2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

oy oy oyyyy
kalp atışları duyulmaya başlanmış birer birerrr
hadi gözünüz aydınnn hamınlarrrr

geldim gidiyorum hadi hayırlı gecelerrrrr

canım valla çok zor geçiyo hatta hiç zaman geçmiyomuş gibi hissediyorum.yarın emin olmak için son testim var ultrasonada 10 gün kaldı.ay bebeğimi ve kalp atışlarını bir duysam biraz rahatlıcam.

Biliyorum cnaim, bende, bizde ayniyiz... insallah ayrili sonuclar alirsin, rabbim ayrdimcin olsun, benimde carsamba azalmiyo dedim gunler cok sukur azaliyor, bisey kalmadi insallah hepimiz goruruz keselerimizi, bebklerimizin kalp atislarinida duymak nasip olur

hadi gozun aydin kardesim cok sevindim, cok skur, darisi basimiza insallahhh biraz olsun rahatlamisindir.... ay ben nasil olurum bilmiyorum, rabbim yardimcimiz olsun

kizlar gece 11:30 karnim cok kotu agiriyoe, kormaya basladim ben inanki, bugun hep disardaydim, dus aldim ciktim ins. usutmektendir, felaket agiriyoo,,, rabbim korusun bebigimi, insallah gecer dua edin bana sabaj kalkinca

kizlar gece 11:30 karnim cok kotu agiriyoe, kormaya basladim ben inanki, bugun hep disardaydim, dus aldim ciktim ins. usutmektendir, felaket agiriyoo,,, rabbim korusun bebigimi, insallah gecer dua edin bana sabaj kalkinca

canım inşallah ağrın geçmiş ve iyisindir.. ayy kızlar valla mutluluktan uyku tutmadı beni hafta sonu erkenden uyandım birde şu 18 i gelsede keseyi görseydim iyice rahatlıycammm neyse uykucular hepinize iyi hafta sonları...

selam bebişimi aldım da geldim bugun transferden sonraki 2. günüm
SILANAZ listeyi güncellermisin_? mutlu haberi alacağım test tarihim belli oldu
16 Mayıs :) hepinizi öpüyorummmm, geçmişe bakamadım eminim çok uzundurr

hadii bakalım geri sayım başladı sım sıkı tutunun bebişinle canım kendine çok dikkat et ilk üç gün bence wc dışında kalkma canımm

güzeller,

dün 12 gün testimi yaptırdım 287 çıktı. dr 18 mayıs'ta keseyi görmeye çağırdı. Tahmerciğim seninle aynı gün güzel haber alacağız inşallah. umarım her şey yolunda gider. sevgi ve sağlıcakla...

doktorum bu konuda hiçbiriey demedi mümkün olduğu kadar yatmaya çalışıyorum zaten
ama bilgisayar zararlı mı ki?
insanın yat yat canı sıkılıyor,
sen nelere dikkat ettin canım?

hayırlı olsun canım çok sevndm inşallah ikimizde güzel haberler alırız yaa ben neden bilmiyorum dışl gebelikten çok korkuyorum olmaz değil mi canım yaaa..

doktorum bu konuda hiçbiriey demedi mümkün olduğu kadar yatmaya çalışıyorum zaten
ama bilgisayar zararlı mı ki?
insanın yat yat canı sıkılıyor,
sen nelere dikkat ettin canım?

valla canım beni ilk üç gün hiç oturtmadılar eşim hala oturtmuyorda gizli gizli geliyorum işte canım bana bol bol protein almam söylenmişti yaptım kuruyemişimi hiç ihmal etmedim ve günde 2 dilim ananas yedim ama 8. gün bıraktım ve ilk üç gün wc dışında kalkmadım arada kalkıp oturuyordum azda olsa yürüyordum bu kadar bence biraz pc den uzak dur bitanem

hayırlı olsun canım çok sevndm inşallah ikimizde güzel haberler alırız yaa ben neden bilmiyorum dışl gebelikten çok korkuyorum olmaz değil mi canım yaaa..

valla canım benim de şu sıra düşündüğüm şey bu. umarım öyle bir şey değildir ve yavrularımız en doğru yere tutunmuşlardır. 18 mayıs'ı beklemekten başka çare yok. hayırlısı inşallah

inşallah canım ama zaten doktorlarımız onları en doğru yere bırakmıyorlar mı inşallah olmaz öyle bir şey yaaa

inşallah canım ama zaten doktorlarımız onları en doğru yere bırakmıyorlar mı inşallah olmaz öyle bir şey yaaa

Tahmerciğim güzel şeyler düşünmeliyiz canım. Ben hep iyiyi diliyorum, elimden başkası gelmiyor. Tüp bebekte de dış gebelik riski varmış. Ama yapacak bir şey yok. Biz doğru yere yerleşmiş olmalarını dileyelim.

kızlar 18.gün 1850 çıktı değerim.artık bu son testimdi artık testler bitti ultrasonu bekliyoruz büyük gün 16 mayıs.

ahanda korkular başlamış çok tanıdık geldi nedense
keseye kadar acaba dış gebelik mi
kese görünür acaba kalbi atcak mı

ayy ben günlerce öldüm ölüdm dirildim vallahi
artık darısı sizlere
ınş sizlerde benim gibi bi ohhh çekersiniz ve çekceksiniz
hamile kalmakla bitmiyor iş asıl hayat şimdi başlıyormş hayatınız artık bi korku ile gidiyor
adım atsanız acaba bebeğme bişey oldu mu,gece yüz üstü yazatrınız acaba bişey olur mu...vsvs
Rabbim yinede herkese yaşatsın herkes tatsın tüm temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…