2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

yok canım ya 1 kesemiz var:)))
evet yanlış bi cümle olmuş bende sonradan farkettim

hayirlisi olsun canim bir tane olsun biricik olsun izte, anama sasirdim bir daha oncede demistin ya sanki iki tane gibiydi diye cogul gebelik olabilcegi icin dedim annna, olsun cnaim ahyirlisi insallah, hayirlisi ile kucagimizada aliriz ins.

aşkolsun beni sormak yok mu zeynepcim((

Bacim gormedim seni, sadece 4 kisi vardi, ben , rana, gulnihal bide baska birini gosteriyodu sen olsan sormazmiyim ucuzmu diye burda dokuz dogurcaktim savincten,.... bebisler kenilerini belli ediyolar cok sukur, bugunumuzwe sukur, gribi atlattinmi?

gulnihal, rana nasilsiniz kizlar nasil gidiyor, heycanla bekleyis devam ediyorrr

bekliyoruz canıııım bekliyoruz beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır banel ama hoşuma gidiyor bu laf ay sıyırdım evde otur otur evdeyim sürekliii kimse beni kabul etmiyor evinde otur diye aman kanama falan olmasında razıyım igrenç bir duyguuu

Bacim gormedim seni, sadece 4 kisi vardi, ben , rana, gulnihal bide baska birini gosteriyodu sen olsan sormazmiyim ucuzmu diye burda dokuz dogurcaktim savincten,.... bebisler kenilerini belli ediyolar cok sukur, bugunumuzwe sukur, gribi atlattinmi?

şaka yapıyorum canım nazlanayım dedim accık
evet ilk başta 2 kese gçrüyorum sanki dedim dr ama benim tüp dr um değildi
benim tüp dr um 1 kesemz var dedi
senin kont ne zaman canım şimdi

aynen canım al benden de o kadr
ben ki evde duramayan bi tipim am abu bebiş eve tıktı bizi
hele hava güzel olunca evde nasıl sıkılıyorum anca balkona çıkıp denizi seyrediyorum iyi geliyor biraz

rana ben kendimi iyi hissettimi disari atiyom dun gittim oy kullandim ordan, kayinvaldemle yuruyerek cafe vardi oraya gittik, birer kahve ictik, kucuk yurume takrar eve geldim, bir 45 dakika kadar toplaam, evdede olmuyo benim esimde cikarmiyo cikarsa araba ile , az yurutyu yada araba evde oldumu esim uyudumu, alip rabayi kaciyom yesillik bi yere cekip, temiz hava cekiyom icime, bazen cok daraliyom bahceye cikiyom, ooturuyorum biraz sonra iceri, kanam hepimizin korkulu ruyasi ama sade evdede olmuyo bugun iyi hissetmiyom kendimi, gozlerim agariyo yorgunluktan sanki hic uyumamisim, arkadas aradi disari cikalim diye oyle zamanda hemen giderim ama iyi hissetmedimmi cikmiyorum... ama burda erken oglen 1 daha aksama dogru iyi olursam cikarim biraz, sayiden igrenc bir duyggu, her tuvalete girdimde korku ile inanki

canlar ne yapıyosunuz benimsonucuma saatler kaldı yerimde duramıyorum aklıma geldikçe titriyorum siz napıosunuz canlarımm:18::18:

unutmuşum gerçi evden çıkmıyorum demekle
her gün iğneciye gidiyorum yürüyerek 5 dak
iyi geliyor işte sokak arasında bi yer zaten dışarı çkmş oluyorum

canlar ne yapıyosunuz benimsonucuma saatler kaldı yerimde duramıyorum aklıma geldikçe titriyorum siz napıosunuz canlarımm:18::18:

saatler kaldı derken ne zmana çıkcak canım bu akşam mı yarın mı
ayy heycanlandım bende gerçi pozitif çıkcak biliyoruz

aynen canım al benden de o kadr
ben ki evde duramayan bi tipim am abu bebiş eve tıktı bizi
hele hava güzel olunca evde nasıl sıkılıyorum anca balkona çıkıp denizi seyrediyorum iyi geliyor biraz

oooo denizi seyrediyosun daha neeee şaka tabiki denize bayılan biri olarak seni çok kıskandııım tatilde yok bu yaz bana hangi şehirdesin canım sen?
sılanaz öglenmi kız sende başka ülkedemisin? ay sen nerdesin vallahi yeni duyuyorum ne güzel hepimiz burda buluşmuşuzz

hadi hayirlisi bakalim, guzel haberlerini bekliyoz, rabbim yardimcin olsun

saatler kaldı derken ne zmana çıkcak canım bu akşam mı yarın mı
ayy heycanlandım bende gerçi pozitif çıkcak biliyoruz
yarın anacım yarın kızlar inanın eşime nasıl yalvardım yok anam bu adamın bu inadı beni öldürecek sabah erkenden gideriz diyor bundada vardır bir hayır diyorum öyle işte canlar ayyy canımm ne güzel konuşuyosun sen öyle inşallah hüsran olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…