sılanaz senin son sat ve transfer günün ne zamandı ??
liste çooooook gerilerde kaldı da...
sılaa bebeimm sen daha kndın cücükken 2 tane cücük sahıbımı oluonnn.ohohoh miss gibi ıkı mlek gelıiomuşş.hayrlısıyla kucagına al cnm...sağlıcakla hamişlikler size kızlarr
Canim benim haberi aldimda inanki ilk dua etttim isimlerden birisin, rabbim sizlerede nasip eyler ins. Cok sukur 25 oldukmu annede olcaz canim, benim dogum gunu Aralik 20, bebekleriminde rabbim nasip edrse ins. aralaik 23.
Canim benim durumum imkansiz gozukurken goruyosun bugunleride gorduk cok sukur, hep deneme ayri bir huzun, ayri bir baslangic oldu benim icin ama cok sukur, sabredip rabbim yuzume guldu, insallah boylede devam eder inanki canim olmaz diye birsey yok sadece gonulden inan, dua et rabbim hikmetleri sonsuz, sizlerinde guzel haberlinin bekliyicisiyim, Sadece inan ve sabret vallahi oluyo allahin izni ile...
ayyy cnm ne mutlu sana..dogum günün kutlu olsunn.her dgununde bebiş yada bebişlerinle olsunnn....nıuce yıllaraslm kızlar evet bugün yeni yaşımda melegimleyim çok şükürönce rabbime sonra beni bırakmadıgı için yavruma çook teşekkür ederim
bugün azcık dışarda işim vardı hava güzeldi millet dışarda bende hava almış oldum azcık bıyıklanmışımda
sizler nasılsınız bakalım?
Bitanem saolasin insaallah bise de guler kader ve bnde hamis kalip anne olurummm.ayy ne guzel dgunuu ayni olur blkii senlee.yasiik kocan 3hediye ayni anda seccek alcakk insallah.2
kızlar birşey sorucam doğum kontrol hapım bitti aynı zamanda lucrin kullanıyorum. adet gecikmesi olabilir diye duydum. bilginiz varmı?
slm kızlar evet bugün yeni yaşımda melegimleyim çok şükürönce rabbime sonra beni bırakmadıgı için yavruma çook teşekkür ederim
bugün azcık dışarda işim vardı hava güzeldi millet dışarda bende hava almış oldum azcık bıyıklanmışımda
merhaba Rana, dogum gunun kutlu olsun, Nice Mutlu yillara bebisinle, sevdiklerinle....
Hic birakmadan kucagimizasa gelcekler ins. iyi yaptin canim bende alisveriset gitmem lazim mutfak icin inan korkmaya basladim,,, her ne akdar araba olsada, yinede bin bur turlu sey geliyo aklina insannin ama dusunmiycem
Bende iyim cok sukur ama dun kan gelmisti azcik, ama cok sukur bebsileri gormustuk, ciddi bisey olmadini soylemislerdi yogun bir kanama oldumu dikkat etmen lazim demislerdi, dun aksam yine azcik geldi selpaga...simdi yinede tirsyiyom normal deselerde hayirlisi bakalim.... Su uc ayi bi atlatsak hayirlisi ile
slm kızlar evet bugün yeni yaşımda melegimleyim çok şükürönce rabbime sonra beni bırakmadıgı için yavruma çook teşekkür ederim
Canim benim trasnfer 6 NIsan, da saat 2'de oldu oglen. listeyi guncelliyorum hemen, bugunlerde derdime dustum ne olcak ne olcak listeyi unuttumm
lahor tebrik ederim canım ses dalgası verdiler mi bana ses dalgaı vermediler daha doğrusu dr mun usg si öyle değilmiş kalbinin attığını gösterdi sadece bende duymak istiyorum aslında
ranacım doğum günün kutlu olsun canım nasılsın nasıl gidiyor
kızlar sizler nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?