2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

epeydir uğrayamadım buraya,
amniyosentez sonucu bekleyen bendim. baika var mı bilmiyorum?
sonucum temiz çıktı çok şükür, artık hiçbirşeye üzülmüyorum bebeğimin canını sıkmıyorum
bütün testlere de karşıyım 2li,3lü.hepsine:) tekrar hamile olursam hiçbirini yaptırmıycam
rabbim meleklerimizi bize bağışlasın,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

çok sevindim canım bende bütün testlere karşıyım artık anam her talil yapılıcağında ben panik oluyorum şeker yüklediler geçen hafta 220 çıktı ama ben geçen 1 saat içinde kriz geçircektim o kadar panik yaptım bugün tokluk şekerime baktırdım 116 gayet iyi yani 100mg isteseydi doktor yaptırmıcaktım oda istemedi zaten boşversene önceden böyle tahliller yokmuş herkes doğuruyomuş allahım sağlıklı bebekler nasip etsin birazda teslimiyetci olmak gerekiyo kadere inanmak yazılan neyse onu yaşarız..

Canim ebnim gozun aydin kardesim, temiz cikmis.. bu doktor lar insani stres yapmaktan baska birsey bilmiyorrr... uzulme hicbirseye bosver canim,.. sen rabbime yonel, ondna hayirlisini, ondna sifa iste.... kendininde, bebegininde huzurunu akcirma... bak en kucuk seyi hissediyolar,,, inanki hala kaybettim kizim aklima geldikce bazen agliyorum... hemen basliyo kipirdamaya, tekmelemeye... hersey rabbimdenn....

Amin, ins. hepimiz evlatlarimizi kucagimiza alcaz..

Ayse canim bende evdeyim, keske sagligim ve esim izin versede calissam diyorum hep.. ev rahat tabi istedin zaman ye, ic , yat... sizin isinizde zor rabbim yardimciniz olsun.... son uc haftaya akdar caliscan heee... oy oyyy oyyy... peki dogum iznin ne kadar burda canim hamileyken 500 saat doldurdunmu...1 yil boyunca maasinin belirli kismini devlet gonderiyor.. dogum iznide 1 yil zaten burda... Orda ne kadar hic bilmiyorum,,, bende cok istedim 6.ayima kadar calisabilseydim,, cok iyi olcakti ama benim ikiz gebelik, kanamalar,,, esim istemedi,,, bende istemedim 7 yil sonra gelen cifte mutlulugu riske atmak istemedim.... Nasip'in onunede gecemiyosun ayri bir mesele... simdi oglum icin rabbim esime saglik versinde.. o calissinda allahin izni ile.... gecinirizz...

Allah büyük be güzelim geçinirsiniz elbet olmadı biraz büyüyüp kreşe gidecek kadar olunca yine çalışırsın..
burada nerdeeeee medeni memleket değil ki burası ( 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra izin veriyorlar ama dişini sıkar 3 hafta kalana kadar çalışırsan önceki 5 haftalık kısmı doğumdan sonra kullanabiliyorsun ben de onun için uğraşıyorum işte.. bir de maddi durumları ayarlarsak ücretli iznim bitince birkaç ayda ücretsiz izin almak istiyorum ama kısmet işte..

çok saolun kızlar, aynen hersey allahtan rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın
doktorlara hersey kolay pat diye kötü senaryolar üretebiliyolar sonuçta üzüldüğümüzle kalıyoruz
ama artık akıllandım herseşi kafama takmıyorum

kızlar ya moralim çok bozuk beni 11 aydır takip eden dokttorum hastaneden ayrılmış ve bu şehirden gitmesi söz konusuymuş dün ağladım sinirime kalmış doğuma 2.5-3 ayım bu saatten sonra hangi doktor benimle çok ilgilenir ölesine bakarlar işte herşeyimi bu biliyo inşallah başka bir özel hastaneye gider bugün yeniden konuşucam kendisiyle çok kötü oldu böyle olması..

slm kızlar SİLANAZCMM geçmiş olsunn canımm rabbim oğluşunu sağa salim sana bağışlasın bu arada kilosuda iyi maşşallah benim oğlan 23 ,24 hafta arasında 600 gr dı şuan bilmiyorumm
bu arada şakar yüklemem 134 çıktı normal dedi dr çok şükür kızlar gebelikte bebeğe en çok yarayan şeyleri paylaşalım tv de profösör dün elmanın kemikleri için iyi geldiğini söyledi

canım o sorun bende de var malesef bizim kide özeli kapatıyor yasaklandığı için özeller artık başka bir dr. a yönlendirecek biz doğum evinde radyolog bakıyormuş oda verimli olmayabilir diye başka bir özele sanırım tüp bebek doktoruma göndereckk bizii

Slm Canim , Allah razi olsun ins. canim oglum hayirlisi ile kucagima aliridim....Dun bende doktora gittim 27+4'te 1185 gr olmus... doktor banada iyi dedi bundna sonra hizla buyumeye devam etcek dedi, cok sukur sagligida yerinde... kizimda derin uykusuna devam ediyor...

Ben daha seker sonucun almadim, dun yaptirdim hayirlisi bakalim ins...... Ya ben elma hic yemiyor, meyvelerden seftaliye takmis durumdayim ama burdakiler, turkiye'deki gibi sulu, sulu tatli degil elma gibi isirip yiyorsun...

Bende hurma'nin hem dogumu kolaylastirdini hemde, mineral degeri cok yuksek olduugu icin gebelikte bebege bir cok faydasi oldunu duymustummmm

şeker yüklemen sonuçu çok güzel benim yüksekti şimdi kontrol altına aldık ama korkumdan tatlı yemiyorum şeker kullanmıyorum meyvalarıda seçerek yiyorum zor bir durum bu arada doktorum gitmekten vazgeçmiş anlaşmışlar yeniden hastaneyle çok sevindim ciddi anlamda üzülmüştüm çünkü alıştığım güvendiğim doktor çok şükür kaldı..pazartesi doktora gittiğimde kızım 1.068 olmuş 27 hafta 3 günlüktü doktor çok iyi 1 hafta önden gidiyosun dedi tombiş olucak sanırım senin bebişde büyümüştür artık hızlı kilo alma dönemleri başladı hayırlısıyla alsak kuçağımıza.. bende c vitamini almamız gerektiğini duydum havalar soğuyoya hem hastalıklara karşı korurmuş hem bebeğe faydalıymış tabiki şu dönemde çok süt,yoğurt ve peynir yememiz gerekiyo kalsiyum için bebekler bizden karşılıyo ihtiyacını yemessek olan bize olur diş dökülmeleri kemik erimesi ileriki yaşlarda neyse allah hepimize sağlıklı kazasız belesız hamileliği tamamlamayı nasip etsin..

Kızlar bu sabah tetanoz aşısı oldum. Hiç ağrı falan olmadı. Korkup da yaptıramayan varsa diye söylüyorum. Korkmayın efendim:)

Slm Cnaim, sekeri kontrol Altina almaniza sevindimmmm, bakalim bizim seker testi ne olcakkk..... tabi her istedini yiyemiyosun ama ne yapcan, gecici bir sure, ya devamli olsa canim...

Sevindim senin adina aynii doktorla yola devamm..
Canim bende iki gun once gittim banada 1185 dedi... iyi dedi.. bakalim ayni gidiyoruz hayirlisi bol bol kilo alsinlar erken dogum korkusu hepimizde var.... bari kilolari iyi olursa... hayirlisi bakalim... ben iki hafta oldu hic vitamin almiyordum, yeni basladim cok mide yanmasi yapiyordu bana, simdi gecelri aliyorum iki gundur... C vitamini haklisin onemli, ben portakal filan kesinlikle yiyemiyorum yada suyunu felaket asit var ve midemi mahfediyor oonun icin bakalim ne olcakkk..

Ben meyveli yogurt cok seviyorum, her gun yyiyorum nerdeysee...peynir kahvaltilarda, sut bazen iciyorumm

Sayfa ne kadar renklenmiş. Nete pek girmiyordum, bir bakayım dedim sizlere güzel haberlerinizi okudum, keyfim yerine geldi. Allah evlatlarınızı korusun, tez zamanda sağlıkla kucaklarınıza nasip etsin.

Silanazcım mevlam oğluna uzun ömür versin, meleğin için çok üzüldüm ama takdiri ilahi, onun ömrünü oğluna katsın inşallah. İyi olmana da çok sevindim. Geç de olsa çooook geçmiş olsun. Bebeğini kucağına aldığında tüm dertler geride kalır cnm benim.

Tek tek hepinizi kutluyorum, kız anneleri, oğlan anneleri. Süpersiniz, doğumlarınız bile yaklaşmış. Buradaki çoğu anne benim için çok özel, burası benim ilk denememi geçirdiğim sayfa. Üstünden ne sular aktı geçti. Paylaşmıştım sizlerle, 2. denememi dondurlmuşlarla yaptım, o da olmadı. Ben de doktorumu değiştirip temiz bir başlangıç kararı verdim. Dün itibariyle doğum kontrol hapına başladım. Ekim sonunda da iğneler başlar sanırım. Anlayacağınız ben yine varım. Daha ne kadar sürecek bilmesem de denemeye devam ediyorum. Hepinize ve bebeklerinize sağlık diliyorum.

2011 Nisan ayının güzel anneleri, kalın sağlıcakla...

tşkrler canım inşallah senin sonuç güzel olur şeker riskli çünkü canım yemekte istiyo ağır tatlıları zaten sevmem ama çikolatalı ve sütlülere dayanamıyorum dün gece profitirol yedim uykumdan kalkıp o kadar canım istedi üzerinede tarçınlı süt içtim şekeri ayarlasın diye bizim bebişler tonton olucak sanırım aman küçük olmasın 4 kilo falan doğsun o zaman çabucak topluyo çocuk kendini benim yengem 55 kiloyla doğum yaptı 2 çocuğunada çocuklar 4 kiloydu kendi kuş gibi inşallah bizimde öle olur sağlıklı olsunlarda.. erken doğumu getirme aklına tam zamanında olucak bebişlerimiz zaten sezaryanı genelde 37.haftada alıyolar ben sezaryan düşünüyorum şimdilik..

mide yanmaları bendede çok fazla asitli meyvaları yiyemiyorum yağlı falan mavv ediyo bana maden suyu ve süt iyi geliyo mideme..hayırlısıyla zaman geçiverse hemende doğursak

hoşgeldin kyr tşkrler iyi dileklerin için büyüdük artık.. inşallah en kısa sürede bizim yerimizi sen alırsın kasım da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu defa olucak canım iyi düşün sadece allahım senin için hayırlısını versin en kısa sürede göbüşini doldursun isteyen her kulunada bu güzel duyguyu tattırsın.. kendine iyi bak canım..

KYR canim hosgeldin, sefalar getirdinnn....

Allah razi olsun cnaim, kizimda hala benimle ama derin bir uykuda ins. oglumu kucagima almak nasip olur....

Sende bizim icin ozelsin, Daha bir cok arkadas vardi ramazandan sonra denemeyi dusunen.. NIsa 34 gibii.. ins. onlarda gelir... Basindan aci bir tecrube daha ecmis canim ne diyebilirimki, her yikinti yeni bir yolculuga insani itiyor... AMa yilma kesinlikle yilma, zaten yilmayada niyetimiz yok bizim... Ben bildin gibi 7 yil sonraa 4.denemede bu duyguyu yasamaya nasip etti, dilerim rabbim her kadina nasip eder, huzunleri ile sevincleri ile... karninda bir canlinin oldunu bilmek, onun hareketlerini hissetmek inan ki insandaki butun dertleri alip goturuyor... ben gebe olmadan oncede cok uzun bir surec yasadim, gebe kaldiktan sonrada..

Ins. rabbim bu denemende seni muzaffer eyler... Pes etmek yok yola devam.. Tekrar aramiza hos geldinnn...

Coook teşekkür ederim arkadaslar, yeniden deneyeceğim dualarla. Allahım kaderime yazdıysa bebeğimi elbet bir gün gelecek. Sabırla, duayla bekliyorum. Yok yazmadıysa ne yaparsam yapayım beyhude. Ben elimden geleni yapayım da karar mevlanın. Öpüyorum sizleri, pek giremiyorum Mete gelişmeleri yazarım. Anne olmayı çok isteyen arkadasınızdan sevgilerle...

Kyrcim umarim bu tedavin ole huzurlu ole kolay gecer ki Sonunda kupa kldirirsinnnnnnnn insallh

Yazdıgını görünce çok sevindim,hele bi sonraki yazının sonunda yazdıgın cümle bitirdi beni 'anne olmayı çok isteyen arkadasınız''
hepimiz herşeyden çok istedik bu bebekleri inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun meleğine ve bu sayfadan herseyi ilk defa konusmaya paylasmaya
basladımız bu sayfadan bize mutlu haberi vermen kısmet olur
hamileyim diye kocaman yazarsın inşallah, kızım ve ben senin ve tüm isteyen anne adayları için duacıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…