2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm kızlar ben de transfer yaptırdım bu ay sonucumu bekliyorum şimdi varmı benim gibi sonuc bekliyen çok heycanlıyım ben gayet iyiyim şimdilik ayın 4 de sonucumu alıcam onu bekliyorum heyecanla

gulcınnn ben henuz dıılım hamıs cnmmmm ama benım ılk denemem

hamişsin işteee hamişşsssiinnn
bebeğin düşmediği sürece hamişsin, bence döllenmiş embriyo yerleştirilen her kadın hamile:)
taa ki bebeiği düşerse düşene doğarsa doğurana kadarr

slm kızlar ben de transfer yaptırdım bu ay sonucumu bekliyorum şimdi varmı benim gibi sonuc bekliyen çok heycanlıyım ben gayet iyiyim şimdilik ayın 4 de sonucumu alıcam onu bekliyorum heyecanla

hg cnmmm dogru yerdesın hepımız bıseler beklıyoruz ya opu ya transfer ya test ya kese ya kalp hep bıse beklenıo....

Kızlar sonucum negatif. Hiç hazİr degilmisim buna... Resmen bayginim saatlerdir, özür dilerim.

Bu kadar canımın yanacagini düşünmemiştim.

Kızlar sonucum negatif. Hiç hazİr degilmisim buna... Resmen bayginim saatlerdir, özür dilerim.

üzüldüm hemde çok gerçekten merakla heyecanla beklemiştim seni ağla üzül ama sonra toparla kendini iyi ol lütfen...

kyr sabahtan berı senı beklıyoruz hepımız ne dıyosun bıtanem ya ayy cok uzuldum ama ne bu ya kendı kendımıze nazar mı degdırdık tatlım ne denır bılmıyorum ınan kı hep pozıtf dusuyodum bılmıyorum cnm ya....valla tum keyfım kactı nısayla yıkıldık senle harap olduk ya....bebegım ne diim rabbım bılır vaktını cok bos konuscam o yuzden kesıyorum

canım bugünde bir uğursuzluk var sanırımnapalım nasibimiz böyleymişbizimkiler nazlı çıktı biraz...sabretmekten başka çare yok.bie gün mutlaka olacak...değerin kaç çıktı ?

canım bende bu gün akşama kadar senin içinn bakınıpp durdumm olsunn gülümm her şeyy insanlar içinn bizimm içinn ,:18::18:ALLAHH bunu untturacakk dertt vermesinn kendinii toparla en kısa zamanda tekrarr başlarsınnn inann bende çokk üzüldümm burada birbirimizi görmesekte her şeyimizi paylaşıyoruzz hatta eşimle paylaşamadıklarımıı bilee paylaşıyorumm bir kardeş bacıı gibiyiz üzülmee canımm hayırlısıı bu imişşş:18::18:

kyr konussana bebegımmmm yi gelır konusmak kan degerın ne bu arada ben de sapık gbı hep umıt arıyorum bı basıma geldı ya

Aklım sendeydi canım. işten geldim hemen bakındım çok üzgünüm cnım bugün kötü birgün oldu. Allah sabır versin canım.. kelimeler anlamsız ve yetersiz kalıyorum kalbimiz ve dualarımız seninlee. hepimiz biliyoruz negatifin acısını:

canım ben 3 yıllık evliyim.24 yaşındayım eşim 30 yaşında.3. denememde negatif oldu.sorun sperm azlığı ve şekil bozukluğu...

canim benim, benide biliyon yas 24.5 6.5 yillik evliyim. nasip canim inanki vakti gelmeden olmuyor. benim esim seker hastasi, duzenli kullandi ilaclar var bende ucuncu denemede Negativ alinca yikilmistim, hersey yolunda gidiyo yumurtalar dolleniyor, rahme giriyo sonuc negativ, bende bir problem yok, sperm dollendimi olur diyolar. cok dikkat etmistim canim, ondan sonra doktoru gormeye gittimde bana ne dese begenirsin, allahtan esim yanimda degildei, kayinvaldem yanimdaydi, onund aingilizce yok allahtan fazla, banan dediki sana dedi BASKASININ SPERMINDEN NAKLI YAPSAK 100 YUZ HAMILE KALIRSIN DEDI, cunku burda serbest canim oyle seyler, ben sana bunu yaziyorum cunku UMUT OLSUN SANA DIYE DIYOM nisa, o kadar imkansiz bakiyolardi , bak canim rabbim ol dedimi oluyor sen yeterki inan, dua et canim...OLCAK OLCAK YEGEN GELCEK BIZE YAKINDA INS, yada yegenelr

Canim cok zor, biliyorum her denem bir yikimdi, ben saatlerce, haftalrca agladimi biliyorum, deprasyonlar, insan her ne kadar kendini hazir hisetse etkiyor elde degil, umarim bir an once tioplarsin, cok sukur sagligin eyrinde hayattasin, tipta careler tukenmiyor.. insallah bir dahaki denemde mutluluktan aglarsin kardesim, rabbim guc versin salma kendini, at kendin disarlara sakin eve tiklip kalma daha kotu olursun, sahil kenarlari bana cok iyi geliyodu yada yesillik yerler nasip de canim,

gulcınnn ben henuz dıılım hamıs cnmmmm ama benım ılk denemem

ulan nazyse, ulan nazyse kizdiruon beni bak haaaa, bu kacinci okuyusum anam senin gebelik hormunun 26 mi degilmi, 26 hamiel demek isan korkuyo tamam ama boyle negativde yazma ben bilerek listeye ekledim, test yapan arkadaslari bile idrarda morel olsun, pozitif dusunelim diye anam ANKARALI HEP DERDI BISEYI 40 kez dedinmi oyle olur, duymayim bu ne gativ cevabi bidaha hamileyiz, hamileyiz diye bagiramiyoruz, ama en azindan umudumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…