2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

aynı iğneden oluyorum canım benimde morarıyor ama anladım kiiii iğneyi sonuna kadar grtiripde kendiliğinden atınca daha çok morarma yapıyor iğneyi iyice enjekte ettikten sonra tan iğne kendini atmaya başladığında iğneyi kendim çıkartıyorum o zaman o kadar morarma yapmıyor.

Cnm umarım en kısa zamanda keseni görür, vaktiyle bebisinin minicik kalbini duyar, saglikla da kucağına alır doya doya koklarsin. Senin gibi olumlu sonucu duyup, keseyi, kalp atışlarını bekleyen arkadaslar, umut ve moral oluyor bana. Dualarım sizlerle... Daha nicemizin mutluluğuna...

Tedavide göbeğimden iğne yaptığımda farketmiştim, eğer iğne damara gelirse morarma yapıyor. Hatta kullandığım iğnelerden birinin prospektusunde iğneyi batirdiktan sonra ilacı ittiğiniz yeri önce cekin, icine kan gelirse, çıkarıp doğru yere tekrar deneyin,eğer çektiğinizde gelmiyorsa doğru yerdesiniz, ilacı uygulayabilirsiniz yazıyordu. Belki biliyorsunuzdur ama paylaşayım dedim, iğneyi yapacağınız eti önce vücudunuzdan ileri doğru cekin, sonra 45 derece kadar yukarı kaldırın, o zaman damara gelme olasılığı azalıyor. Ben öyle yaptığımda hiç morarmadi. Umarım ise yarar...

Son düzenleme:
sudenaz ve zeynep çook üzüldüm ama elden çare gelmiyor Rabbim hakkınız da hyırlı olanı verisin canlarım en kısa zamanda anne olmanızı nasip etsin Mevlam
çok zor aşamalardan geçiyoruz ama Rabbim ol demeden olmuyor ....Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

ewt canım kalan yumurtaların kaliteleri düşük oldukları için donduramadılar canım ....ama şimdi sen böyle sorunca bende merak ettim transferinin olduğu gün sana söylemedilerse bile bilgilendirme kağıdı da vermediler mi canım ...kaç yumurta kaçı döllenmiş transfer olanlaın kalitesi hücre sayısı
her merkezde farkı prosedür işliyo benim arkadaşıma transfer olan embriyoların resmini bile vermişler

saol canım bende bugüne kadar umutla bekliyodum ama dekopa dan sonra yıkıldım bütün morlim yerlerde sürünüyo bende pazartesi gidecem doktora bakalım haftasonu nasıl geçecek???annem de bana kan testini yenile bakalım yükselmeye devam ediyormu diye çook söyledi de bu sefer sabredecem Rabbimin izniyle devam ediyordur yükselecekse yükselecektir yoksa yapacak bişey yok demiştim ama iyice tedirgin olmaya başladım bende

Olma cnm olma, tedirgin olma. Olumlu duşun, neler bekledin, neler gecti 2 gün de geçecek . Diliyorum çok iyi haberler vereceksin p.tesi, birimizin basına gelen herkesin basına gelecek diye birsey yok. İyi duşun iyi olsun. Burada paylaşımımız harika ancak günlerdir aynı şeyi söylüyorum, sana da tekrar söyleyeyim. Beynimizin işleyişi tüm vücudumuza hükmediyor. Olumsuz haberlere elbet çok üzülüyoruz ama bunu biz de yasayacağız diye korkmak, onu yasamamıza zemin hazırlıyor. Sen kendine, bebeğine odaklan derim ben. Umarım sözlerimi ukalalik olarak anlamazsın, sadece bebeğine bu kadar yakınken, korkularınız ona zarar verme isterim. Hersey gönlünde olsun...

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Gulnihal, ve onikinci cicek biozard ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35...23 nisan

Gulnihal

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Baro.....4 MAyis...?

Ecrinemir.......1 Mayis....?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Biozard icin Halay'a Ikoncan'lar

Hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi
Onbirinci kupa Biozard'dan geldi

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnn

bugün büyük gün akşam rüyamda bebişimin ultrason resimlerine bakıyordum
allahım bugün pozitif sonucu göreyim öğlende gidicem hastaneye dualarını bekliyorum
kalbim yerinden çıkacak

gunaydınnn,

test günün bugünmü inş pozitif sonucu alırsın hep beraber seviniriz canım...

gunaydınnn,

test günün bugünmü inş pozitif sonucu alırsın hep beraber seviniriz canım...

aslında yarın ama ben bugün gidip yaptırıcam yarını bekleyemiycem doğrusu yanlız gidicem eşime söylemedim belki süpriz olur :)
rüyalarıma giriyor işe geldim ama çalışamıyorum hemen yazıcam sonucu bugün sizlere

dualarımız seninle canım ağrıların yok muu daha ben de ağrı sıfır malesef

dualarımız seninle canım ağrıların yok muu daha ben de ağrı sıfır malesef

mersenemcim bendede agrı sıfırdı ve ben kesin olmadı herkesin agrıları oluyor bende bişey yok diyordum ve herseferinde yatar dinlenirdim bu sefer ilk 2 günün haricinde yatmadım hatta yogun gunler gecırdım gezme dolaşma gibi,yani agrılara takıpta moralinizi bozmayın sakın,senin test günün ne zaman?

gülnihal canım senin embriyo kaç hücreliydi dondurdularmı ?

ewt canım beklemekk zor günler geçmiyor ama rabbim sonundaa hayırlı haberlerr verir inşallahh sen nasılsınn tekarrala bencede pazartesi eğer pozitif olursa benim dr.gün aşırı tekrarlatıyor kesinlikle diğerleri öyle olmuştuu bakalımm benii nelerr bekliyorrr:18:bu arada senin demii ağrın felann yokk belirtii yanii :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…