nazayşe canım çooook tebrikler.. şimdi tam 2 katından bile fazla katlamış di mi.. maşallahbence senin kuzu geç tutundu, inşallah bundan sonrası güzel devam etsin.. gözün aydın.
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevin sevin tabiiii seninde gülsümünkü gibi yavaş yavaş ilerliyor olsun önemli olan katlamış olması ALLAHIN izni ile keseyide görücen bebeğide
gözünn aydınn canımm değerlerinn normall katlıyorr senn doktoraa bakma onlar bazenn anormalleşiyolarr dikkatt ett bebeğinee annesiii çokkkkkkkkk sevindimm adınaaaaa
canım benim ALLAH hepimizden razı olsun saat tam 12 de 7 tane ayetel kürsi okudum hepimiz için yardım diledim RABBİMDEN senin için kabul oldu inşallah ben dahil geri kalanlar içinde RABBİM dualarımızı geri çevirmez
ayyyyyy çok güzel sevin hamilesi kesin boşver doktora benimki keseyi gördüğü halde sevinmek için erken diyo amannnnnn onları takan kimbiz sevinelim inşallah rabbim sağsalim özürsüz kusursuz hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin yaşasıınnnnn hamişler çoğaldı
süperrrrrrrrrrrrr canımsın ya tüylerim diken diken oldu ....şükürler olsun ya rabbii tebbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrriklerrrrrrrrrrrr
ayşecim çok sevindim canım...maşallah bebişimize...bence de kız bu çok güçlü çünkü...hadi bakalım
kızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuz uzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba
buarada nazaysecim inann kendimin olmus kadar çok sevindimm biliyosun :) allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.yeni hamiş tüm arkadaslarımı tebrik ediyoruumgeliyoruz arkanızdan sırayla
vallaha da sevınemıyorum ama ptesıye kdr kan vermek yokkkkkk ayy aydumannn hamıle mıyım kısssss????????
heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı
sen kadar guclu bır kızım olsa keske.....
kızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuz uzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba
buarada nazaysecim inann kendimin olmus kadar çok sevindimm biliyosun :) allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.yeni hamiş tüm arkadaslarımı tebrik ediyoruumgeliyoruz arkanızdan sırayla
hoş geldinn canımm benim kide uzun protokoll geneldee gençç yaş taa olanlaraa yapılıyomuşş buu protokoll dr.söylemişti doğum kontrol hapınınn 21.günü lucrinee başlıyosun 4 gün daha doğum kontrol hapınıı kullanıpp bırakıyosunn çok geçmeden adett oluyosunn bu arada lucrine devamm adetin 3. günügonol f ile devam ediyosun lucrinde 10m den 5 e düşürüyor benim 3 denemem de bu şekilde canımm sen istediyse ikisini de götür kafana takılıyorsa araa dünyanınn parasınıı döküyoruzz hiçç çekinme bencee valla benn öylee yapıyorummkızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuz uzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba
heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı
hamilesin tatlım sende bizdensin artık hep bir korku içinde olucaksın bizim değer artıcakmı korkularımızı şimdi sen yaşıyosun sonra kese korkusu biz kalp atışı korkusu ve tansiyon bensonra şu 3 ay geçse 7 aylık olunca erken doğum riski yani 9 ay korka korka bir hayatımız olucak inşallah allahım acılarını göstrmesin buraya kadar geldik güzel güzel sevinçimizi yarıda bırakmasın isteyen her kulunada versin evlat hasreti çektirmesin
tebrik ederimmm hemde çok ne güzel bi savaşçı melek daha annesiyle beraber lütfen artık hamiş olduğunu kabul et ve tadını çıkar:)) vee bizim içinde dua et lütfen...
nazaysem sevineyim mi ne demek, bak allah duydu dualarımızı... cok sevindim ayyy, aglıyorum valla... ohhh be bu cok ıyı geldi yeminle. ıcım rahatladı az bıraz.
cnm benm yaa alahım sana cok sukur, cok mutlu oldum cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?