ohhh afiet ossun bakalımm...bn de işte bi öle bi bölee acayippp yaniii hele bgun dr ve hmsıre lerı gruncee hatrladımmmm cok kötüü oldummmm.yarın baska bi dra gtceemmm tıp fakultesı bakalım ne dıjekkkk cnmm..nisacım sen dra ne zmn gtcektınnnnnniyiyim canım sen nasılsın...kendimi mutfağa adadım eşime bir sürü yemek yaptım...
maşallahhhhhhhhhh canımmmmm rabbimmm tamamınaa erdirsinn keşkee seninlee hamişş hamişş kenn senn görüşseydikk:18:kısmett tabii 9 mayıs daa daa o minikk pıtt pıtt larıı duyacaksınnn inşallahhh kanamaa durumunn nasılll
hlycn canım iyiyiz canım ama seni bugün duygusal gördüm seni acısı sonradan çıkar bunun amaa rabbim zamanını öyle bir ayarlıyoki şaşıp kalırsın inş sende birgün yumurta tek olsa bile yeter eşimin yüzüne bende bakamazdım bana vücudun eşinin sipermlerini vücudun yabancı kabul ediyor atıyor dediler günlerce kendimi yıprattım hatta eşime dedim tövbe ya ayrıl benden ne igrenç bir piskoloji bilirim meger kanımda pıhtılaşma varmış oda embiriyoyu besleyemiyormuşunutma sorun varsa 2kişinin sonuçta aynı ystıga baş koyuyoruz görceksin birgün rabbim sanada göstercek
allahım korusun cnmmm ayrılmayalımmm ama onada acı cektrmek ıstemıorummm..bazen dıorum allahımm alsın beniii de daha fazla ona bu acıyı yasatmayımmm bazende dıorummm yokk dayanammam onsuz olamamm o da bnsızzz...offf nıe hersey duzenlı olmaskııı..bi eksiğimi s varr allha şükür o da bebişşiimiss..bılıorumm allahım ısteyınce olcakkk bu kabulum dee basenn kndımı tutamıorumm eşim aklıma gelınce...duygularımın en doruğundayımm nıekıı reglımde bttı bgunnnn hadi olmasamda streslı duygusal olsam anlıjamm ammaaa..cnmm sizleri sevıorummm yanımdaki arkadsımdan hıc farkınıs yokkk..acınısı da sevıncınısıde en dorugunda yasıorummm emınım sızlerde ölesınızdırr.. o yusden acı seyler yasarken hep dşunuorumm onları üzmeyı mm dıee ama bska kımee anlatayım bu duygularımıı kımse bılmıooooooooooohlycn canım iyiyiz canım ama seni bugün duygusal gördüm acısını sonradan çıkar bunun amaa rabbim zamanını öyle bir ayarlıyoki şaşıp kalırsın inş sende birgün yumurta tek olsa bile yeter eşimin yüzüne bende bakamazdım bana vücudun eşinin sipermlerini vücudun yabancı kabul ediyor atıyor dediler günlerce kendimi yıprattım hatta eşime dedim tövbe ya ayrıl benden ne igrenç bir piskoloji bilirim meger kanımda pıhtılaşma varmış oda embiriyoyu besleyemiyormuşunutma sorun varsa 2kişinin sonuçta aynı ystıga baş koyuyoruz görceksin birgün rabbim sanada göstercek
iyiyim bitanem 9. gündeyim cumartesi günü test günüm ama cumadan yaptıracağım
bazen adet sancısı gibi ağrı giriyor göğüslerim inanılmaz acıyor bunların dışında pek ağrım yok bunlarda inşallah gebelik belirtisidir.
RABBİM tez zamanda isteyen herkezi evlat sahibi yapar inşallah
heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı
kızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuz uzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba
buarada nazaysecim inann kendimin olmus kadar çok sevindimm biliyosun :) allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.yeni hamiş tüm arkadaslarımı tebrik ediyoruumgeliyoruz arkanızdan sırayla
kızlarrrr transfer gününüde sayarsambu gün 6.günüm bitti ama geçmiyo yaaa bu gün belim ağrıdı kasıklarım hafif ağrıdı yaa tutunuyodur bebişim bana değil mi testi erken yaptırmak istiyorum dayanamıyorum ben yaaaa canlar fenayım canlar bu ağrılar tuttuğunu mu gösteriyo siz dede varmıydı bu ağrılar nazayşem canımmmm çookk sevndm inan sana nasıl dua ettim canım hayırlı olsun...
ohhh afiet ossun bakalımm...bn de işte bi öle bi bölee acayippp yaniii hele bgun dr ve hmsıre lerı gruncee hatrladımmmm cok kötüü oldummmm.yarın baska bi dra gtceemmm tıp fakultesı bakalım ne dıjekkkk cnmm..nisacım sen dra ne zmn gtcektınnnnnn
sendede mi pıhtılaşma var canım
bendede var,bugün hematoloğa gittim iğne başlayacağız biz bugün
sen ne kullanıyorsun
ahhhhh benimm kaderr arkadaşımm benimm gibii belirtii arıyosunn sendee bendee dün gecee sancılandımm amaa geççtii şuann normall halimee döndümmm boş veeeeerrrrr aramayakkk belirtii felannnn rabbim alnımızaa yazdıysaa o bizii bulurrrr:79:
selam canım..bende cuma test yapıcam..inşallah aynı günde aynı mutluluğu paylaşırız
maaşallahhhhh canım bak 6,5 lardan nerelere geldin,çok büyük rabbim sana o canı bağışladı...çok sevindim..inşallah 1000 lerini 5000 lerinide göreceğiz...
bende 3.denemede uzun protokol denedik...adetinin 21.günü lucrin başlıyorsun ve tedavi bırakana kadar devam ediyorsun..bir sonraki adetinlede 2. veye 3. günü gonalf başlarsın...kısa protokollerde direk adetin 2 veye 3. günü gonalf veye pregon başlanıyor...
canım transfer gününü sayma..5. gündesin..bendede aynı ağrılar var umarım bebişler tutunmaya çalışıyordur..
evet canım malesef innohep diye bir igne yiyorum aspirin hergün içiyorum bebek kanda besleniyor kanımın durulması lazım ee düşük tehlikem var kan çok sulanınca kanamam oluverdi ödüm koptu eee onun içinde düşük ignesi derken baya mücadele içindeyiz bebegimleama sende demekki çok ileri safada degil yoksa tedavi olurken vermeleri lazımdı ALLAH yardımcımız olsun sende çok aglama inş kalp seslerini duycaz bebegimiz bekleyiş çook zor ama elimizden bişey gelmiyoorrrr benim 9 mayısta sen nezaman gidiceksin bidaha?
Allahın izniyle bişi olmaz canım.. bende bazen unutuyorum bebiş olduğunu sonra kzııyorum kendime napıyorum diyee... ama olsun canım melekler korur onları... hadi bakalım inşallah cumartesi keseni görürsün önce sonuçları bekliyorduk tek tek şimdi keseleri sonra kalp atışlarını bizim hikayeler bitmezzzzzzYa kizlar dun gece benim 4 yasindaki yegen tuturdu snele uyucam, tamam dedim hadi gel, gece hic uyuyamadim yataktan duser korkusuna bide korktum basima geldi tam doserken yakaldim yukari cektim yataga, uykulu uykulu korkmasin diye sarildim hemen amaa, anam doktor agir kesinlikle yok demisti, bisey olurmu acaba cocgu birakamazdim dussun, korktum vallah sabaha kadar ayetul kursi okudum inanin, ins, bisey olmaz su cumartesi bi glese kan versemde kese gormenin telasesi kalsa
canım benim 13. gün 282 çıktı.14 nisan benim bhcg kaç çıkmıştı canım
canım çok sevindim katlanacak göreceksin bunuda atlattın oooooh
kızlar bende bugün kan testi verdim muayene oldum tekrar bu kez kese öyle 2saat araştırılmadan tak dedi çıktı maşallahbiliyorsunuz 2mayısta randevum vardı dra dedim ozamanmı duycam kalp atışlarını dedim yok dedi benim kanamam olunca tesadüf bakıldı ve çok şükür kesem görülmüş oldu taaa 19mu mayısane verdi lütfen dedim dogum günümden önce olsun duyamazmıyım dedim oluuuur dedi meger şehir dışına çıkıyormuş diger dr bakıcak artık yani 9 mayıs bir aksilik çıkmazsaa...
evet canım malesef innohep diye bir igne yiyorum aspirin hergün içiyorum bebek kanda besleniyor kanımın durulması lazım ee düşük tehlikem var kan çok sulanınca kanamam oluverdi ödüm koptu eee onun içinde düşük ignesi derken baya mücadele içindeyiz bebegimleama sende demekki çok ileri safada degil yoksa tedavi olurken vermeleri lazımdı ALLAH yardımcımız olsun sende çok aglama inş kalp seslerini duycaz bebegimiz bekleyiş çook zor ama elimizden bişey gelmiyoorrrr benim 9 mayısta sen nezaman gidiceksin bidaha?
Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri
cnmmm yukselmesmııı daha 9.gunmuss...eger yukselmesse kısma bana gercekten bılmıommm......hayrlısı olsun hevukcummm ben cok merak etmıstım seniii.dedım kocası onuu bıyere gturcektı orda herhallll.....cnmsın ya üzülme kader kısmetttt zamanı gelınce olcak hersey inşaalllah..sakın üzülmeee daha ilkk olur bakalımmmm bebişimmmm...Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri
ranacım senin transfer günü ne zamandı doktor banada 9-10-11 mayısta kalp atışlarına bakabiliriz dedi ben 11 gitmeyi planlıyorum garanti olsun dieama çokta sabırsızım acaba bendemi 9 da gitsem 4 nisan transfer günüm
Ya kizlar dun gece benim 4 yasindaki yegen tuturdu snele uyucam, tamam dedim hadi gel, gece hic uyuyamadim yataktan duser korkusuna bide korktum basima geldi tam doserken yakaldim yukari cektim yataga, uykulu uykulu korkmasin diye sarildim hemen amaa, anam doktor agir kesinlikle yok demisti, bisey olurmu acaba cocgu birakamazdim dussun, korktum vallah sabaha kadar ayetul kursi okudum inanin, ins, bisey olmaz su cumartesi bi glese kan versemde kese gormenin telasesi kalsa
kızlarrrr transfer gününüde sayarsambu gün 6.günüm bitti ama geçmiyo yaaa bu gün belim ağrıdı kasıklarım hafif ağrıdı yaa tutunuyodur bebişim bana değil mi testi erken yaptırmak istiyorum dayanamıyorum ben yaaaa canlar fenayım canlar bu ağrılar tuttuğunu mu gösteriyo siz dede varmıydı bu ağrılar nazayşem canımmmm çookk sevndm inan sana nasıl dua ettim canım hayırlı olsun...
offf cnmm yha bılıomm sakin olmam gerek ama olmuooo..bgun dra gttımm hormonlarında sorun yok iii durumdalar ilaç verdi 2 ay kullan 2.adetın 3.gunu gel dedııı...kndiliğnden de olabılır dediiii ama boş ne deseee...çünkü ben her gecen gun kötü oluorumm.demıstım saten ılk günn acıı gün gectıkce can yakarr diee...öle de oldu.drdan cıktım dırekk saldım kndımııı hmn dolmuşa bınıp eve geldımmm dırekk bıraktım kndımıı..napcam bılmıorumm bn de anne olmak istıodummmmmmmm hala da istiyorummm
cnm bişi olmas inşaallah allaha emanett onlarrrrr annesiiii...
NASSSSSSSSAYSEEEEEEEEEEE ben biliodummmm saten bebişimmmm hamişşşşş annee koca köööbeqqqqqqqmaşaallah cnmmm
canım çok sevindim katlanacak göreceksin bunuda atlattın oooooh
kızlar bende bugün kan testi verdim muayene oldum tekrar bu kez kese öyle 2saat araştırılmadan tak dedi çıktı maşallahbiliyorsunuz 2mayısta randevum vardı dra dedim ozamanmı duycam kalp atışlarını dedim yok dedi benim kanamam olunca tesadüf bakıldı ve çok şükür kesem görülmüş oldu taaa 19mu mayısane verdi lütfen dedim dogum günümden önce olsun duyamazmıyım dedim oluuuur dedi meger şehir dışına çıkıyormuş diger dr bakıcak artık yani 9 mayıs bir aksilik çıkmazsaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?