doktor aradı bebğin sağlıklı ilerlemediğini gösterir bu dedi.. önce direk kes ilaçları dedi sonra pazartesiye kadar bekle dedi kan yap ona göre pazartesi keseriz dedi ben anlmıyorum nasıl oluyorr.ilaçlar kanama olmasını önlüyormuş bu kadar yükselmişken neden düşer.. sağlıklı ilerlemiyorsa o zamna neden 300 çıktıı çok kötüyüm
kızlar konussanızaaaa............
sen kanı verdinmi yoksa daha bekliyomusun.senden haber bekliyorum valla.
yok kız versem mı bu mutlulugu pazartesıye kdr yasasam mı bılemedım dusecegı varsa ptesı de duse vermıycem ya hatta ptesı esı yok salı var salı gunu verırım kanı suankı uzgunlugum bana yeter daha fazla uzulmek ıstemıyorum sen 2 gun sonra tekrarlamalısın ama senın kacıncı gunundu sımdı 12 dımı
biozard canımm düşük te olsa çıkmışş o yükselirr sen merak etmee bir çokk örnekk varr yükselenn hayırlı olsnn canımm
kızlar kusura bakmayın sonuçlarınıza bakamadım umarım herkes iyidr. ben çok kötüyüm kocaman bir karanlıktayım sankii.. bebeğim savaşı kaybediyor.. doktora kalırsa umut bile yok.. direk ilaçları kes diyor sonra fikir değiştirip pazartesiye kadar daha bekle dedi.. sırf emin olmak için.. ümidim tükendi.. sabah uyandığımdaki mutluluğum şuan koyu karanlığa bıraktı yerini... rabbime isyan etmiyorum sadece anlam veremiyorum.. herşey iyiydi dedi tekrar kan bile istemediler ilk günlerde bu kadar hızlı katlarken neden sonra katlanmadı neden büyümedi bebeğim.. sana alışmışken senden kopmak istemiyorum bebeğim. ne olur beni bırakma
hayır 10.günüm.ama benim blasttı ondan geç tutunma ihtimalide yok.kesin kimyasal olacak.
kızlar kusura bakmayın sonuçlarınıza bakamadım umarım herkes iyidr. ben çok kötüyüm kocaman bir karanlıktayım sankii.. bebeğim savaşı kaybediyor.. doktora kalırsa umut bile yok.. direk ilaçları kes diyor sonra fikir değiştirip pazartesiye kadar daha bekle dedi.. sırf emin olmak için.. ümidim tükendi.. sabah uyandığımdaki mutluluğum şuan koyu karanlığa bıraktı yerini... rabbime isyan etmiyorum sadece anlam veremiyorum.. herşey iyiydi dedi tekrar kan bile istemediler ilk günlerde bu kadar hızlı katlarken neden sonra katlanmadı neden büyümedi bebeğim.. sana alışmışken senden kopmak istemiyorum bebeğim. ne olur beni bırakma
canım sende üzme kendini gerçekten hemen umutsuzluğa kaptırma kendini lütfennnnnyok kız versem mı bu mutlulugu pazartesıye kdr yasasam mı bılemedım dusecegı varsa ptesı de duse vermıycem ya hatta ptesı esı yok salı var salı gunu verırım kanı suankı uzgunlugum bana yeter daha fazla uzulmek ıstemıyorum sen 2 gun sonra tekrarlamalısın ama senın kacıncı gunundu sımdı 12 dımı
cnmm kendımızı hazırlamalıyız bılıosun bole seylere ben sevınemıyorum gunlerdırrrrr nerdeyse 1 haftadır
gecen hafta ctesı karanlıkların ıcınde kaldım ptesı cıkar gbı oldum carsamba dha ıı oldum ama sevınemıyorum kı deger yerlerde surunuyo senınkı de cok dusuk ama ınallah yukselır tatlım aynı seylerı yasıyoruz resmen.....
valla bende değere sevinemedim.dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok umarım sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz.allah yardımcımız olsun.ama ben senin yerinde olsam bugünde yaptırırdım.en azından salıya kadar stresle beklemezdim.biliyorsun stres hiç ii değil bizim için.en azından değer ii çıkarsa sevinir ve rahatlardın.bu arada bol bol ya mübdi ve ya muhyi çek.eşinde elini karnına koyup çeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?