2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ne mutlu size kizalr kalp atislairni duydunuz, gordunuz cok sukur

ya benim kanamam var kizlar yine cokd egil gelip gidiyo az az yine basladi, korkmaya basladim, yarin olsada bir arasam doktoru bakam ne diycekkk... dua edelim kizlar birbirimize
cnm umarim kotu bisey olmas aklina gtrmee.okdr deger yukseldikten sonra biseolma ihtimali var miii..insaallah bitanemm su mubarekk cuma guju hurmetine allahim bebeklerinizi saglikli bi sekkilde size bagislarrr.hepinize hayirli cumalar

cnm umarim kotu bisey olmas aklina gtrmee.okdr deger yukseldikten sonra biseolma ihtimali var miii..insaallah bitanemm su mubarekk cuma guju hurmetine allahim bebeklerinizi saglikli bi sekkilde size bagislarrr.hepinize hayirli cumalar

canım korkma. benim arkadaşımın 6 boyunca kanaması oldu. daha gecenlerde bebeğini kucağına aldı. sakın kendini yorma ve moralini bozma tamam mı? bol bol dinlen ve güzel şeyler düşün. kuzuların seninle..

günaydın kızlar nasılsınız bu gün bakalım.. canlar ben 2 gündür kabızdım ama bu gün rahatladım geçti yani şimdi bebeişimle kahvaltı yapcaz hadi uyanın artııııkkkkk

günaydın kızlar nasılsınız bu gün bakalım.. canlar ben 2 gündür kabızdım ama bu gün rahatladım geçti yani şimdi bebeişimle kahvaltı yapcaz hadi uyanın artııııkkkkk

yahu sahi bu kabızlık fena di mi? hemoroid olmak an meselesi :) tahmer sen de mi 18 inde görecektin canım keseyi.

yahu sahi bu kabızlık fena di mi? hemoroid olmak an meselesi :) tahmer sen de mi 18 inde görecektin canım keseyi.

evet canım 4 günüm kaldı çok şükür beni rahatsız eden ağrılarım ya da kanamam yok ya rahatım sadece iki gündür çok hafif başım dönüyor arada dengemi bozuyor onun dışında iyiyim zaten artık stres yapmamaya karar verdim.sen nasılsın canım sen de ne var ne yok bebiş nasıl

valla ben de bir değişiklik yok henüz. mide bulantım yok, baş dönmesi geçen hafta olmuştu o da yok:) kasıklarımda belimde regli ağrısı gibi ağrılar oluyor o kadar. malum bir de göğüsler. çarşamba görüşecegiz zat-ı alileri ne yapıyor:)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız
ankara06 canım şimdilik iyi şükür iyiyim yürek gübürtüsü her wcde:18:ama aşerme kusma vs hiçbişey yok normal mi buya niye böyleyim acaba birde canımı sıkan bir durum kullandıgım ingreç jel var nekadar dikkat etsem topaklaşıyor öyle kendi kendine düşmüyor tahriş ediyor ve ben kendim çıkartmak zorunda kalıyorum yoksa rahatsızlık dizboyu aranızda benim gibi olanlar varmı kızlarrrr??
sılanaz canım senin kanaman olmadı ya bize göre sonradan oldu korkma bu kanama pozissyon degiştirme vs oluncada oluyormuş tabiki gördügün anda hemen ayakları dik yat lütfen ihmale gelmez hepinize hayırlı cumalarrr

hamişler nasılsınız napıyorsunuz bebeişler nasılllkalp atışları duyulmuş keseler görülmüş maaşallahhh....sılacım ikizlerin oluyormuş çok sevindim...baştan bu yana tahminim bu idi...hayırlı olsun inşallahhh

silanaz ne yaptın canı gittin mi doktora inşallah önemli bir şey yoktur iyi haberlerini bekliyoruz canımm

kizlar cumamiz mubarek olsun

arkadaslar benim anlamadigim bisey var bu fitilleri jelleri falan herkesmi kullaniyo ya

niye kullaniyosunuz ki ben hic anlamiyom

biliyosunuz ben hollandada yasiyorum

benim transferimin 10 gununde falan kestiler fitili

istedim doktordanda ama yazmadi vucut hamileysen zaten kendi uretiyor dedi

bence turkiyede insani ilaca boguyolar anne sagligi pek dusunulmuyo

daha cok eczanelerin ekonomik durumu durumu dusunuluyo sanirim

ama yinede kimbilir belkide turkiyenin yaptigi dogrudur

jeli vermelerinin sebebi embriyonun tutunmasını sağlama almak. yumurta toplandıktan sonra başladılar bende. hala da devam ediyorum. arkadaşım bir ara kesmişti. kanaması başlayınca dr tekrar verdi. yani bebeğin tutunmasında kolaylaştırıcı bir ilaç

yapılan araştırmalar sonucu türkiye yurt dışına göre son yıllarda tüp bebkte daha başarılı imiş..belki sebebi bu olablir

hamile kalınca üretebiliyor olsak tüp bebk yaptrmazdık zaten diye düşünüyorum..

canım nasılsın bebiş nasıl keyifler yerindedir inşallah

canım progesteronu farklı bi şekilde alsan aslında bence,dr na söyle çok rahatsızım de iğne yada hap kullan bak ben transferin 10.günnden beri iğne kullanıyorum elek gibi oldum ama hiç sıkıntım yok alt tarafla ilgili

üzüldüm sana çünkü zor bi durum değiştir ınş dr un
çok geçmiş olsun canım

çok şükür bi sıkıntı yok canım
ama bebeğimi düşünmekten alamıyorum habire korkuyorum haftaya bugün kont var naısl dayancam bakalım

sen nasılsın ?

çok şükür canım baş ağrım ve halsizlik dışında bir şikayetim yok canım yaa bendede hep korku keseyi bir görseydimm:18:

ne mutlu size kizalr kalp atislairni duydunuz, gordunuz cok sukur

ya benim kanamam var kizlar yine cokd egil gelip gidiyo az az yine basladi, korkmaya basladim, yarin olsada bir arasam doktoru bakam ne diycekkk... dua edelim kizlar birbirimize

ah canım ya valla iyiki ben kanadada değilim çatlardım vallahi ne katı kurallar va rböyle
şimdi burda biz rahatız yazıcam ama üzülceksin gerçi biliyorsundur zaten
ama sende duycaksın bak ne güzel ikiz müjdesini aldın ne mutlu sana

2 gün önce benimde vardı leke aklım çıkcaktı ama yatınca geçiyor şimdi hiç yok sen yol falan yürümüyorsun iş yapmıyorsun dimi??

çok şükür canım baş ağrım ve halsizlik dışında bir şikayetim yok canım yaa bendede hep korku keseyi bir görseydimm:18:

ne zaman randevun
ben tam 5 haftalıkken görmüştüm sat a göre
ama dr bakınca 4 haftalıksın usg ye göre demişti
gitsene özel bi yere

ne kötüyüm ya sizi kıllandırıyorum randevunuz ne zamansa o zaman gidin tabi
herkes bneim gibi deli sabırsız değil

canım ben yine tedavi olduğum merkeze gitcem doktorumada çok güveniyorum o yüzden kontrol tarihimi beklemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…