Kizlar misafir vardi ondan gremedim, benim telde geldi cok sukur degrim 20.000 kusur olmus dua edin benim icinde arkadaslaimboyle gitsin insallah, cok korkum vardi bugun icin o akdar uzucu ahberden sorna am cok sukur bebegim benimle 24.gunum oldu, 11 mayisi bekliycem ultrasound icin insallah keselerimide gorurum, darisi tum arkadaslarimin absina ins.
sen de öyle deme, ben saka yaptım seninkinin sakası bile kotu. olacak olacak biliyorum ben, sen bır ayrısın burda benim icin nedenini bilmiyorum ama seni hep merak ediyorum. ve yurekten ınanıyorum ıyı olacak, ama sen de oyle dusun strese kaptırma kendini, bır dusun bebegın hala yanında, seninle.ayyyy sen ıyı haberler verdıkce ben de yenıden denemek ıcın guc alacagım senden:)))
iyiym canım sen nasılsın ???salı günü test yaptıracakmışsın Rabbim sevindirici haberler almayı nasip etsin canım.....
ben beklemedeyim yaaa benimde arada karnıma bi sancı gibi saplanıyo geçiyo korkmaya başladım
pazartesi dr gidecem bakalım durum neymiş o zaman belli olacak
hayırlısı bakalım İnşaAllah
iyi geceler arkadaşlar. yardımıza ihtiyacım var. 16 nisanda aşılama yapıldı. 11. gün bhcg değerim 4,10 - 14. gün değerim 6,67. artışın çok az olduğunu biliyorum. ama böyle birşey yaşayıp sonrasında sağlıklı hamilelik geçiren var mı? yada bu konuda fikri olan. gece gece sinirlerim bozulduç ne umutlanabiliryorum ne de yok demeye dilim varıyo. bilginiz var sa ve yardımcı olursanız çok sevinirm.
nazayseee seninle aramızda 3 gün varmışşş benimde 11 nisan transfer günümdü
Rabbim değerini kat kat arttırsın inşaAllah canımmm
cnm ben her gun 1 dılım ananas 1 kase kabak cekırdegı ve 1 kıvı yedım duzenlı olarakkk...kotu mu yaptım sımdı....
cnm senı merak ettım ben de ya ohhh bayaa fazlalastı degerın bugun kacıncı gunundu son adet tarıhın neydı bı de sılacım masallah ya cok sevındım....guzel haber verdın ya..harıka ama degerın cok armıs kesenın falan gorulmeı lazım neden randevu o kdr gec cnm ya
sılanaz naptın bacım senn 20binde kese haydi haydi görülür dr benimki 1000 olunca gel dedi keseye bakalım ve gözüktü taa 11mayısa kadar neden beklettin toptan kese kalp atışı bebek hepsini görürsün sanırııım
nazayse ah valla bu tedavim okadar heyecanlı bir okadar umutsuz karmaşık duygularla olduki son adetimi hatırlamıyoruuuumama dosyam varya merkezde orda başladıgım tarih vardır tedavime inş bu gidişimde ögrenecem uuuf
ayduman sıla ankara nerdeler acep yaaaa
çoook sevindim canım yaaa
20.000 küsür de kese görünür zaten ama normalden yüksek gibi geldi sanki değerin ikiz olma ihtimalin varmı canımmm??
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucumu aldım 114,60 :))))))))))))))) hamileyim
doktorumu aradım hayırlı olsun dedi p.tesi tekrar test yapıcam
darısı bekleyenlerin başına
labaratuardaki kıza sarılıp ağladım ayyyyyyyyyyyyyyyyy
sana hayretle bakıyorum mersenemmmm
11.güne kadar bekledin yaaa hemde olmayacak tutmayacak diye streslene streslene
yaptırsana bacım bi an önce varsa çıkar zatennnn,
hadi bekletme bizi daha sabırsızlanıyoruzzzz
kaldıralım bi kupa daha
ben iyiyim canııımsadece bitmek bilmeyen günler ve bekleyiş ve sizlerin haberleri heyecanı derken birgün daha bitiyor sizi seviyoruum hepimiz bu tatlı bekleyişi hep birlikte yaşayalııım..
MERSENEM bekliyoruum sonucu şiş gözler etkili benden söylemesi
Canim vallahi hic bilmiyorum nasip bekelyip gorcez insalalh, normalde benim hesaplamam 36.filan cikmasi lazimdi bugun ama 1000 lerden sonra deger daha yavas ilerliyomus, cok sukur ilk 20.000 dyunca dedim normalmi, tabiki dedi, cok guzel dedi, insallah cnaim, ben hic kese icin filan bisey demedim ne diyolarsa onu yanpiyorum inan, uc embriyo transfer etmislerdi, o sansda var gibi cnaim ama 11 mayis'ta rabbim izni ile ins. belli olcak, dualarinizi eksik etmeiyn lutfen
biz birazdann gidiyoruzz pikniğee akşamm 6 gibi de aksarayda olacazz inşallahh ordann kann verecemm 1 saatte çıkıyorr en geçç akşama kadarr benn yokumm akşamm girerimm sonuçç güzel olursaa hepinizii öptmmm dua edinn banadaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?