benimle aynı anda sonucunu öğrenen tahmer'di sanırım. regliden itibaren hesaplayınca 4+1 günlük hamileyim. şiddetli olmayan kasık ve bel ağrım dışında hiç bir belirti yok. akşamları da şiş göbek dolanıyorum acayip gaz oluyor:) 18 inde keseyi görecegiz. başka belirti olmaması normal herhalde değl mi? çok heyecanlıyım keseyi görmek için.
teyyyy
şükürler olsun yaaaa hele şükür öğrendik bebişleri
demek ikizler yaaaa çok sevindim ne güzel bi haberrr
bu arada aramzda 1 gün mü var yani şimdi
Slm kizlar,
Gunum korku ile basladi, ama mutluluk ile sonuclandi coksukur.
Sabah 9'da randevum vardi bildiniz gibi, sabah kalktim tuvalete gittim bide ne goreyim KAN, benim rek gitti, cok az gelmisti, selpakla iki uc kez sildim, daha gelmedi, bende hemen doktora gittim sabah 8:15 de oldu kanama, allahtan randevum vardi hemen gittim, iceri aldilar, ben tirtir titriyom, esim uzulcek diye agliyamiyomda, sonra teknisyen usten muyane etti, ederken kac tane embriyo filan koydular dedi, sonra kac tane donmusun var ben korktum hepten, titremeye basladim, sonra IKIZ annesi olcan ondanmi titryon demesin, ay ben bi fena ooldum, basladim aglamaya, sevine sevine ben hemen esim salonda bekliyodu bi problem yok, ikizmis dedim. herkes bana bakti guldu, ben bir utandimmmmmdoktoru bekle goruscek dedi
Doktor hanimda tebrik filan, benim bebisler 7 hafta uc gunlukmus, ukltrasound resmi ile ben yine bi fena oldum, cok sukur arkadalsar iki tane kesemizi gorduk, kalp atisini teknisyene sormustum, biz oo cihazi kullanmiyoruz erken hamileliklerde dedi turkcesini bilmiyorum icinde bir madde varmis, ilerki haftalarda dediler,, buna da sukur darisi tum anne olmak isteyen, bu ugurda emek vaeren arkadaslalarimin basina rabbim butun kadinlara annelik duygusunu yasamayi nasip etsin bende dahill
Oyle herhalde Gulsum, ultraosundan sonra doktor 7 hafta 3 gunluk dedi, 3 gun sonra bugunu sayma, 2 aylik olcakkk hee oy yoyyy oyyyyy, rabbim herseyin hayrilisini nasip etsin, dogum icin bana 23 aralik dediler, sana kaci dediler? rabbim bu mutlulugumuzu daim etsinn ins...
kızlarr benim değer yükseliyordur değil mi yaa korkuyorum birde ben iki gündür çok halsizim kızlar yaa yerimden kalkmak gelmiyor içimden ooofff kızlar yine kötüyüm ben kaç gündür hatta sabah bile çok mutluydum ama yine umutsuzluk çöktü içime
canım eğer çok stres yapıyorsan git yaptır benim gibi ben kaç kez yaptrdım
ama aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun aynen bendede halsizlk vardı
hiç bişey olmayacak ınş korkma
kızlarr benim değer yükseliyordur değil mi yaa korkuyorum birde ben iki gündür çok halsizim kızlar yaa yerimden kalkmak gelmiyor içimden ooofff kızlar yine kötüyüm ben kaç gündür hatta sabah bile çok mutluydum ama yine umutsuzluk çöktü içime
tahmer seni pataklayacağım he. yazık değil mi bebişine. niye depresyon tacirleri gibi ah ah vah vah. şekercim keyfinin olmaması normal. hamileliğin ilk zamanları belirtileri bunlar. delimisin nesin yahu. bebişin doğsun seni şikayet edicem.
sılanaz canım çok sevindim okuduklarıma. itiraf edeyim en başta sağlıklı bir bebişim olmasını istemekle birlikte ikiz olsa herhalde ben de uzaya falan uçarım:) amma sağlıklı olsun da güzellikle gelsin de kuzucum tek olsun farketmez:)
24 aralık görünüyor netteki hesaplayıcılara göre
henüz benim dr lar benimle o kadar ilgilenmedikleri için doğum için bişey demediler:))
hayrlı olsun canım ınş o tarihlerdede yazışıyor oluruz
Slm kizlar,
Sabah 9'da randevum vardi bildiniz gibi, sabah kalktim tuvalete gittim bide ne goreyim KAN, benim rek gitti, cok az gelmisti, selpakla iki uc kez sildim, daha gelmedi, bende hemen doktora gittim sabah 8:15 de oldu kanama, allahtan randevum vardi hemen gittim, iceri aldilar, ben tirtir titriyom, esim uzulcek diye agliyamiyomda, sonra teknisyen usten muyane etti, ederken kac tane embriyo filan koydular dedi, sonra kac tane donmusun var ben korktum hepten, titremeye basladim, sonra IKIZ annesi olcan ondanmi titryon demesin, ay ben bi fena ooldum, basladim aglamaya, sevine sevine ben hemen esim salonda bekliyodu bi problem yok, ikizmis dedim. herkes bana bakti guldu, ben bir utandimmmmmdoktoru bekle goruscek dedi
Doktor hanimda tebrik filan, benim bebisler 7 hafta uc gunlukmus, ukltrasound resmi ile ben yine bi fena oldum, cok sukur arkadalsar iki tane kesemizi gorduk, kalp atisini teknisyene sormustum, biz oo cihazi kullanmiyoruz erken hamileliklerde dedi turkcesini bilmiyorum icinde bir madde varmis, ilerki haftalarda dediler,, buna da sukur darisi tum anne olmak isteyen, bu ugurda emek vaeren arkadaslalarimin basina rabbim butun kadinlara annelik duygusunu yasamayi nasip etsin bende dahill
silanaz cok güzel bi haber bu :) senini adına iki kere sevindim şimdi
tahmer valla dayaklıksın haaa
ofya çatladım sonund güzel bir haber ikiz annesiseniiii durdu durdu golüü attı amanya baksalar kesin görürlerdi nesi zararlıymış anlamadım karnından ultrasyonla baksalar bile o kalpler inip çıkıyor attıgı belli oluyor enterasan bir durum çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin.. aa dogumunu söylüyorlarmı benimde netteki hesaplayıcılar 28aralık diyor 5gün önce dogum yapcan benden desene
Silanaz 41 kere maşallah, çok sevindim. Süper bir haber bu, iyi ki varsınız valla, sizlerin haberleri moral oluyor bana. Allah saglikla kucağına nasip etsin bebislerini.
Bende de haberler iyi, dış gebelik falan yok. Anladığım kadarıyla rahim tamamen incelmemis kanamam o yüzden sürüyormuş. İlaç verdi doktor. Bugünden itibaren özgürüm kızlar, bebek olayını rafa kaldırdım) yeter valla, bir süre kendime gelmek istiyorum. Sizleri takipteyim...
Slm kizlar,
Bende de haberler iyi, dış gebelik falan yok. Anladığım kadarıyla rahim tamamen incelmemis kanamam o yüzden sürüyormuş. İlaç verdi doktor. Bugünden itibaren özgürüm kızlar, bebek olayını rafa kaldırdım) yeter valla, bir süre kendime gelmek istiyorum. Sizleri takipteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?