2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

İSTANBUL dayım canım pendik sahilini seyrediyorum denize yakınız evimiz tepede yakınız baya bi yani,buyur gel davet edeyim seni sen nerdesin beraber kahvaltı yaparız balkonda

gulsum, kiz geleim bende denize bayilirim, ahh ahhahh olsada yakinda gitcem, ferahlasam.

Rana ben Kanada'dayim canim ama dedin gibi teknoloji super, bu arada 1:30 oldu baci, oyle vallah karnim agiriyo, midem bi acayip of offf

İSTANBUL dayım canım pendik sahilini seyrediyorum denize yakınız evimiz tepede yakınız baya bi yani,buyur gel davet edeyim seni sen nerdesin beraber kahvaltı yaparız balkonda

saol bitanem ben KONYA dayım İSTANBUL ahiç gelmedim kısmet olmadı kuzenlerim falan orda keyfini çıkar bizim yerimizede ama gelmiş kadar oldum kim bilir belki birgün buluşuruz bende beklerim mutlaka KONYA ya yolunuz düşerse mutlaka sılanaz KANADA yı hiç görmedim evet teknolojinin gözünü seviyiiiiim ben kaçtım eşim geldi yemek merasimiiii

sılanazcım senin yurt dışında olduğunu biliyordum ama unutmştum kanada olduğunu benim oraya gelmem imkansız ama seni beklerim canım belli mi olur dedişi belki türkiyede doğurmak istersin

konyaya 1 kez gittik canım mevlanayı ziyarete güzel yer ınş nasip olursa buluşuruz güzel olur

ayyy benm de midem kazındı kızlar çıkıyorum ben ne bulursam yiyim karnım zil çalıyor

aynen canım al benden de o kadr
ben ki evde duramayan bi tipim am abu bebiş eve tıktı bizi
hele hava güzel olunca evde nasıl sıkılıyorum anca balkona çıkıp denizi seyrediyorum iyi geliyor biraz

amaniiiiinnnn bi ben mi teyyare gibin geziyommmm
10 gün zor yattım sonra dişarıııııı
yaşasın özgürlükkkkkk
dışarda hayat varrrrr

amaniiiiinnnn bi ben mi teyyare gibin geziyommmm
10 gün zor yattım sonra dişarıııııı
yaşasın özgürlükkkkkk
dışarda hayat varrrrr

oyle lahor vallahi sayiden yasasin ozgurluk, anam evde durmak cok zor okul vardi oyakaniyorum, okulda bitti simdi yiyip, icip gezme zamani ama cok sukur, bebisimizde dikkat ederek geziyoz, iyi olmsak dikip ayaklari yatiyoruz, simdide oyle bir gecerki zamani izliyom netten, vahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gifkit gecmiyo, kitap okuyamiyorum

buyur gel canım beklerim herzaman kızlar sizin içinde öyle
evveettt buarada bende daha uyumadıııım iyyiki geldiniz hlycn iyiyiz canım sen nasılsın?

gez canım gez bencede dışarda hayat var
işte bişey olcak diye kokuyorum ama olmaz ınş

kiz gulsum sen hangi ara girdin, ben ayzarken giriyon herhalde ondan gormuyom, gecekusu ne alemdesin baskalim, ya gez ama yoruldunmu dur, dinlen insna hep evde durdumu bol bol kila aliyo bide ustune can daralmasi kaliyo...

bende yakınlardayım canım pendik sahilide güzeldirr...bebişlerimiz doğsun sahilde parkta oynatırız beraber

tabiiii canım dikkatli davranıyoruz da kendimi nasıl mutlu hissediyosam öyle davranıyorum kendime
tehlikeli bi durum olurda acil alarmı olursa yine yatarız napcazzz

Canim aslen karadenizliyim, ama istanbula geldim 3 yasidna filan, istanbul da ikinci memleket sayilir, Trabzon'luyum. sen nerelisun bakayum hacen?

boşuna çekmedik birbirimizi
bende karadenizliyim ben ordu eşim giresun
ama bizde ist da büyüdük tabi
yazları fındığa falan gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…