2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım evet aynı gün test yapıcaz hayırlısı sen hiç idrar testi yaptınmı en bugün yaptım negatif çıktı yarın kanda pozitif çıkar inşallah

canım şuanda acın yeni olduğu için cesaretim yok diyorsun ama inan bana biraz kendini toparladıktan sonra koşa koşa gideceksin umudunu kaybetme inşallah 2. denemende RABBİM dualarını kabul eder
bilmiyorum..gerçekten çok zormuş..hani önceden hep duyardık da bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk...yaşamak lazımmış yaşadım ...

benim de ilk denememdi, sonuc negatif. 15 yumurta topladılar, 10 tane 1. kalite embriyo vardı, 1 tanesi transfer edildi. doktorum herşey super, tutmaması ıcın hıcbır neden yok senin sorunun kanallarında sonuc ıyı olacak demisti ama tutmadı. sıkma canını demek sacma 2 gundur neler yasadıgımı bır allah bır de ben bılıyorum. ama yapacak bırsey yok elden ne geliyor koca bır hıc

saglam durmak, toparlanmak, yenıden baslamak zorundayız. bunu dusunmek bıle zor bılıyorum ama gececek emin ol, senınle aynı seyleri yasayanbırı olarak soyluyorum, ınan bana gececek...

canım geçmiş olsun.. ilk denemede negatif almak zordur ama unutma beterin beteri var... daha ilk denemeden vazgeçmek olmaz.şimdi acınla bunları söylüyorsun hepimiz bunu yaşadık canım ama çok ara vermeden maddi imkanın varsa devam etmek Allahın izniyle kavuşurun bebişine

canım çok üzüldüm seninle aynıgün transfer olmuştuk Rabbim tez zamanda isteyen herkezi evlat sahibi yapar inşallah hiç belli olmaz belki ummadığın anda mucize olur birinden duydum 17 yıl içinde defalarca tüp bebek yapmışlar ve hiçbiri olmamış artık zaten kadının menopoz zamanı yaklaşmaya başlamış 1 ay adeti gecikince menopoza giriyorum heralde demiş 2. ay doktora gitmiş ve hamileeee kendiliğinden hemde
yeterki rabbim ol desin sakın üzülme zamanı geldiğinde hiç ummadığın anda gebe kalırsın

bilmiyorum..gerçekten çok zormuş..hani önceden hep duyardık da bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk...yaşamak lazımmış yaşadım ...

bende ilk denemmde negatif sonuç almıştım herkez teselli etmeye çalışıyordu 3 gün ağlamaktan şırktım kendimi herkezin söylediği batıyordu size göre havahoş diyordum insanları tersliyordum ama inan bana yaşadığım için söylüyorum bir süre sonra unutup yeni tedavilere yelken açıyorsun aklına bile gelmiyor canını yakmıyor yeni tedavi yeni umut oluyor eskisi unutuluyor

canım çok üzüldüm okurken de ağladım kısmet böyleymiş üzme kendini çok zordur mutlaka ama zamanı var demekki...

günaydın canlar nasılsınız hevuk beni ağlattı biraz.benim bu gün 6. günüm ama artık duramıyorum sanırım yarın test yaptırcam dayanamıyorum artık bu gün kasıklarım da pek ağrım yok belim ağrıyo göğüslerimde hafif dokununca ağrı var uff canlar yaaaa ne zormuş böle beklemek yaaa

günaydın tatlım
bana kalırsa test yaptırma daha çok erken 7. günde çıkmaz boşu boşuna kendini ve bebeğini üzme

günaydın tatlım
bana kalırsa test yaptırma daha çok erken 7. günde çıkmaz boşu boşuna kendini ve bebeğini üzme

zeynep duramıyorum artık yaaa ağrılar beni umutlandırıyor bazen bakıyorum kendimi kaptırmış gidiyorum hamile gibi davranıyorum böyle beklemek bitiriyo beni ne yapcam bilmiyorum canım yaa bilmiyorum ama çıkmazsa çok üzülcem dediğin gibiyse pazartesiye kadar bekleyim nasıl bekleyeceksem:18::18:

evet canım beklemek zor ama bir çoğunda okuduğum şeylere dayanarak söylüyorum genelde 9. günden sonra çıkmış kanda yani varsa dahi çıkmayacak buda senin ve bebeğinin üzülmesine sebep olacak zaten şuanda bebeğin sana anca tutunmaya çalışıyor stres yaparsan olumsuz yönde etkilenir iyi düşün ona göre yatır ama dersenki ya ben zaten üzülmem çıkmayacağını zaten biliyordum öylesine belki erkenden çıkar diye şansımı denedim ( bu çok zor bi ihtimal çünkü mutlaka üzülürsün ) sen bilirsin

yok canım üzülürüm yaaa en iyisi beklemek belim ağrıyo bu gün yaa oturmkata zorlanıyorum şu anda

canım her şeyin hayırlısını istemek lazım rabbim daha iyi bilir sağlıklı hayırlı bi evlat bizede nasib eder inşallah şimdi toparlan emin ol bir kaç ay sonra cesretle eniden başlarsın allah yardımcı olsun bende bir defa yaptırdım negatif ama şimdi daha çok istiyorum doktorumu değiştirdim nebiliyim bir sürü tahlil yaptırdım sil baştan hayırlısıyla bu sfer olucak inşalllah allah yardımcımız olsun

hevuk canım yaaaa Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir.demekki daha zamanı deilmiş ..imtihanımız zor .Allah sabır versin şimdi acın daha çok taze ama eminimki rabbim sabrını da verecek en kısa zaman da sende anne olursun inşaAllah canımm

yok canım üzülürüm yaaa en iyisi beklemek belim ağrıyo bu gün yaa oturmkata zorlanıyorum şu anda

inşallah ağrıların benim ki gibi psikolojik değildir....çok fazla öyle mi böyle deyipte kendini strese sokma sorgulama canım...o geçmez denen günler geçiyor inanki...güzel olacak her şey inan bana

canım evet aynı gün test yapıcaz hayırlısı sen hiç idrar testi yaptınmı en bugün yaptım negatif çıktı yarın kanda pozitif çıkar inşallah

ben söz verdim kendime idrarda bakmıycam diye ancak kanda pozitif çıkarsa (inşallah) merakımdan alıp bakarım..

daha öncekilerde hep yapmıştım ve psikolojimi çok bozmuştu..bu sefer yok yapmıyorum...zaten artık sayılı günler bitti..yarın büyük gün :13:

İnşallah öyle olur canım eşim de çok üzüldüü ve bugün regli oldum halbuki yarındı test günüm.Ya aglamıyorum bi tek sonucu aldıgımdı istemsiz kendimi tuttum ama boğazım düğümlendi kendi kendine aktı gitti yaşlar 3 4 dak.. utandım aglamadımm ama çok üzgünüm..İnşallah sizler hayırlısıyla kucagınıza alırsınız bebeklerinizi..

hlycn canım hangi fakülteye gideceksin ben daha önceki iki denememi çapa tıp fakültesinde yaptırdım sonuç negatif inşallah seninki olumlu olur canım

kızlar bu gece yatmadan mübarek günde dileğinizi dileyip hacet namazı kılın....rabbim dualarımızı kabu etsinnnn

canım seni merak ediyordum ne oldu bu kıza diye....Rabbim sabrını veriyo inan ki...benim 3. denemem de negatif 0.40....bir mutlaka bizde anne olacağız...boğazımızda bir düğüm var şimdi ama o düğüm çözülecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…