canımm yeter artık kendini harap ettin bir de başka yönlerden düşünn bana dr. demişti ki 2. tüp bebek te
kan değerim 3000 lerden 600 e düştü kanamayla sağlıklı olmayan bebek düşer bunda da bir hayır var belki sakat olacaktı bunları düşün demişti inşallah senin bebeğin sağlıklı ve seninledir canım ama bunlarıda gözden geçir arkadaşımm rabbiminn bir bildiği var dualarımızda rabbim hayırlısı ise nasip et diyoruzz demekki senin için hayırlı olan buu canımm lütfenn yeterr aartıkk yıpratma kendini beterin beteri var canımmm:2::2::2:
bilmemmi canım Allah herkesten razı olsun ... Rabbime isyan etmiyorum canım kesinlikle .. sadece şok içindeyim üzüntüm çok şuanmaddi olarak çok sarsıldık buda üzüyor eşimin durumu oda yıkıldı onu görünce daha da kötü oluyorum.. estrofem kullanıyormuydun benim kanamam pondanmı olmuyor acaba
canım çok kötüyüm içim yangın yeriii... 9.gün 65.30 du 13. gün 282 ydi doktor tamam gerek yok tekrar teste mayıs 10 da gel keseye bakalım dedi dün içime kurt girdi biliyorsun bir yaptırayım dedim ve şokkk 94.70 bugün 17. günüm dokoturm yapılacak birşey yok dedi ve ben anlam vermiyorum ilacın dozunu arttırmak yada başka birşey olmazmı gözgöre göre ölümünü izliyorum şimdi sol bacağıma ağrı girdii karnımın içi gurul gurul bebeğim savaşı bırakıyor galiba çok az kahverengi lekem geldi biraz önce ... yıkldım canım yıkıldımm bebeğim elelrimin arasından kayıp gidiyor
24 nisandı canım adet 5 gün geçmişti..cnm pekı adetın ne zamandı nısanın 1ı mı?
dekopa canım çok üzüldüm inşallah testde bi yanlışlık olmuştur herşey kaldığı yerden devam eder eğer öyleysede allahın bir bildiği vardır bunlar bizim için bir sınav inşallah bu sınavıda başarıyla geceriz yüce rabbim o çok istediğimiz evlatları bize mükafat olarak verir allah hepimizin yardımcısı olsun
nazeyse canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik benim kanamam başladı yarın merkeze gidiyoruz benim için dua etde doktor güzel bişeyler söylesin belki eşimde ikna olur böylelikle kızlar hepinizde dua istiyorum lütfen
24 nisandı canım adet 5 gün geçmişti..
keşke öyle bir mucize olsa canımm. allah razı olsun canım.. benim bebeğim bir şok yaşatıp burdayım dedi bizi havalra uçurdu.. şimdi bir şok yaşattı yıktı bizi. bu sefer çok umutluydum oldu ama devam etmedii.. Rabbim acımızı dindirsin isteyen herkese evlat versin
nasıll olayımm canımm hep bir belirti arayışına devamm ne kadar daa aramıycam desemde yok olmuyorr ALLAH yardımcımız olsunn artıkk snn nasılsınn hailelelik nasıl gidiyorrrr
canım çok kötüyüm içim yangın yeriii... 9.gün 65.30 du 13. gün 282 ydi doktor tamam gerek yok tekrar teste mayıs 10 da gel keseye bakalım dedi dün içime kurt girdi biliyorsun bir yaptırayım dedim ve şokkk 94.70 bugün 17. günüm dokoturm yapılacak birşey yok dedi ve ben anlam vermiyorum ilacın dozunu arttırmak yada başka birşey olmazmı gözgöre göre ölümünü izliyorum şimdi sol bacağıma ağrı girdii karnımın içi gurul gurul bebeğim savaşı bırakıyor galiba çok az kahverengi lekem geldi biraz önce ... yıkldım canım yıkıldımm bebeğim elelrimin arasından kayıp gidiyor
cleaxane göbekten günde bir tane transferin ertesi gününden başladım
progynex kalçadan ama göbeğim ve kalçam mosmor oldu teste kadar devam edecekmişim bakalım
bide göbekte bantım var alttan sıvı fitil haplarım :)
kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorumneden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?