2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

iyiyim canım sen nasılsın...kendimi mutfağa adadım eşime bir sürü yemek yaptım...
ohhh afiet ossun bakalımm...bn de işte bi öle bi bölee acayippp yaniii hele bgun dr ve hmsıre lerı gruncee hatrladımmmm cok kötüü oldummmm.yarın baska bi dra gtceemmm tıp fakultesı bakalım ne dıjekkkk cnmm..nisacım sen dra ne zmn gtcektınnnnnn

inş canım ah bir duysam oooh diycem yaa inş bu günler çok çabuk geçer kanamam durdu canım ama arada kahverengi akıntı geliyor ödüm kopuyor bişey olmaz dediler işte düşük için yaglı igne yiyorum hergün baya faydasını gördüm daha hamiş hamiş de görüşcez ALLAH ın izniyleee

sendede mi pıhtılaşma var canım
bendede var,bugün hematoloğa gittim iğne başlayacağız biz bugün
sen ne kullanıyorsun

allahım korusun cnmmm ayrılmayalımmm ama onada acı cektrmek ıstemıorummm..bazen dıorum allahımm alsın beniii de daha fazla ona bu acıyı yasatmayımmm bazende dıorummm yokk dayanammam onsuz olamamm o da bnsızzz...offf nıe hersey duzenlı olmaskııı..bi eksiğimi s varr allha şükür o da bebişşiimiss..bılıorumm allahım ısteyınce olcakkk bu kabulum dee basenn kndımı tutamıorumm eşim aklıma gelınce...duygularımın en doruğundayımm nıekıı reglımde bttı bgunnnn hadi olmasamda streslı duygusal olsam anlıjamm ammaaa..cnmm sizleri sevıorummm yanımdaki arkadsımdan hıc farkınıs yokkk..acınısı da sevıncınısıde en dorugunda yasıorummm emınım sızlerde ölesınızdırr.. o yusden acı seyler yasarken hep dşunuorumm onları üzmeyı mm dıee ama bska kımee anlatayım bu duygularımıı kımse bılmıooooooooooo

selam canım..bende cuma test yapıcam..inşallah aynı günde aynı mutluluğu paylaşırız

maaşallahhhhh canım bak 6,5 lardan nerelere geldin,çok büyük rabbim sana o canı bağışladı...çok sevindim..inşallah 1000 lerini 5000 lerinide göreceğiz...

bende 3.denemede uzun protokol denedik...adetinin 21.günü lucrin başlıyorsun ve tedavi bırakana kadar devam ediyorsun..bir sonraki adetinlede 2. veye 3. günü gonalf başlarsın...kısa protokollerde direk adetin 2 veye 3. günü gonalf veye pregon başlanıyor...

canım transfer gününü sayma..5. gündesin..bendede aynı ağrılar var umarım bebişler tutunmaya çalışıyordur..

mersenemm kusummm napıonnnn nasılsınnnnnnnn gtcen mı konyadannnn yaa neden ama nedennnnn

senin doktorun kimdi şimdi kime gideceksin canım...ben yarın gideceğim 5 gibi orada olurum...

sendede mi pıhtılaşma var canım
bendede var,bugün hematoloğa gittim iğne başlayacağız biz bugün
sen ne kullanıyorsun

evet canım malesef innohep diye bir igne yiyorum aspirin hergün içiyorum bebek kanda besleniyor kanımın durulması lazım ee düşük tehlikem var kan çok sulanınca kanamam oluverdi ödüm koptu eee onun içinde düşük ignesi derken baya mücadele içindeyiz bebegimle ama sende demekki çok ileri safada degil yoksa tedavi olurken vermeleri lazımdı ALLAH yardımcımız olsun sende çok aglama inş kalp seslerini duycaz bebegimiz bekleyiş çook zor ama elimizden bişey gelmiyoorrrrbenim 9 mayısta sen nezaman gidiceksin bidaha?

ah mersenem ahhhh günler geçmiyo kızlar tutunmaya çalışıyordur değil mi yaaaa ilk denemem inşallah sonuç güzel olur hepimiz mutlu oluruz inşallah ne olur beni yalnız bırakmayın

ranacım senin transfer günü ne zamandı doktor banada 9-10-11 mayısta kalp atışlarına bakabiliriz dedi ben 11 gitmeyi planlıyorum garanti olsun die ama çokta sabırsızım acaba bendemi 9 da gitsem 4 nisan transfer günüm

Allahın izniyle bişi olmaz canım.. bende bazen unutuyorum bebiş olduğunu sonra kzııyorum kendime napıyorum diyee... ama olsun canım melekler korur onları... hadi bakalım inşallah cumartesi keseni görürsün önce sonuçları bekliyorduk tek tek şimdi keseleri sonra kalp atışlarını bizim hikayeler bitmezzzzzz
14 nisan benim bhcg kaç çıkmıştı canım
canım benim 13. gün 282 çıktı. senin ne çıktı kaçıncı denemen

maşallah ranacım Allah tamamına erdirsin inşallahhh..

canımm olmaz mı tedavi aşamasındada kullandım
hatrlarsan benim 9.gün kanama oldu kestik bugüne kadar
şimdi kanama yok bu akşam vurduk 0.6 lık
hayrlısı baklaım
bebişlerimiz bizimle kalır ınş
bizimde 10 mayısa denk geliyyor sanırım dr 15 gün ssonra gel dedi
arka arkya duyacağz ınş pıt pıt ları

Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde.. Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri

canımmmmm yaa hep aklımdasın inan dedim bi yere götrcekti eşi gitti herhalde
canım yaa daha dur erken değil mi
off üzüldüm inan
çok istiyordum sennde hamiş olmanı
ama ınş belkide hamişsindir
dua edelim

cnmmm yukselmesmııı daha 9.gunmuss...eger yukselmesse kısma bana gercekten bılmıommm......hayrlısı olsun hevukcummm ben cok merak etmıstım seniii.dedım kocası onuu bıyere gturcektı orda herhallll.....cnmsın ya üzülme kader kısmetttt zamanı gelınce olcak hersey inşaalllah..sakın üzülmeee daha ilkk olur bakalımmmm bebişimmmm...yaa ne bılım belkıde yukselırr bak nasaysenın 6ydı noldu sımdııı 60.....tekrar yaptırcanmııı cnmm

Son düzenleme:

canıım git git sende sen 3gün öndeymişin bile 3gün demek 2lerle katlanan degerler demekbenim transfer tarihim 7nisan
Ankara06 evet canım seninde benden birgün sonra olcak sanırım inş duyabilirsem rabbiiiim duyur pıt pıtları
DEKOPA saol canım hep beraber inş kucagımıza almayı nasip etsin ALLAH IM.

sılacım cnm bı sey olmaz allahın ıznıyle ben de uzanırken unuttum 18 kılolk kızı kaldırdım yanıma aldım allahtan bısey olmamıs bak hem benımkı ne zor tutunmaya calısıyo hıccc bı sey olmaz yıyecegı ekmek varsa korkma lutfen....

saol bıtanem allah razı olsun tahmer bn neler cekıyorum gormuyo musun bak cok da acelecı olma bu konuda lutfen benım kanama var dıye kostur kostur gttık 9.gun 6.5 bıde 8.gun yapıp esıme suprız yapcaktım deger oyle dusuk cıkabılır canın sıkılır aglamaktan ıcın cıkar kım erken yapıcam dese onunde dıkılıcem ızın vermıycem lutfen gununu bekle drların hakkaten bır bıldıklerı varmıs buna ınan....

cnmmm bırakmayacaksın kendınııı sımdı adet ol 2 adette kosa kosa gtceksın ve hemen o ay ıcınde olacak lutfen ınan belkı de kendılıınden olcak lutfen bırakma ya nolur yaaa.....

ohhhhhhhhhhhhhhh hıc bıse kalmamıs cok sukur ya allahım bu sevınclerın heyecanların darısı hepımızın basına.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…