senn nasılsınn canımm kaçıncıı gündesinnnnn ağrı felan durumunn nasıllll?
heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı
heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı
Canım benim ALLAHIN izni ile yarın testin 2 ye katlamış olacak göreceksin dualarımız seninle bizi merakta bırakma sakın sürekli ayetel kürsiyi oku ben senin için 7 tane okuyacağım
ALLAHIM yakız katlanır katlanırrrrrr görürsün bitanem yarın 2. test katlanınca 3. maşallah oluveriyor yine rabbim bilir ama bu böyle gidiyor oh yarın güzel haber var benimde yarın kan testim var
allah razı olsunnnn cnm hakkaten 2 ye katlanmıs
iyi geceler kızlar,bugün dr kont vardı keseyi gördük ama kalbini duyamadık daha erken diyor dr,ama benle aynı gün transfer olanlar duymuş nasıl oluyor bu anlamadım
inanın hamile kalmakla bitmiyor her günüm ağlamakla geçiyor
bugün benim tüp dr sinir edip durdu zaten beni
hep ediyordu zaten
kan testim pozitif çıktı diyor ki kese var mı belli değil
keseyi gördü kalbi atcak mı belli değil
sanki inadına beni üzmek için elinden geleni yapıyor
çok moralim bozuk çokkkk
Her yeni gün yeni bir umut,şimdi yatıyorum gözlerim yaşlı, sabah günesin sıcaklığı, rüyalarımın rengi dokunacak yüzüme. Uyanır uyanmaz aynaya bakacağım, silinmiş olacak yüzümdeki hüzün...
Bugün senin için ağladım kuzum, bugün bana gelmiyorum daha erken annem bekleme dedin ya yüreğim yandı, icim daglandi. Yandım, kul oldum ama seni düşününce oguzel yüzünü, gülüşünü, annem deyişini huzur kapladı gönlümü. Uyu sen de gözümün nuru, daha olmayan varlığın gücümün anahtarı, biliyorum geleceksin birgun bana...
Canım bebeğim sensiz gecen her gunü, sana birgun daha yaklaşmış sayarak yasayacağım. Bilmediğim bir tarihten geri sayacağım... Sen iyi ol, sağlıklı gel yeter...
Yokluğuna dair......
ANNEN
hadi canım iyi haberlerle gel inşallah şuan giyo olmalısım sana çok dua etcem çooooooooooook gelde şurayı bi ayağa kaldıralım......meleğinle gel..
kızlar lütfen yardım edin benim eşimde problem yok bende çikolata kistleri var ve ilaç almayınca adet olamıyorum ve bir tüp bebek denemsi yaptım sonuç 0000 şimdi dokyor değiştirdim ilaç verdi doktorum halil fırat erdem fulya tüp bebek merkezi benim durumumda olup 2 sinde hamiş kalan var mı benim ki umut dünyası yardım edin ha buarada cd 56 diye bişey varmış katil hücreler doktor senin yüksek olsaydıda düşerdi dedi benim durumumda olan var mı
arkadaşlarr dün gece sabaha kadarr kasık ağrısıı adett ağrısıı yaşadımm sabahh taa sağ kasık kısmımm çokk ağrıdıııı amaaa nedenin nii aramıycamm sözz verdimmmm kendimeee:18:
selam kızlar nasılsınız ....ben bugün biraz daha iyiyim yeni kararlar aldım onları uygulayacağım...tavşan almak gibi meselaaayarın doktorumun yanına gideceğiz ne açıklama yapacak merak ediyorum.bu arada hummalı bi temizliklebaşladım bu yeni döneme...ayrıca DİYETİMİ BOZDUM AĞALARRRR bi kaç gün istediğim her şeyi zıkkımlanacam ..haahaha... spora dönüş yapıyorum bugün...temizlikten sonra ter atacam...ııııı sonrasında çoookkk sıcak hamam keyfi gibi bi banyo...kese bilem atacam kızlar....doktorların yasakladığı ne varsa onlara inattt kendimi mutlu etme operasyonu başlamıştır...tavsiyemdirrr.... :82::92:
çatlattınnn bizzziiiiii çatlattınnn ama değddiii maşallahhh canım çok sevindim çok iyiy gidiyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tam savaşçı bebek çıktıı bu kesin erkek olucakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?