Offff kizlar pc ve telde acikti ama gunduz is yogundu eve gelince de evde islerim ve aksam misafirim vardiii.su oldum ama bitanelerimm zeynep kyr sudenazz nisa yazmayi unuttugum yoktur unarimm canlarimm sakin morall bosmakk yok saten bosmuosunuzz.planlar yapilmis bileKislarr bnde varim sizle anne olmaya insaallahh.
Cnm sagol, toparlanmak zorundayız, sonuc birgun istediğimiz gibi olacak elbet , mevlam saglikla tez zamanda göstersin hepimize. Sen nasılsın? Ne yapmayı düşünüyorsun. Ben dün gece hastalandım, bu ay geçecek, p.tesi doktorla görüşeceğiz. Sorun yoksa Haziran'da dondurulmuslari deneriz herhalde, senin var mı bir tarih? Kızlar anlaştı Ekim'e, ben o kadar beklemek istemiyorum ama bakalım doktor ne diyecek???
kızlar ya ben göbekten clexane diye iğnem var son iki gündür iğne yerlerim inanılmaz anormal derecede morardı sizce bu normal mi canlar...ay bende ne çok soru soruyorum değil mi eşimde diyor zaten meral seni hiç iyi görmüyorum diye
aaaaaaaaaa çoooook şaşırdımmmm okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm yaaaa bu kadar yaklaşmışken çookkk yıkıcııı Rabbimden sabır diliyorum canım hakkımızda en hayırlısını o bilir
bende daha öncede normal yoldan hamile kalıp düşük yapmıştım öğrendiklerimden çıkan sonuç vücut hatayı kabul etmiyor gözden kaçmadığı müddetçe yolunda gitmeyen birseyleri farkedince vücut bebeği beslemeyi bırakıyor ....demekki seninde böyle bir durum olmuş canım çook üzüldüm
Rabbim en kısa zaman da anne olmayı nasip etsin canım
kendi adımada korkmaya başladım eşimde morfoloji problemi var dr lar hamile kalabilirsin ama morfolojiden dolayı düşük de yapabilirsin demişlerdi tüp bebeğe başlamadan çook önce içimde hala tedirginlikleri var biliyosun bende keseyi görmek için gün sayıyorum ama beklerken de içim içimi yiyor .en kısa zaman da yeni bir başlangıç için maddi manevi toparlanmanı diliyorum canım
aynı iğneden oluyorum canım benimde morarıyor ama anladım kiiii iğneyi sonuna kadar grtiripde kendiliğinden atınca daha çok morarma yapıyor iğneyi iyice enjekte ettikten sonra tan iğne kendini atmaya başladığında iğneyi kendim çıkartıyorum o zaman o kadar morarma yapmıyor.
kızlar bişey sorucam ilk denemede bana 2 tane embriyo transfer ettiler ama hücreleri hakkında falan hiç bilgi vermediler aslında aynı merkezde herkeze söylemişler ben çok heyecanlı ve acemi olduğum için hiç bi şey sormadım sonucu aldıktan sonra memlektteki doktorum anlaşmalı o sordu dondurulmuşları var mı diye yok demişler şimdi yeniden başladık zaten olsaydı da oraya gitmezdim ama SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM YUmurtalarım kalitesiz olduğundan mı dondurulmadı
saol canım bende bugüne kadar umutla bekliyodum ama dekopa dan sonra yıkıldım bütün morlim yerlerde sürünüyo bende pazartesi gidecem doktora bakalım haftasonu nasıl geçecek???annem de bana kan testini yenile bakalım yükselmeye devam ediyormu diye çook söyledi de bu sefer sabredecem Rabbimin izniyle devam ediyordur yükselecekse yükselecektir yoksa yapacak bişey yok demiştim ama iyice tedirgin olmaya başladım bendeCnm umarım en kısa zamanda keseni görür, vaktiyle bebisinin minicik kalbini duyar, saglikla da kucağına alır doya doya koklarsin. Senin gibi olumlu sonucu duyup, keseyi, kalp atışlarını bekleyen arkadaslar, umut ve moral oluyor bana. Dualarım sizlerle... Daha nicemizin mutluluğuna...
saol canım bende bugüne kadar umutla bekliyodum ama dekopa dan sonra yıkıldım bütün morlim yerlerde sürünüyo bende pazartesi gidecem doktora bakalım haftasonu nasıl geçecek???annem de bana kan testini yenile bakalım yükselmeye devam ediyormu diye çook söyledi de bu sefer sabredecem Rabbimin izniyle devam ediyordur yükselecekse yükselecektir yoksa yapacak bişey yok demiştim ama iyice tedirgin olmaya başladım bende
Cnm bnm cok onecden blli olmustu gttim dra ilac verdi biosteron deha ilaci 2ay kullancam 2.adette yanina gtcem drun.bide bile deneyelim dediii bni umutlandiRmak icinn ama neyseeeumut kesilmez rabbimdenn.simdi kizlar beni DİNLEYİNNN.gecen ilaç yadlsdirmk icin AİLE HEKİMİme gttim.bana dediki hulya senin gibi 3kisi gldi bebek isteyen onlara guclu antibiotik igne vrdimm.gunde 1tane 7adet yassdii.verdigi kisiler ertesi ay hamile olarak gelmiss dedim ne alaka.drlar bazen en basta yapcaklari seyi en sonda yapiolar yada hic yapmiolar dedii eger vucutta iltihap rahimde yada kanallarda varsa bebek tutunmaz olmaz hatta olusmaz dedi.sen bunlari bi kullan dedi.aldim ama 6tane 7. Devlet idemiooo bnde cok ikac aldigimdannn yeter 6dedimmm.o kdinlr gercekten hamis olmus haaaa bnde ise yararmi allah bilirr umut fkirin ekmğii misalii.bnm yumoslarda sorun varyaaa.ama basjasinda sorun baskadir ve gebe olmayan kankalarimm hep beraber ilerliosakk uyguladigimiz herseyi ltfen paylasalim.bn aldim sizde gidin yazdorin ne cijarr en azindan vucudunuzda biriken iltihaplarii yok ederiss.cok aletle oynadilarrr cunkummmm.opodunuss kankalarimmOffff kizlar pc ve telde acikti ama gunduz is yogundu eve gelince de evde islerim ve aksam misafirim vardiii.su oldum ama bitanelerimm zeynep kyr sudenazz nisa yazmayi unuttugum yoktur unarimm canlarimm sakin morall bosmakk yok saten bosmuosunuzz.planlar yapilmis bileKislarr bnde varim sizle anne olmaya insaallahh.
Cnm sagol, toparlanmak zorundayız, sonuc birgun istediğimiz gibi olacak elbet , mevlam saglikla tez zamanda göstersin hepimize. Sen nasılsın? Ne yapmayı düşünüyorsun. Ben dün gece hastalandım, bu ay geçecek, p.tesi doktorla görüşeceğiz. Sorun yoksa Haziran'da dondurulmuslari deneriz herhalde, senin var mı bir tarih? Kızlar anlaştı Ekim'e, ben o kadar beklemek istemiyorum ama bakalım doktor ne diyecek???
Ff bebisimnsenin dondurulmuslar varmiss bnm yokki hepitopu 2 embriom vardii oda konduu sonra kelebek gibi uctuu gtii.iiiki kafadarr birbirinden cesaret bulup elelele verip kacmislar kardeskrds tatile gtmislerr donüp dolascklri yer kurkcu dukkani diorus bekliorus esimlee.banada verdiler fotolaroinii papatya gibidilarrr takma bole seyleri bnm hersey saglikliydiii mukemmel bi tra sfer dinlendm ama evde yurudumm hepp.amma cnmsinn olmayinca olmuooo bsverr zende 3boyutku ultrastonda grursunn afacan bebekiniiiiii yada bebekleriniii.ewt canım kalan yumurtaların kaliteleri düşük oldukları için donduramadılar canım ....ama şimdi sen böyle sorunca bende merak ettim transferinin olduğu gün sana söylemedilerse bile bilgilendirme kağıdı da vermediler mi canım ...kaç yumurta kaçı döllenmiş transfer olanlaın kalitesi hücre sayısı
her merkezde farkı prosedür işliyo benim arkadaşıma transfer olan embriyoların resmini bile vermişler
günaydınnnnnnnnnnnnnn
bugün büyük gün akşam rüyamda bebişimin ultrason resimlerine bakıyordum
allahım bugün pozitif sonucu göreyim öğlende gidicem hastaneye dualarını bekliyorum
kalbim yerinden çıkacak
gunaydınnn,
test günün bugünmü inş pozitif sonucu alırsın hep beraber seviniriz canım...
günaydınnnnnnnnnnnnnn
bugün büyük gün akşam rüyamda bebişimin ultrason resimlerine bakıyordum
allahım bugün pozitif sonucu göreyim öğlende gidicem hastaneye dualarını bekliyorum
kalbim yerinden çıkacak
dualarımız seninle canım ağrıların yok muu daha ben de ağrı sıfır malesef
dualarımız seninle canım ağrıların yok muu daha ben de ağrı sıfır malesef
mersenemcim bendede agrı sıfırdı ve ben kesin olmadı herkesin agrıları oluyor bende bişey yok diyordum ve herseferinde yatar dinlenirdim bu sefer ilk 2 günün haricinde yatmadım hatta yogun gunler gecırdım gezme dolaşma gibi,yani agrılara takıpta moralinizi bozmayın sakın,senin test günün ne zaman?
gülnihal canım senin embriyo kaç hücreliydi dondurdularmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?