eşimin kromozomlaında sorun var.o yüzden biriktirip genetik araştırma yapılcak.
Kızlar merhaba Ara ara bakabiliyrum ancak....koşturmacalar yoğun ama heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin ki hepimiz hayırlı sağlıklı bir evlatta buluşuyor dileklerimiz.... Bende iki aydır tedavideyim.. şubatta ameliyat oldum tüplerim alındı. bu ay adtele beraber başladık tedaviye.. kısa protokol gonal-f de 5. günüm bugün.. bugün kontrolüö vardı gayet iyi gigdiyor. ama tabi çok heyecanlıyım... ikinci denemem bu.. lütfen dua edin.. :18::18:
..Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah ....
35 yaşındayım ilk denememize başladık ..ilk denemede mutlu sona ulaşırız inşallah
Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim ...şuanda 6 tane nur topu gibi yumurtam var .hem büyüsünler diye hemde çatlamasınlar diye iğne oluyorum.büyük ihtimalle çarşamba günü toplayacaklar.neyle karşılaşacağımdan bi haber gün sayıyorumopu dan sonra çıkabilecek sorunlar varmıdır?transfer öncesinde sonrasında neler yapılmalı ?? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim:97:
yok türkiyede,istanbul da yaşıyorum ama ilk denemem olduğu için araştırayım okuyayım derken dediğin gibi saat geç olmuş farkına varmadım bile :))Lahor, sendemi yurdisinda yasiyorsun, Turkiye'de saat baya gec...
merak ettin baska birsey olursa canim elimden geldi kadar ben veya diger arkadaslarim cevap vermeye calisiriz... HADI HAYIRLISI bakalim
merhaba kızlar..oh be ne güzel nisan transferlerimiz başladı.darısı başımıza inşallah.bende adet olmayı bekliyorum inşallah 2-3 güne kadar olursam başlıcaz iğnelere ALLAHIN İZNİYLE..
kızlar çok şükür moralim yavaş iyiye gidiyor
alt komşum bu akşam 2 kez çağırdı hem 5 çayına hem yemeğe
moralim bozuk diye ve tüp bebek yeptrdım diye bana çok iyi bakıyor
hem biliyormusunuz 5 .5 yaşlarında ikiz kızları var onlara baktıkça Rabbim banada nasip et diyorum
çok şükür kabızlık sorunum yok ama çok şiş hissediyorum kendimi,oturuyorum yatıyorum onun dışında bişey yapmıyorum yavaş yavaş yürüyorum..
ohhh ne güzel Allah komşundan razı olsun sen yinede sabahları aç karnına kuru kayısı ye çünkü transfer sonrası en büyük sorun kabızlık şuanda kabız değilsindir ama yinede önlem olsun
Merhabalar arkadaşlar ben bugün üye oldum siteye ve aranıza katıldım. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalmaya çalışan arkadaşlardanım. Siteye üye olmamın nedeni de bu.sizinle bilgilerinizi ve bu dönemde yaşadığınız sevinç ve sıkıntıları paylaşmak istedim. Benim transferim gerçekleşti. Inşallah allahın izni ile 6 nisan çarşamba günü hayırlı haberleri alıp sizinle paylaşırım.
arkadaşlar nasılsınız.benim moralim epey bozuk.iki oldu yumurta toplanıyor.havuz yapılıyor.doktor bir daha toplayalım dedi.moralim sıfır.
Kızlar merhaba Ara ara bakabiliyrum ancak....koşturmacalar yoğun ama heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin ki hepimiz hayırlı sağlıklı bir evlatta buluşuyor dileklerimiz.... Bende iki aydır tedavideyim.. şubatta ameliyat oldum tüplerim alındı. bu ay adtele beraber başladık tedaviye.. kısa protokol gonal-f de 5. günüm bugün.. bugün kontrolüö vardı gayet iyi gigdiyor. ama tabi çok heyecanlıyım... ikinci denemem bu.. lütfen dua edin.. :18::18:
iyigeceler kızlarr,
herkes bir heyecan bir telaş :)
bizim daha transfere var epey :) yine de nisana yetişirim diye düşünüyorum
hayırlı adımlarla ,sorunsuz devam ederiz inşallah
kızlar çok şükür moralim yavaş iyiye gidiyor
alt komşum bu akşam 2 kez çağırdı hem 5 çayına hem yemeğe
moralim bozuk diye ve tüp bebek yeptrdım diye bana çok iyi bakıyor
hem biliyormusunuz 5 .5 yaşlarında ikiz kızları var onlara baktıkça Rabbim banada nasip et diyorum
çok şükür kabızlık sorunum yok ama çok şiş hissediyorum kendimi,oturuyorum yatıyorum onun dışında bişey yapmıyorum yavaş yavaş yürüyorum..
..Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah ....
35 yaşındayım ilk denememize başladık ..ilk denemede mutlu sona ulaşırız inşallah
Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim ...şuanda 6 tane nur topu gibi yumurtam var .hem büyüsünler diye hemde çatlamasınlar diye iğne oluyorum.büyük ihtimalle çarşamba günü toplayacaklar.neyle karşılaşacağımdan bi haber gün sayıyorumopu dan sonra çıkabilecek sorunlar varmıdır?transfer öncesinde sonrasında neler yapılmalı ?? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim:97:
kızlar bende dün adet oldum yarın doktora ilk kontrole gidiyorum.eğer herşey normalse iğnelere başlıycam hayırlısıyla.
oh oh zeynepcim (sılanaz) tarihler yazılmış ne güzel olmuş
vakit geçmek bilmiyor yahu
bu çarşamba değil öbür çarşamba test günüm oluyor
off çok varrr((
akıllandık bu sefer kesinlikle önceden test yaptrmıcaz
elimde bi idrar testi var ama onuda kan vermeye giderken yaparım belki
kızlar bende dün adet oldum yarın doktora ilk kontrole gidiyorum.eğer herşey normalse iğnelere başlıycam hayırlısıyla.
evet canım doğru yazmşsın 13 nisan,transfer gününü 1.gün saymıyorlar aslında sayılsa olmaz mııGulsum,haklisin zaman sayiden sanki gecmiyor ama az kaldi mutlu gunlere, test tarihini dogrumu koymusum, benden bir hafat sonra sonuc aliyorsun 13 nisan test gunu.... ben uc denemedede kesinlikle test yapmadim ama bu sefer 11 gun'den ihtibaren 14'une kadar yapcam vallahii... en azindan diyom birden almam ucuzu haberi ... yada sevindirici... alistirim kendimi, ama oyle aglamam yani tes sonucuna gore, rabbim ins, yardimcimiz olur
kendine dikkat et canim, ben bu pineapple arastirdim, bir haftaya kadar yarim dilim yememnin faydalari olabilir diyor ama br haftadan sonra kesinlikle kullanmayin yaziyor, cunku dusuk yaptirmak gbi guclu bir ozelligi var
sen bl bol istirahat et, su ic, hosuna giden seyler yap, kendini mutlu etkki ikizlerde mutlu olsun
komsundanda allah razi olsun, bursada benimde annem'in komsusu tedavi goruyor, hep anlatiyorum, zaten benden biliyolar elinden geldinin fazlasini destek ver dye morel, olarak hani git ziyaret et, sohbet et... gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?