listede benim bebişleri 2 yapabilirsin canım
bugün merakımdan başka bi dr gittim benim bebiş tek diil iki taneymişşşş
şoklardayımmmm
şu şoku bi atlatabilsemm kendime gelip artık iki kişilik endişelenmeye başlayacam da
kendime bi gelebilsemm
selamlar benim transferim 5 nisanda oldu şimdi 10 haftalık oldum ilk önce test sonra keseyi görücekmiyim sonra kalp atışları şimdiden annelik endişeleri başladı görüyorum herkesin aynı heyecanı dünyanın en güzel hissiymiş bi parcan için endişelenmek bu günleri gördüğüm için şükürler olsun allah bide o bebeklerimizi sağlıkla kucakladığımız günü göstersin bu yaşadığımız streslerde tatlı bi anı olarak kalsın inşallah
MERHABA.. burada pkolu varmı?
MERHABA.. burada pkolu varmı?
Canim PKOLU neki?
canım yine mi geliyorlar yaa kov onları gidin deeeKizlar benim yine kirmizlar geliyor, rabbim sonumu hayir etsin, kendimi korkutmamaya calisiyorum ama anam elde degil iki tane yavrucuk var ucunda, offff off canim daralmisti kimseciklerde yok, siz simdi misil misil uyuyosunuz, bazen dusunuyomdan su ahziran 8'e kadar uyusama o gun uyansam olmazmi? AMMANN sacmaldim herseyin hayirlisi arkadaslar, rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun,
KIZLAR CIZELGE HAKKINDA BISEY YAZMADINIZ, BU kasim aralik atinda anne olcaklarin yaptifi gibi biseydenmi bashsediyorsunuz....
listede benim bebişleri 2 yapabilirsin canım
bugün merakımdan başka bi dr gittim benim bebiş tek diil iki taneymişşşş
şoklardayımmmm
şu şoku bi atlatabilsemm kendime gelip artık iki kişilik endişelenmeye başlayacam da
kendime bi gelebilsemm
Kizlarrr:bizim topicten kndiliginden hamis biri varr...mucizeeeee ayse urlll o bii hamiss o bi domdomm o mucizeeenin annesii
kıız naklen yayına mı geçtin :))))
sılacııııııııım mucizemi tüpçüler değil leylekler getirdiiiiiiiiiiiiiiii
neeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaa
mucize resmen yaaaa
canım çok sevindim yaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim hayırlı olsun
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Yes cnm kk nin enkirwumini benimm bilmomuydunnnkıız naklen yayına mı geçtin :))))
kıız naklen yayına mı geçtin :))))
benim kirmizilar kahverengiye dondu sonra ayaga kalktim iki tur attim evde pembis olduuuAnam doktorda yatmana gerek yok demisti ne ycami sasirdim ama yiyip iciyp yatiyorumm, rabbime emanet yasayip gorcez
Gulsum senin muyane yariin ohh ne kaldiki
Bu sabah sabah benim yuzumu guldurdun ya vvallahi cok sevindim kardesim allah o leyleklerden ganii gani razi olsun, butun arkadaslarin tepesinden gitmesin insallahhh
Vallahi iste cnaim mucizeler bunlar, insnaoglundaki umit hicbir zaman tukenmemeli, sana cok sukur yarabbim rabbim tamamina erdrsin, darisi ennnn ennnnn kisa zamanda HLYCN'in bASINAA insalalh, rabbim tamamania erdersin, hayirlisi ile kucaigna almai nasip etsin
Bu sabah sabah benim yuzumu guldurdun ya vvallahi cok sevindim kardesim allah o leyleklerden ganii gani razi olsun, butun arkadaslarin tepesinden gitmesin insallahhh
Vallahi iste cnaim mucizeler bunlar, insnaoglundaki umit hicbir zaman tukenmemeli, sana cok sukur yarabbim rabbim tamamina erdrsin, darisi ennnn ennnnn kisa zamanda HLYCN'in bASINAA insalalh, rabbim tamamania erdersin, hayirlisi ile kucaigna almai nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?