2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Gecmis olsun canim, bende de olmustu 13.hafta da ama inanki bencede hic yuruyusle alakasi yok cunku ondan 4.gun once yani akintidan nerdeyse 7 saat alisveris merkezindeydim tabi surekli yurumedim ama yinede.... korktum bisey olcak diye 4 gun sonra oldu akinti bende hamen doktoru araridm igne filan hicbisey olmadim, banada yerlesmeden olabilir, bana sadece hani biryerin kesilir kan gelir boyle koyu ondan kork dedi... bunlardan bisey olmaz dedi, ben de ultrasoundda kal atislarini, bide ustune harektlerini gorunce bir ohhhh cekmstim....

Bende onceki gibi aktif olmamaya clasiiyorum canim, rabbim evlatlarimizi bize bagisasin ama inanki olcak varsada onune 24 saat yatsanda gecemiyorsun, stres oluyo insan heote evde kaldi ben ara ara cikip bir dolanip geliyorum, temiz hava daha iyi hissetmema yardimci oluyor.... Ayduman sen cinsiyeti ogrenmistin dimi?

ne mutlu size hehhe, benim randevuler aydan aya, hahhahha.... bullantilar bneimde azaldi cok sukur, bas agrilari basladi bende sizdede oluyormu? AMIn rabbim hepimizin ebeklerini korusun

Lilypie - Pregnancy ticker details

ben sana üşenmeden en başından anlatıyım
ilk sayfada materniy&pregnancy yere tıkla
ordan ikinci resme tıkla days and week yazar oraya.
ordan uzun yada kısa çizelgeyi seç next e tıkla
çizelgeni seç yine next e tıkla
yukardaki ilk tarihe muhtemel doğum tarihini yaz
alttaki tarihe son adet tarihini yaz
bayrakların altındaki kutucuğa istediğin sözü yaz next e tıkla
çizelgenin altında HTML nin yanında Image URL buna tıkla
ordan The Ticker URL : altındaki adresi kopyaala kontrol paneline gir profilini düzenle ordanda çizelge kızmına yapıştırrrr
tam ayrıntılı yazmaya çalıştım inş. işine yarar canım

ELFKAYA arkadasimiza tarif etti icin cok tesekur ederiz tekrar

Arkadaslar bu asagida gordunuz haftalik hamilelik cizelgesini yapmak icin... kolay gelsin

Arkadaslar cizelgenin nasil oldunu tarif eden paylasim...tekrar sizlerle

gulsum nasilsin cnaim? KIZZ persembeye bisey kalmadiii yine iyiisn , ebnim haftaya carsamba snariim Temmuz 6, eee ne var ne yokk?

kızlar artık sözün bitigi yerdeyim cumartesi günü 3şişe serum yiyip dilek hanıma indim hemen melegimden hala umudumu kesmemiştim onu okdar bekledimki beni bırakmaz diyordum melegim kalbi güm güm atıyordu ama malesef suyu artık hiç kalmamış drum hemen müdahele etmemiz gerek dedi birsüre sonra cigerlerinde soluk kalmıycakmış dünyam karardı kabul etmedim kalbi atan mahsumum yavruma kıyamam dedim bikaç dr gezdim hepsi aynı cevabı verdi benimki sadece bir ümittt bekledim her defasında o minik pıtları duydukça eridim sanki en son ateşim çok yükseldi fenalaştım yinede ne eşim ne kimse ikna edemeden evimde sadece inanın ölümü bekledim apar topar babamları çagırmış eşim napsın o dahada perişan yarı baygın hastaneye yatırdılar hala bebegim diye feryat ediyordum serum İgne derken kendime geldim bebegimin kalp sesini ordada duydum kesinlikle uyutun ben bu acıya dayanamam dedim ama kürtaj yaparsak bebegimin zarar görecegi bir anda aklıma geldi çünkü resmen keseceklerdi yavrumu drA sordum bizim daha işimize gelir dedi ama tekrar anne olmam vs zorlaşacak dedi o kimin umrundaki ben ultrasyon resimlerine bakmaya doymazken gözümden sakınırken minik oglumu kesip biçeceklerdi normal sunni agrı dedikleri şeyden verdiler pazar gün her nöbette kanama varmı varmı diye geldiler yook bebegim öyle sıkı tutunmuşki bırakmadı dün tekrar aynı işlemi yaptılar agrımlarım vardı sunni agrıdan beri ama kanama yoktu okadar dua ettimki rabbim öyle bir sabır verdiki bana isyan etmedim sadece bebegime bişey olmadan rabbim yanına alsın diye dua ettim ve agrılarım sıklaştı bebegimin kayışını hissediyordum hEmen dogum haneye gidip masaya çıkar çıkmaz yavrum minik kuzum hayat mücadelesini bırakıp cennete dogru gitti hemde tertemiz meşhur gelecek kanama gelmedi rabbimin izniyle yavrumun canını yakmadım daha dogrusu o annesini hiç üzmedii ama eşi düşmedi satlerce ugraştılar beni kesip biçtiler kürtaj oldum biliyormusunuz o masadan kalkmayı hiç istemedim ama hala ayaktayım ahirette beni bekleyecek doyamadıgım yüzümü güldüren oglumun İBRAHİM anesine ve babasına şefaatçi olacak inş sabah çıkış işlemlerimi yaptırıp eve geldik çıkıştada morktan melegimiz aldık evet tüm cesaretimi toplayıp yavrumu sardılakları yeşil o igrenç örtünüsü açtırıp baktım kocaman simsiyah gözleri minicik elleri kolları olan yavrumu gözyaşlarımızla yıkayıp babasıyla oglumuza bakıp vedamızı ettik hiçbiyere sıgamadım evim bile bomboştu evet daha dünyaya gelmeden o bizimle yaşıyordu ama artık yooook seneler önce vefat eden dedesi İBRAHİM,in kucagına melek oglum İBRAHİ,mimi teslim ettirdim.RABBİM bizden çok severmiş meger o artık cennete bir melekkkk

bense karnım boş evim boş onu besleyecek açılmış süt damarlarımla kucagı karnı boooş lohusa ama yavrusu ugruna aklında şüphe kalmayan onu canice zarar vermeden RABBİ, ne emanet eden yavrusuna doyamadan ayrılan ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....

SOZUN BITTI YER, OKURKEN YUTKUNA YUTKUNA OKUDUM, okuyamadim, geri dondum okudum.... RAna Allah sabir versin akrdesim senle beraber bizde agladik canim, benim cok zoorrr , yazamiyorum bisey resmen kilitlendim...
Rabbim sana ve esine sabir, ve saglik versin... biran once kendini toparlaman dilegiyle... YAzamiyorum

Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki 15 nisanda bende bebeğimden ayrıldım senin yaşadığın tüm zorlu yollardan geçtim 13 haftalikti 8 saatlik suni sancıylaa ayrıldım ama meran etme biran önce kendini toplayıp yeni tedavi için planlar yaparken bulacaksın kendini suan acın çok taze ben kendimi hep beterin beteriylee avuttum .bende hiç isyan etmedim böyle olmasi gerekiyormuş oldu dedim bu acıyı yaşayan son kisiler ins bizizdir allahım düşmanıma bile vermesin .Süt kanalların için mutlaka ilaç al sütun kesilsin diye bana doktorum vermemişti gece boyunca o çektiğim acıyı doğumda bile yasamadım Allah'tan sabır diliyorum ama unutma meleğin ablasını Yadaa abisini getirecek :))

Ranacim sabah uyanir uyanmaz actim ama bu sayfayi hep es gectim sonund a tum cesaretimle iyi haber vrdir ole dusuneyim dedim ve baktim...ranam ne solesek bos senin acin dinmez kendimi tutamiorum hep aglamk gdlio icimden agliorumda ..ne solesem ne yazsam bilmiorum ama allah rahmet eylesin kuzum ...allahim tekrar en kisa zmnda yuzunu guldursunn..

rana 85 yaşadıkların beni yıllar öncesine götürdü bebeğimden kopmanın bu dünyada yaşanabilecek en beter duygu olduğunu düşünmüştüm. o günden sonrada canımı böylesine yakan acıtan birşey olmadı. en beterini yaşamıştım zaten. sadece zaman senin acını hafifletecek diyorum, yeri asla geçmiyor malesef.

tupbaby, senin ismini görüp burada olduğunu düşündüm. sonra rana85 in yazısını görünce gözyaşlarım aktı gitti.......

ranacım inanki ağlayarak okudum her mısrasını allahım böyle acılar yaşatmasın birdaha sana ve bizlere cennette seni beklicek oğlun sana cennetin kapılarını acıçak üzülme demek saçma olur üzül haykır acını yaşa ama kendini yıpratma yeniden karnın dolucak anne olucaksın..allahım herşeyin en iyisini bilir onun takdiri ilahisi..

ne mutlu size hehhe, benim randevuler aydan aya, hahhahha.... bullantilar bneimde azaldi cok sukur, bas agrilari basladi bende sizdede oluyormu? AMIn rabbim hepimizin ebeklerini korusun

bende baş ağrısı olmuyo çok şükür ama nette okumuştum bu haftalarda olurmuş baş ağrısı.. bnim doktorda açık renk akıntıdan korkma dedi ama gel bana anlat bu sabah yine açık pembe geldi daha doğrusu iç çamaşırıma geçicek şekilde gelmiyo tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğim zaman peçetede görüyorum allahım korusun bebeklerimizi biz onları çok seviyoruz..

kızlarrr sizin v e ailenızın kandılı mubarek olsun..dualarınızda yer almak ümidiyleeeeeeee

ARKADAŞLARR KANDİLİNİZZ mübarek olsunn ranaın yaşadıklarıı benii çok üzdüü şuandaa karnımdaa felakett ağrılarr varr üzüntüdennnn

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim bu hayırlı günde ranaya sabır bizim bebeklerimizede sağlık sıhhat versin kuçağımıza almak nasip etsin.

Canim ebnde ayni durum 10.haftamda olmustu sildimmi selpaga geliyodu ama iccamasirima gelmiyoru, sonra ic camasasirimda azda olsa gelince hemen acile gittim, hersey yolundaydi, normal dediler, cunku bebek yukari dogru cikdikca bu hafif kanamalar damar sikisikligindan olabiliyormus.... hicbirsey olmaz alalhin izni ile ins, sen tabi dikkati elden birak ama tecrubeden soyluyorum... benim bas agrim iki kez aksam ustu cok fena oldu, bende okudum olur yaziyodu.... anam mide bulantisi daha iyi bundna, bas agrisi cok kotuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…