rahmine bakacam dedi doktorum anestezi verip...yapışıklık falan var mı diye ...bile göremiyorum ultrasonda ama önlem alalım yinede dedi..biliyor musun sılacım benim negatif almamın sebebi psikolojik olarak aşırı takmam olabilirmiş.o yüzden bidaha ki sefere rahat olmam için ilaç verecek.gerçe büyük ihtimalle doğru çünkü ben psikolojimden dolayı kalp spazmı geçiren biriyim ki tedavi sırasında da geçirmiştim
sonucu negatf sukan arkdşlar çok üzüldüm Rabbim tez zamanda güldürsün sizi ıni
sılanazcım nasılsın bi sıkıntı var mı ben bugün yine yaptrdım b hcg şükür sorun yok
ah bide kontrol zamanımız gelse
sılanazcım nasılsın bi sıkıntı var mı ben bugün yine yaptrdım b hcg şükür sorun yok
kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorumneden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım
kızlar 2. denemmde negatifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff aldım sonucumu
kızlar ya ben sevinemedimde üzülemedimde ne yapacağımı şaşırdım.ne hamileyim ne değilim değerim 23.51 çıktı.doktorum pozitif ama değer düşük dedi eğer pazar günü 50 lere çıkarsa ozaman ii diyebiliriz dedi.ilaçlara devam dedi.nolur dua edin kızlar katlanarak artsın.
vallahibu topiğe nazar değdi noluyoruz yavv...canım inan ki çok üzüldüm çok umutluydum senden oysaki...ne desem boş şimdi...
arkadasım geçmış olsun, cok taze acım o yuzden bılıyorum kı ne desem bos, uzuleceksın, canın yanacak ama elden ne gelir, bu da gececek. sen benden daha deneyımlısın daha ıyı bılırsın, ınsanız ve umutla yasıyoruz. her yenı gun daha az acı, daha cok umut getiriyor.
cok geçmış olsun, acını hafıfletmese de bız buradayız, ılac olmasa da yanındayız...
Sudenaz ne diycem bilmiyorum bugun yani bu akdar olur , rabbim sabir versin kardfesim bundan soonraki denmende rabbim senin kazanalardan eylesin
sen korkma canım senin seğer kaç binlere geldi... ben hala şoktayım kanamam yok değerim düştü değerimin bu kadar yükselip düşmesi ne anlama geliyor bilmiyorumm yedim bitirdim kendimi bugün doktorum kesin bişi demiyor hatta ona kalsa ümit bile yok. ama neden sebebp nee anlamıyorum nette bakıyorum bazen ikizse biri düşerse değer düşer filan yazıyor bir umut arıyorum ama ne olur yarabbim bir mucize verrrDekopa canim nasil oldu bu ya, doktor ne dedi, degerin gene yuksek ama dusu neden olmus alabilir, inanki cok usuldum, yarin nasil gelcek bilmiyorumbedne korkmaya basladim, bu kadar olumsuzluktan sonra neyseki gulnihal sevindirdi bizi, daha ilk sayfalradayiim insallah ayzmisindir doktorun ne dedigini, insallah katlanicak guzelim, bugunh mubarek gun 45 dakika sonra kurana gitcem butun arkadaslarima dua etcem, en bastada sen inanki rabbim yardimcin olsun
malesef negatif...çok üzgünüm...
bu 4. denemeden çok umutluydum ama yine nasip değilmiş...
canım ya senindi dimi sonucu düşük çıkıp sonradan yükselen?kaçıncı gün transferiydi seninki?kaç hücreli konuldu? bide kaçıncı gün hangi değerlerin yazabilirmisin.belki banada umut olur.
canım nasıl degerin kaçta şuan ? merak ettim kaça gelince kalp atışı vs duyulup görülüyorkiiii:26::26:
kızlar aranızda daha önce histeroskopi çektiren var mı?nasıl bi işlem bana anestezi vereceğim sana dedi doktorum.sonrasında çok ağrı oluyor mu?bir de kaça çekiyorlar bilen var mı?
evet canım 9.gün değerim 18 di
11.gün 42
13.gün 71
sonra 1 hafta yaptrmadık
bir hasta sonra 612 çıktı
2 gün sonra 3000 çıktı
kızlar hiç bişeyi dert etmeyin şu anlamda söylüyorum biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne isterse o oluyor ben 2 kez yaşadım negati hatta aşılama ile 3 negatf..çok zor bliyorum
benim 2.gün transferiydi
hücresini bilmiyorum söylemediler bende sorgulamadım bundan önce hep biliyordum bunuda bilmiyeyim dedim
şükürler olsun kesemizi gördük birde kalbimizi duyarsak artık hamileyim diyeceğim
Rabbim ınş duyurur
kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim
en kısa zamanda herkes hamiş kalsın ınşş
cnm nasılsın aklım hep sende valıdeme eşime soledım onlar bıle ole uzulduler kı ya sen benden 2 gun once 12sınde transferın olmustu degerlerını bı yazsana bakalım katlanmasına mı dıkkat etmedık
9.gun 65 dı senın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?