bizde bi araştıralım bakalım türkiyede nasıl maliyetleri
siz ne kadar vermiştiniz canım ?
hamişler nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz,evde iş yapıyormusunuz,ben yapıyorum yavaş yavaş,süpürdüm az önce yoruldum şimdi oturdum dinleniyorum,silsem mi silmesem mi diye düşünüyorum,öyle yalandan bi vileda yapsam iyi olur aslında,çok toz oluyor,arkadaş gelcek bugün kapı süsü yapıcaz beraber
ankara bebek içinmi kapı süsü yapıcaksınız valla benimde herşeyi alasım var annemde 6.7. aya kadar bekle diyo zor sabrediyom..buarada beşiklere falan bakıyomusun bebeği olan arkadaşlara soruyorum kullanışı nelerin iyi diye herkes farklı söylüyo oyun parkı,tahta beşik,hamak beşik herkesin memnun olmadığı var anlamadım gitti
hımmm çalşınca rahat olur tabi:)
bende bugün yapayım dedim ama dikkat ettim bi kez daha yapmştım korkmştum dr a koşmuştum bişey olmamştı bende ondan cesaretlendim yaptım bugün,benim kociş bıktı artık yapmaktan yani yapmam demiyor ama canı ne zaman isterse canıda kolay kolay istemiyor bende yavaş yavaş yapayım diyorum
zaten ağır işleri yapmıyorum cam dı dolaptı şuydu buydu kalsın onlar eksik
Sillaaaaa cnmmmNasilsinnnnizzzzzzz
Slm cnaim yeni gordum iyiyim cok sukur, bomba gibiyim sen nasilsin ins. bebis nasil okullar bitti turkiyede snairsam ogretmendin oyle okumustum iyi olduuuu, bol bol dinlenirsin canim,.... vallahi sabahlari biraz arizali oluyor mide acisindna ama cok sukur hersey yolunda gozukuyo,,, gobis cikmaya basladi, dun esimle gittim ust filan aldim, pantolanlar simdilik idare ediyor,,,, esoftman tarzi giyiyorum genel zaten,,, bide sey aldim gobekte gogusteki catlaklarin olusmasini onlemek icin krem aldim simdiden basliycam ins. sen neler yapiyosun nasil giidiyorr
İiiim cnmm bnm belirtiler gttikce azalioo blmiorum nedennn... Onun disinda iyiyimm..okullr btti ama cocuklra ; biz ogrtmnler seminerlere ktilioz temmuza kdrrr... Ayy cnmm gec bile klmisin millet kreme 6 hftalikken baslioodger tpickerde okudummm
Canim gayet normal benim ikiz olduklari halde maslalah bendede cogu belirti azaldiii ama gayet normal hele tek geblikte hepten normal hic canini oyle seylere takip uzme, cok sukur... hahaha kiz bana da bir abla dedi, basladinmi filan diye yooo dedim bacim insanin aklina kremmi geliyo o kanamalarin sikintilarin arasinda, hep bir endise oluyor ama cok sukur o gunelr geride kalmis gibi, rabbim hayirlisini nasip etsin yaa hlycn allah hayra cikarsin ben bir ruya gordum akfama takildii.. gore bir tane oglum oluyor ama digeri daha dogmadi diyorum boyle.. hep boyle ucurum kenarindayim dusucem sanki bebegimde sirtimda dedem tuyup beni kaldiryoo... dedemi aradim hemen bayadir aramamistim dedim bir arayim ama hamile oldumu bile soyleyemedim ehehhe
zaten az kaldı folbiolude keser dr un
benimkini kesti yeni 3 tane ilacım oldu
demir hapı
kan hapı
calsiyum ve magnezyum hapı
birde elevit:işte bunda hem folbiol hem folik sit birsürü bişey var istersen şimdiden başla elevite ben ilk başlarda kullanmştım
söylediğin gibi oldu dr.um kesti folik asiti.elevit ve kan hapı verdi birde iğneye devam.Bebişimiz de iyiydi çok şükür.Sen ikili testin sonucunu aldınmı?
zaten az kaldı folbiolude keser dr un
benimkini kesti yeni 3 tane ilacım oldu
demir hapı
kan hapı
calsiyum ve magnezyum hapı
birde elevit:işte bunda hem folbiol hem folik sit birsürü bişey var istersen şimdiden başla elevite ben ilk başlarda kullanmştım
söylediğin gibi oldu dr.um kesti folik asiti.elevit ve kan hapı verdi birde iğneye devam.Bebişimiz de iyiydi çok şükür.Sen ikili testin sonucunu aldınmı?
evet canım aldım 2linin snucunu şükürler olsun temiz çıktı artık ne 3 lü falan yaptrmycam ben gerek yok strese artık
zaten 20.haftada ayrıntılı olcak onu merakla bekliyorum:)
kızlar şöyle bir göz attım sayfalara daha sonra saglam kafayı okurum inş ankarao6 prenses geliyormuş rabbim bagışlasın inş sılanaz canım seninde ugradıgın yoktu ama bebişlerinde sende saglıklıymışınız çook sevindim ..
ayduman bilmiyorumki her merkez farklı olabilir canım imza attırdılar sanırım bizde mesulet yok diyemi 2li test vs yaptırmak gayet dogal bence diger arkadaşlar sizlerde baya hafta atlamışsınız kendinize aman dikkat edin.
dün gece öyle bir su boşaldıki anlatamam dru aradık hemen keseden su boşalıyor ozaman okadar akıyosa dedi hemen igeen veerdi vurundum şükür durdu sabah erkenden kontrole gittik bebegimin suyu boşalmış2gün önce kıpır kıpır oynayan yavrum kıpırdayamıyor bile hala aglıyorum neyseki kalbi atıyor çok şükür hemen üst kata çıkarttılar 3şişe serum yedim serumun içine igene falan yaptılar ne oldugunu bilmiyorum yarın tekrar kontrolüm var ve serumların evimde hazır onları götürcez yine 3şişe inş suyu dolacak şu amniyosentez sıvısı yani dogumda boşalan sıvı yok gibi bişey ALLAH tan arkadan kanama parça vs gelmedi igneyi yiyince durdu tabi biz dr arayıp eczaneden eşim gecenin 2sinde igeneyi eve alıp getirene kadar baya aktı kaç çamaşır degiştirdim bilmiyorum dua edin neolur bebegim yaşasın 8yıl sonra geldi bırakıp gitmesin size tavsiyem büyük markete gitmeyin gitmez olaydım dr kızdı çık gez dediysem okdar büyük markette dolaş demedim diye haklı heryer eelktrik akımı dolu normal insan yorulur hamileye daha sakıncalı dedi kaç aydır yatıyorum zaten biyere çıktıgım yoktu gerçi markete gittigim gün ertesi gün oldu ama dr yürüdünmü diye sordu hemen neyse ben yine inş güzel haberlerle yarın yazarım
kızlar şöyle bir göz attım sayfalara daha sonra saglam kafayı okurum inş ankarao6 prenses geliyormuş rabbim bagışlasın inş sılanaz canım seninde ugradıgın yoktu ama bebişlerinde sende saglıklıymışınız çook sevindim ..
ayduman bilmiyorumki her merkez farklı olabilir canım imza attırdılar sanırım bizde mesulet yok diyemi 2li test vs yaptırmak gayet dogal bence diger arkadaşlar sizlerde baya hafta atlamışsınız kendinize aman dikkat edin.
dün gece öyle bir su boşaldıki anlatamam dru aradık hemen keseden su boşalıyor ozaman okadar akıyosa dedi hemen igeen veerdi vurundum şükür durdu sabah erkenden kontrole gittik bebegimin suyu boşalmış2gün önce kıpır kıpır oynayan yavrum kıpırdayamıyor bile hala aglıyorum neyseki kalbi atıyor çok şükür hemen üst kata çıkarttılar 3şişe serum yedim serumun içine igene falan yaptılar ne oldugunu bilmiyorum yarın tekrar kontrolüm var ve serumların evimde hazır onları götürcez yine 3şişe inş suyu dolacak şu amniyosentez sıvısı yani dogumda boşalan sıvı yok gibi bişey ALLAH tan arkadan kanama parça vs gelmedi igneyi yiyince durdu tabi biz dr arayıp eczaneden eşim gecenin 2sinde igeneyi eve alıp getirene kadar baya aktı kaç çamaşır degiştirdim bilmiyorum dua edin neolur bebegim yaşasın 8yıl sonra geldi bırakıp gitmesin size tavsiyem büyük markete gitmeyin gitmez olaydım dr kızdı çık gez dediysem okdar büyük markette dolaş demedim diye haklı heryer eelktrik akımı dolu normal insan yorulur hamileye daha sakıncalı dedi kaç aydır yatıyorum zaten biyere çıktıgım yoktu gerçi markete gittigim gün ertesi gün oldu ama dr yürüdünmü diye sordu hemen neyse ben yine inş güzel haberlerle yarın yazarım
aman canım yaa çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur kim bilir,Allah korumuş bende endişelendim bak şimdi,bende sulanıyordum alışveriş merkezlerine ama gitmim eksik kalsın,şükür farketmişsinde önlemini almşsınız canım,bendede enfeksiyon vardı antibiyotik alıyorum ınş geçer ya
Ankara'li ebnim doktor herrr seyee izin var dediii :) Anlaaa
gulsum hosgeldin sekerim denk geldik, bendede oldu biliyosun duzenli al 1 haftalik ialc zaten geciyor almazsan cok yuksek olarak erken doguma sebep oluyor
Cnmm verdiginiz bisey karsilik gelmis cok tehlikeli bisi atlatmisinnn..insaallah cnmm biis olmazzz annesi cisini yapio yapioo yuzuodur onun icinde oookızlar yatıyorum kalkıyorum şimdilik akıntı yok meselesi olması degil zten ne akıcak sonuçta sıvı yok içimde sulu şeyler içiyorum su içiyorum onca serum inş yarına kadar dolar dolmazsa ölür rabbim korusun sılanaz kesenin içindeya bebek onun içinde suyu var idrarı falan yapıyor işte kesenin agzı açılmış ve su inmiş normalde 9aylık hamilelikte dogumdan önce suyum geldi derlerya oo önlem olarak hemen vurundugum igne kesenin deligi kapatmış kapatmasa bebekte gelcek şimdide ignelerimi yedim inş bebegim çişini yapıyodur ne diyim onunla saglıklı kalabiliyor çünkü..
ankar06 canım aman sakın marketler çok tehlikeli elktrik akımı aşagıdan geçtiginden dolayı ilişkiyide ertele bence azdaha hiç olmazsa 4ayımız dolsun enfeksyon içide iğne verildi onuda vurunuyorum açıldı kapandı mikrop kapmıştır diye tedbir herşeye önlem alındı gerisi rabbime kaldı
hlycn canım saol bitanem dualarınızı eksik etmeyin kendinize dikkat edin biranda oluveriyor...
çok yazdım yineee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?