2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar bende çıkıyorum artık yazdıklarınızı okudum biraz.yarın için dua edin bana umarım yükselmiştir.eğer yükselmişse mümkün olan en kısa sürede size haber veririm.öpüyorum hepinizi ii geceler...

kocamla konuştum yarın test yaptırıyorum derken bile üzgün smiley kullanmışsın
oysa duruma uygun olan heyecandan deliren bi smileydi mesela bu veya bu
veya bu
eğer pozitifse değerin seni bebişine şikayet edicem
annen seni hiç içinde hissetmedi, hç olumlu düşünmedi
nerde negatif bi düşünce var çekti kendine, yapıştı
sürekli olumsuz belirtiler ararı diyecem görürsün sen

gulcınn oldun mu ıgnenı cnm?

evet iğnemi oldum,şimdi sabırsızlıkla pazartesini bekliyorum,
bak opu acısız dediniz size güveniyorum,anesteziden ayılırken umarım saçmalamam
kaç yumurtam oluştu sormadım.bugun bi doz daha büyütme iğnesi oldum
bakalım pazartesi nasıl olacak, hayırlısını diliyorummm

iğnenii yaptırmışş olmasınnn canımmmyeni adımlara merhabaa diyosunn canımm rabbim gönlüne göre versinnnn

aminnn canım inşallah
valla transferde gün saymak zor diyorlar ya
ben herşey olsun bitsin evde yatıym gün sayıyım istiyorum

bana guvennnnnnnn her sey yolunda gıdecek cnm...dualarım snınle.....

nazayse naber cnm, bugun bır kere gırebıldım ama okuyamadım yazdıklarınızı. simdi bakıyorum sırayla, seni burda gorunce sorayım dedim nasılsın? kader arkadasın olamadım ama haberlerini takip ediyorum:)))

bıtanem deme ole ya belkı de kader arkadası olcaz ne bellı ben streslıyım bu deger cok ıı olmayacak sankı....sonum kotu gbı bılemıyorum.....

bıtanem deme ole ya belkı de kader arkadası olcaz ne bellı ben streslıyım bu deger cok ıı olmayacak sankı....sonum kotu gbı bılemıyorum.....

sen de öyle deme, ben saka yaptım seninkinin sakası bile kotu. olacak olacak biliyorum ben, sen bır ayrısın burda benim icin nedenini bilmiyorum ama seni hep merak ediyorum. ve yurekten ınanıyorum ıyı olacak, ama sen de oyle dusun strese kaptırma kendini, bır dusun bebegın hala yanında, seninle.ayyyy sen ıyı haberler verdıkce ben de yenıden denemek ıcın guc alacagım senden:)))

kızlar herkese selam, ben gırdıgımde bırtek nazayse vardı sizleir yenı gordum, umarım herkes ıyıdır...

ranaa lahorr sız nasılsınız cnm?

iyiym canım sen nasılsın ???salı günü test yaptıracakmışsın Rabbim sevindirici haberler almayı nasip etsin canım.....
ben beklemedeyim yaaa benimde arada karnıma bi sancı gibi saplanıyo geçiyo korkmaya başladım
pazartesi dr gidecem bakalım durum neymiş o zaman belli olacak
hayırlısı bakalım İnşaAllah

iyi geceler arkadaşlar. yardımıza ihtiyacım var. 16 nisanda aşılama yapıldı. 11. gün bhcg değerim 4,10 - 14. gün değerim 6,67. artışın çok az olduğunu biliyorum. ama böyle birşey yaşayıp sonrasında sağlıklı hamilelik geçiren var mı? yada bu konuda fikri olan. gece gece sinirlerim bozulduç ne umutlanabiliryorum ne de yok demeye dilim varıyo. bilginiz var sa ve yardımcı olursanız çok sevinirm.

ranaa lahorr sız nasılsınız cnm?

ben iyiyim canııım sadece bitmek bilmeyen günler ve bekleyiş ve sizlerin haberleri heyecanı derken birgün daha bitiyor sizi seviyoruum hepimiz bu tatlı bekleyişi hep birlikte yaşayalııım..
MERSENEM bekliyoruum sonucu şiş gözler etkili benden söylemesi

tedavin hayırlı olsun
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım
aşılamada geç tutunma olabilir canım
dr. irtibata geçmedinmi asıl onun ne dediği yada ne diyeceği daha önemli
ben de 2 aşılama yaptırmıştım ama sonuçları negatif olunca aşılama hakkındaki gelişmeler hakkında çok bilgim yok .
yardımcı olamadığım için üzgünüm ama yapman gereken tek şey stresten uzuk durmak canım

Son düzenleme:

nazayseee seninle aramızda 3 gün varmışşş benimde 11 nisan transfer günümdü
Rabbim değerini kat kat arttırsın inşaAllah canımmm

kızlarr şeytan benii dürtirüyorr yarın 11. günümm akşama yaptırsamm mıı gidincee*:18:

sana hayretle bakıyorum mersenemmmm
11.güne kadar bekledin yaaa hemde olmayacak tutmayacak diye streslene streslene
yaptırsana bacım bi an önce varsa çıkar zatennnn,
hadi bekletme bizi daha sabırsızlanıyoruzzzz
kaldıralım bi kupa daha

amin canım inşallah hepimiz başarırız. biliyorum pat diye daldım. dr mesaj attım ama cevap gelmedi. tabii en sağlıklı sonucu doktorum söyleyecek. ama gebelik varsa 2-3 kat artması lazımdı. yoksa da değerin düşmesi gerekirdi. çok arada bi değer. ve artışı da tatmin edici değil. kafam çok karışık. pazartesiyi beklemek zorundayım. ilgin için de ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…