2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Canım çok geçmiş olsun. Bebeğn seninle bol bol su iç serum zaten kullanıyorsun Allah'ın izni ile hiçbir şey olmaz.Pozitif ol ve duanı eksik etme.

valla silanaz bence de çok erken canım. belki de bebek kordonu ile karıştırmıştır kimbilir. sağlıcakla gelsin de yavrucum, cinsiyetin ne önemi var. bu arada kum döküyormuşum. dr her gün en az iki litre su içmemi söyledi. iş yerinde masamda koca siseler, icip icip tuvalete gidiyorum:) henüz kilo almadım ki almasam iyi olur zati yeterince kilom var. evde iş yapıyorum. eşim de yapıyor. yuvarlanıp gidiyoruz:)

kızlar yine serumumu yedim geldim bebegimin suyu artmamış dr okadar umutsuz konuştuki herşeye hazırlıklı olun kalbi durabilir diyeiçim nasıl parçalanıyor yazarken bile dr karşısında delircem sandım gözyaşlarıma hakim olamadım olamıyorum alcaklarmış kötü bişey olursa nasılya nasılllll dayanılırmı buna rabbim dayanma gücü ver banaa

Canim buyuk gecmis olsun, okurken ne yazacami bilemedim sen umudunu hic kaybetme Bol Bol dua et, rabbim ins. Hepimizin evlatlarini bizlere bagisliycak, su faze tuket Ben inanki gece en az 3 kez su icmeye kalkiyorum... Su harci baska ne yardimci olabilir doctor bilgi vermedimi , allahin izni ile hicbisey olmaz bebegine ins. Rabbim sana bagislasin sakin morelini bozma duani eksik Etme ins. Hersey cok guzel olcak allahin izni ile

canım ben açık yazıcam cinsel beraberliğe izin var mı yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy biz 4 aydır yaklaşmıyoruz birbrmize,yani sonçta tehlike var ya bişey olursa!

Vallahi bacim bende acik konusayim benimde tedaviye baslayali gebelik filan 4 ay oldu, esim sor dedi bende sordum, kanaman kahvrerengi akintin varken yDa olursa yapma onun disi hicbir zarari yok dedi siftahi yaptik :) Iki kez cok sukur bisey olmadi canim sende doktoruna danis gittinde

evet valla denk geldik güzel oldu:)
evet canım sendede olmştu dimi,ınş geçer canım zaten bende tehlikesini bildiğim için gittim hemen iyikide gitmişim
ınş geçerde tehlike olmaz zeynepcim ya dua et korkuyorum

Hic korkma canim Benim 11. Haftalikti iltihap ciktinda, cok korkmustm endiselenmistim AMA bir hafta sonra iltihap filan klmamisti, bide bende cok var demislerdi Kara Kara dusunuyodum geccekmi diye, AMA cok sukur geldi gecti.... Hamileliklerde cok sik olan birsey takilma ilacini duzenli al sonra bitti gitti

rana allah korusun bebeğini, yazdıklarını okuyorum hep, bukadar zor elde etmişken bukadar kolay bırakılamazki? doktorun başka bişey söylemedimi sana? suyu artması için başka ne yapılabilir, nettende araştır sen bi ve lütfen başka doktorlara git, hatta mümkünse devlet hastanesine görün derim ben sana, tek doktora lütfen görünme, başka doktorlarında fikrini öğren, sen hangi ildesin, ankaradamı? senin durumda olan bi ark.ım vardı, onun doktoru bebeğini kurtardı ve doğumunu yaptırdı, belki sendede düzelir herşey, moralini yüksek tutmalısın cnm.....

canımmm inan bende çok üzüldüm ama dr lar genelde kötü duruma göre konuşmayı pek severler ümitlendirmektense böyle konuşalım iyi olursa iyi olur gibisinden
sen hiç sıkma canını Rabbim ınş ona can verdi bundan sonrada verir dua edelim
bol bol ayetel kürsü oku göbeğine üfle sadaka verin ınş geçicek bu günler
birde başka uzman dr lara da git derim ben
1 dr la kalma.
geçmiş olsun.

anammmmmmm 2 kez mi hemde
eşim duymasın eşimde tutturdu dr a sorcam artık yeter diye ama yok dr bişey olmaz dese bile ben yapmayacağım
belki bişey olmaz ama olcağı olur bahane olur sonra üzül dur
az kaldı ya ne kaldı ki 5.5 ay kaldı
ben biraz yürüyünce bende bazen şeffaf bazen de bejle sarı arası akıntı oluyor sendede oluyor mu zeynebcim

ayy ınş benimkide geçer canım yaa endişeleniyorum valla
şikayetim kalmadı yanmam geçti ama bilmiyorum ki ınş geçmiştir
yarın bi test daha yaptrcam ben

Ayy gulsum guldurdun beni, allah omrunu uzun etsin, kiz benimde esim tuturdu sor diye, bide kayinvaldem gelmisti benle anam nasil soram diye kara kara dusunuyom, kaynanamin fazla ingilizcesi yok ama dedimi anlar onu yani, sooo kaynanmi dedim anne sen bir bekle, doktora sordum.... guldu, dedi serbest... Esim aradi, tamam kahverengi akintim olmustu ondan gitmisti nasil iyilermi dedi kaynanam yanimda tamam cok sukur hersey yoludna, hareket bile ediyolar dedim, o is ne oldu dedi... bende OK dedim, ok derken dedi Yani OK ey dedim... AMa dedi bisey olursa o doktorun benn....... Cok sukur hicbisey olmadi.. rabbim korusun anam benim esimki dedi, herkesin esi der yani, zor adamlara ben yeni anladim, takiliyorum ben tatile filan gitsem sen ne haltlar yersin diye kizim o baska diyo sen yanimda olmazsinn hhahhha bir gulmusum..... kiz bende oyle diyodum Gulsum inanki, hayatta olmaz diyodum.... ama stres olmaya absladi benimki, benimkiler birde bir degil iki hic risk alirmiyim, internetten cok arastirdim normal ilisi gibi degil canim koruncak, ustune iste yazilmiyo herseyyy hihiiii, arastir netten guzel bilgielr alirsin HAHhhhaaa
5.5 ay anam benim umrumda degilde iste erkek milleti bacim.. bendede oluyor cnaim akinti tamamen normal simdi birde iltihap varya ondan sari gelir biraz, bittim rengi acilir... o yuzden korunmasi gerek, iltihap ondan yada senden.... tamamen emniyetli denendi test edildi... Doktoruna sor ondan sonra...

ayy ınş benimkide geçer canım yaa endişeleniyorum valla
şikayetim kalmadı yanmam geçti ama bilmiyorum ki ınş geçmiştir
yarın bi test daha yaptrcam ben

yaptir cnaim ben ilac bitmeden bir gun once yaptirmisti doktor, sonuclar temiz dedii... Gecer gecer ama 8.saatte bir al sakin akcirma.. gunde uc kez zaten ben gece bila saati kurup kalip aliyodumm.. cok sukur gecti

Geçmiş olsun canım İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Bebeğinin sağlığına niyet et sadaka ver biliyorsan yasn oku birde elini karnına koyarak Ya halık ya bari ya musavvir de sürekli.Ayrıca düşmesin diye eşin abdestli olarak sağ elini senin karnına koysun ya mübdiu Esmasını 99 kere okusun.Ömrü varsa inşaallah yaşayacaktır..

Ranacim wlla ilk yazdigini okurken bile hic umudum kirilmamis bisey olmaz demistizmm....hala da ole saka yapili yada allahim bi mucizesini daha bize gsterip bebegini size bagislicakk ..bi dr daha agzi acik kalcak insaallah..bska dra da git allah askina bakk bole kotu durumlarda tek dr tercih etmeyin diolarrr litfennn ... Bu neden olurmuskii allahim sen koruu hepimizi bebeklerimizi...bgun cuma inan cnm duam sana ve bebisine olcak insaallahhh

ranacım moralini bozma inşallah bebeğine hiç birşey olmıcak onun iyi olduğunu düşün.. başka doktorada görün bol bol sıvı tüket canım bugün cuma dua et senin adına bende dua edicem allah bebeğinden ayırmasın canım..

bişey olmaz canım bende sordum doktora eşimin ısrarları üzere kanama veya leke gelmediği sürece serbest dedi sakıncası yok dedi başta insan korkuyo ama bişey olmuyo kocalarada yazık doktor kısıtlama falanda sölemedi ama bende eşime haftada 2 defadan fazla olmıcekmiş dedim çok fenayız çok

evet güzel beşikler mobilyalar var ama ben bebek odası istemiyorum açıkcası 3-4 yaşına girince güzel bir oda alırım şimdi beşik şifonyer birde askı dolabı alıcam biraz minyatur alıcam duvarada birkaç raf yaptırıcam oyuncak ve çerceveler için o kadar beşikte 2 tane alıcam oyun parkı ve küçük hamak beşik burda beşikler ucuz bence hamak beşik küçükken çok iyi oluyomuş çok sallanıyoya susması açısından zaten puseti salıncağı derken oda dolucak şimdilik düşüncem bu tabi 5 aya fikrim değişmesse ben biraz gördüğüne popusu geçen biriyim

Ayduman sen daha merhametlisin hiiiiihii, ben 5.gun en az ara olcak dedim vallahiiii, vallahi yazik gul gul olursun ben adami hayatta hele hamile iken boyle seylere takilcani dusunmezdim ama adi usutnde erkek, helalimiz... sorunda yoksa no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…