ona neymiş yaa sanki bütün işlemi gören strese giren kocan
ben sölememiştim bile sonucu alınca haber vermiştim
bence çok büyük ihtimal hamilesin yerinde olsam çarşambaya kadar stres yapıp bebeğime zarar vereceğime gider öğrenirdim bugunden.
8. günü yaptım ben ve çıktı kanda
canım benim senin ne kadar iyi anlıyorum bilemezsinn.. acını yaşa canım yoksa atlatamıyor insan yaşa ama hepten salma kendini yaşa ve bitir canımm... herşey birgün düzelecek.. dondurulmuşların yokmuydu canım ?
Yok ya toparlanamadım malesef zaten psikolojim ii degildi iiyice kötü oldu eve tamamen kapattım kendimi tell.. sesi kısık kimseyle görüşmek istemiyorum hiç bişiey yapmakta istemiyorum ev işi filan hiç yapmıyorum..Eşimde senelik izne çıktı ama köyüne gitti ordan gelincede kendi işine gidiyo yanımda değil hiç soguk davranıyo bana artık alıp başımı kimsenin beni tanımadığı biryere gitmek istiyorum..Nasıl kurtulcam bu psikolojiden ne yapmalıyım bilemiyorum :85: :85:
slm kızlar ben idrar testti yapdım yine ve bizde inanamıyoruz ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı hatta komşumada gösterdim sende görüyormusun diye evey görüyorum dedi ay şimdi ne yapayım ben?
neolur bana dua edın ne olurrrrrr mınıgım hala benımle mı gıdıp bakıcam hepınızden dua beklıyorum valla gıtmem yarımsaat kan 1 saat donmem yarım saat toplam 2 saate burdayım sonuc ııse kotuyse de burdayım napıım dua edın bana nolurrrr.... hepınızı opuyorum....
neolur bana dua edın ne olurrrrrr mınıgım hala benımle mı gıdıp bakıcam hepınızden dua beklıyorum valla gıtmem yarımsaat kan 1 saat donmem yarım saat toplam 2 saate burdayım sonuc ııse kotuyse de burdayım napıım dua edın bana nolurrrr.... hepınızı opuyorum....
kızlar slmlar herkese, bugun kendıne gelmıs , hayata, gerçekliğe donmus olarak slm veriyorum sıze. umarım hepiniz ıyısınızdır.
ne dıyosunuz sımdı gıdıp yaptrıım mııııı
BİOZARD canım sen ne yaptın test yapmadın mı hala
KYR canım sen nasılsın ne durumdasın kanaman filan oldumu sonra
cnm benım ıyıyım sukur, kendıme geldım, hayata dondum. ben salı gunu aldım sonucu, o gun bıraktım ılaclarımı, perşembe gecesı basladı kanamam. hayatımda hıc boyle bır kanama gormedım, içim dışıma çıktı. henuz doktorumla gorusemedım ama bakındım bıraz, ıyı bırşeymıs sanırım. ıcımın temızlenmesının tam oldugu anlamına geliyormus.
sen nasılsın cnm? nasıl oldun? aklım sende gunlerdır. burası cok garıp bır paylasım, bır sure sonra herkesi tanıyor, herkesi bılıyor gıbı yasıyorsun. aılenı merak eder gıbı hergun ne oldu acaba, dekopa nasıl oldu, nazayse test yaptı mı bakayım, aaa yenı bırılerı katılmıs demeye baslıyorsun.
harıkasınız ve ıyı kı varsınız!!!
kızlar test günün bekliycem test hatalıydı galiba bilmiyorum hayırlısı olsun kusura bakmayın canlar sıktım sizleride...
BİOZARD canım sen ne yaptın test yapmadın mı hala
KYR canım sen nasılsın ne durumdasın kanaman filan oldumu sonra
yaptım canım çok şükür arttı 66.20 oldu.şimdilik yolunda gözüküyor salı bakıcaz artık.
sağol canım benimm aynen öyle bir aydan fazla oldu hergün duygulaımızı paylaşıyoruz burda.. ben daha bitiremedim acımı ilaçlarım bitince kendime gelirim ancak sanırım.. az da olsa alışmışım bebeğime zor geliyor bakalım inşallah kısa zamanda toparlanırız be canım
oh maşallahiyi bak korkmuştun bir de epey yükselmiş kaçıncı gün değeri oldu bu şimdi..Allah tamamına erdirsin canım
cnm benım sen hepımızden haklısın, cok yakındın ona, cok yanında hıssettın ama gececek. evet kanamanın baslaması bıle rahatlatıyor ınsanı, gercek tamamen gercek oluyor, cunku ınsanız hepımız yasıyoruz, kanamadan oncekı gun ben bıle(sonucum 1,5 cıktı) acaba olabılır mı yukselır mı dıye dusundum. bu bıle cok gerdı, cok acıttı canımı. bır yanım deli gibi istiyor mucıze olsun dıye, dıger yanım sacmalama, hayal kurma dıyordu o gun. tum bu duygu curcunasının sonucu hıckırıklarım oluyordu. ama kanamam paslayınca cok ferahladı ıcım, tabıı bır de ısın fızıksel kısmı var, hormonlar falan.
sen de ıyı olacaksın emınım, beraber yıne deneyecegız ve bır gun bebeklerımızın neler yaptıgını anlatacagız bırbırımıze. ınanmakla baslıyor basarmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?