2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Tabiki ederiz arkadasim, listeye eklememi istersen, eklerim senide... yakinda yumoslarin toplanir, dollenir, transfer olur bide bakmisin bebis kucaginda anlayamadan... tekrar hayirli olsun senin tedavince canim Nisan ayina bir trasfer daha ekleniyo NE GUZEL

Merhaba LAhor, dilerim ilk denemesinde yavrusunu kucagina alanlardan olursun, ohh ohh ne guzel 6 tanbe yumus var, Carsamba gunu benimde dondurulmuslarla transferim var ins. Benim dorduncu denemem ama canim her denemede bende neyle tam olarak karsilascami bilmiyorum. Iki defa Turkiye\de In ternational Hospital'de denedim, Ucuncu, ve dorduncuyu'de Kanada'da.

yumurta toplandiktan sonra karsilasabilcen en buyuk problem, sperm'le yumurta'nin dollenmemeisi, bu kosulda zaten tedavi iptal ediliyor, evlerden uzak olsun..

toplama isleminden sonra haifi agrin oluyor ama geciyor, ondan sonra doktorlar dollenen Embriyo'larin gelisimine gore 3 yada 5'inci gunde transfer gerceklestiriyolar.. ilaclarina devam ederek, 12 gun Turkiye'de bildim kadariyla bekleyip, Pozitif sonucu aliyosun insallah

Bu surecte ben kendimden biliyorum ne yaparsan yap ansip degilse olmuyor canim, ilk denememde evden 12 gun cikmadim desem yeridir, hep istarat ettim, saglikli beslendim, ikinci dondulmuslrla tedavimde ilki kadar dikkatli degildim, 4 gun'den sorna disarida ciktim, gezdim... Sonuc pozitif'ti ama kimyasal gebelikle sonuclandi, Ucuncu denemde bir kus sutu icmedim eksikti, sabahlari taze sikilmis portakal suyu, ananas, kivi, taze gunluk yemekler, ama olmadi dorduncude rabbim nasip ederse tabiki yine dikkat etce, bol bol dua etcem, istirat etcem ama bir iki gun sonra normal hayatima devam etcem, zaten okul var//

merak ettin baska birsey olursa canim elimden geldi kadar ben veya diger arkadaslarim cevap vermeye calisiriz... HADI HAYIRLISI bakalim

Slm kızlar ben lukrine başladım bugün 4. iğnemi vurdum göbekten yüzümde benekler çıktı birsürü felaket acıyolar iğnedenmi acaba...Düğünede gittim herkes bakıyo ilginç ilginç..bide tam tedavi aşaması grip oldum çok fenayımmm..kabızda oldum naapsam acaba ilaç kullanabiliyomuyum...

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif.................................?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan...............6 Nisan............20 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek..........................................................?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M....................................................?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

merhaba kızlar..oh be ne güzel nisan transferlerimiz başladı.darısı başımıza inşallah.bende adet olmayı bekliyorum inşallah 2-3 güne kadar olursam başlıcaz iğnelere ALLAHIN İZNİYLE..

canım seninle aynı durumdayız bende adet olmayı bekliyorum bizde adetin 2. günü başlıyacağız iğnelere hayırlısı ALLAHtan artık

ohhh ne güzel Allah komşundan razı olsun sen yinede sabahları aç karnına kuru kayısı ye çünkü transfer sonrası en büyük sorun kabızlık şuanda kabız değilsindir ama yinede önlem olsun

ohhh ne güzel Allah komşundan razı olsun sen yinede sabahları aç karnına kuru kayısı ye çünkü transfer sonrası en büyük sorun kabızlık şuanda kabız değilsindir ama yinede önlem olsun

valla kayısıyı ağzımdan yemek zor geliiyor ama kompostoyu su niyetine içiyorum işte
evet ilk denenemede kabız olmştum ben çok zor çok

oh oh zeynepcim (sılanaz) tarihler yazılmış ne güzel olmuş
vakit geçmek bilmiyor yahu
bu çarşamba değil öbür çarşamba test günüm oluyor
off çok varrr((
akıllandık bu sefer kesinlikle önceden test yaptrmıcaz
elimde bi idrar testi var ama onuda kan vermeye giderken yaparım belki

hoşgeldin canım aramıza ....inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere...son 3 gün hadi bişey kalmadııı

arkadaşlar nasılsınız.benim moralim epey bozuk.iki oldu yumurta toplanıyor.havuz yapılıyor.doktor bir daha toplayalım dedi.moralim sıfır.

en başta söylemediler mi canım sana böyle yapacaklarını...birde doktorun kim merak ettim:44:

hepimiz dua ediyoru diğerlerimiz için canım...birbirimizin duasına ihtiyacımız var.sende bizlere dua et

iyigeceler kızlarr,
herkes bir heyecan bir telaş :)
bizim daha transfere var epey :) yine de nisana yetişirim diye düşünüyorum
hayırlı adımlarla ,sorunsuz devam ederiz inşallah

geç olsunda güç olmasın canımmm

aferimmm sanaaaakışşştoparla tabi kendini bebeklerin seninle onlarıda üzme...:49

hayırlı olsun canım tedavin..ben yumurta toplamadan sonra hiç sorun yaşamadım muhtemelen sende yaşamazsın.takipte ol yaptıklarımızı yazıyoruz zaten ...hoşgeldin aramızaaa

kızlar bende dün adet oldum yarın doktora ilk kontrole gidiyorum.eğer herşey normalse iğnelere başlıycam hayırlısıyla.

Gulsum,haklisin zaman sayiden sanki gecmiyor ama az kaldi mutlu gunlere, test tarihini dogrumu koymusum, benden bir hafat sonra sonuc aliyorsun 13 nisan test gunu.... ben uc denemedede kesinlikle test yapmadim ama bu sefer 11 gun'den ihtibaren 14'une kadar yapcam vallahii... en azindan diyom birden almam ucuzu haberi ... yada sevindirici... alistirim kendimi, ama oyle aglamam yani tes sonucuna gore, rabbim ins, yardimcimiz olur

kendine dikkat et canim, ben bu pineapple arastirdim, bir haftaya kadar yarim dilim yememnin faydalari olabilir diyor ama br haftadan sonra kesinlikle kullanmayin yaziyor, cunku dusuk yaptirmak gbi guclu bir ozelligi var

sen bl bol istirahat et, su ic, hosuna giden seyler yap, kendini mutlu etkki ikizlerde mutlu olsun
komsundanda allah razi olsun, bursada benimde annem'in komsusu tedavi goruyor, hep anlatiyorum, zaten benden biliyolar elinden geldinin fazlasini destek ver dye morel, olarak hani git ziyaret et, sohbet et... gibisinden

evet canım doğru yazmşsın 13 nisan,transfer gününü 1.gün saymıyorlar aslında sayılsa olmaz mıı..
ayy demek sen test yapcaksın,belki bende yaparım senle beraber,canım pineapple dediğin nedir???
ananas mı? o zaman hiç yemeyeyim..eşinde dedi dün belki bu yüzden düşüyor diye kızdı
yaa herşey bahaneeee Rabbim verecekse veriyor işte
komşum iyi ya sağolsun az öncede çorba getirmiş bu kadar ilgiden sonra ikizler gelir ınşşşş

kimse yok muuu hu huuuu
nasıl geçiyor günler ben napıcam yarın günler nasıl geçecek offf sıkıntı yaptım baya bi
duş aldım bu akşam,saçım öyle bi kaşındı ki dayanamadım sakıncası yoktur herhalde dimi
4 nisan oldu hele şükür..gel 13 nisan gelllllll

Hamilelik Belirtileri Nasıl Olur? Gebelik Belirtileri Nelerdir?

Gebelik ve Annelik forum sayfamizda uyelerimizin katkilari ile olusturmus oldugumuz erken hamilelik (gebelik) belirtileri ile ilgili listemizi asagida sizler ile paylasacagiz.

Listemizde yer alan gebelik belirtileri ile ilgili maddeler tum anne adaylarinin kendilerinde olan degisimleri yazmasi ile ortaya cikmistir. Asagida yer alan hamilelik belirtileri listemizdeki tum belirtiler her kiside yasanmamakla birlikte gebelik baslangicinda bu belirtilerden en az bir kac tanesi mutlaka olusacaktir.

Eger sizde hamile kalmaya karar verdiyseniz ve erken hamilelik belirtileri nelerdir diye merak ediyorsaniz listemiz sizin icin bir yol gosterici olabilir.

Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…