2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

arkadaslar bu buldum, 36 eglenceli cinsiyet tahmini sizinkilerde ne kadar tuttuuu, cinsiyet ogrenen arkadaslar.. rabbbim sagligi ile versin evlatlarimizi cinsiyet onemli degil ama maksat mubabbet olsun....

selam kızlar uzun süredir nete giremiyorum
evde pc bozuldu işler yoğundu bir yandan bebişimi takip ediyorum 14+2 olduk bebeişleriniz nasıl cinsiyeti daha belli olmadı bu ayın 28 inde kontolümüz var inşallah belli olacak

hehe :)) benim kızım olucak , tatlıyı sevmiyorum mesala idrarın rengide su içmeyle alakalıdır açık renkse yeteri kadar su içiyoruz demektir aman kızlar suya dikkat edelim çok önemli yüzümde ilginçdir bugün sivilce çıktı normalde hiç çıkmaz , çirkinleştiğimi düşünmüyorum genelde kendimi güzel ve özel hissediyorum..

kiz bunlar hurafeler hahhaha, bend yari yari, demekki bir kiz, bir erkek, tovbe tovbeee, rabbim sagliklisini versin ins. gerrisi onemlid egil cokda merak edieoyrum yalan degil bazende diyorum bosver ogrenme ayy bilmiyorum vallai ama sabirsizlikla kucagima alcam gunu bekliyorum..... bende cok iciyorum cogu yerde gece icmeyin tuvalete kaldiri diyor ben gece en az iki kez uyanip iki bardak su icip yatiyorum.... bizim her halimiz guzl,hele bu bebekler hem gonlumuzu, hem yuzumuzu guzellestirirdii...

kizlar ayrin doktora gidicem, acayip heycanliyim bildiniz gibi degil dun gece hic uyuyamadim, dondum bir saga bir sola, kotu seyleri aklimdan uzak tutmaya calisiyorum, hep guzel seylere odaklanmak istiyorum, ama bir ay sonra bebisleri gorcem icin ne bilem sabrimin sonu geliyo herhalde yarin bir olsada, gitsem guzel haberlerle donsem ins. dualarinizi eksik etmeyin

inşallah herşey yolundadır canım cinsiyetlerinide öğrenirsin en azından ona göre hazırlık yaparsın artık. gerçekten senin durum zor randevu zamanı gelmeden gidemiyosun mesala ben nerdeyse haftada bir gidiyodum sadece bu hafta gitmedim içim içimi yiyo gidip görsem rahatlıcam ama sabrediyorum doktor önemli birşey olmadıkça 3 hafta dan önce gelme dedi :97: bir bilse ne kadar merak ettiğimizi eve ultroson makinesi alasım var her zamna görmek istyo insan ..seninkiler kıpırtıyo en azından iyi olduğunu hissediyosun benim uyuşuk kızımda kıpırtı falan yok midem bulanıca içim rahatlıyo gerçi kuzenimde kız bekliyo onun son ayı artık 5 aylıkken kımıldadı diyo kızlar biraz geç hareket ediyo neyse iyi olsunda ben geç hissedeyim..

Ayduman bende sabredip bekliyorum, oyle acil bisey oldumu hemen giderim ama cok sukur bisey yok, ya bedne hareket oldundan emin degilim ama bazen boyle kus cirpinmasi gibi acayip bisey oluyo ama bilmiyom tam ne, hayirlisi bakalim soyle bir 5 aylik olsunlar daha rahat hissederiz, benimkilerin cinsiyeti 18.haftada once ogrenemesiin dedi, sanmiyorum soylesin... bu ay sonu randevum var 3.boyutlu icin sanirsma onda belli olu diye umut ediyorum... rabbim hayirlisiini versin ins.

Slm arkadaslar

bende simdi doktordan geldim, 1 ay ustune bebekleri goremeden ama kalp atislarini duyarak donmekte cok zevkliymis... benim kuzucuklar 16 haftalik oldu, testlerin hepsinin sonucu iyi cikmis her sey yolunda cok sukur, kiloda 61 olmus...yani iyidir....tansiyon hersey norma, cinsiyetler 1 ay sonraki randevuye kaldi... hayirlisi bakalim...aman iyi olsunlarda cinsiyet cabasi kalsin, ya birinin kalbi digerinden daha hizli atiyordu, doktor normal dedi... ikiz anneleri sizde hic boyle oldumu... harika bir duygu rabbim kucagimizada almayi nasip etsin ins,

canım gözünaydın herşeyin yolunda olmasına seviindim..benim biri kız biri erkek dün kesin dedi dr... bende de birinin kalbi diğerinden daha farklı hızlı yani her şey yolunda Allah a şükür..
bu arada kordon kanını araştırdım burada kdv dahil tek bebek 2 750 tl , ikiz bebek 4 750 tl..
sağlık bakanlığı onayı ile 15 yıl saklanıyor muhtemelen bu süre ilerleyen günlerde yasalarla daha da artacak dediler. düşünüyoruz ama maddi olarak da kendimizi hazırlamamız lazım, bakalım hayırlısı artık..

Sagol canim allah rtazi olsun, bende ilk bir garip oldum birisi kut kut atip digeride cok hizli ama digeri akdar degildi allah allah oldum yani ama o kalp atislarini duymak bambaska birsey... cinsiyetler onumuzdeki ay diger sayfada yazdim gibi, rabbim hepimizin evlatlarini saglikli dunyaya getirmeyi huzur ile buyutmeyi nasip etsin... Burda ikiz bebek olunca ikizlerin teki ilk ikincisi sonradan olan kardes fiyati yani nerdeyse yari fiyati uygulaniyor, Turkiye'de olmasi lazim.. o zaman daha uyguna gelir... saklama konusuna gelince canim, burda 20 yillik odemede yapilabiliyor, hatta kadin ondan sonrada kendiler oder diye takildi... Eminim turkiye'de de bu surec uzatilir... Birde kadin arastirmalarin surdunu belki daha cok hastaiklarin tedavisinde kullanilabilceni ve daha bir cok yenilikler uzerinde calisildini soyledi hayirlisi bakalim... ama bu konuda en iyinin bulunmasi lazim arkadasim yoksa isini bilmeyene denk geldimi azda versen bir karini gormuyorsun....

bebişlerinn iyiiymişş sağlıklı imişş önemli olan bu canımm cinsiyet nasıl olsa öğreneceksinnnn benim de artık ayda bir olcak kontrolümm 10 günüm gitti kaldı 20 günn nasıl geçecek bu 20 günnn

vallahi gecmiyo ama iste sabredip bekliycez ben rnadevuye iki gun kala gece uyyamiyorum, bir sag bir sol, senin bisey kalmamis benim daha 30 gun var hehhehhe... cok sukur iyiyler hepte iyi olsunlar ins.

selam kızlar 14 haftamız bitti
ama bende ara ara kanama oluyor clenax göbekten kullanıyorum 3 günde bir prulotan iğne kullanıyorum
bebek düşmesi farkedilir dimi kafayı yemek üzereyim bebişime bişey olmasınnnnnnnnnn birkerede çok kanamam oldu doktor rahimin duvarıında bir kanama olduğunu söylediayın 28 inde kontrolüm var ne olur dua edin

Allah yardimcin olsun canim, masallah bak gunler geciyor..... ins. kanamlarda kesilir bbenide ilk basalrda cok kokrkuttu ama cok sukur 1 aydan fazla oldu oyle bir sey yok, ama 9 ay kanama gecerinde var, bol bol istirat ve dua et...rabbimiz hepimizin yavrularini korusun... stres yapma hep hayirlisi de, sana mutluluk veren seylerele gecirmeye calis bu sureci,.... benimde 29'da randevu var hayirlisi bakalim bisey kalmadi, bende bu sabah gozlerimi acar acmaz inanki kac gun kaldini hesapliyorum, benim cuma senin persembe bol bol su ic, su gibi gecsin zaman

merhaba kızlar ziyarete geldiim. ne zamandır uğramamıştım nasılsınız? benim 11. haftam bitmek üzere kısmetse yarın 2li testim var umarım iyi çıkar sonuçlarım. sizler nasılsınız bebişler ne alemde??

slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım .. ya benim cumartesi ayak bileklerim şişti hamilelikte normal diolar ama ben huzursuz oldum daha erken değilmi şişmesi için gerçi gün boyu sandalyede oturuyorum ondamı olduki, toplamda 4 kilo aldım çokmuki bakalım bugünde şişicekmi sizlerde varmı kızlar şişmeler kaç kg aldınız buraya kadar bu arada çok işdahım açık ne bulursam yiyesim var sanki biri beni kemiriyo off off sağlıklıbir şekilde bitirsek şu hamileliği bebişlerimizi alsak ne zormuş valla

slm canım senin ki kız bebekti yanlış hatırlamıyorsam kıza hamileyken bende aynı senin gibiydim hatta bu dönemde 5,6 kil almıştım ama önemli olan bebişin sağlığı kilo verilirr ben şuan 1 kilo aldım onuda son günlerde ama benim bulantım aşırı oldu daha 2 gün önce avuç avuç çıkardım ama ilk dönemlere göre çok şükür diyorummm yavaş yavaş iştahımda açıldı zaten dr. aç kalmıycan demiştii

Slm Ayduman'cim
Cok sukur iyiyiz cnaim, gobis buyutuyoz iste, bende cok ayakta kaliyorum ama cok sukur daha sislik filan yok, yoruldummu ayaklarimin alti sizliyor ama sislik filan daha yok bacim, ama bende ucak yolculugundan biliyorum.. 5-6 saat oturdunmu, kan dolasimi yavasladi icin siser ayaklar, saat basi kalk bir dolan eminimki yardimci olacaktir....

Canim ben kilo olayinda cok karisgim, ben 53 kilo ile tedaviye basladim, iki aylik tedavi sonucu 56 oldum, iki aylik hamileyken 57, ucuncu ay 58 ve suan 60 ile 61 arasiyim.. istahim benim vardi ama gitti inanki, simdi yiyemyorum, az bisey yesem mideme oturuyo, hamile kalmadan once yedimin yarisini yiyiorum inanki.... oda az ve cok araliklarla... mecburiyetten yiyiorum bazen, soda iciyorum liomnlu bir bardak yemeklerden sonra baya rahatlatiyor... saglikli beslenmeye calisiyorum, kilo'larida hic umursamiyorum arkadasim.... cunku abur, cubur yemiyorum cok canim cekse azcik tadina bakiyorum kenardan, o yuzden bebeklerim icin lazim ola gidalari kilolari umursamadan yiyiorum, zor bulmus, bide iyi bakmazmiyim yavrucuklarima.. kizlar benim gobis 6 aylik gibi gozukuyo, ama gobekten aliyom herkes oyle diyo... 4 ay 4 gunluk oldu ikizlerim... rabbim hayirlisi ile dunyayaada getirmeyi ansip eyler hepimize ins. bugun alisveris yaptim indirim vardi cok guzel seyler aldim, cinsiyetler belli olmadi halde aldim, cinsiyetleri ogrendimmi renkler tutmazsa, degistirip yada para geri iade'de yapiyolar... ama alirken ben boyle bir mutlu oluyorumki....Sizde de oluyormu?

Bulanti bende de cok olmustu doktor hemen ialc vermisti, saglikli beslnemen ve yemen lazim yoksa bebkler gelisemez dedi, haplar sayesinde yiyodum... 1 kilo iyi vallahi bacim, bende masallah aldim baya... aman hicde umrumda degil vallahi cok hosuma gidiyor, bu bebislerimin buyumesi ve belli olmasi, .. Isahin evet bu zamanlar aciliyor, bundan soraki haftalardada mide problemleri basliyor banada dedi kesinlikle ac kalma dede, ben zaten gece bile kalkip biseyler hafif atistirip yatiyorum.... meyveli yogurt, sut etc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…