2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar benim sık sık acıkmam arada başım dönüyor gibi olması ve karınımın alt tarafındaolan hafif ağrılar psikolojik mi yoksa hamilelikten mi

günaydınn :)
tahmer eee artık belirtiler başlasın yani dimi ama :)

kızlar dün berbat bi anneler günü yaşadım okadar korktumki bütün gün hastanedeydim.dün sabah banyo yaptım sonrada dışarı çıktım biraz yürüdüm ve kanamam oldu.aslında dışardayken bişeyler geldiğini hissettim ama sıktığım jel geri geliyo sandım.eve geldim tuvalete bi girdimki peçete vardı altımda beyaz yeri kalmamıştı iç çamaşırım hepsi batmıştı.hemen doktorumu aradım hemen hastaneye git dedi nöbetçi doktor ultrasonla baksın bakalım kese görünecekmi dedi.bide kan tahlilini tekrarla eğer düşmüşse yapacak bişey yok ama yükselmişse iğne vericem dedi.hemen hastaneye gittik ultrasonda ufacık bir kese gördü kan tahlilide Allahtan 2350 çıktı iğne oldum.bir haftalık bir iğneymiş.ilaçlara devam dedi.sadece ecoprini kesti.düşük tehlikesi dedi ve hep yatacaksın dedi.şimdi sadece tuvalete kalkıyorum.Allahtan o kanamanın dışında kanamam olmadı şimdi hafif pembe bir su geliyo bide çok az kahve leke.bu neydi şimdi anlamadım nolur bana yardımcı olun.benim gibi olan varmı ve sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışlarını duyan varmı?haftaya pazartesi kontrolüm var tabi ozaman kadar bişey olmazsa.

aynen canım benimde dün kanamam oldu,herkesin kanaması oluyor bugünlerde yaaa((
ama iyi sorun yok şükür iğnenn adı proginex mi ben 1.5 vurduyorum valla delik deşik oldum
canım ve ben dışarda yürümeyi unuttum hiç çıkmıyorum bundan sonra sende dikkat et insanın ödü kopuyo valla şu 3 ayı atlatalım ınş

ay canım ya valla napacağımı şaşırdım dün.yok proginex değil canım ben onu transferden sonra 15 gün vuruldum sonra tam 2-3 gündür artık jele dönmüştüm kalçamda yer kalmamıştı ve çok ağrıyordu artık.ben proginexi hep iki ampul vuruldum.bana dün vurdukları iğne farklıydı her gün olunan bir iğne değil bir kere oluyon haftada bir yani.bir hafta koruma süresi varmış doktor öyle dedi.oda iki ampul vuruluyo.iğneyi olurken baya yakıyo ama ertesi gün proginex gibi ağrıtmıyo.bu iğnede progesteron içeriyo ama farklı bi adı var hatırlayamadım şimdi.bende artık hiç dışarı çıkmıyom hatta evde bile yürümüyom sadece jel sıktığım zaman biraz yürüyom.
of böyle napıcaz ya korkudan ölücem ben sonunda.anneminde bende 3 kere kanaması olmuş.internette okumuştum genelde kız olan bebekler yaparmış böyle kanama :) inşallah o yüzdendir.kendimi öyle avutuyorum.

proluton olablir senin iğnenin adı başka da bilmiyorum:))
bende proginex i 2 ampul alıyorum canım tranferin 9.günü başladık o gün bugündür alıyorum işte...
sağ kalçam çok fena oldu taş gibi saoldan yapıryoruz 3 gündür artık napcaz
evet kız bebeği bende duydum hakkaten ayy yeter ki sağlıklı olsun farketmezzz

canlar ne olur dikkat edin kendinize ve bebişlere...

AYHH CNM GECMIS OLSUNNN YA OKURKEN KOKRTUMM HAAA.....neysekiii bişi olmamışşşş....sıkma canınıı +öncedende yazmıstım okudunmu bılmıorum ama ben hastanede bı bayanla tanıstımmmm..ikizhamiştiii...tup biiibekkk..gunlerce kanmasıı olmuss cok faslaaaa..umduu kesmıss herkesss.....anaaaaaaaaaaaaa bi bakmıslarkıı hala ınatla duruo bebeciklerrrrrrrrrrrrrrr..nasıp kısmetttt.yorma kndınıııııııı

evet canım prolutondu iğne.kız erkek benim içinde farketmez sağlıklı olsunda ben hayırlısıyla kucağıma alayımda cinsiyeti hiç önemli değil.ama kızsa bizi baya korkutacaklar anlaşılan.sende dikkat et canım kalkma ayağa.dışarı hiç çıkma.sonra bide kendimizi suçlamayalım.

sağol canım çok korktum valla ama çok şükür bir daha gelmedi.devam etseydi korkudan ölürdüm herhalde.bazen yerleşirken kılcal damarlara denk geliyo ondanda olabilir kanama diyolar ama inşallah öyledir.

dün bide annem gezmeye götrcekti sonra annem bişey olur diye vazgeçti iyiki de öyle olmş yoksa gezmeden oldu diyecektik yok canım ya ben hep evdeyim yatıyorum unuttum dışarıyı

selam kızlar
sizi 2-3 gündür takip edemiyorum

kesemi gördüm bugün şimdi doktordan geldim 4 haftalıkmış:))))
dün anneler günü hediyesi almıştı eşim allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh

canım 4 haftalıkken kese görünüyor mu doktorun nasıl hesapladı hamileliğini merak ettim de ben son adet tarihime göre hesapladım da?

canım 4 haftalıkken kese görünüyor mu doktorun nasıl hesapladı hamileliğini merak ettim de ben son adet tarihime göre hesapladım da?

canım valla bilmiyorum bende sonradan aklıma geldi ne kadarlık diye sordum 4 haftalık dedi
heycandan soracaklarımıda unuttum 19/05 te tekrar çağırdı kontrole
bakalım ne olacak
iğnelere devam dedi artık kalçamda göbeğimde yer kalmadı napalım bebeiş için değer dimi sende devam ediyormusun iğnelere

evet canım değer valla benim doktora gidiş tarihim 18 i canım iğneler aynen devam ayy bende bir görseydim rahatlıycam kafamdaki korkular öldürüyor beni:18:

canım çok sevindim senin adına Allah daim eder inşallah.bende dün gördüm keseyi ama çok küçüktü doktor 2mm dedi.seninki kaç mmdi?eğer bilmiyorsan ultrason kağıdında yazar bi bakarmısın?benimki çokmu küçük onu merak ediyorumda.bide sen keseyi kan testinden kaç gün sonra gördün?

canım maalesef ben daha keseyi görmedim ki 18 inde görcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…