canım maalesef ben daha keseyi görmedim ki 18 inde görcem inşallah
canım ecrine sordum zaten ben :)
canım ben ecrin yazdı sandım onu kusura bakma hiç bakmadan yazdımkafa dalgın olunca
BIOZARD caanim buyuk gecmis olsun, bende okurken korktum inan cok sukur bisey olmamis, cok dikkat et canim, bu kanama herkesin korkulu ruyasi, rabbim bebeislerimizi korusun ins
canım o herkesin durumuna göre değişiyor ben ilkten günde 2 iken günde 1 sonrada iptal etmiştik pıhtılaşma sorunu olanlarda kullanılmaması gerekiyormşkızlarrr az önce bişey fark ettim
transferden sonra kullanmaya başladığım ESTROFEM'i
doktor sabah akşam kullan demişken sadece akşamları kullanmışım şimdi farkettm
sizler nasıl kullandınız? 1 tablet mi günde?
canım o herkesin durumuna göre değişiyor ben ilkten günde 2 iken günde 1 sonrada iptal etmiştik pıhtılaşma sorunu olanlarda kullanılmaması gerekiyormş
öyle çok çok önemli bi ilaç değil rahim duvarını kalnlaştrmak için ama yinede önemli tabi durumuna göre ara sor istersen canım
aynen canım benimde dün kanamam oldu,herkesin kanaması oluyor bugünlerde yaaa((
ama iyi sorun yok şükür iğnenn adı proginex mi ben 1.5 vurduyorum valla delik deşik oldum
canım ve ben dışarda yürümeyi unuttum hiç çıkmıyorum bundan sonra sende dikkat et insanın ödü kopuyo valla şu 3 ayı atlatalım ınş
transfer gününü sayrsak 6. günümdeyimm..17 sınde test. heyecandan uyuyamadım kan testi yaotırmayı düşünüyorum bugun ardadaşlar ne diyosunuz cıarmı. döllenme olalı da 11. gundeyim.
transfer gününü sayrsak 6. günümdeyimm..17 sınde test. heyecandan uyuyamadım kan testi yaotırmayı düşünüyorum bugun ardadaşlar ne diyosunuz cıarmı. döllenme olalı da 11. gundeyim.
canım çok erken sakın yaptırma çıkmayabilir bazılarımız gibi degerin düşükse hiç çıkmaz 11. 12.günü bekle boşuna üzülmüş olursun.:76:
glcnn ve barselona şafak beeeşşşşş
selammmm arkadaşlarrr yazdıklarınızıı gözdenn geçirdimmm deeee ECRİNN gözün aydınn canımm senindee 2 gün sonra iki kat olmamıştıı beta hcg ama keseyi görmüşünn çok şükürr gözünn aydınn benimde sonradann yükseldiği içinn senii merak etmiştimmmm
BİAZOARD CANIMM çokk geçmiş olsunnn dikkatt ett kendinee ıstiraatttt ett ayağının altına yastık koyy yatt boll boll iyii geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?