2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

arkadaslar ben bugun kandil oldunu bile bilmiyodum, hepinizin kadinli mubarek olsun, dediniz gibi bu mubarek dunde birbirimize dua etmeyi unutmayalim, rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayai, saglikli bir sekilde buyutmeyii nasip eylesin, rana'nin durumu benide cok etkilede gece ruya gordum, allah hayirlara kilsin, rabbim herseyin hayirlisini hakkimizda nasip etsin, rana'ya da bol sabir ve hayirlisi ile tekrar evlat versin, rabbim mucizeleri sonsuz..... ben tv. de izledim bir kadin uc cocugunu, 1.5, 3, 5 yasinda trafik kazasinda kaybediyor... iki kiz bir erkek, kendi ve esi vasiyetlerini yazip kendilerini oldurmeye karar veriyolar,,, Kadin'in annesi son anda yakaliyor bunlari... sonra tupbebek ile kadin hamile kaliyor arkadaslar, hemde ucuz bir erkek, iki kiz, ayni olen cocuklarina benziyorlar.... demek istedim sabir ile dua ile hersey olur cocuklari oldukten 4 ay sonra hamile kaliyo tedavi ile... OPrah Winfery show var America'da.. bu programa ciktilar... Sende rana'cim insalalh olen yavrun senin ordan sefatcin, duacin olcakkk....

ewt canımm sana katılıyorumm rananında sınavı buu inşallahh bu sınavıı hayırlısı ile geçecekk insan dayanamayacak gibi ölecekmişş nefessizz kalmışş gibii oluyorr benimde başımdann geçtii hemde dahada büyüktüü kızımm ama hayat devam ediyor bunuu anladımm zamanlaa şimdii isee rabbime çok şükürrrr 3 aylıkk hamileeyim ,rabbim veriyorr yanii yeterkii bizz rabbime kulluk görevimizii yapalımm ...............................inşallah şu mübarek gece hürmetinee rabbim evlatlarımızıı sağa salimm bizlere bağışlarrrrrrrrrrr

Rabbim sabrını versin Ranacım.Bu sabrının karşılığı olarak en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşaallah.Üzülme o senin ahiratin için çoook hayırlı bir evlat.İnşaallah kısa zamanda atlatırsın..

kızlarrr burası terk edilmişş viraneyee dönmüşşş rananınnn olayy hepimizii çokk üzdüü onunlaa aynıı acıyıı yaşadımm bendee çokk zorr çokkk ama onunn içinn bu daha hayırlıymışş rabbim onunn bebişinii daha çokk istemişş demekkiii RANACIMM aklımm hepp sendee canımmm bi şeylerr yazz lütfennnnn

kızlarr bizimm cinsiyette yüzde 80 erkekmişş ama bizim için kız da erkekde aynıı sağlıklı sıhatlıı kucağıma alana kadarr sevinemiycezzzzzzzzzzzz

Canim sayiden oyle oldu, ben ilk yazan olmak istemedim, ne paylascami sasirdim bu acinin uzerine, hep bir korku icimde, rabbim hepimizin yavrularini korusun, Rana kardesimizede en kisa zamanda hayirlisi ile tekrar yasatsin....

Senin hamilelik ansil gidiyor mersenem?

kızlarr bizimm cinsiyette yüzde 80 erkekmişş ama bizim için kız da erkekde aynıı sağlıklı sıhatlıı kucağıma alana kadarr sevinemiycezzzzzzzzzzzz

Tebrikler canim allah hayirlisi ile kucagina almayi, buyutmeyide nasip eylesijn ins. Ya bende merak etmeye basladim, siz boyle tek tek ogrenince ama benim daha 3 hafta var ogrenmek icin, doktor randevusu gec olursa dahada fazla... benimkiler 15.haftalik tam bugun cok sukur, rabbim hayirlisi ile dunyaya getirsekk...

Kizalr ben yarin uzun yola gidiyorum 3-4 saat araba ile ama ben surmiycem, arkadas surcek.. gezmeye goturuyor beni Canada'nin dogum gunu oluyo onun icin, havai fisek gosterileri filan, esim izin verdii... gideyim banada morel olur... diyorum ama ne bilem.. gidersen outlet alisveris yerleri var daha beislerin cinsiyetini ogrenmedim ama biseylerde alirim, maksat bana morel olsun, bugun ilk hamile pantalonumu aldim.... bir tane'de penye aldimm... cok hosuma gitti,,, yanimda arkadas vardi alirken, deneme yerinde karna takmak icin bu yastik gibi seyler oluyo ya ondan taktim, Arkadas ne dese begenirsiniz? Bu penye cok Dar olmus sana, gobegin firlamis? Aldi beni bir gulme gulmekten kasiliyorum artik, senin karnin bu akdar buyukmuydu, ya cok Su ictinn herhalde demessin, ben artik sus yeter, catliycam oldum yanni... Cikarip gosterince, bu sefer o girdi penye denemeye basladi, Bekar arkadasim, ondan sonra kadinin biri dmesinmi karnin cok sivri kesin oglun olcakkk... ben artik boyle gullmekteen, Kisaca cok guzel bir gun gecirdimm....

Ya kizlar bisey daha diycem gulmeyin ama sanki benimkiler hareketlenmeye basladi, subhanallah, trif edemiyom ama acayip birsey... ayy daha erken diyom ama ne bilem...siz basladinizmi bebislere , kendinize alsiverise... icim gidiyo vallahi kendime bile ozeniyom, diyom bidaha bu duyguyu ne zaman yasiycam, ahtim vardi degisik degisik hep giycektimm,,, boyle hamile elbiseleri, kiyafetleri anam cok da pahalilar aman ne bilem.. sizde benim gibi hissetinizmi hic? 7 yil olcak ben hamilelere bakip imrenirdim,, ahhh derdim icimden bende o guleri gorucekmiyim, rabbime binlerce kere sukurler olsun, hala saka gibi ... ama GERCEK

aslında varya silanaz bence inasanın moralinin düzgün olması çok önemli mesala ben bir iş yaparken,gezerken acaba bişey olurmu oldumiki düşünüp duruyodum insanın elinde değil ama geçen arkadaşım kızdı bana sürekli aklın orda olmasın hiç birşey olmaz sadece iyi düşün dedi yani mantıklı allahın izniyle hiç birşey olmaz bebişlerimize.. galiba senin bebişler erkek erkekler daha çabuk kıpırdarmışya öle diolar mesala tanıdıklar var 13-14 haftada kımıldadığını söylüyolar benim kız biraz uyuşuk sanırım daha kıpırdı yok yada ben anlamıyorum bazen bir ekşin oluyo orda ama :) damar atmasını kıpırtamasını ayırt edemiyorum.. bende hamile kıyafetlerine çok özeniyodum çalışıyorum ondan almamda gerekiyo zaten çeşit çeşit alıyorum dün bende elbise aldım , 2 tanede esprili hamile tşörttü aldım giydim çok tatlı oldu hepsi göbişte çıkıyo artık az az.. türkiyede hamileler uygun çok kıyafet var robadan tunikler elbiseler çok moda normal insanlarda giyiyo hamilelerde rahat kıyafetler revajda olduğu için kıyafet bulmak kolay mesala ben genelde tunik, tayt ,babet giyiyorum hem çok rahat kolyeyle falan hareketlendiriyorum şık duruyo.. mesala 2kıyafet alıp hamileliğini geçirenler var sonra nerde giyicem falan diolar maddi acıdan durumu yoksa anlarım varsa bence alıcan boşver sonrasını herşey zamanında güzel sonrada ihtiyacı olan birine veririz..

biz artık 15 haftalık olduk 4 aylık diyom ben soranlara hafta hesabı anlamıyo bazıları..aslında zaman geçiyo arkadaşlar hatırlayın 4 haftada olduğumuz günleri :) 12 haftalık olsa allahın izniyle diodum allahıma binlerce şükür 15 hafta oldu hergün bebeğine ayetel kürsi ve fatiha okuyorum allahım nazarlardan kazalardan belalardan bebeğimi koru diyiyorum.. bir kitapta okumuştum o iki duayı okudunmu gün boyu nazar değmezmiş hepimizinkini korusun rabbim..kızımı çok seviyorummm annesinin meleği o....

Ayduman evet canim sayiden morel cok onemli Ben mutsuz oldumda veya kafaya bisey taktimda daha cok hasta hissediyorum kendimi inanki... Kizimiz geliyo ha masallah prensese, bakalum bizimkilerin cinsiyeti ne rabbim saglikli sihatli dunyaya getirmeyi nasip etsin kizi erkegi hicmi hic farketmez éclat chunk, Benim evlatlarim,,,,, kiyafet konusunda baci Benim simdiye kadar aldiklarim dogumdan sonrada kullanabilcem seyler, Ben calismiyorum AMA yinede disari cikmalarda filan razim inanki boyle suslu hamile oldunmu, Boyle iltifatler ediyolar lol cok hosuma gidiyo Benim bebekler guzellestiriyo insane vallahii... Dis degil sadece icimde hep kipir kipir inanki rabbim tum dileyen isteyen tum arkadaslarimiza nasip etsin Ben cok sukur 6.5 yil bekledim rabbim bana nasip etti butun kadinlarada nasip eylesin

ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş.Biz daha öğrenemedik.artık 20 temmuzda öğreniriz inş.4 ayımız bitecek o zaman..
Slm. Canim bende ogrenmedim daha haftaya carsamba randevum var AMA yuksek bir ihtimal soylemiycek doctor 18. Haftada demisti benimkiler haftaya 16. Haftalik olcaklar sanirim temmuz 29 da 3rd ultrasound randevum var o zaman ogrencem cunku kagitta cinseyet tanimi doldruma yeride var 19 haftalik olcaklar o zaman aman gec olsun guc olmasinnnn sen nasilsin?

çok şükür iyiyim canım işte akşama doğru halsizlikler başlıyor.Bir de mide bulantıları ara ara oluyor hala birşeyler yemek için kendimi zorluyorum.inşaallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da razıyız artık bunlara.Bir de migren ağrıları yaşıyorum doktorum ağrı kesiciye kullanabilirsin diyemedi bende kullanmıyorum.Senin durumlar nasıl geçtimi rahatsızlıklar?
cinsiyeti 16 haftalık öğrenemeyebilirim o zaman.Gerçi ben değil kayınvalide görümce merak ediyorlar...

çook uzun bi aradan sonra sayfayı ziyaret ettiğmde karşılaşmayı beklediğim en son şeydi
söyleyecek herhangi bi teselli kelimesi yokkkk
Allah sabır versin canım dayanması zor ama Rabbim hakkımızda neyin daha hayırlı olacağını bizden daha iyi bilir diyerek tevekkül edip sabretmemiz lazım
her sabrın mükafatı vardır ahırette şefaatci olmak için seni bekleyecek meleğin

kayoip nerelerdeydin, ebnim cikmam alzim arkadas gelcek biraz sonra, gelarada bir bebisler nasil?

kayoip nerelerdeydin, ebnim cikmam alzim arkadas gelcek biraz sonra, gelarada bir bebisler nasil?

gündüzleri gezmekten akşamları nete girmeye hal kalmıyo sızıp kalıyorum zaten gündüzleride dışarı çıkıp gezmesem koltukta uyuya kalıyorum uyumaktansa gezmeyi tercih ediyorum
sende durumlar nasıl uyku yaptı mı benimkiler gibi??
akşamları çoook şişkinlik oluyo bebişlerimde sorun yok çok şükür 15 de 1 dr dayım dayanamıyorum ....
birde cinsiyetleri belli olsa da bir an önce ciciler almaya başlasam diye sabırsızlanıyorum..eeeeee son 3 ay yatarsam bide kendi zevkime göre alışveriş yapamam korkusu var

slm canim, evet bende ayni gunduzleri gezmekten, eve geldimmi yorgunluktan halim kalmiyor hicbirseye.... bende oyle asiri uyku durumu yok, vallahi gunde 7-8 saat uyuyorum gerisi bos kadikca uzanarak geciyor.... bende acayip bas agrilari basladi.. bu haftalarda normalmis.. sizdede oluyormu? benimde siskinlik, gaz usten bugurme cok oluyor, sut icmeye calisiyorum, sutte gaz yaparmis... havuc, yada salatalik yedimmi benim bebsiler hemen kusturuyor beni, benim gibi onlarda fazla sevmediler :) Cok sukur bendede bisey yok canim, ins. sorunsuz bir hamilelik gecirir, evlatlarimizi kucagimiza aliriz,,, ne mutlu sana vallahi benim randevuler 1 ayda biri, para'nin konusmadi bir ulkede yasiyorum... Acil bir durum olmadiktan sonra randevunu bekliyosun... aynen canim cok guzel kiyafetler var icim gidiyor bazen aliyorum hem kiz hem erkegin giyebiilcegi seyler,,, baya biseylerimiz olduu bakalim bir ogrenelim.. benim randevu carsamba gunu, bir an once gelsin bebklerimi goreyim istiyorm, 16 haftalik olcaklar ama doktor 18.haftadan once soylenmiyor dediii... ben yine sorcam bakalim soylermi.... yatarsakda artik esler, kayinvaldeler birsekilde gorcek ihtiyaclari... su cinsiyetleri hele bir ogrenelim ins. alisverislerimizi hizlandiririz saka maka 4 aylik olcaklar cok sukur,,,,,

Bebek erkektir,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.

Bebek kızdır,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız
-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise
-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız
-Sol meme sağ memeden daha büyükse
-Bebeği yukarıda taşıyorsanız
-Karnınız karpuza benziyorsa
-Tatlılara düşkünseniz
-Canınız meyve çekiyorsa
-Portakal suyunu seviyorsanız
-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız
-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız
-Memeleriniz büyümüşse
-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa
-İdrarınız koyu sarı renkte ise
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa
-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…