selam canım..bende cuma test yapıcam..inşallah aynı günde aynı mutluluğu paylaşırız
maaşallahhhhh canım bak 6,5 lardan nerelere geldin,çok büyük rabbim sana o canı bağışladı...çok sevindim..inşallah 1000 lerini 5000 lerinide göreceğiz...
bende 3.denemede uzun protokol denedik...adetinin 21.günü lucrin başlıyorsun ve tedavi bırakana kadar devam ediyorsun..bir sonraki adetinlede 2. veye 3. günü gonalf başlarsın...kısa protokollerde direk adetin 2 veye 3. günü gonalf veye pregon başlanıyor...
canım transfer gününü sayma..5. gündesin..bendede aynı ağrılar var umarım bebişler tutunmaya çalışıyordur..
bilmiyorum..gerçekten çok zormuş..hani önceden hep duyardık da bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk...yaşamak lazımmış yaşadım ...canım şuanda acın yeni olduğu için cesaretim yok diyorsun ama inan bana biraz kendini toparladıktan sonra koşa koşa gideceksin umudunu kaybetme inşallah 2. denemende RABBİM dualarını kabul eder
mrb arkadaşlar...üzgünüm çokkkk içim acıyor.....ilk denememdi ama sonuç negatif...birdaha deneyebilecek cesareti bulamıyorum kendimde...tüm hamile olan arkadaşlar dua edin bizlerede hamile olanların duası daha çabuk kabul olurmuş...
mrb arkadaşlar...üzgünüm çokkkk içim acıyor.....ilk denememdi ama sonuç negatif...birdaha deneyebilecek cesareti bulamıyorum kendimde...tüm hamile olan arkadaşlar dua edin bizlerede hamile olanların duası daha çabuk kabul olurmuş...
Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri
bilmiyorum..gerçekten çok zormuş..hani önceden hep duyardık da bu kadar zor olduğunu bilmiyorduk...yaşamak lazımmış yaşadım ...
Ankara cım hayatımm erdemii aradımm eşim ısrar edince ayşe hanım vardı nöbette betüll hanımm köye gidebilirsiniz ii olur hemde değişiklik filan dedmişş eşime dedim durumu anlattımm okadar kızdıkii betülde kimm ya biz normal gebelere bile yasaak koyarkenn dedii..Canlarımmm ya nasipp değilmiş demekki zaten ümitsiztii embiriyolog ii embriyo dedi serap kötü kendileride anlamadı sanırım ne yaptıklarını..Eşim yoktu yanlız gittim test yaptırmaya merkeze tüp bebek oldugunu söyledim 2 saat kımıldamadan oturdumm dua ettim kız veremedi bana sonucu oda üzülücem die sonucun çıktığını söyleyemedii ben gidip aldım başka kız verdii o anki duygularımı anlatamam okadar agladımkii dışarı çıkıp insanlar bana baktıı eşimi aradım hemen sonra sustum içime attım yine anneme geri döndüm sonuç bekliyodu yüzüme baktı gülerek ama içimde fırtına koparak yok negatif dedimm herkese inanmadıı sonucu gösterdim ve eveimdeyimm Bebeğimsiz maleseffEve girememedim uzun süre arabada oturdumm ben bebeğimle gelmek istemiştim kısmet değilmiş..
günaydın canlar nasılsınız hevuk beni ağlattı biraz.benim bu gün 6. günüm ama artık duramıyorum sanırım yarın test yaptırcam dayanamıyorum artık bu gün kasıklarım da pek ağrım yok belim ağrıyo göğüslerimde hafif dokununca ağrı var uff canlar yaaaa ne zormuş böle beklemek yaaa
günaydın tatlım
bana kalırsa test yaptırma daha çok erken 7. günde çıkmaz boşu boşuna kendini ve bebeğini üzme
zeynep duramıyorum artık yaaa ağrılar beni umutlandırıyor bazen bakıyorum kendimi kaptırmış gidiyorum hamile gibi davranıyorum böyle beklemek bitiriyo beni ne yapcam bilmiyorum canım yaa bilmiyorum ama çıkmazsa çok üzülcem dediğin gibiyse pazartesiye kadar bekleyim nasıl bekleyeceksem:18::18:
evet canım beklemek zor ama bir çoğunda okuduğum şeylere dayanarak söylüyorum genelde 9. günden sonra çıkmış kanda yani varsa dahi çıkmayacak buda senin ve bebeğinin üzülmesine sebep olacak zaten şuanda bebeğin sana anca tutunmaya çalışıyor stres yaparsan olumsuz yönde etkilenir iyi düşün ona göre yatır ama dersenki ya ben zaten üzülmem çıkmayacağını zaten biliyordum öylesine belki erkenden çıkar diye şansımı denedim ( bu çok zor bi ihtimal çünkü mutlaka üzülürsün ) sen bilirsin
canım her şeyin hayırlısını istemek lazım rabbim daha iyi bilir sağlıklı hayırlı bi evlat bizede nasib eder inşallah şimdi toparlan emin ol bir kaç ay sonra cesretle eniden başlarsın allah yardımcı olsun bende bir defa yaptırdım negatif ama şimdi daha çok istiyorum doktorumu değiştirdim nebiliyim bir sürü tahlil yaptırdım sil baştan hayırlısıyla bu sfer olucak inşalllah allah yardımcımız olsunmrb arkadaşlar...üzgünüm çokkkk içim acıyor.....ilk denememdi ama sonuç negatif...birdaha deneyebilecek cesareti bulamıyorum kendimde...tüm hamile olan arkadaşlar dua edin bizlerede hamile olanların duası daha çabuk kabul olurmuş...
hevuk canım yaaaa Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir.demekki daha zamanı deilmiş ..imtihanımız zor .Allah sabır versin şimdi acın daha çok taze ama eminimki rabbim sabrını da verecek en kısa zaman da sende anne olursun inşaAllah canımmAnkara cım hayatımm erdemii aradımm eşim ısrar edince ayşe hanım vardı nöbette betüll hanımm köye gidebilirsiniz ii olur hemde değişiklik filan dedmişş eşime dedim durumu anlattımm okadar kızdıkii betülde kimm ya biz normal gebelere bile yasaak koyarkenn dedii..Canlarımmm ya nasipp değilmiş demekki zaten ümitsiztii embiriyolog ii embriyo dedi serap kötü kendileride anlamadı sanırım ne yaptıklarını..Eşim yoktu yanlız gittim test yaptırmaya merkeze tüp bebek oldugunu söyledim 2 saat kımıldamadan oturdumm dua ettim kız veremedi bana sonucu oda üzülücem die sonucun çıktığını söyleyemedii ben gidip aldım başka kız verdii o anki duygularımı anlatamam okadar agladımkii dışarı çıkıp insanlar bana baktıı eşimi aradım hemen sonra sustum içime attım yine anneme geri döndüm sonuç bekliyodu yüzüme baktı gülerek ama içimde fırtına koparak yok negatif dedimm herkese inanmadıı sonucu gösterdim ve eveimdeyimm Bebeğimsiz maleseffEve girememedim uzun süre arabada oturdumm ben bebeğimle gelmek istemiştim kısmet değilmiş..
yok canım üzülürüm yaaa en iyisi beklemek belim ağrıyo bu gün yaa oturmkata zorlanıyorum şu anda
canım evet aynı gün test yapıcaz hayırlısı sen hiç idrar testi yaptınmı en bugün yaptım negatif çıktı yarın kanda pozitif çıkar inşallah
hevuk canım yaaaa Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir.demekki daha zamanı deilmiş ..imtihanımız zor .Allah sabır versin şimdi acın daha çok taze ama eminimki rabbim sabrını da verecek en kısa zaman da sende anne olursun inşaAllah canımm
ohhh afiet ossun bakalımm...bn de işte bi öle bi bölee acayippp yaniii hele bgun dr ve hmsıre lerı gruncee hatrladımmmm cok kötüü oldummmm.yarın baska bi dra gtceemmm tıp fakultesı bakalım ne dıjekkkk cnmm..nisacım sen dra ne zmn gtcektınnnnnn
Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?