cnm umarim kotu bisey olmas aklina gtrmee.okdr deger yukseldikten sonra biseolma ihtimali var miii..insaallah bitanemm su mubarekk cuma guju hurmetine allahim bebeklerinizi saglikli bi sekkilde size bagislarrr.hepinize hayirli cumalarne mutlu size kizalr kalp atislairni duydunuz, gordunuz cok sukur
ya benim kanamam var kizlar yine cokd egil gelip gidiyo az az yine basladi, korkmaya basladim, yarin olsada bir arasam doktoru bakam ne diycekkk... dua edelim kizlar birbirimize
cnm umarim kotu bisey olmas aklina gtrmee.okdr deger yukseldikten sonra biseolma ihtimali var miii..insaallah bitanemm su mubarekk cuma guju hurmetine allahim bebeklerinizi saglikli bi sekkilde size bagislarrr.hepinize hayirli cumalar
günaydın kızlar nasılsınız bu gün bakalım.. canlar ben 2 gündür kabızdım ama bu gün rahatladımgeçti yani şimdi bebeişimle kahvaltı yapcaz hadi uyanın artııııkkkkk
yahu sahi bu kabızlık fena di mi? hemoroid olmak an meselesi :) tahmer sen de mi 18 inde görecektin canım keseyi.
evet canım 4 günüm kaldı çok şükür beni rahatsız eden ağrılarım ya da kanamam yok ya rahatım sadece iki gündür çok hafif başım dönüyor arada dengemi bozuyor onun dışında iyiyim zaten artık stres yapmamaya karar verdim.sen nasılsın canım sen de ne var ne yok bebiş nasıl
kizlar cumamiz mubarek olsun
arkadaslar benim anlamadigim bisey var bu fitilleri jelleri falan herkesmi kullaniyo ya
niye kullaniyosunuz ki ben hic anlamiyom
biliyosunuz ben hollandada yasiyorum
benim transferimin 10 gununde falan kestiler fitili
istedim doktordanda ama yazmadi vucut hamileysen zaten kendi uretiyor dedi
bence turkiyede insani ilaca boguyolar anne sagligi pek dusunulmuyo
daha cok eczanelerin ekonomik durumu durumu dusunuluyo sanirim
ama yinede kimbilir belkide turkiyenin yaptigi dogrudur
kizlar cumamiz mubarek olsun
arkadaslar benim anlamadigim bisey var bu fitilleri jelleri falan herkesmi kullaniyo ya
niye kullaniyosunuz ki ben hic anlamiyom
biliyosunuz ben hollandada yasiyorum
benim transferimin 10 gununde falan kestiler fitili
istedim doktordanda ama yazmadi vucut hamileysen zaten kendi uretiyor dedi
bence turkiyede insani ilaca boguyolar anne sagligi pek dusunulmuyo
daha cok eczanelerin ekonomik durumu durumu dusunuluyo sanirim
ama yinede kimbilir belkide turkiyenin yaptigi dogrudur
yapılan araştırmalar sonucu türkiye yurt dışına göre son yıllarda tüp bebkte daha başarılı imiş..belki sebebi bu olablir
hamile kalınca üretebiliyor olsak tüp bebk yaptrmazdık zaten diye düşünüyorum..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız
ankara06 canım şimdilik iyi şükür iyiyim yürek gübürtüsü her wcde:18:ama aşerme kusma vs hiçbişey yok normal mi buya niye böyleyim acaba birde canımı sıkan bir durum kullandıgım ingreç jel var nekadar dikkat etsem topaklaşıyor öyle kendi kendine düşmüyor tahriş ediyor ve ben kendim çıkartmak zorunda kalıyorum yoksa rahatsızlık dizboyu aranızda benim gibi olanlar varmı kızlarrrr??
sılanaz canım senin kanaman olmadı ya bize göre sonradan oldu korkma bu kanama pozissyon degiştirme vs oluncada oluyormuş tabiki gördügün anda hemen ayakları dik yat lütfen ihmale gelmez hepinize hayırlı cumalarrr
canım nasılsın bebiş nasıl keyifler yerindedir inşallah
çok şükür bi sıkıntı yok canım
ama bebeğimi düşünmekten alamıyorum habire korkuyorum haftaya bugün kont var naısl dayancam bakalım
sen nasılsın ?
ne mutlu size kizalr kalp atislairni duydunuz, gordunuz cok sukur
ya benim kanamam var kizlar yine cokd egil gelip gidiyo az az yine basladi, korkmaya basladim, yarin olsada bir arasam doktoru bakam ne diycekkk... dua edelim kizlar birbirimize
çok şükür canım baş ağrım ve halsizlik dışında bir şikayetim yok canım yaa bendede hep korku keseyi bir görseydimm:18:
ne zaman randevun
ben tam 5 haftalıkken görmüştüm sat a göre
ama dr bakınca 4 haftalıksın usg ye göre demişti
gitsene özel bi yere
ne kötüyüm ya sizi kıllandırıyorum randevunuz ne zamansa o zaman gidin tabi
herkes bneim gibi deli sabırsız değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?