2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

boşuna çekmedik birbirimizi
bende karadenizliyim ben ordu eşim giresun
ama bizde ist da büyüdük tabi
yazları fındığa falan gidiyoruz

giresun'lu cok arkadasim var gitmis kadar biliyorum inan, ordu'da komusumuz vardi onu zuyaret etmistik bir kaz kez, trabzona gittimizde. Bende evlenene kadar her yaz findigia dedeme yardima gidiyodum, ordunun feindigida sanki daha yiri geldi, bana ama cok lezzelidur yani, bide bizim findikliklarin ormanlik gibi olanalarida var, asulacksun, cekeceksun asagi, topla iki gun yataktan cikamiyosun kollarinin agrisina, ayy eben cok severimm... burunmda tutuyo vallah

beni annemler hiç fıkdık bahçesine sokmadı
evlenince düğünden 2 ay sonra gittk bahçede ayalta duramadım hep kaydım
çok zor bidahada gitmedim zaten

bizim köyde fındukda var çaydaaa
ama ben gezmeye gidiyorum yalnızca
hazırı gelince yiyenlerdenizzz

Son düzenleme:
hemserilerim sohbet iyi gidiyodu ama benim cikmam lazim, yorganlari yikamaya gidiyom dereye, geldimmi girerim ama kimse olmaz buyuk ihtimal lol, hayirli geceler, allaha emanet olun

canlar ben teste gidiyorum sabaha kadar hiç uyumadım ne olur dua edin görüşürüz canlar eğer gelmezsem bilinki olmsuz...

canim degerin iyi bugun 12. gun dimi 2 gun sonra tekrarla testi ikiye katlandimi bir dahaki haftayada keseni gorursun canim tebriklerrrrrrrr

kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?

ne demek ne şimdi bu hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebek tutunmş sana şükürler olsun ilk değer önemli değil önemli olan 2 .değer eğer arttysa süper
ben en az 10 kez yaptrdım sanırım
hatrlıyorsun dimi benimki 18 çıkmştı

şükürler olsun canım şükürler olsun HAMİLEYİMMMM çok saolun canlarımmm iyiki varsınız

şükürler olsun canım şükürler olsun HAMİLEYİMMMM çok saolun canlarımmm iyiki varsınız

işte buu yaaa, sayfayı açar açmaz müjdeli haber
süpeerrrrrrrr
tebrik ediyorum canım
değerlerle ilgili bilgim yok ama değerin düşük olmasa gerek
ankara06 nın da söylediği gibi onunki 18 le başladı

hiç birşeye canını sıkmıyorsun, bebişini okşayıp sevip yatıyorsun

saol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…