topin hayırlı olmasını dleyerekten bende balıklama atlıyorum
ilk denemem transfer günü 0 transferle sonlandı rezerve azlığı ve sperm sorunumuz var....
ikinciside mart sonunda tedaviye başlıyacağım büyük bir olasılıkla aksi birşey olmazsa nisan ortalarındada transferim gerçekleşecek bu sefer çok umutluyum doktorumu değiştirdim daha bilgili ve tecrübeli olduğuna inanıyorum inşallahhhh bahar çiçekleri gibi hepimiz yavrularımızla açacağız
canımm teşekkür ederim zeynebimmmgulsum, gunler geciyor vallahi....
nasil hersey yolunda ins, bebisler daha erken belirti vermez ama az kaldi bakalim, hayirlisi
bende bir cumartesi adet olmştum,,transferinde nisanda olur büyük ihtimal,mayısda da hamile olduğunu öğrenirisn
hadi gozun aydin diyelim sana o zaman, ins. hersey yolunda gider
ay inşallah canım ya bu yazıyı okuması bile güzel :) inşallah Allah söyletmiştirde gerçek olur.puregona başladım 150 ml.perşembe günü kontrole gidicem bakalım yumoşlarım kaç tane ve kaç mm olacaklar.he bide e2 ye bakılacak ona göre ilacın dozu ayarlanacak.doktorum eşimede banada antibiyotik verdi bir günlük onları içtik.folik asit verdi ona başladım.perşembede 3 tane iğne verecekmiş erken çatlamayı önleyici.perşembe günü yine gelişmeleri bildiririm size.
canımm teşekkür ederim zeynebimmm
valla maaşallahbi sıkıntı yok iyi gidiyor ben 8.günden korkuyorum:26:
çünkü ilk denemem pozitifti ama 8.günden 12.güne kadar kanamam olmştu.hayrlısı artık
kizlar dun doktora gittim
14 tane yumurtam varmis rahim kalinligida 10 mus
cuma allah izin verirse tp;iycaklar
sali falanda transfer olur heralde
ne olur benim icin dua edin
allaha emanet olun
benim embiryolara pgd de yapilcak dua edinde saglikli embiryom ciksinda
ayyyyyyy minik bebegime kavusayim
hepiniz allah emanet olun
Arkadaslar, yarin Rabbim nasip ederse transferim olcak, Lutfen bana dua edin,, hersey yolunda gitsin cok heycanliyim...
Son ziplamalarimi, ev islerimi gordum, okulu ayarladim... Alisverisimi yaptim, bu arada egliyetimide halletim.... Dualariniz bekliyorum arkadaslar rabbim dorduncu denmede yuzumu guldurur ins,. butun listede tranfer olcagi, sonuc bekleyen bu yolda emek veren tum arkadaslarin yar ve yardimciisi olsun
kızlar birde bendende histeroskopi istendi ama ben son gün rapor almak için tetkiklerimi yaptırdığım devlet hastanesine gittiğimde bir profla muhatap oldum..ve kendisine doktorumun histeroskopi istediğini birde kendisinin raporlarıma bakmasını rica ettim.ve bana çok kızdı.neden histeroskopi istemişler dedi.senin buna ihtiyacın yok git doktoruna söyle histeroskopiyi bulan benim.ve senin buna ihtiyacın yok.benim de kafam karıştı ve yaptırmadım.doktorumada eşim arayıp anlattı oda siz bilirisiniz demiş.adet olunca arayın 2. günü başlıyalım demiş.bekliyoruz adeti ama içimde hala şüphe var.inş keşke yaptırsaydım dememe gerek kalmadan bebişlerim gelir sağlıkla yaa
gözümüz aydın canım.bende öğleden sonra oldum.yarın başlıcaz hayırlısıyla...sen hangi iğneye kaç doz başlayacaksın?
canım doktorun kim...hayırlı olsun inşallah tedavinn..hoşgeldin aramıza bu aradaselam arkadaşlar.aranızda yeni sayılırım.bende adet olmayı bekliyorum.normalde çok sık olurdum tüp bebeğe karar verdik şimdi de olmuyorum.ben polikistik overim eşimde de sorun var dua edin.ikinci denemem olucak.
kızlar birde bendende histeroskopi istendi ama ben son gün rapor almak için tetkiklerimi yaptırdığım devlet hastanesine gittiğimde bir profla muhatap oldum..ve kendisine doktorumun histeroskopi istediğini birde kendisinin raporlarıma bakmasını rica ettim.ve bana çok kızdı.neden histeroskopi istemişler dedi.senin buna ihtiyacın yok git doktoruna söyle histeroskopiyi bulan benim.ve senin buna ihtiyacın yok.benim de kafam karıştı ve yaptırmadım.doktorumada eşim arayıp anlattı oda siz bilirisiniz demiş.adet olunca arayın 2. günü başlıyalım demiş.bekliyoruz adeti ama içimde hala şüphe var.inş keşke yaptırsaydım dememe gerek kalmadan bebişlerim gelir sağlıkla yaa
Arkadaslar, yarin Rabbim nasip ederse transferim olcak, Lutfen bana dua edin,, hersey yolunda gitsin cok heycanliyim...
Son ziplamalarimi, ev islerimi gordum, okulu ayarladim... Alisverisimi yaptim, bu arada egliyetimide halletim.... Dualariniz bekliyorum arkadaslar rabbim dorduncu denmede yuzumu guldurur ins,. butun listede tranfer olcagi, sonuc bekleyen bu yolda emek veren tum arkadaslarin yar ve yardimciisi olsun
hadi gözün aydın tatlım
puregon 300 doz vuruluyorum cumartesiye kontrol var sana hangi ilacı verdiler seninle aynı tarihte başladık büyük ihtimalle transferlerimizde aynı tarihe denk gelecek hayırlısı ALLAH tan
ya kızlar bişey sorucam bu iğnelerin içinde yarım kalanları nasıl birleştiriyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?