2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

senn nasılsınn canımm kaçıncıı gündesinnnnn ağrı felan durumunn nasıllll?

iyiyim bitanem 9. gündeyim cumartesi günü test günüm ama cumadan yaptıracağım
bazen adet sancısı gibi ağrı giriyor göğüslerim inanılmaz acıyor bunların dışında pek ağrım yok bunlarda inşallah gebelik belirtisidir.
RABBİM tez zamanda isteyen herkezi evlat sahibi yapar inşallah

heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı

çatlattınnn bizzziiiiii çatlattınnn ama değddiii maşallahhh canım çok sevindim çok iyiy gidiyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tam savaşçı bebek çıktıı bu kesin erkek olucakkk

nazayşe canım çooook tebrikler.. şimdi tam 2 katından bile fazla katlamış di mi.. maşallah bence senin kuzu geç tutundu, inşallah bundan sonrası güzel devam etsin.. gözün aydın.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevin sevin tabiiii seninde gülsümünkü gibi yavaş yavaş ilerliyor olsun önemli olan katlamış olması ALLAHIN izni ile keseyide görücen bebeğide

ALLAHIM yakız katlanır katlanırrrrrr görürsün bitanem yarın 2. test katlanınca 3. maşallah oluveriyor yine rabbim bilir ama bu böyle gidiyor oh yarın güzel haber var benimde yarın kan testim var

ranamm katlanmıs ya ama hala gebeyım dıyemedık senın durumun ne sımdı...

gözünn aydınn canımm değerlerinn normall katlıyorr senn doktoraa bakma onlar bazenn anormalleşiyolarr dikkatt ett bebeğinee annesiii çokkkkkkkkk sevindimm adınaaaaa

allah razı olsunnnn cnm hakkaten 2 ye katlanmıs

canım benim ALLAH hepimizden razı olsun saat tam 12 de 7 tane ayetel kürsi okudum hepimiz için yardım diledim RABBİMDEN senin için kabul oldu inşallah ben dahil geri kalanlar içinde RABBİM dualarımızı geri çevirmez

ayyyyyy çok güzel sevin hamilesi kesin boşver doktora benimki keseyi gördüğü halde sevinmek için erken diyo amannnnnn onları takan kim biz sevinelim inşallah rabbim sağsalim özürsüz kusursuz hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin yaşasıınnnnn hamişler çoğaldı

süperrrrrrrrrrrrr canımsın ya tüylerim diken diken oldu ....şükürler olsun ya rabbii tebbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrriklerrrrrrrrrrrr

cnm bnm cok erkennnn 6 7 haftalıkken kalp duyulmuyo mu ama sen bole stres yaparak kotu yonde etkılıosun....lutfen umutlu ol cnm bnm.....

oldurdun benı burdaaaaaa....................

ayşecim çok sevindim canım...maşallah bebişimize...bence de kız bu çok güçlü çünkü...hadi bakalım

cnm keske yardımcı olabıseydım ama ınan hıc bı bılgım yok benım sorun esımde olduu ıcın...allahım yardımcın olsun...

mersenemmm lutfen ne konustuk hayatım belırtı yok bak hala yok bende bısey bebek var mı bılmıyoruz ama belırtı yokkkk

bayıldııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çatlattınnn bizzziiiiii çatlattınnn ama değddiii maşallahhh canım çok sevindim çok iyiy gidiyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tam savaşçı bebek çıktıı bu kesin erkek olucakkk

ayyyyy dekopa ya sevınemıyorum hala cnm bnm allah razı olsunnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…