arkadaslar ben bugun kandil oldunu bile bilmiyodum, hepinizin kadinli mubarek olsun, dediniz gibi bu mubarek dunde birbirimize dua etmeyi unutmayalim, rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayai, saglikli bir sekilde buyutmeyii nasip eylesin, rana'nin durumu benide cok etkilede gece ruya gordum, allah hayirlara kilsin, rabbim herseyin hayirlisini hakkimizda nasip etsin, rana'ya da bol sabir ve hayirlisi ile tekrar evlat versin, rabbim mucizeleri sonsuz..... ben tv. de izledim bir kadin uc cocugunu, 1.5, 3, 5 yasinda trafik kazasinda kaybediyor... iki kiz bir erkek, kendi ve esi vasiyetlerini yazip kendilerini oldurmeye karar veriyolar,,, Kadin'in annesi son anda yakaliyor bunlari... sonra tupbebek ile kadin hamile kaliyor arkadaslar, hemde ucuz bir erkek, iki kiz, ayni olen cocuklarina benziyorlar.... demek istedim sabir ile dua ile hersey olur cocuklari oldukten 4 ay sonra hamile kaliyo tedavi ile... OPrah Winfery show var America'da.. bu programa ciktilar... Sende rana'cim insalalh olen yavrun senin ordan sefatcin, duacin olcakkk....
kızlar artık sözün bitigi yerdeyim cumartesi günü 3şişe serum yiyip dilek hanıma indim hemen melegimden hala umudumu kesmemiştim onu okdar bekledimki beni bırakmaz diyordum melegim kalbi güm güm atıyordu ama malesef suyu artık hiç kalmamış drum hemen müdahele etmemiz gerek dedi birsüre sonra cigerlerinde soluk kalmıycakmışdünyam karardı kabul etmedim kalbi atan mahsumum yavruma kıyamam dedim bikaç dr gezdim hepsi aynı cevabı verdi benimki sadece bir ümittt bekledim her defasında o minik pıtları duydukça eridim sanki en son ateşim çok yükseldi fenalaştım yinede ne eşim ne kimse ikna edemeden evimde sadece inanın ölümü bekledim apar topar babamları çagırmış eşim napsın o dahada perişan yarı baygın hastaneye yatırdılar hala bebegim diye feryat ediyordum serum İgne derken kendime geldim bebegimin kalp sesini ordada duydum kesinlikle uyutun ben bu acıya dayanamam dedim ama kürtaj yaparsak bebegimin zarar görecegi bir anda aklıma geldi çünkü resmen keseceklerdi yavrumu drA sordum bizim daha işimize gelir dedi ama tekrar anne olmam vs zorlaşacak dedi o kimin umrundaki ben ultrasyon resimlerine bakmaya doymazken gözümden sakınırken minik oglumu kesip biçeceklerdi normal sunni agrı dedikleri şeyden verdiler pazar gün her nöbette kanama varmı varmı diye geldiler yook bebegim öyle sıkı tutunmuşki bırakmadı dün tekrar aynı işlemi yaptılar agrımlarım vardı sunni agrıdan beri ama kanama yoktu okadar dua ettimki rabbim öyle bir sabır verdiki bana isyan etmedim sadece bebegime bişey olmadan rabbim yanına alsın diye dua ettim ve agrılarım sıklaştı bebegimin kayışını hissediyordum hEmen dogum haneye gidip masaya çıkar çıkmaz yavrum minik kuzum hayat mücadelesini bırakıp cennete dogru gitti hemde tertemiz meşhur gelecek kanama gelmedi rabbimin izniyle yavrumun canını yakmadım daha dogrusu o annesini hiç üzmedii ama eşi düşmedi satlerce ugraştılar beni kesip biçtiler kürtaj oldum biliyormusunuz o masadan kalkmayı hiç istemedim ama hala ayaktayım ahirette beni bekleyecek doyamadıgım yüzümü güldüren oglumun İBRAHİM anesine ve babasına şefaatçi olacak inş sabah çıkış işlemlerimi yaptırıp eve geldik çıkıştada morktan melegimiz aldık evet tüm cesaretimi toplayıp yavrumu sardılakları yeşil o igrenç örtünüsü açtırıp baktım kocaman simsiyah gözleri minicik elleri kolları olan yavrumu gözyaşlarımızla yıkayıp babasıyla oglumuza bakıp vedamızı ettik hiçbiyere sıgamadım evim bile bomboştu evet daha dünyaya gelmeden o bizimle yaşıyordu ama artık yooook seneler önce vefat eden dedesi İBRAHİM,in kucagına melek oglum İBRAHİ,mimi teslim ettirdim.RABBİM bizden çok severmiş meger o artık cennete bir melekkkk
bense karnım boş evim boş onu besleyecek açılmış süt damarlarımla kucagı karnı boooş lohusa ama yavrusu ugruna aklında şüphe kalmayan onu canice zarar vermeden RABBİ, ne emanet eden yavrusuna doyamadan ayrılan ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
kızlarrr burası terk edilmişş viraneyee dönmüşşş rananınnn olayy hepimizii çokk üzdüü onunlaa aynıı acıyıı yaşadımm bendee çokk zorr çokkk ama onunn içinn bu daha hayırlıymışş rabbim onunn bebişinii daha çokk istemişş demekkiii RANACIMM aklımm hepp sendee canımmm bi şeylerr yazz lütfennnnn
kızlarr bizimm cinsiyette yüzde 80 erkekmişş ama bizim için kız da erkekde aynıı sağlıklı sıhatlıı kucağıma alana kadarr sevinemiycezzzzzzzzzzzz
Ya kizlar bisey daha diycem gulmeyin ama sanki benimkiler hareketlenmeye basladi, subhanallah, trif edemiyom ama acayip birsey... ayy daha erken diyom ama ne bilem...siz basladinizmi bebislere , kendinize alsiverise... icim gidiyo vallahi kendime bile ozeniyom, diyom bidaha bu duyguyu ne zaman yasiycam, ahtim vardi degisik degisik hep giycektimm,,, boyle hamile elbiseleri, kiyafetleri anam cok da pahalilar aman ne bilem.. sizde benim gibi hissetinizmi hic? 7 yil olcak ben hamilelere bakip imrenirdim,, ahhh derdim icimden bende o guleri gorucekmiyim, rabbime binlerce kere sukurler olsun, hala saka gibi ... ama GERCEK
Slm. Canim bende ogrenmedim daha haftaya carsamba randevum var AMA yuksek bir ihtimal soylemiycek doctor 18. Haftada demisti benimkiler haftaya 16. Haftalik olcaklar sanirim temmuz 29 da 3rd ultrasound randevum var o zaman ogrencem cunku kagitta cinseyet tanimi doldruma yeride var 19 haftalik olcaklar o zaman aman gec olsun guc olmasinnnn sen nasilsin?ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş.Biz daha öğrenemedik.artık 20 temmuzda öğreniriz inş.4 ayımız bitecek o zaman..
Slm. Canim bende ogrenmedim daha haftaya carsamba randevum var AMA yuksek bir ihtimal soylemiycek doctor 18. Haftada demisti benimkiler haftaya 16. Haftalik olcaklar sanirim temmuz 29 da 3rd ultrasound randevum var o zaman ogrencem cunku kagitta cinseyet tanimi doldruma yeride var 19 haftalik olcaklar o zaman aman gec olsun guc olmasinnnn sen nasilsin?
kızlar artık sözün bitigi yerdeyim cumartesi günü 3şişe serum yiyip dilek hanıma indim hemen melegimden hala umudumu kesmemiştim onu okdar bekledimki beni bırakmaz diyordum melegim kalbi güm güm atıyordu ama malesef suyu artık hiç kalmamış drum hemen müdahele etmemiz gerek dedi birsüre sonra cigerlerinde soluk kalmıycakmışdünyam karardı kabul etmedim kalbi atan mahsumum yavruma kıyamam dedim bikaç dr gezdim hepsi aynı cevabı verdi benimki sadece bir ümittt bekledim her defasında o minik pıtları duydukça eridim sanki en son ateşim çok yükseldi fenalaştım yinede ne eşim ne kimse ikna edemeden evimde sadece inanın ölümü bekledim apar topar babamları çagırmış eşim napsın o dahada perişan yarı baygın hastaneye yatırdılar hala bebegim diye feryat ediyordum serum İgne derken kendime geldim bebegimin kalp sesini ordada duydum kesinlikle uyutun ben bu acıya dayanamam dedim ama kürtaj yaparsak bebegimin zarar görecegi bir anda aklıma geldi çünkü resmen keseceklerdi yavrumu drA sordum bizim daha işimize gelir dedi ama tekrar anne olmam vs zorlaşacak dedi o kimin umrundaki ben ultrasyon resimlerine bakmaya doymazken gözümden sakınırken minik oglumu kesip biçeceklerdi normal sunni agrı dedikleri şeyden verdiler pazar gün her nöbette kanama varmı varmı diye geldiler yook bebegim öyle sıkı tutunmuşki bırakmadı dün tekrar aynı işlemi yaptılar agrımlarım vardı sunni agrıdan beri ama kanama yoktu okadar dua ettimki rabbim öyle bir sabır verdiki bana isyan etmedim sadece bebegime bişey olmadan rabbim yanına alsın diye dua ettim ve agrılarım sıklaştı bebegimin kayışını hissediyordum hEmen dogum haneye gidip masaya çıkar çıkmaz yavrum minik kuzum hayat mücadelesini bırakıp cennete dogru gitti hemde tertemiz meşhur gelecek kanama gelmedi rabbimin izniyle yavrumun canını yakmadım daha dogrusu o annesini hiç üzmedii ama eşi düşmedi satlerce ugraştılar beni kesip biçtiler kürtaj oldum biliyormusunuz o masadan kalkmayı hiç istemedim ama hala ayaktayım ahirette beni bekleyecek doyamadıgım yüzümü güldüren oglumun İBRAHİM anesine ve babasına şefaatçi olacak inş sabah çıkış işlemlerimi yaptırıp eve geldik çıkıştada morktan melegimiz aldık evet tüm cesaretimi toplayıp yavrumu sardılakları yeşil o igrenç örtünüsü açtırıp baktım kocaman simsiyah gözleri minicik elleri kolları olan yavrumu gözyaşlarımızla yıkayıp babasıyla oglumuza bakıp vedamızı ettik hiçbiyere sıgamadım evim bile bomboştu evet daha dünyaya gelmeden o bizimle yaşıyordu ama artık yooook seneler önce vefat eden dedesi İBRAHİM,in kucagına melek oglum İBRAHİ,mimi teslim ettirdim.RABBİM bizden çok severmiş meger o artık cennete bir melekkkk
bense karnım boş evim boş onu besleyecek açılmış süt damarlarımla kucagı karnı boooş lohusa ama yavrusu ugruna aklında şüphe kalmayan onu canice zarar vermeden RABBİ, ne emanet eden yavrusuna doyamadan ayrılan ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
çook uzun bi aradan sonra sayfayı ziyaret ettiğmde karşılaşmayı beklediğim en son şeydi
söyleyecek herhangi bi teselli kelimesi yokkkk
Allah sabır versin canım dayanması zor ama Rabbim hakkımızda neyin daha hayırlı olacağını bizden daha iyi bilir diyerek tevekkül edip sabretmemiz lazım
her sabrın mükafatı vardır ahırette şefaatci olmak için seni bekleyecek meleğin
kayoip nerelerdeydin, ebnim cikmam alzim arkadas gelcek biraz sonra, gelarada bir bebisler nasil?
gündüzleri gezmekten akşamları nete girmeye hal kalmıyo sızıp kalıyorum zaten gündüzleride dışarı çıkıp gezmesem koltukta uyuya kalıyorum uyumaktansa gezmeyi tercih ediyorum
sende durumlar nasıl uyku yaptı mı benimkiler gibi??
akşamları çoook şişkinlik oluyo bebişlerimde sorun yok çok şükür 15 de 1 dr dayım dayanamıyorum ....
birde cinsiyetleri belli olsa da bir an önce ciciler almaya başlasam diye sabırsızlanıyorum..eeeeee son 3 ay yatarsam bide kendi zevkime göre alışveriş yapamam korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?