kyr acını anlayabiliyorum ama umudunu yitirme ben ilkinde o kadar ümitliydim daha doğrusu doktorum sağolsun senin yok bişeyin olu olur dedi sonuç canım handi doktora gidiyosun bence biraz dinlen vucudunu bi rahat bırak kafanıda sonra sıfırdan başla sebebini araştır benim önceki doktırum geçen hafta aradı gel yeniden yapalım ama ben doktoru değiştirdim genetik testlerimi yaptırdım internettten araştırdım tutmayınca neler yapmak lazım diye bence hemen değitir doktorunu onlar bu işi para olarak düşünüyor biz makinayız ya ama iyi araştır ben öyle yapıyorum çünkü ateş düştüğ yeri yakıyor kebdineee çok iy bakkkk
transferin hayırlı olsun canım..inşallah pozitif sonuç alırsın..
kızlarr benimm karın şişliğimm bu kullandığımm iğneden mii acaba öncekilerde karnımda şişlikk yoktuu hiçç tam tersii düm düz düü
cnm benım cok zor bılıyorumm ama mumkun oldugunca, elinden geldigince kendını dınleme derim. sen suan teorık olarak anne adayısın, ne kadar rahat olur, ne kadar olumlu dusunursen, o kadar ıyı senin icin. beyın cok enteresan bır organ neyın ustune dusersen ona yapma, dur emri veriyor sanki. bizlerin yani olumsuz sonuc alanların bır eksısı de bu bence, cok ustunde durmamız. ınsanız elbet cok zor ama dusunsene bırkaç gun sonra sonucunu ogreneceksın, eger korktugunsa zaten yapacak bırsey yok uzulup, harap olacaksın, bari şimdi yapma, bu gunlerini harap etme. bugun okudugum yazılarda aglamak ıstıyorum dedıgını gordum ne olur aglama...dilerim mevlam aglatmasın seni sen bızlerden olma, dılerim bebegının haberıyle sevincten dok tum yaslarını...
oyle ya bebegın sana tutunmaya calısıyorsa ona zarar veriyorsun. bunu soyluyorm cunku onun ıcın yapmayacagın hıcbırsey yoktur eminim.
kızlarr benimm karın şişliğimm bu kullandığımm iğneden mii acaba öncekilerde karnımda şişlikk yoktuu hiçç tam tersii düm düz düü
selam arkadaşlar
bugün tranferimin 8. günü göbeğim şişti biraz sanıyorum iğnelerden ama bende göğüslerim şişti
onun dışında hiç bişeyim yok
bu normalmi bilmiyorum
hiç bir ağrı rahatsızlık hissetmeyip pozitif sonuç alan varmı
selam arkadaşlar
bugün tranferimin 8. günü göbeğim şişti biraz sanıyorum iğnelerden ama bende göğüslerim şişti
bu normalmi bilmiyorum
selam arkadaşlar
bu normalmi bilmiyorum
kızlarr hangi iğneyi kullanıyorsunuz ? ben progeston kulanıyorum prognex de aynı iğne oluyor eğer oysa evet benim karnımda şişti hele 8. gün akşamı sanki karnımda taş vardı gibi şişti ve çok rahatsız ediyordu şükürki 9 gün mutlu haberi aldım biliyorunuz.şişlik normal ilaçlardan oluyorr benim 9. güne kadar hiç belirtim yoktu herkes aynı olmuyor canlarrrrr
Kızlar Slm herkese. Benim transferden sonra 4. Gunum beklemedeyim ama zaman durdu sanki içimden Bi ses olmadıgını söylüyor belki ilk denemem negatif olduğu içindir eğer pozitif sonuç alırsam bu benim mucizem olucak Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aynı seyleri yeniden yasamak istemiyorum Cok zor bi süreç
Nazayse nerdesin bacım yaaa çatladık yaff iyisindir umarım bir ses ver yafffff:92::92:
Kızlar Slm herkese. Benim transferden sonra 4. Gunum beklemedeyim ama zaman durdu sanki içimden Bi ses olmadıgını söylüyor belki ilk denemem negatif olduğu içindir eğer pozitif sonuç alırsam bu benim mucizem olucak Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aynı seyleri yeniden yasamak istemiyorum Cok zor bi süreç
çok geç kaldı 1 gibi gelirim demişti inşallah kötü bişey yoktur katlanmıştır değeri sevinçten alışverişe gitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?