2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm sagolasın, hepimize sabır diliyorum. benim de en buyuk sorunum doktor. bu benim ılk denememdi. başlamadan once ızmirdeki butun doktorları ve merkezleri gezdim, hepsiyle tektek konustum. hepsinin tavrı aynı, gel hallederiz, öyle olmuyor tabii. ben de mecburen basarısı yuksek bırını sectım. doktorumun adı erol tavmergen, turkıyede ılk tup bebek denemesını yapan adam, burada cok unlu, kapısında kuyruk var ama kendisi ınsanlıktan nasıbını almamıs, ruhsuzun teki. denememden once laporoskopıyle kanallarımı kapattılar, bırı tamamen yapısıktı, digeri de çok kotu durumdaydı. ameliyatta onun erbab olusuna guvendim, tup bebek konusunda da daha ıyı bır alternatıf bulamadıgım ıcın onda karar kıldım

simdi bu durumda elimde sıfırla apaçık ortadayım. onun çalıştıgı merkezde dondurulmu embriyolarım var 6 tane, ama ben onu hic sevmedim baska bırını, işini insan gibi yapan bırını, yuzunu gorebilecegim, konusabilecegım bırını ıstıyorum ama dedigim gıbı elimden ne gelir bilmiyorum.

anlayacagın olumsuzu hıc dusunmemıstım, dıpdızlak ortada kaldım...

yıne de ıyı dıleklerin, onerilerin için sagol. dılerım sen de ıyı bır surecle anne olursun...

kızlarr benimm karın şişliğimm bu kullandığımm iğneden mii acaba öncekilerde karnımda şişlikk yoktuu hiçç tam tersii düm düz düü

kızlarr benimm karın şişliğimm bu kullandığımm iğneden mii acaba öncekilerde karnımda şişlikk yoktuu hiçç tam tersii düm düz düü

cnm benım cok zor bılıyorumm ama mumkun oldugunca, elinden geldigince kendını dınleme derim. sen suan teorık olarak anne adayısın, ne kadar rahat olur, ne kadar olumlu dusunursen, o kadar ıyı senin icin. beyın cok enteresan bır organ neyın ustune dusersen ona yapma, dur emri veriyor sanki. bizlerin yani olumsuz sonuc alanların bır eksısı de bu bence, cok ustunde durmamız. ınsanız elbet cok zor ama dusunsene bırkaç gun sonra sonucunu ogreneceksın, eger korktugunsa zaten yapacak bırsey yok uzulup, harap olacaksın, bari şimdi yapma, bu gunlerini harap etme. bugun okudugum yazılarda aglamak ıstıyorum dedıgını gordum ne olur aglama...dilerim mevlam aglatmasın seni sen bızlerden olma, dılerim bebegının haberıyle sevincten dok tum yaslarını...

oyle ya bebegın sana tutunmaya calısıyorsa ona zarar veriyorsun. bunu soyluyorm cunku onun ıcın yapmayacagın hıcbırsey yoktur eminim.

kızlar ben takıp edemedım geri donup baktım ama goremedım, nazayseden haber yok dımı?

selam arkadaşlar

bugün tranferimin 8. günü göbeğim şişti biraz sanıyorum iğnelerden ama bende göğüslerim şişti
onun dışında hiç bişeyim yok
bu normalmi bilmiyorum
hiç bir ağrı rahatsızlık hissetmeyip pozitif sonuç alan varmı

saol canımm iyii temennilerin içinn inşallahh hepimizee tattırsınn rabbimm oo güzel annelikk duygusunnuu ewtt çokk düşünüyormm olursaa nasıll olurr olmazsaa nasıll olurr aslındann beynimdenn atmak istiyorumm ama beceremiyorumm oluyorr oolmuyorr ......ewt bebeğim içinn yapmayacağımm hiç bir şeyy yokturr yeter kii o gelsinnnn bizeee ama iştee birazz inatt çıktıuıı annesii gibbii birazcıkkkkk

kızlarr hangi iğneyi kullanıyorsunuz ? ben progeston kulanıyorum prognex de aynı iğne oluyor eğer oysa evet benim karnımda şişti hele 8. gün akşamı sanki karnımda taş vardı gibi şişti ve çok rahatsız ediyordu şükürki 9 gün mutlu haberi aldım biliyorunuz. şişlik normal ilaçlardan oluyorr benim 9. güne kadar hiç belirtim yoktu herkes aynı olmuyor canlarrrrr

arkadasım agrılar yol gosterici degil? cok degıskenler, ılaclar, embrıyo hepsi etkiliyor agrıları. ınsanustu hormonlar kullanıyoruz bu donemde, kımın agrısı olmuyor, kımının cok, kımı hamıle, kımı degıl? ben dun negatıf sonuc aldım okuduysan bılırsın, benim cok agrım oldu. kasıklarım, belim, goguslerim ama sonucum negatıf, kımını cok agrısı oluyor sonucu pozitif. bunu mutlaka okumussundur ama bu erken dönemde hele de bu kadar hormonla sısırılırken gebelık ıcın anahtar agrılar degıl emın ol?

tek soyleyecegım, cok ekstrem bısey olmadıkca takılma agrılara, surecın getirisi diye dusun, yat kalk dua et rabbın yuzunu guldursun:)))

merhaba canımm aramızda bir gün var ben de 7. gündeyimm aynenn karnımm çok şişşş ama benn adett olmadann öncee hep böylee şişerimmmbirde sadece dün gece ağrımm olduu kasıklarda onun dışındaa ben de sen gibiyimm sakın göğüslere takılma benim diğer denemelerim pozitiftii hiçç göğüs ağrımm olmadıı iyii hatırlıyorummm.... sen ne iğnesi kullanıyosunn yumurta oluşumm iğnesinden mii bahsediyosun

canım benim ki kan pıhtılaşması içinmişş innohep ve ecopirin aspirin

umutsuz düşünme allah büyük bizlerede nasip eder annne olmayı sabret

Nazayse nerdesin bacım yaaa çatladık yaff iyisindir umarım bir ses ver yafffff:92::92:

bende cok merak ediyorum nazayseyi, aklıma kotu seyler getirmek ıstemıyorum, umarım mutluluktan kendini sokaklara atmıstır, umarım hayırlı haberle gelir...

çok geç kaldı 1 gibi gelirim demişti inşallah kötü bişey yoktur katlanmıştır değeri sevinçten alışverişe gitmiştir.

Cnmm gecmis oksunn ve si diden hyrli olsun umutluu ol cjmm.sorun neydi sizdeee kac embrioo konduu cnmm

nazayşenin kimsede numarası yok mu arkadaşlar.. sonucu güzelce katlamış olarak çıkmıştır inşallaaaaah..

Nazayse kayinvalidesine gtcekti. Posititf olunca dimii.esykrini alio oraya gtmistr haber veremmemistr bisee.gusel olcak haber tabee fistigin degerii 3katindan cok artmistiiiiiii

Dekopacim iyiyim cnmm znzmn dygusallik agr basiooo.simdi arkdslarla beyazi isliosss o bana ii gelioo bide perihan ablaaa .positflikle doluorumm hala kndimii ozmnki yaslrimda hissediommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…