ahanda korkular başlamış çok tanıdık geldi nedense
keseye kadar acaba dış gebelik mi
kese görünür acaba kalbi atcak mı
ayy ben günlerce öldüm ölüdm dirildim vallahi
artık darısı sizlere
ınş sizlerde benim gibi bi ohhh çekersiniz ve çekceksiniz
hamile kalmakla bitmiyor iş asıl hayat şimdi başlıyormş hayatınız artık bi korku ile gidiyor
adım atsanız acaba bebeğme bişey oldu mu,gece yüz üstü yazatrınız acaba bişey olur mu...vsvs
Rabbim yinede herkese yaşatsın herkes tatsın tüm temennim bu
canım inşallah ağrın geçmiş ve iyisindir.. ayy kızlar valla mutluluktan uyku tutmadı beni hafta sonu erkenden uyandım birde şu 18 i gelsede keseyi görseydim iyice rahatlıycammm neyse uykucular hepinize iyi hafta sonları...
canim cok sukur daha iyiyim, bu karin agrilari korkutmuyor deguk hayirlisi bakalim sabredip carsambayi bekliycez,gunler sayiden zor geciyor alllah yardimcimiz olsun
canım ağrıların sık sık ve çok oluyorsa bence doktorunu ara inşallah bir şey yoktur...
Heyheykizlarrr annelerrr annneler gunuzz kutlu olsunnn nice bgunlre bebisleinisle insaalahh.
Heyheykizlarrr annelerrr annneler gunuzz kutlu olsunnn nice bgunlre bebisleinisle insaalahh.
sılanaz nasıl oldun canımm geçtimi karının ağrısı??
Canim arada aynen benimde oluyoarkadaslar aranizda hicmi karni agiran yok, benim gidiyio geliyo, suan yine var,, normalde anormelde olabilirmis, dis gebelik belirtiside olabilirmis anmak istemiyorum ama benim kan degerleri duzenlei katlayarak ilerleiyodu, okudum herkesin cok az ilerliyodu ama bu beni rahatlamatmaya yetmiyor, doktoru arasammi aramsammi bilmiyorum, sabredip carsambaya kadar bekleseemi, ama bir yandan cidden korkmaya basladim, oyle siddetli agrim yokda, karnimda, gurlama ve agri var trasnferden beri var bu kakrin agrisi bende, rabbim hayirlara cikarsin ins. fikir verin bana gitsemmi beklesemmi, kotu bisey olurmu acaba....
arkadaslar aranizda hicmi karni agiran yok, benim gidiyio geliyo, suan yine var,, normalde anormelde olabilirmis, dis gebelik belirtiside olabilirmis anmak istemiyorum ama benim kan degerleri duzenlei katlayarak ilerleiyodu, okudum herkesin cok az ilerliyodu ama bu beni rahatlamatmaya yetmiyor, doktoru arasammi aramsammi bilmiyorum, sabredip carsambaya kadar bekleseemi, ama bir yandan cidden korkmaya basladim, oyle siddetli agrim yokda, karnimda, gurlama ve agri var trasnferden beri var bu kakrin agrisi bende, rabbim hayirlara cikarsin ins. fikir verin bana gitsemmi beklesemmi, kotu bisey olurmu acaba....
Canim arada aynen benimde oluyo
Bende sali ilk kontrole gidicem ama benimde uykularim kaciyo
Sen niye korkuyosu ki zaten gormedinmi sen keseyi kalp atisini
Kacinci haftadasin canim sen aplaha emanet ol
Bibirimize dua edelim
kızlarr bir haftadırr giremedimm ama o bir haftaa başıma neler nelerrrrrrr geldiii 12. günümm değerim 115 14.günüm 169 çıktıı moralimm sıfırdıı ağlamakktann gözlerimm şiştiii dr.16.tekrarla dedii yani dün tekrarr yaptırdımm umutsuzca kanıı verdimm artıkk her şeye hazırdımm ama rabbimm dualarımıı kabull etttii çokk şükürr sonucumm 417 olmuştuu artıkk tekrarrlamama gerek olmadığını söyledi dr., 23 mayıs ultrason dediii ama benn maleseff 28 de gidebilcemmm yanii kızlarr çokk kötüü günlerr yaşadımmmmm
kızlarr bir haftadırr giremedimm ama o bir haftaa başıma neler nelerrrrrrr geldiii 12. günümm değerim 115 14.günüm 169 çıktıı moralimm sıfırdıı ağlamakktann gözlerimm şiştiii dr.16.tekrarla dedii yani dün tekrarr yaptırdımm umutsuzca kanıı verdimm artıkk her şeye hazırdımm ama rabbimm dualarımıı kabull etttii çokk şükürr sonucumm 417 olmuştuu artıkk tekrarrlamama gerek olmadığını söyledi dr., 23 mayıs ultrason dediii ama benn maleseff 28 de gidebilcemmm yanii kızlarr çokk kötüü günlerr yaşadımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?