cnm agrı ııye ısarettır her zaman keske benım de olsa...lutfen stres yapma salı gunu beraber kan verıcez senınle tamam mı sen benı tut ben senı tutayım cok erken henuz senın ıcın....
amınn transferın ne zamandı bı de kan degerın ne zaman kac cıktı?
umudumsunsen
ne kadara mal oldu tedavın toplamda?hersey dahıl?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucumu aldım 114,60 :))))))))))))))) hamileyim
doktorumu aradım hayırlı olsun dedi p.tesi tekrar test yapıcam
darısı bekleyenlerin başına
labaratuardaki kıza sarılıp ağladım ayyyyyyyyyyyyyyyyy
öyle korkuyorum ki tutmamasından canım buarada seninki kaç hücreliydi benimki 7 hücreliydi ama embriyolog dediki 3. günden sonra yumurta ile spermin uyuşması ne öle bişey varmış onda çok umut vermedi ama yaşın genç olduğu için umut var dedi bu ne demek şimdi yaa bunu kafamdan atamıyrummmm
taranferım 14 nısanda oldummm taransferın 6 gunu evde ıdarar testı yaptımm kı doktor evde sakın yapam cıkmıyorrr umıtsızlık yaratıyor demesıne rağmen yaptımmm cıkmadııı 23 nısanda kan tahlılı oldummm doktor gebesın ded ınankı heycandan değerım ne olduğubu sormadımm onu bılmıyormm :=)) daha sonra 6 gunu yaptığm teste bıda bakım dedım sılık bır sekılde bellı olmus cıkıyor ıdarada ama çok sılık oluyorrr kızlar... ılk gıtıımde banna kan tahlılı yaptı ılac yazdı yolladı salıgunu gene cağırdı ınsallah daha ii haberler alcammm dua edınnn emıı :=)
cnm benımkı 8 hucrelıydı ama onemı yok rahımde buyuyo tutunma asmasında 5 gunluk oluyo en az yanı blast oldugunda.ama benımkı orlarda yuvarlanmıs son 2 gun kala tutunmus ole goukuyo :)
bnm de transferım 14 nısanda oldu ama degerlerım cok dusuk gıdıo benım......hala ole
yani canım benimki tutunduysa şimdiye kadar tutunmuştur değil mi
evet ama cok gec tutunduysa benım gbı cıkabılır degerın erken test yaparsan 6 gıbı korkunc tahmer o 6yı gormek dıyosun kı ulan bu kdr ılac ıgne 1 sayı yukseltmıstır ben hamıle degılım en azından 11.gun degerın 20lerın ustunde cıksa sana umıt olur tatlım anlıyo musun yenı tutunmus da olabılır....
evet ama cok gec tutunduysa benım gbı cıkabılır degerın erken test yaparsan 6 gıbı korkunc tahmer o 6yı gormek dıyosun kı ulan bu kdr ılac ıgne 1 sayı yukseltmıstır ben hamıle degılım en azından 11.gun degerın 20lerın ustunde cıksa sana umıt olur tatlım anlıyo musun yenı tutunmus da olabılır....
inşallah tutunmuştur canım ikimizde güzel haberler vercez inşallah bazen çok umutsuz oluyorum bazende çok umutlanıyorum öle işte canım piskopata bağladım iyice
ne güzel yarın yine güzel haberler varyaa bende test yaptırmak isitoyrum ama kociş yok diyor çıldırcam yaaa
ohhh hadı bıtanem sımdıden gozumuz aydın olsun yuksek degerle gel kı kafamız karısmasın......
ne smdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?