kız mersenem yırtcam senı bakkkkkk agggg yarın test yapcan azcık sevındırık ol nolur yaaaa.....
inş. hayırlısı olsun hakkında yarın erken yap bak bizi bekletme tmm mı çat die çatlarım ben
kucukcekmece tarafındakı BATI BAHAT hastasınde tup bebek olan varmı arkadslarr....
kızlarrr eşimle konuştumm yarınn akşamm testt yaptırıyorummm
kızlarrr eşimle konuştumm yarınn akşamm testt yaptırıyorummm
ne güzel yarın yine güzel haberler varyaa bende test yaptırmak isitoyrum ama kociş yok diyor çıldırcam yaaa
ne güzel yarın yine güzel haberler varyaa bende test yaptırmak isitoyrum ama kociş yok diyor çıldırcam yaaa
kaçıncı günün?
yarın 9. günüm canım yaaa
sen bekleeeeee senın ıcın henuz erkennnnnnnnn sen de salı yap carsamba yerıne o zaman hem salı benım de test var beraber yapalım bacım....
ben 8. günümde yaptırmıştım yarın yaptır eşine söleme bize söle olmazmı
ben 8. günümde yaptırmıştım yarın yaptır eşine söleme bize söle olmazmı
anladımm ben orda fuat beyde transferım oldum daha once pendık tarafında bır hastanede asılama oldummm ama tutmamısıt zatende gerek yokmus doktorun ısı benı oyalamakmıs anlıcan cnm.batıbahata basladım tedavımeee SUAN ÇOK ŞÜKÜR 1 AYI BI KACGUN GECTIII HAMILEYIMMM :)))yok cnm cogunu bılıorum nerde yaptıgını ama yok o hastane ne zaman yaptrdın ne oldu sonuc?
hayıırrr benım 9.gun kanamam basladı hatta 9.gunun sonunda 6.5 cıktı mecbur yaptım bı de sakın 9 cok erke 11.gun yapabılırsın en erken uzulmenı ıstemıyorum...gercekten bak cıkmayabılır benı al gozunun onune.....
anladımm ben orda fuat beyde transferım oldum daha once pendık tarafında bır hastanede asılama oldummm ama tutmamısıt zatende gerek yokmus doktorun ısı benı oyalamakmıs anlıcan cnm.batıbahata basladım tedavımeee SUAN ÇOK ŞÜKÜR 1 AYI BI KACGUN GECTIII HAMILEYIMMM :)))
EYER TUP BEBEK OLAMAK ISTEYEN VARSA BATINAHATA FUAT ESEROL BEY tavsıye edrımmm
ALLAH kımsenın emeğini bosa cıkarmasın
tamam bacım tamam bekliycem canım bu ağrılar neden oluyo yaa kafayı yiycem öle bi giriyorki ağrı bacağıma vuruyo çok kısa sürüyo sonra başka ağrı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?