kız neresi orası ankara5 ? havalojmanı falanmı demek istedin merak ettim
canım valla çok zor geçiyo hatta hiç zaman geçmiyomuş gibi hissediyorum.yarın emin olmak için son testim var ultrasonada 10 gün kaldı.ay bebeğimi ve kalp atışlarını bir duysam biraz rahatlıcam.
kızlarrr değerim 139 olmuşşşşşş
selam kızlar
pazartesi keseyi görmeye gideceğiz rabbim inşallah hayal kırıklığına uğratmaz
evet canlarım evet şükürler olsun şükürrrr
duyduk gördük maaşallah bebeğimi
dr um çok iyi biriydi o da benle heycanlandı baktık beraber ben hıçkıra hıçkıra ağladım
Allahım sana milyon kere şükür
darısı bekleyen arkaşdaşlarıma
kizlar gece 11:30 karnim cok kotu agiriyoe, kormaya basladim ben inanki, bugun hep disardaydim, dus aldim ciktim ins. usutmektendir, felaket agiriyoo,,, rabbim korusun bebigimi, insallah gecer dua edin bana sabaj kalkinca
selam bebişimi aldım da geldimbugun transferden sonraki 2. günüm
SILANAZ listeyi güncellermisin_? mutlu haberi alacağım test tarihim belli oldu
16 Mayıs :) hepinizi öpüyorummmm, geçmişe bakamadım eminim çok uzundurr
hayırlı olsun canım çok sevndm inşallah ikimizde güzel haberler alırız yaa ben neden bilmiyorum dışl gebelikten çok korkuyorum olmaz değil mi canım yaaa..güzeller,
dün 12 gün testimi yaptırdım 287 çıktı. dr 18 mayıs'ta keseyi görmeye çağırdı. Tahmerciğim seninle aynı gün güzel haber alacağız inşallah. umarım her şey yolunda gider. sevgi ve sağlıcakla...
doktorum bu konuda hiçbiriey demedi mümkün olduğu kadar yatmaya çalışıyorum zaten
ama bilgisayar zararlı mı ki?
insanın yat yat canı sıkılıyor,
sen nelere dikkat ettin canım?
hayırlı olsun canım çok sevndm inşallah ikimizde güzel haberler alırız yaa ben neden bilmiyorum dışl gebelikten çok korkuyorum olmaz değil mi canım yaaa..
valla canım benim de şu sıra düşündüğüm şey bu. umarım öyle bir şey değildir ve yavrularımız en doğru yere tutunmuşlardır. 18 mayıs'ı beklemekten başka çare yok. hayırlısı inşallah
inşallah canım ama zaten doktorlarımız onları en doğru yere bırakmıyorlar mı inşallah olmaz öyle bir şey yaaa
hayırlı olsun canım çok sevndm inşallah ikimizde güzel haberler alırız yaa ben neden bilmiyorum dışl gebelikten çok korkuyorum olmaz değil mi canım yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?