oooo denizi seyrediyosun daha neeeeşaka tabiki denize bayılan biri olarak seni çok kıskandııım tatilde yok bu yaz bana hangi şehirdesin canım sen?
sılanaz öglenmi kız sende başka ülkedemisin?ay sen nerdesin vallahi yeni duyuyorum ne güzel hepimiz burda buluşmuşuzz
oooo denizi seyrediyosun daha neeeeşaka tabiki denize bayılan biri olarak seni çok kıskandııım tatilde yok bu yaz bana hangi şehirdesin canım sen?
sılanaz öglenmi kız sende başka ülkedemisin?ay sen nerdesin vallahi yeni duyuyorum ne güzel hepimiz burda buluşmuşuzz
İSTANBUL dayım canım pendik sahilini seyrediyorum denize yakınız evimiz tepede yakınız baya bi yani,buyur gel davet edeyim seni sen nerdesin beraber kahvaltı yaparız balkonda
İSTANBUL dayım canım pendik sahilini seyrediyorum denize yakınız evimiz tepede yakınız baya bi yani,buyur gel davet edeyim seni sen nerdesin beraber kahvaltı yaparız balkonda
canlar ne yapıyosunuz benimsonucuma saatler kaldı yerimde duramıyorum aklıma geldikçe titriyorum siz napıosunuz canlarımm:18::18:
aynen canım al benden de o kadr
ben ki evde duramayan bi tipim am abu bebiş eve tıktı bizi
hele hava güzel olunca evde nasıl sıkılıyorum anca balkona çıkıp denizi seyrediyorum iyi geliyor biraz
lahor , biozard uykumu tutmadi saat baya gec oldu turkiyede, eeeee kizalr daha daha ansilsiniz?
amaniiiiinnnn bi ben mi teyyare gibin geziyommmm
10 gün zor yattım sonra dişarıııııı
yaşasın özgürlükkkkkk
dışarda hayat varrrrr
amaniiiiinnnn bi ben mi teyyare gibin geziyommmm
10 gün zor yattım sonra dişarıııııı
yaşasın özgürlükkkkkk
dışarda hayat varrrrr
saat daha 23.53 çooooooook da geç sayılmazzzzzzzzz
gece uykusuzluğuna geri dönecem ya Allah nasip ederse şimdiden alıştırma yapıyorum
sen nerdeydin bu arada ??
sılanazcım senin yurt dışında olduğunu biliyordum ama unutmştum kanada olduğunu benim oraya gelmem imkansızama seni beklerim canım belli mi olur dedişi belki türkiyede doğurmak istersin
konyaya 1 kez gittik canım mevlanayı ziyarete güzel yer ınş nasip olursa buluşuruz güzel olur
ayyy benm de midem kazındı kızlar çıkıyorum ben ne bulursam yiyim karnım zil çalıyor
Ben cok uzaklarda, daha okyanuslarda veyyy Canada'dayim canim,,,ottawa'da yasiyorum
gez canım gez bencede dışarda hayat var
işte bişey olcak diye kokuyorum ama olmaz ınş
türkiyeden nerelisin canım sen
bende yakınlardayım canım pendik sahilide güzeldirr...bebişlerimiz doğsun sahilde parkta oynatırız beraberİSTANBUL dayım canım pendik sahilini seyrediyorum denize yakınız evimiz tepede yakınız baya bi yani,buyur gel davet edeyim seni sen nerdesin beraber kahvaltı yaparız balkonda
tabiiii canım dikkatli davranıyoruz da kendimi nasıl mutlu hissediyosam öyle davranıyorum kendimeoyle lahor vallahi sayiden yasasin ozgurluk, anam evde durmak cok zor okul vardi oyakaniyorum, okulda bitti simdi yiyip, icip gezme zamani ama cok sukur, bebisimizde dikkat ederek geziyoz, iyi olmsak dikip ayaklari yatiyoruz, simdide oyle bir gecerki zamani izliyom netten, vahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gifkit gecmiyo, kitap okuyamiyorum
Canim aslen karadenizliyim, ama istanbula geldim 3 yasidna filan, istanbul da ikinci memleket sayilir, Trabzon'luyum. sen nerelisun bakayum hacen?
Canim aslen karadenizliyim, ama istanbula geldim 3 yasidna filan, istanbul da ikinci memleket sayilir, Trabzon'luyum. sen nerelisun bakayum hacen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?