selam canım..bende cuma test yapıcam..inşallah aynı günde aynı mutluluğu paylaşırız
maaşallahhhhh canım bak 6,5 lardan nerelere geldin,çok büyük rabbim sana o canı bağışladı...çok sevindim..inşallah 1000 lerini 5000 lerinide göreceğiz...
bende 3.denemede uzun protokol denedik...adetinin 21.günü lucrin başlıyorsun ve tedavi bırakana kadar devam ediyorsun..bir sonraki adetinlede 2. veye 3. günü gonalf başlarsın...kısa protokollerde direk adetin 2 veye 3. günü gonalf veye pregon başlanıyor...
canım transfer gününü sayma..5. gündesin..bendede aynı ağrılar var umarım bebişler tutunmaya çalışıyordur..
ranacım senin transfer günü ne zamandı doktor banada 9-10-11 mayısta kalp atışlarına bakabiliriz dedi ben 11 gitmeyi planlıyorum garanti olsun dieama çokta sabırsızım acaba bendemi 9 da gitsem 4 nisan transfer günüm
cnmmm yukselmesmııı daha 9.gunmuss...eger yukselmesse kısma bana gercekten bılmıommm......hayrlısı olsun hevukcummm ben cok merak etmıstım seniii.dedım kocası onuu bıyere gturcektı orda herhallll.....cnmsın ya üzülme kader kısmetttt zamanı gelınce olcak hersey inşaalllah..sakın üzülmeee daha ilkk olur bakalımmmm bebişimmmm...yaa ne bılım belkıde yukselırr bak nasaysenın 6ydı noldu sımdııı 60.....tekrar yaptırcanmııı cnmm
Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri
ben bişeyi çok merak ediyorum
şimdi bir sürü hamişimiz var ya, silanaz ,dekopa, rana, nazayşe, ankara06 ismini hatırlayamadığım
diğer güzel anne adayları acaba bu hamişlerimizin kaç tanesinin ilk denemesi?
canımmmmm yaa hep aklımdasın inan dedim bi yere götrcekti eşi gitti herhalde
canım yaa daha dur erken değil mi
off üzüldüm inan
çok istiyordum sennde hamiş olmanı
ama ınş belkide hamişsindir
dua edelim
cnmmm yukselmesmııı daha 9.gunmuss...eger yukselmesse kısma bana gercekten bılmıommm......hayrlısı olsun hevukcummm ben cok merak etmıstım seniii.dedım kocası onuu bıyere gturcektı orda herhallll.....cnmsın ya üzülme kader kısmetttt zamanı gelınce olcak hersey inşaalllah..sakın üzülmeee daha ilkk olur bakalımmmm bebişimmmm...yaa ne bılım belkıde yukselırr bak nasaysenın 6ydı noldu sımdııı 60.....tekrar yaptırcanmııı cnmm
:85::85::85: üzüldüm canım...kaçıncı denemen bilmiyorum ama inşallah rabbim en kısa zamanda,belkide hiç ummadığın zamanda kucağını doldurur..
valla benım de hep aklımdaydın bıtanem cnm bnm ya keske gununu bekleseydın ama off bı sabredemıyoruz kıııı hlycn cok haklı ben de komaya grdım 6.5 la ama deger yukseldı gununde bıdaha yap allah yanında olsun
Allahın izniyle bişi olmaz canım.. bende bazen unutuyorum bebiş olduğunu sonra kzııyorum kendime napıyorum diyee... ama olsun canım melekler korur onları... hadi bakalım inşallah cumartesi keseni görürsün önce sonuçları bekliyorduk tek tek şimdi keseleri sonra kalp atışlarını bizim hikayeler bitmezzzzzz
.senin ne çıktı kaçıncı denemen
maşallah ranacım Allah tamamına erdirsin inşallahhh..
cnım geçmiş olsun daha ilk denemen hemen küsüp bırakma bu yodaki herkes defalarca uğraşıyor.Rabbim senin için hayırlısını versin... Allahtan sabır diliyorum üzülme demek yetmiyor biliyorum ama sen yinede çok yıpratma kndiniKızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri
hayırlı gecelerrrrsayfaları geriden okumaya başladım ama çooook birikmiş dünde okuyamadım bugünde
aramıza yeni katılan yeni transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim inşaAllah tatamına erdirsin en kısa zamanda hayırlı haberler almalarını diliyorum....
kalp atışlarını duymaya başlayanlar sizin adınıza çooook seviniyorum yaaa Allah sağlıkla bizlerede nasip etsinnn
ve de negatif sonuç alanları okudum çoooook üzüldümmm
yabangülü ,pınar,kyr,nisa hevuk....Rabbimden sabır diliyorum.biliyorum zor ama en kısa zamanda annelik duygusunu mevlam sizlere de yaşatsın inşaAllah Rabbim hakkı mızda hayırlı olanı verir tevekkül edelim dua edelim elimizden gelen başka birşey yokkkkk dualarımız sizinle
mersenem ,nazayse,dekopa sizler nasılsınız durumlarınız nasıl??
mersenem seni hala moral bozukluğu içinde görüyorum az biraz bi silkelen kendine gel canım yaaa herzaman pozitif bak hayata
canım günaydın sağol sen nasılsınnn bugün biraaz daha iyimisin canımm
mrb arkadaşlar...üzgünüm çokkkk içim acıyor.....ilk denememdi ama sonuç negatif...birdaha deneyebilecek cesareti bulamıyorum kendimde...tüm hamile olan arkadaşlar dua edin bizlerede hamile olanların duası daha çabuk kabul olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?