2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım bilmiyorum kafam karıştı şimdi testi getirdi ortada bi çizgi daha oluşmuş test durdukça böle çizgiler mi olur kızlar...

kızlar nasılsınız canlarımm.. iyi pazarlar.. nazaysem canım nasılsınn iyi beklemeye karar vermişsin canım

canım benim senin ne kadar iyi anlıyorum bilemezsinn.. acını yaşa canım yoksa atlatamıyor insan yaşa ama hepten salma kendini yaşa ve bitir canımm... herşey birgün düzelecek.. dondurulmuşların yokmuydu canım ?
slm kızlar ben idrar testti yapdım yine ve bizde inanamıyoruz ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı hatta komşumada gösterdim sende görüyormusun diye evey görüyorum dedi ay şimdi ne yapayım ben?

tahmer çıldırttın bizi git kan testi yaptır madem kız idrar testi yaptırıp durmaaaaa :92:

BİOZARD canım sen ne yaptın test yapmadın mı hala
KYR canım sen nasılsın ne durumdasın kanaman filan oldumu sonra

Son düzenleme:
neolur bana dua edın ne olurrrrrr mınıgım hala benımle mı gıdıp bakıcam hepınızden dua beklıyorum valla gıtmem yarımsaat kan 1 saat donmem yarım saat toplam 2 saate burdayım sonuc ııse kotuyse de burdayım napıım dua edın bana nolurrrr.... hepınızı opuyorum....

kızlar slmlar herkese, bugun kendıne gelmıs , hayata, gerçekliğe donmus olarak slm veriyorum sıze. umarım hepiniz ıyısınızdır.

canım benim dualarımızdan senin adını hiç eksik etmedik.. hadi git yap dhaa fazla strese sokma kendini barii canımm..bol şans fazla bekletme hemen yaz sonucu canım

tum dualarım senınle, mutlu gıt, mutlu gel insallah...

hadi bacım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel...

kızlar slmlar herkese, bugun kendıne gelmıs , hayata, gerçekliğe donmus olarak slm veriyorum sıze. umarım hepiniz ıyısınızdır.

canım ne güzel senin adına çok sevindim... birde ben dönebilsem.. ilaçları kesince dönerim bende birkaç güne kendime herhalde.. hala sabahları kalktığımda bebeğimin yokluğuna alışamadım.. ama başarıcam yeniden küllerimden doğmam lazım:96::96:

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm..

GLCNNN canım sen nasılsın sen en güzel günlerdesin canımm.. heyecan varmı opun pazartesi dimi hayırlı haberlerle inşallahhh..

Son düzenleme:
BİOZARD canım sen ne yaptın test yapmadın mı hala
KYR canım sen nasılsın ne durumdasın kanaman filan oldumu sonra

cnm benım ıyıyım sukur, kendıme geldım, hayata dondum. ben salı gunu aldım sonucu, o gun bıraktım ılaclarımı, perşembe gecesı basladı kanamam. hayatımda hıc boyle bır kanama gormedım, içim dışıma çıktı. henuz doktorumla gorusemedım ama bakındım bıraz, ıyı bırşeymıs sanırım. ıcımın temızlenmesının tam oldugu anlamına geliyormus.

sen nasılsın cnm? nasıl oldun? aklım sende gunlerdır. burası cok garıp bır paylasım, bır sure sonra herkesi tanıyor, herkesi bılıyor gıbı yasıyorsun. aılenı merak eder gıbı hergun ne oldu acaba, dekopa nasıl oldu, nazayse test yaptı mı bakayım, aaa yenı bırılerı katılmıs demeye baslıyorsun.

harıkasınız ve ıyı kı varsınız!!!

kızlar test günün bekliycem test hatalıydı galiba bilmiyorum hayırlısı olsun kusura bakmayın canlar sıktım sizleride...

sağol canım benimm aynen öyle bir aydan fazla oldu hergün duygulaımızı paylaşıyoruz burda.. ben daha bitiremedim acımı ilaçlarım bitince kendime gelirim ancak sanırım.. az da olsa alışmışım bebeğime zor geliyor bakalım inşallah kısa zamanda toparlanırız be canım

kızlar test günün bekliycem test hatalıydı galiba bilmiyorum hayırlısı olsun kusura bakmayın canlar sıktım sizleride...

ne sıkması canım yaa olur mu bizde senin yıpranmanı istemiyoruz sadece yaptırıcaksan kan yaptır idrar yaptırıpda strese girme boşuna cnaım yaa

yaptım canım çok şükür arttı 66.20 oldu.şimdilik yolunda gözüküyor salı bakıcaz artık.

oh maşallah iyi bak korkmuştun bir de epey yükselmiş kaçıncı gün değeri oldu bu şimdi..Allah tamamına erdirsin canım

Son düzenleme:

cnm benım sen hepımızden haklısın, cok yakındın ona, cok yanında hıssettın ama gececek. evet kanamanın baslaması bıle rahatlatıyor ınsanı, gercek tamamen gercek oluyor, cunku ınsanız hepımız yasıyoruz, kanamadan oncekı gun ben bıle(sonucum 1,5 cıktı) acaba olabılır mı yukselır mı dıye dusundum. bu bıle cok gerdı, cok acıttı canımı. bır yanım deli gibi istiyor mucıze olsun dıye, dıger yanım sacmalama, hayal kurma dıyordu o gun. tum bu duygu curcunasının sonucu hıckırıklarım oluyordu. ama kanamam paslayınca cok ferahladı ıcım, tabıı bır de ısın fızıksel kısmı var, hormonlar falan.

sen de ıyı olacaksın emınım, beraber yıne deneyecegız ve bır gun bebeklerımızın neler yaptıgını anlatacagız bırbırımıze. ınanmakla baslıyor basarmak...

oh maşallah iyi bak korkmuştun bir de epey yükselmiş kaçıncı gün değeri oldu bu şimdi..Allah tamamına erdirsin canım

amin canım çok sağol.çok korkmuştum valla bugün sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.
10.gün 23.51
12.gün 66.20 çıktı.

inşallah canım... hormonların etkisi çok tabii hamile gibi ilaçlara devam ediyorum her iğneden sonra ağlıyorum elimde olmadan sabha kalkınca sanki gördüğüm kabustu uyandım sanıyorum karnıma bakıyorum bebeğim yok... gerçeğe dönüyorum.. Yarından sonra inşallah daha güçlü olacak herşey işe de dönmenin verdiği bir meşgale olucak tabi. Hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…