kendimi toparlamaya çalışıyorum öğlen çok kötü durumdaydım şimdi biraz daha iyiyim ama kafama takılan bi sorum var bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun neolr daha önceki denemelerimde 11.gün yani testde bi önceki gün adet görüyodum bu seferki biraz değişik oldu anlamadım hala test sonocum negatif çıkmasına rağmen hala adet görmedim bu gün 13. gün bilgisi olan varsa paylaşsın
haklısın,
bana korktuğum şeylerin gereksiz olduğunu söyle nolur
transferde toplama da korkulacak bisi yok de
senin testin yarın mı?
tamam canım yapalım...çok sağolun hepiniz yanımda oldunuz...beni en iyi siz anlarsınız aynı derdin içindeyiz çünkü...cnm bnmmm senı tebrık edıyorum bıtanemmm ben de hep yanınızda olacagım herkesın kupası kalkacakkkk sonra cay ıcecegız beraber valla yapalım bunu saka dııl heeeee... tamam mıııı....
çok sağol bitanem...dondurulmuşum yok...perşembe bakalım ne diyecek doktor...sabrediyorum inşallah mükafatım olacak...nisa canim ne denir bilemiyorum inanki, biz bu sayfaya senle basladik ilk once, butun kalbim senin hamile olmandan yanaydi ama nasip kardesim, bak ben ve benim gibi 4. yada 5. yada 6 denemede yuzu gulenler var, vakti geldimi inanki oluyor, benim esimdede benzer sorunlar var, ama inanki kardesim sabredip bekledinmi oluyor, bende rahatsizim ne olcam belli degil inanki, nasip canim bekleyip gorcez.
Bi doktor la gorus bakalim, nasil gitcek, ne sonuca varcaniz. topik sen hlycn, ve diger negativ alan arkadaslar pozitif alana kadar ins. burda , bu listede kalcak.
Butun kupalar feda olsun sana, tabiki alcan cifter cifter kaldircan hemde ins, donmus varmiydi Nisa senin?
canım nolur sıkma canını hiç bir şeye...elinden geldiğince pozitif ol lütfen...her şey güzel olacak...bugün bi karamsarlık bi bezginlik var üzerimde niyeyse
nisaya çok üzüldüm ondan mı acaba? veya yumurta toplama yaklastıkca transferden
falan korkuyorum onun mu korkusu sardı?
kötü sonuç alırsam nasıl olur derdine mi düstüm bilmiyorum ki
cnm bak ben hep gule oynaya gttım ıgnlere falan dedım buyusun soyle olsun boyle olsun ama karamsarlık yok denecek kdr azdı heyecan vardı yumurta toplamada hıc bıse yok agrı yok sızı yok acı yok az da cıksa sakın uzulme az olsun olgun kalıtelı olsun benden 10 cıktı uzuldum herkesten 25 30 cıkıyo dıye sonra basıma senmısın uzulen dıye neler geldı
esımın spermlerınde sıkıntı var
9u dollendı
ama 1 gecede 7si birden oldu dusunsene yarına cıkarlarsa transfer var dedıler dualar ettım bekledım aradılar gel dedıler koydular hep karnımı sevdım dıgre kalan da dondurulamadı bu arada ılerlemedı yanı 10 yumurtadan sadece karnımdakıyle kaldım karnımı da hep sevdım taa kı 9.gun kanamam baslayana kdr sonucu 6.5 duydum herseyı buraktım 2 3 nefes sıgara bıle cektım oksure oksure ıcemedım dusun bıraktıım ıcın cok pıs geldı sonra olesne test yaptık hatta agır tasıdım eve gelırken bıseler aldık sora bı baktım deger 26 sımdı kımyasa ı dııl mı bılmıyorum ama heyecanlan nabız tut yerınde durama sureklı bıze yazz ama lutfen karamsar olmaa lutfen olmayacak gbı dusunmeeee hastayım dersen 1 2 gun ıcınde hasta olursun ııyım dersen de hastalıktan kalkarsın bunu unutma dualarım senınle.....
Evett hep burda kalalim nisacimm silla annele bisimde kupamizi kaldirsin insaallahhhnisa canim ne denir bilemiyorum inanki, biz bu sayfaya senle basladik ilk once, butun kalbim senin hamile olmandan yanaydi ama nasip kardesim, bak ben ve benim gibi 4. yada 5. yada 6 denemede yuzu gulenler var, vakti geldimi inanki oluyor, benim esimdede benzer sorunlar var, ama inanki kardesim sabredip bekledinmi oluyor, bende rahatsizim ne olcam belli degil inanki, nasip canim bekleyip gorcez.
Bi doktor la gorus bakalim, nasil gitcek, ne sonuca varcaniz. topik sen hlycn, ve diger negativ alan arkadaslar pozitif alana kadar ins. burda , bu listede kalcak.
Butun kupalar feda olsun sana, tabiki alcan cifter cifter kaldircan hemde ins, donmus varmiydi Nisa senin?
Cnm stres ilaclarr derkn bunye sarsilioo kendine gelince hmn olursunn cnmkızlar nerdesiniz ya bilen kimse yokmu
cnm hıc bılgım yok ama ılaclardandır belkı emınım sokulur tatlımm nolur kotuyum deme allah askına hemen donmuslarla baslayacaksın ve ıstersen ben gelıp orda elını tutacagım senın....
bunu çok isterdim ama malesf eşim tekrara denemye yanaşmıyo yaklaşık bir seneye kadar biraz oluruna bırak diyo bakalım adet görünce tekrar gidicez o zaman inşallah doktor onu ikna edecek bişeyler söyler dua edin benim için
nşsacım ve yabanguluuu cnlarımm kac yıllık evlsıınız ve kacıncı denmelerınıss ve deeee sorun neeeeeeeeeeeeee :96:
canım ben 3 yıllık evliyim.24 yaşındayım eşim 30 yaşında.3. denememde negatif oldu.sorun sperm azlığı ve şekil bozukluğu...
oyhh bebeişimmmm neysekıı yasın ufak dahaaaaaaaaaa....sende de sorun yokkkkkk...bnde yumurta rezervı azlıgı varrrrr ve tup ebbek genelde tutmuoooooo kndılıgınden de mucızeeeeeee.....yasım da 28....ama ümit kesılmez.....bnm ılktı ama son olmasını cok ıstedımmm..ilaç sevmemm iğne nefret ederımmm hele rahım ultrayonu ve kan aldırmakk hc sevmesdımmm hala da sevmmmm ama mecburrrrr...
cıxxx allahıma şkürrrrr hıcbı sorun yokkk.ama işte bnde durum vahımmmmmmmmmmmm.her gecen gun aleyhımeee ama ılac ıstemıom artıkk.yarınnn dra gtcemm yada persembee ...ne dıcek bakalımmmmmm..koskoca cıkmazzzzzzzz....bence de Allah ümit kesmemek lazım...eşin de bi sorun var mı?
cıxxx allahıma şkürrrrr hıcbı sorun yokkk.ama işte bnde durum vahımmmmmmmmmmmm.her gecen gun aleyhımeee ama ılac ıstemıom artıkk.yarınnn dra gtcemm yada persembee ...ne dıcek bakalımmmmmm..koskoca cıkmazzzzzzzz....
arkdslar bende 30 yasındayım 3 bucuk yıllık evlı bıkere asıla oldummm ama tutmadı baska doktora gıtıım ve dırek tup bebek deı nıdanın 14 de transfer oldu ve suan da 4 haftalık hamıleymısımm allah cabalarınızı bosa cıkarmasınn . Bu rada ılk kez tup bebek oldum...
ben kıme yazsammm kocişiyle kutlamamdadırr dıeeeeeeeeeee hamişş geldı buraya....rana sennn..kyrda kocısıyle kutklamadadırrrrrr cnmmmm.hamiş yaaaaaaacnm allah yardım edecek ınsallahhhh olacak elbet daha 28 erken bı yas ben 29um hatta 2 3 ay sonraa tatatam 30 dolcak allah can saglıgı versın ısın bası o kızlar kyr gelmedı korkmaya basladım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?