gulcınnn ben henuz dıılım hamıs cnmmmm ama benım ılk denemem
pınarm nasılsın bıtanemmmmm????????[/QUOT
iyiyim canım çok teşekkür ederim işte sık sık bakıyorum okuyorum sizi bi sevinip bi üzülüyorum bide diyet yapmaya çalışıyomm ama çok zor geldi valla en korktuğum kısmı buydu zaten neyse sen nasılsın keyfin iyidir umarım senin ve bebişinin :))
cnm bebısım var dıyemıyorum kı hala...diyete takılma bol suuuuu suuu suuuu su yag gbı erıtır ınsanı herseyı ye sdece kıs doydum de kalk ama her seyı ye gunde 6 7 lt su ıc
slm kızlar ben de transfer yaptırdım bu ay sonucumu bekliyorum şimdi varmı benim gibi sonuc bekliyen çok heycanlıyım ben gayet iyiyim şimdilik ayın 4 de sonucumu alıcam onu bekliyorum heyecanla
Kızlar sonucum negatif. Hiç hazİr degilmisim buna... Resmen bayginim saatlerdir, özür dilerim.
Bu kadar canımın yanacagini düşünmemiştim.
Kızlar sonucum negatif. Hiç hazİr degilmisim buna... Resmen bayginim saatlerdir, özür dilerim.
Rabbim sabır versin canım
Bu kadar canımın yanacagini düşünmemiştim.[/QUOT
üzüldüm canım rabbim sabır ve dayanma gücü versin bir anöncee
dekopa burası husran vırane nerdesın sabah beriiiii
canım ben 3 yıllık evliyim.24 yaşındayım eşim 30 yaşında.3. denememde negatif oldu.sorun sperm azlığı ve şekil bozukluğu...
gulcınnn ben henuz dıılım hamıs cnmmmm ama benım ılk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?