saol canım hala inanamıyorum ama hamileyimm
Cnm tebriklerrrrrrrrr anali babali tamamina erdirsin yaradanimsaol canım hala inanamıyorum ama hamileyimm
şükürler olsun canım şükürler olsun HAMİLEYİMMMM çok saolun canlarımmm iyiki varsınız
kızlar biliyorsunuz ben cumartesi test yaptım 114,40 çıktı
pazartesi yaptım 170,60 çıktı
09/05 pazartesi kese için çağırdılar herkesi 2 hafta sonra çağrıyorlarmış ben niye hemen 1 haftada çağırdılar acaba sizide böylemi çağırdılar
canım senin deger baya yüksek pazartesiye bini bulur büyük bir ihtimal gözükür kimbilir belkim ikizdir
arkadaşlar bugün ben de testimi yaptırdım. 10 günüm 97,3 çıktı. cuma günü 2. test icin çağırıyorlar. dr güzel haberi verdi. önce allah'a sonra bana tutunan kuzuma teşekkür ettim:) darısı dileyenlerin başına.
canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah :)))))))
arkadaşlar bugün ben de testimi yaptırdım. 10 günüm 97,3 çıktı. cuma günü 2. test icin çağırıyorlar. dr güzel haberi verdi. önce allah'a sonra bana tutunan kuzuma teşekkür ettim:) darısı dileyenlerin başına.
kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
dua edin bana, artık yazamam bi süre
yarın hayırlısıyla transferim var, güzel haberlerle dönmek istiyorum
ve göbişimde bebişimle,öpüyorum hepinizi
kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?