2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sılanaz merhaba. bilgilerimiz tamamlayayım:) 31 yaşındayım. ilk denemem. acıbadem kadıköy'de tedavi gördüm. sabırla sonucumu bekliyorum.

ecrinemir senin sonucunu görmek için girdim foruma. gözün aydın. darısı başımıza inşallah. sağlıklı bir hamilelik diliyorum. bebikonun fotoğraflarını paylaşacağın günleri de göreceğiz umarim.
şimdi suratımda kocaman bir gülümseme var. iyi oldu bu haber.sevgiyle..

lahorcum çok teşekkür edrim göndermiş olduğun dualar için en kısa zamanda dualara başlıcam adetim biter bitmez inşallah hepimizin duası kabul olur en kısa zaman bizde evlatlarımıza kavuşuruz allah hepimizin gönlüne göre versin

dun aksamkı azgınlıgım yok bugun pazar beklıycem sanırım salıyı bekleyebılecegım.....

aminnn canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı akıllı zeki güzel ahlaklı evlatlar nasip etsinnnn

barocum sonuc ne zaman senın cnm?

kucagında bı evladının olmasına cok sevındım cnm ınsallah ugrasların yerını bulur bı kardes getırebılırsın dunyaya...hosgeldın aramıza....

tedavin hayırlı olsun canımm
Rabbim sağlıkla kızına kardeş nasip etsin canım

bacım nasılsın lahorrr belırtı var mı snde cnm son adet nedı senın ya bende belırtı de kalmadı aynı dekopla gbı benı kan dususe mı gectı acep?endıselenıyorum ya....

bacım nasılsın lahorrr belırtı var mı snde cnm son adet nedı senın ya bende belırtı de kalmadı aynı dekopla gbı benı kan dususe mı gectı acep?endıselenıyorum ya....

aynı endişeleri bende yaşıyorum canım yarın randevum var bakalım ne çıkacak
ama artık belirtilerin kalmamaya başlaması da normal aslında değilmi artık tutunmaya çalışma çabası yokki yerini yurdunu tutmuş yaşıyo diye düşünmek lazım

dün karnıma sancı çok girdi düşük yapacam sandım bi an
Rabbim koruyop kayırsın mevlam dua dan başka elimizden birşey gelmiyor canım yaaa
son sat 26 mart canımm şuanda 5+1 görünüyo hesaplanada

Rana, gozun aydin canim ne mutlu sana, guzelim doktor oyle dedi, bende arzusuna takiliyorum. Cok sukur bugun oyle dedi hemsire , normalmi degerim dedim iyi dedi. Sen transferden akc gun sonra cnaim keseyi gordun, kalbi ne zaman gitcen dinlemeye ins,

canım ben transferden 20gün sonra keseyi gördüm şükür ama kanamam olunca tesadüf dr emin olmak için baktı ve görmüştü ben bidaha 9mayısta gidicem kalp falan demedi bana ama bakılacak ultrasyonda ben öyle tahmin ediyorum inş anneler gününden önce duyarıız minik pıt pıtları

kız bıooooo catlattın benı emı alacagın olsun yarım saattır asagıda gozukuyosun ses yok tawwww

kız bıooooo catlattın benı emı alacagın olsun yarım saattır asagıda gozukuyosun ses yok tawwww

ay geldimde ağlamaktan yazamadım.değer 66.20 olmuş.doktorum en az iki katına çıkarsa ii demişti.sanırım ii gidiyo bilmiyorumki.hala hamileyim diyemiyorum.ama yinede rahatladım ve çok sevindim.doktoruma ulaşamadım bugün pazar yarın konuşucam artık.

ohhh gozun aydın cnmmmmmmm bıdaha ne zaman testttttttttt

hevuk sen nasılsın canım kendini toparlabildin mi az da olsa ??

Yok ya toparlanamadım malesef zaten psikolojim ii degildi iiyice kötü oldu eve tamamen kapattım kendimi tell.. sesi kısık kimseyle görüşmek istemiyorum hiç bişiey yapmakta istemiyorum ev işi filan hiç yapmıyorum..Eşimde senelik izne çıktı ama köyüne gitti ordan gelincede kendi işine gidiyo yanımda değil hiç soguk davranıyo bana artık alıp başımı kimsenin beni tanımadığı biryere gitmek istiyorum..Nasıl kurtulcam bu psikolojiden ne yapmalıyım bilemiyorum
:85: :85:

slm kızlar ben idrar testti yapdım yine ve bizde inanamıyoruz ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı hatta komşumada gösterdim sende görüyormusun diye evey görüyorum dedi ay şimdi ne yapayım ben?

slm kızlar ben idrar testti yapdım yine ve bizde inanamıyoruz ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı hatta komşumada gösterdim sende görüyormusun diye evey görüyorum dedi ay şimdi ne yapayım ben?

gıt test ver napcannn delııııı ıdrara vurduysa kanda kesın cıkar tebrık ederım bebeımmmmmm

bıtanem bu pıkolojıden kurtulmanın en kolay yolu yenı bı gebelık planı yapmakla mumkun olacaktır dıye dusunuyorum.esın senı su durumda bırakıp nasıl koye gıdıyor neden soguk davranıyor ona da cok kızdım bu bebegı kendın ıcın ıstemıyorsun ıkınız ıcın ıstıyorsun o cok heveslı degılse senın toparlanıp yenı bı tedavıye baslaman ıcın sen de cok paralama derım kendını cnm...bız senı svıyoruz ve her zaman yanındayız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…