kalkacak eminim buna....şimdi siz sevindirin beni sonra yine sıra bana gelecek...
kizlar benimde duaya ihtiycaim var, hatirladiniz gibi benim fitil\i vagina sisti icin, makattan al demislerdi, ishal karin agrisi yapti, ishlden sonrada azcik kan gordum, ama makattan geldi, hemen hemsireyi aradim sabah, doktorla konuscak bakalim ne olcak, rabbim bebisimi korusun ins. bu kadar sevinmisken kimsenin sevincini kursaginda birakmasin ins, bakalim ne diycekler
Kyr canim hadi bekliyoruz
kizlar benimde duaya ihtiycaim var, hatirladiniz gibi benim fitil\i vagina sisti icin, makattan al demislerdi, ishal karin agrisi yapti, ishlden sonrada azcik kan gordum, ama makattan geldi, hemen hemsireyi aradim sabah, doktorla konuscak bakalim ne olcak, rabbim bebisimi korusun ins. bu kadar sevinmisken kimsenin sevincini kursaginda birakmasin ins, bakalim ne diycekler
Kyr canim hadi bekliyoruz
bugün bi karamsarlık bi bezginlik var üzerimde niyeyse
nisaya çok üzüldüm ondan mı acaba? veya yumurta toplama yaklastıkca transferden
falan korkuyorum onun mu korkusu sardı?
kötü sonuç alırsam nasıl olur derdine mi düstüm bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?