2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

BIOZARD caanim buyuk gecmis olsun, bende okurken korktum inan cok sukur bisey olmamis, cok dikkat et canim, bu kanama herkesin korkulu ruyasi, rabbim bebeislerimizi korusun ins

gulsum sende dikkat canim sen masallah dikkattede ediyon aranizda herhalde en dikkatsizi benim her ne kadar dikat ettimi sansamda benim karin bugunlerde cok sik\giriyodu, cok sukur daha iyiyim, igne olmak inanki daha iyi ben fitile cevirtim icin cok pismanim inanki hep geri geliyo normal diyolar, vagina icten sisiyo, makattan aldimmi ishal oluyom, gittinden emin olsam unrumda degil, bant kullaniyorum ben bide yerleri hep yara oldu, iltihap yapti merak ediyom carsamba doktor gorunce ne diycek, ne tepki vercek,cok zpr yasadiklarmiz ama bunada binlewrce kere sukur olsun, hayirlisi ile bebislergelsede...

ECRINEMIR hadi gozun aydin bebeis masallah 4 haftalik oldu haaa, senin transfer ne zaman olmustu, bide transfer gunundenmi sayilarr

TAHMER canim seninde az kaldi ins, hayirlisi ile kesenide gorcen, kalp atisinida duycan

BIOZARD caanim buyuk gecmis olsun, bende okurken korktum inan cok sukur bisey olmamis, cok dikkat et canim, bu kanama herkesin korkulu ruyasi, rabbim bebeislerimizi korusun ins

sağol canım bende korktum ama geçti çok şükür şimdilik.inşallah Allah o korkuyu bir daha yaşatmaz.

kızlarrr az önce bişey fark ettim
transferden sonra kullanmaya başladığım ESTROFEM'i
doktor sabah akşam kullan demişken sadece akşamları kullanmışım şimdi farkettm
sizler nasıl kullandınız? 1 tablet mi günde?

canım o herkesin durumuna göre değişiyor ben ilkten günde 2 iken günde 1 sonrada iptal etmiştik pıhtılaşma sorunu olanlarda kullanılmaması gerekiyormş

öyle çok çok önemli bi ilaç değil rahim duvarını kalnlaştrmak için ama yinede önemli tabi durumuna göre ara sor istersen canım

tşk ederim canım
acaba bebeğimin tutunmasını engeller mi diye korktum
umarım engellemez yarınsabah sorucam doktoruma şuan ulaşamıyorum

çoook geçmiş olsun kızlar evet bende kanamalı vaka olarak sizi çok iyi anlıyorum rabbim meleklerimizi korusun gelmesin şu kanama yüregimiz agzımızda valla inş bu günler geçecek 3ayı atlatırsak kızlar biraz daha rahat ederiz sanırım

ECRİNEMİR canım keseyi görmüşün hadi gözün aydın inş kalp atışlarınıda duyarsın
SILANAZ oof canımya nasıl yermiş yaşadıgın memleket gitsende kontrole rahat etsek ama korkma kanman yoksa ne dış gebelik nede düşük tehliken yoktur canım için rahat olsun
kan testi bekleyen arkadaşlar hiç şu kadar günüm kaldı falan yazan yok yada kimse beklemiyormu? biz kızlarla ne heyecanla günlerimizi yazardık

Son düzenleme:
transfer gününü sayrsak 6. günümdeyimm..17 sınde test. heyecandan uyuyamadım kan testi yaotırmayı düşünüyorum bugun ardadaşlar ne diyosunuz cıarmı. döllenme olalı da 11. gundeyim.

transfer gününü sayrsak 6. günümdeyimm..17 sınde test. heyecandan uyuyamadım kan testi yaotırmayı düşünüyorum bugun ardadaşlar ne diyosunuz cıarmı. döllenme olalı da 11. gundeyim.

çok erken değil mi kan testi için?
benimde bugun 6. günüm :) ama kan testi aklımın ucundan bile geçmiyor
doktor 16 mayıs dedi o gün yaptırcam bence sabretmelisin?

canım çok erken sakın yaptırma çıkmayabilir bazılarımız gibi degerin düşükse hiç çıkmaz 11. 12.günü bekle boşuna üzülmüş olursun.:76:

glcnn ve barselona şafak beeeşşşşş

selammmm arkadaşlarrr yazdıklarınızıı gözdenn geçirdimmm deeee ECRİNN gözün aydınn canımm senindee 2 gün sonra iki kat olmamıştıı beta hcg ama keseyi görmüşünn çok şükürr gözünn aydınn benimde sonradann yükseldiği içinn senii merak etmiştimmmm
BİAZOARD CANIMM çokk geçmiş olsunnn dikkatt ett kendinee ıstiraatttt ett ayağının altına yastık koyy yatt boll boll iyii geliyorrr

senn nasılsınn canımmm kalp atışlarınıda gördünn ohhhhhhhhh rahatsınn bidee benn rahatlasaydmmmmm kafamm ordaaaaa

nasıll kaderr arkadaşımm minikk anneecikkk keseyii felann görmedinn sanırımm ne zamann kontrolünnnn

sağol canım ediyorum valla artık nerdeyse hiç kalkmıyorum.sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için bide arada çok sıkılınca evde dolanıyorum.şu an tek merak ettiğim kese.taaa pazartesi gidicem.zaman geçmiyo ya.aslında kanamam olduğunda bi kese gördü doktor ama çok küçüktü 2mm dedi doktor.bende onu merak ediyorum acaba normalmi yoksa çokmu küçük.ecrine sordum ama oda gelmedi.

kizlaaaeeeeeee bugun ilk ontrolumuze gittik
iki tane kesemiz varmis
birinin kalbini gordduk ama oburu gorunmutodu
onun icin haftaya yine gidicez
rabbim hepimize saglikli huzurlu bi gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…