slm kızlar ne hbr kızım beni hafta sonu çok korkuttu cumartesi biraz fazla gezdim sanırım en son kuaföre gittim lavabaya gittim oradada ne göreyim kahverengi akıntı gelmiş akşam saati doktor çıkmış yok hemen progenex iğne oldum eve gittim yattım sonra pembe pembe oldu biraz ama ömrümden ömür gitti bugün koştum doktora baktı bebişime kalp atışları gayet iyi ama kımıldamıyodu ben panik neden kımıldamıyo falan filan uyuyo dedi doktorda korkma herşey yolunda kanaman olursa haberim olsun o zaman hemen gel ama pembe akıntı önemli değil plesante 28.haftaya kadar yerleşmeye çalışıyo ondan kaynaklanıyo korkma dedi ama gel sen bana sor kesin fazla yürümekten oldu doktor alakası yok dedi ama bence öle :90: birdaha okadar çok dolaşmıcam hamile hamile ne uyarsam ben arkadaşlara neyse alalhıma çok şükür miniğim iyi.. allah hepimizin yavrularını korusun ranacım inşallah sende güzel haberlerle geliceksin..
evet canım onlar iyi olsunda her hafta doktordayım doktor her defasında 3 hafta sonra görüşelim diyo hop bişey oluyo hadi ben yine orda artık bütün personel tanıyo beni onu görünce o kadar içim rahatlıyo kımıldamaya başlasalar daha rahat olucaz sürekli onları hissedicez.. bulantılr çok azaldı artık birgün sabah bulantı olmayınca acaba bişeymi varki diye içime kuşku düşüyo sizlerede oluyomu aynı şey sürekli aklımda iyimi bişey olurmuki valla çok zormuş hamilelik ya biz zor bulduğumuz için bu kadar takıntılıyız.. normal yolla hamile kalanlara soruyom şu test oldumu bu oldumu o kadar ilgisizlerki bilmem testler oldu ama iyimiş iyimiş diyo geçiyolar biz ihtisas yaptık nerdese allahım emeklerimiz gör yarabbim bebeklerimizi koru..
ya arkadaşlar şu hamilelik çizelgesini nasıl yapıyodunuz banada sölesenizya bir benim yok yaaa
rana dan haber yok mu???
kızlar artık sözün bitigi yerdeyim cumartesi günü 3şişe serum yiyip dilek hanıma indim hemen melegimden hala umudumu kesmemiştim onu okdar bekledimki beni bırakmaz diyordum melegim kalbi güm güm atıyordu ama malesef suyu artık hiç kalmamış drum hemen müdahele etmemiz gerek dedi birsüre sonra cigerlerinde soluk kalmıycakmışdünyam karardı kabul etmedim kalbi atan mahsumum yavruma kıyamam dedim bikaç dr gezdim hepsi aynı cevabı verdi benimki sadece bir ümittt bekledim her defasında o minik pıtları duydukça eridim sanki en son ateşim çok yükseldi fenalaştım yinede ne eşim ne kimse ikna edemeden evimde sadece inanın ölümü bekledim apar topar babamları çagırmış eşim napsın o dahada perişan yarı baygın hastaneye yatırdılar hala bebegim diye feryat ediyordum serum İgne derken kendime geldim bebegimin kalp sesini ordada duydum kesinlikle uyutun ben bu acıya dayanamam dedim ama kürtaj yaparsak bebegimin zarar görecegi bir anda aklıma geldi çünkü resmen keseceklerdi yavrumu drA sordum bizim daha işimize gelir dedi ama tekrar anne olmam vs zorlaşacak dedi o kimin umrundaki ben ultrasyon resimlerine bakmaya doymazken gözümden sakınırken minik oglumu kesip biçeceklerdi normal sunni agrı dedikleri şeyden verdiler pazar gün her nöbette kanama varmı varmı diye geldiler yook bebegim öyle sıkı tutunmuşki bırakmadı dün tekrar aynı işlemi yaptılar agrımlarım vardı sunni agrıdan beri ama kanama yoktu okadar dua ettimki rabbim öyle bir sabır verdiki bana isyan etmedim sadece bebegime bişey olmadan rabbim yanına alsın diye dua ettim ve agrılarım sıklaştı bebegimin kayışını hissediyordum hEmen dogum haneye gidip masaya çıkar çıkmaz yavrum minik kuzum hayat mücadelesini bırakıp cennete dogru gitti hemde tertemiz meşhur gelecek kanama gelmedi rabbimin izniyle yavrumun canını yakmadım daha dogrusu o annesini hiç üzmedii ama eşi düşmedi satlerce ugraştılar beni kesip biçtiler kürtaj oldum biliyormusunuz o masadan kalkmayı hiç istemedim ama hala ayaktayım ahirette beni bekleyecek doyamadıgım yüzümü güldüren oglumun İBRAHİM anesine ve babasına şefaatçi olacak inş sabah çıkış işlemlerimi yaptırıp eve geldik çıkıştada morktan melegimiz aldık evet tüm cesaretimi toplayıp yavrumu sardılakları yeşil o igrenç örtünüsü açtırıp baktım kocaman simsiyah gözleri minicik elleri kolları olan yavrumu gözyaşlarımızla yıkayıp babasıyla oglumuza bakıp vedamızı ettik hiçbiyere sıgamadım evim bile bomboştu evet daha dünyaya gelmeden o bizimle yaşıyordu ama artık yooook seneler önce vefat eden dedesi İBRAHİM,in kucagına melek oglum İBRAHİ,mimi teslim ettirdim.RABBİM bizden çok severmiş meger o artık cennete bir melekkkk
bense karnım boş evim boş onu besleyecek açılmış süt damarlarımla kucagı karnı boooş lohusa ama yavrusu ugruna aklında şüphe kalmayan onu canice zarar vermeden RABBİ, ne emanet eden yavrusuna doyamadan ayrılan ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
kızlar artık sözün bitigi yerdeyim cumartesi günü 3şişe serum yiyip dilek hanıma indim hemen melegimden hala umudumu kesmemiştim onu okdar bekledimki beni bırakmaz diyordum melegim kalbi güm güm atıyordu ama malesef suyu artık hiç kalmamış drum hemen müdahele etmemiz gerek dedi birsüre sonra cigerlerinde soluk kalmıycakmışdünyam karardı kabul etmedim kalbi atan mahsumum yavruma kıyamam dedim bikaç dr gezdim hepsi aynı cevabı verdi benimki sadece bir ümittt bekledim her defasında o minik pıtları duydukça eridim sanki en son ateşim çok yükseldi fenalaştım yinede ne eşim ne kimse ikna edemeden evimde sadece inanın ölümü bekledim apar topar babamları çagırmış eşim napsın o dahada perişan yarı baygın hastaneye yatırdılar hala bebegim diye feryat ediyordum serum İgne derken kendime geldim bebegimin kalp sesini ordada duydum kesinlikle uyutun ben bu acıya dayanamam dedim ama kürtaj yaparsak bebegimin zarar görecegi bir
anda aklıma geldi çünkü resmen keseceklerdi yavrumu drA sordum bizim daha işimize gelir dedi ama tekrar anne olmam vs zorlaşacak dedi o kimin umrundaki ben ultrasyon resimlerine bakmaya doymazken gözümden sakınırken minik oglumu. kesip biçeceklerdinormal sunni agrı dedikleri şeyden verdiler pazar gün her nöbette kanama varmı varmı diye geldiler yook bebegim öyle sıkı tutunmuşki bırakmadı dün tekrar aynı işlemi yaptılar agrımlarım vardı sunni agrıdan beri ama kanama yoktu okadar dua ettimki rabbim öyle bir sabır verdiki bana isyan etmedim sadece bebegime bişey olmadan rabbim yanına alsın diye dua ettim ve agrılarım sıklaştı bebegimin kayışını hissediyordum hEmen dogum haneye gidip masaya çıkar çıkmaz yavrum minik kuzum hayat mücadelesini bırakıp cennete dogru gitti hemde tertemiz meşhur gelecek kanama gelmedi rabbimin izniyle yavrumun canını yakmadım daha dogrusu o annesini hiç üzmedii ama eşi düşmedi satlerce. ugraştılar beni kesip biçtiler kürtaj oldum biliyormusunuz o masadan kalkmayı hiç istemedim ama hala
ayaktayım ahirette beni bekleyecek doyamadıgım yüzümü güldüren oglumun İBRAHİM anesine ve babasına şefaatçi olacak inşsabah çıkış işlemlerimi yaptırıp eve geldik çıkıştada morktan melegimiz aldık evet
tüm cesaretimi toplayıp yavrumu sardılakları yeşil o igrenç örtünüsü açtırıp baktım kocaman simsiyah gözleri
minicik elleri kolları olan yavrumu gözyaşlarımızla yıkayıp babasıyla oglumuza bakıp vedamızı ettik
hiçbiyere sıgamadım evim bile bomboştu evet daha dünyaya gelmeden o bizimle yaşıyordu ama artık yooook
seneler önce vefat eden dedesi İBRAHİM,in kucagına melek oglum İBRAHİ,mimi teslim ettirdim.RABBİM bizden
çok severmiş meger o artık cennete bir melekkkk
bense karnım boş evim boş onu besleyecek açılmış süt damarlarımla kucagı karnı boooş lohusa ama yavrusu ugruna aklında şüphe kalmayan onu canice zarar vermeden RABBİ, ne emanet eden yavrusuna doyamadan ayrılan ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....
kızlar artık sözün bitigi yerdeyim cumartesi günü 3şişe serum yiyip dilek hanıma indim hemen melegimden hala umudumu kesmemiştim onu okdar bekledimki beni bırakmaz diyordum melegim kalbi güm güm atıyordu ama malesef suyu artık hiç kalmamış drum hemen müdahele etmemiz gerek dedi birsüre sonra cigerlerinde soluk kalmıycakmışdünyam karardı kabul etmedim kalbi atan mahsumum yavruma kıyamam dedim bikaç dr gezdim hepsi aynı cevabı verdi benimki sadece bir ümittt bekledim her defasında o minik pıtları duydukça eridim sanki en son ateşim çok yükseldi fenalaştım yinede ne eşim ne kimse ikna edemeden evimde sadece inanın ölümü bekledim apar topar babamları çagırmış eşim napsın o dahada perişan yarı baygın hastaneye yatırdılar hala bebegim diye feryat ediyordum serum İgne derken kendime geldim bebegimin kalp sesini ordada duydum kesinlikle uyutun ben bu acıya dayanamam dedim ama kürtaj yaparsak bebegimin zarar görecegi bir anda aklıma geldi çünkü resmen keseceklerdi yavrumu drA sordum bizim daha işimize gelir dedi ama tekrar anne olmam vs zorlaşacak dedi o kimin umrundaki ben ultrasyon resimlerine bakmaya doymazken gözümden sakınırken minik oglumu kesip biçeceklerdi normal sunni agrı dedikleri şeyden verdiler pazar gün her nöbette kanama varmı varmı diye geldiler yook bebegim öyle sıkı tutunmuşki bırakmadı dün tekrar aynı işlemi yaptılar agrımlarım vardı sunni agrıdan beri ama kanama yoktu okadar dua ettimki rabbim öyle bir sabır verdiki bana isyan etmedim sadece bebegime bişey olmadan rabbim yanına alsın diye dua ettim ve agrılarım sıklaştı bebegimin kayışını hissediyordum hEmen dogum haneye gidip masaya çıkar çıkmaz yavrum minik kuzum hayat mücadelesini bırakıp cennete dogru gitti hemde tertemiz meşhur gelecek kanama gelmedi rabbimin izniyle yavrumun canını yakmadım daha dogrusu o annesini hiç üzmedii ama eşi düşmedi satlerce ugraştılar beni kesip biçtiler kürtaj oldum biliyormusunuz o masadan kalkmayı hiç istemedim ama hala ayaktayım ahirette beni bekleyecek doyamadıgım yüzümü güldüren oglumun İBRAHİM anesine ve babasına şefaatçi olacak inş sabah çıkış işlemlerimi yaptırıp eve geldik çıkıştada morktan melegimiz aldık evet tüm cesaretimi toplayıp yavrumu sardılakları yeşil o igrenç örtünüsü açtırıp baktım kocaman simsiyah gözleri minicik elleri kolları olan yavrumu gözyaşlarımızla yıkayıp babasıyla oglumuza bakıp vedamızı ettik hiçbiyere sıgamadım evim bile bomboştu evet daha dünyaya gelmeden o bizimle yaşıyordu ama artık yooook seneler önce vefat eden dedesi İBRAHİM,in kucagına melek oglum İBRAHİ,mimi teslim ettirdim.RABBİM bizden çok severmiş meger o artık cennete bir melekkkk
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki 15 nisanda bende bebeğimden ayrıldım senin yaşadığın tüm zorlu yollardan geçtim 13 haftalikti 8 saatlik suni sancıylaa ayrıldım ama meran etme biran önce kendini toplayıp yeni tedavi için planlar yaparken bulacaksın kendini suan acın çok taze ben kendimi hep beterin beteriylee avuttum .bende hiç isyan etmedim böyle olmasi gerekiyormuş oldu dedim bu acıyı yaşayan son kisiler ins bizizdir allahım düşmanıma bile vermesin .Süt kanalların için mutlaka ilaç al sütun kesilsin diye bana doktorum vermemişti gece boyunca o çektiğim acıyı doğumda bile yasamadım Allah'tan sabır diliyorum ama unutma meleğin ablasını Yadaa abisini getirecek :))
ranacım inanki ağlayarak okudum her mısrasını allahım böyle acılar yaşatmasın birdaha sana ve bizlere cennette seni beklicek oğlun sana cennetin kapılarını acıçak üzülme demek saçma olur üzül haykır acını yaşa ama kendini yıpratma yeniden karnın dolucak anne olucaksın..allahım herşeyin en iyisini bilir onun takdiri ilahisi..kızlar artık sözün bitigi yerdeyim cumartesi günü 3şişe serum yiyip dilek hanıma indim hemen melegimden hala umudumu kesmemiştim onu okdar bekledimki beni bırakmaz diyordum melegim kalbi güm güm atıyordu ama malesef suyu artık hiç kalmamış drum hemen müdahele etmemiz gerek dedi birsüre sonra cigerlerinde soluk kalmıycakmışdünyam karardı kabul etmedim kalbi atan mahsumum yavruma kıyamam dedim bikaç dr gezdim hepsi aynı cevabı verdi benimki sadece bir ümittt bekledim her defasında o minik pıtları duydukça eridim sanki en son ateşim çok yükseldi fenalaştım yinede ne eşim ne kimse ikna edemeden evimde sadece inanın ölümü bekledim apar topar babamları çagırmış eşim napsın o dahada perişan yarı baygın hastaneye yatırdılar hala bebegim diye feryat ediyordum serum İgne derken kendime geldim bebegimin kalp sesini ordada duydum kesinlikle uyutun ben bu acıya dayanamam dedim ama kürtaj yaparsak bebegimin zarar görecegi bir anda aklıma geldi çünkü resmen keseceklerdi yavrumu drA sordum bizim daha işimize gelir dedi ama tekrar anne olmam vs zorlaşacak dedi o kimin umrundaki ben ultrasyon resimlerine bakmaya doymazken gözümden sakınırken minik oglumu kesip biçeceklerdi normal sunni agrı dedikleri şeyden verdiler pazar gün her nöbette kanama varmı varmı diye geldiler yook bebegim öyle sıkı tutunmuşki bırakmadı dün tekrar aynı işlemi yaptılar agrımlarım vardı sunni agrıdan beri ama kanama yoktu okadar dua ettimki rabbim öyle bir sabır verdiki bana isyan etmedim sadece bebegime bişey olmadan rabbim yanına alsın diye dua ettim ve agrılarım sıklaştı bebegimin kayışını hissediyordum hEmen dogum haneye gidip masaya çıkar çıkmaz yavrum minik kuzum hayat mücadelesini bırakıp cennete dogru gitti hemde tertemiz meşhur gelecek kanama gelmedi rabbimin izniyle yavrumun canını yakmadım daha dogrusu o annesini hiç üzmedii ama eşi düşmedi satlerce ugraştılar beni kesip biçtiler kürtaj oldum biliyormusunuz o masadan kalkmayı hiç istemedim ama hala ayaktayım ahirette beni bekleyecek doyamadıgım yüzümü güldüren oglumun İBRAHİM anesine ve babasına şefaatçi olacak inş sabah çıkış işlemlerimi yaptırıp eve geldik çıkıştada morktan melegimiz aldık evet tüm cesaretimi toplayıp yavrumu sardılakları yeşil o igrenç örtünüsü açtırıp baktım kocaman simsiyah gözleri minicik elleri kolları olan yavrumu gözyaşlarımızla yıkayıp babasıyla oglumuza bakıp vedamızı ettik hiçbiyere sıgamadım evim bile bomboştu evet daha dünyaya gelmeden o bizimle yaşıyordu ama artık yooook seneler önce vefat eden dedesi İBRAHİM,in kucagına melek oglum İBRAHİ,mimi teslim ettirdim.RABBİM bizden çok severmiş meger o artık cennete bir melekkkk
ne mutlu size hehhe, benim randevuler aydan aya, hahhahha.... bullantilar bneimde azaldi cok sukur, bas agrilari basladi bende sizdede oluyormu? AMIn rabbim hepimizin ebeklerini korusun
bende baş ağrısı olmuyo çok şükür ama nette okumuştum bu haftalarda olurmuş baş ağrısı.. bnim doktorda açık renk akıntıdan korkma dedi ama gel bana anlat bu sabah yine açık pembe geldi daha doğrusu iç çamaşırıma geçicek şekilde gelmiyo tuvalete gittiğimde peçeteyle sildiğim zaman peçetede görüyorum allahım korusun bebeklerimizi biz onları çok seviyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?