Merhaba Arkadaslar,
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadim, her guzel baslayan sey, malesef mutluluklarla bitmiyormus... bugun kadar huzunlu bir gun rabbim bana bir daha yasatmasin cok zor, cok aci...
Normal randevume gittim hersey yolunda gidiyordu, ikisininde sonuclari, gelismleri , kilolari iyi dedi doktor... sonra bir bakalim dedi yaramazlara, oglum kipir kipir, yerinde durmuyor, ikisininda kafasi asagida dedi, oglumuz iyi kizimiza baklaim dedi, bakti bakti durdu, ben sandim cinsiyetinde emin olmak icin tekrar tekrar bakiyor... kizin kalp atisini goremiyorum dedi, benim yuregim agzimda tabi, sonra bebgi inceleye basladi souclara bakti detaylidaki hersey normal gozuuyordu,,, kiz oglan'a gore cok kucuk gozukuyo dedi ama normaldir...
Beni hemen Dogum hastanesine gonderdi... kisacasi arkadaslar.. baktilar, baktilar.. kelebegimin kanatlari kirilmis bikere,,, ne kipirdiyor... pit pitt atan kalbinden ses, seda yok, yok,,, ben zeten deli gibi agliyorum, hicbeklmedim bir anda hicbirseyim yokken, melegim kizimim kalbi durmus... Oglumunda durumu riskli... Rabbim hicbirinize yasatmasin bu aciyi, tarifi, anlatilmasi cok zor bir olay... Ama oglum icin dayanmam, acimi icime atmam lazim.. Simdi evdeyim... paylasccak kimsem olmadi icin size yazdim, bana dua edin arkadaslar, su mubarek kadir gecesinde banada. oglumada bisey olmasin, bari onu kucagima alabileyim.. halim yok kizlar, parmaklarim bile tutmuyor sanki... hakkinizi helal edin kizlar, dualarinizida eksik etmeyin.. sizleri uzmemek icin yazmiycaktim ama benim cnaim yandi sizin yanmasin cokdikkat edin bebislerinizeee... Allah'a emanet olun...
Merhaba Arkadaslar..
Hepinizin mubarek ramazan bayrami kutlu olsun, Cok bayramlar goresinizz yavrukislarinizla insallahhhhh
Ben cok daha iyiyim arkadaslar, cok sukur toparladim baya, oglumun belirgenlesen tekmeleri beni dahada umutlandiriyor her gun... Bugun gorustum doktorumla, daha randevu ayarlanmamis high riskle, kizimin melek olmasi ile ilgili yeni yeni seyler cikiyor, hatirlarsaniz arkadaslar ben 19. haftalikken detayliya giitmistim, sonra beni cihaz resimler kaydetymiyo diye geri cigarmislardi. 20.haftamda gitmistim 15 dakika surmesi gereken, kizimin kap atislarini cekme resmi 1 bucuk saatten fazla surmustu.... ne olmussa o ultrasounddan sonra olmus, dokturumun vardi sonuc buu... Bebegim, kizim yani 20 haftalikken ultrasound sirasinda kipir kipirdi,,, ama kadin cok karnimi bastirdi, salladi, yan yatirdi, akliniza ne gelirse yapti arkadaslar, yan duran kizimi dondurmek icin... ben ne yaptini biliyor diye hic bisey demedim... Ama kadinin yuzunden, bebegimin agzindan emcizigi cikmissa, yada kordon dolandiysa dilerim allahindan bulur.... Doktorum'la fazla detayli bu konuyo konusmadim, ama ustune duscem... ins. gunahina girmem....
size yaziyorumki bu ihtimali cok dikkat edin, detayliya girerken, bebek orasini burasini sakliyosa, fazla kurcalamaalarina, sizi sekilden sekile sokmalarina izin vermeyin kesinlikleee... benim canim yandim sizinki yanmasin
Arkadaslar benim ayaklarim, yzum cok sisiyo demistim ya onlarin hepside kayboldu, sislikelrden eser kalmadi... ayak ve yuz sismelerinede cok dikkat edin... ciddiye alin.... birden asiri kilo almistim arkadaslar 5.5 kilo 28 gunde... doktor bile sasirmisti biranda 64 ten 69.5... simdi kilom 66'ya dustu... bunlari ciddiye alin kucuk dediniz seyler sonra size buyuk ve unutulmaz bir aci olarak donmesin... dahada bilgi aldikca yazcam sizlere... Dualarinizi eksik etmeyin bende
hepinize hayirli bayramlar..... kocammannn opuyorum hepinizi oglusumun teyzeleri/
slm kızlar silanaz nerdesin canım iyisindir umarım dinleniyosundur.. ben bugün kızıma biberon aldım 3 adetabarttım galiba biraz ama görünce dayanamadım narbebe.com.tr diye bir site var dr.browns biberonların fiyatı uygun tavsiye ederim kızlar ben dr.browns,nubby ve avent aldım değişik değişik hepsinide araştırarak aldım umarım iyi olur kızım kullanır insan görünce herşeyi alası geliyo gel bebeğim gel annen sana daha neler alıcak
merhaba Ayduman
Evet canim ahsten ordasinda istirattayim. 5.gun'dur hastanedeyim.... simdilik ne kadar kalcamda belli degil cok sukur bebegim hala banimle.sagligi yerinde....
Bayramin ikinci gunu bebegin harektlerini hissetmedim, bide agrim olunca Acil'e gittim... Meger dogum sancilarim gelmis 23. hafta 5.gunluk'ken hemen kalcadan ciger gelistirici igne vurdular bebgim icin, serum vermeye basladilar... rahimmi kontrol ettiler 1cm kadar acilma var dediler, hemen beni gece 12'de baska yuksek risk gebelik icin olan ve erken odgum unitesi daha gelsimis bir hastaneye gonderdiler... beni dogum ahneye aldilar saka gibi,,,,, ama her sey normale donunce.. cok sukur... sancilar filan normal odaya ladilar op gunden ebride gozetim altinda tutuyolar.... tansiyon ve kalp atislari benim biraz normalden yuksek cikiyor, yasadim stresten olsa gerekk..... bebegim cok sukur iyi 4.gun unce ultrasound'da baktilar gelisim hersey cok sukur yolunda ultrasound sonuc 700 gr cikti... iste simdilik rabbime bol bol dua ediyorum... ins, rabbim bana evlatimi haiirlsii ile zamninda kucagima almayi nasip eder, kizmin omrunude onu verir..... dulariniz eksik etmeyin, hastane'nin dinlenme odasinda bilgisayar var ordan giriyorummm... anca kendimi toparladi... ins. arada yazacam... dualariniz eksik etmeyin bednennn....
butun arkadaslara ilgileri icin tesekurler///
merhaba Ayduman
Evet canim ahsten ordasinda istirattayim. 5.gun'dur hastanedeyim.... simdilik ne kadar kalcamda belli degil cok sukur bebegim hala banimle.sagligi yerinde....
Bayramin ikinci gunu bebegin harektlerini hissetmedim, bide agrim olunca Acil'e gittim... Meger dogum sancilarim gelmis 23. hafta 5.gunluk'ken hemen kalcadan ciger gelistirici igne vurdular bebgim icin, serum vermeye basladilar... rahimmi kontrol ettiler 1cm kadar acilma var dediler, hemen beni gece 12'de baska yuksek risk gebelik icin olan ve erken odgum unitesi daha gelsimis bir hastaneye gonderdiler... beni dogum ahneye aldilar saka gibi,,,,, ama her sey normale donunce.. cok sukur... sancilar filan normal odaya ladilar op gunden ebride gozetim altinda tutuyolar.... tansiyon ve kalp atislari benim biraz normalden yuksek cikiyor, yasadim stresten olsa gerekk..... bebegim cok sukur iyi 4.gun unce ultrasound'da baktilar gelisim hersey cok sukur yolunda ultrasound sonuc 700 gr cikti... iste simdilik rabbime bol bol dua ediyorum... ins, rabbim bana evlatimi haiirlsii ile zamninda kucagima almayi nasip eder, kizmin omrunude onu verir..... dulariniz eksik etmeyin, hastane'nin dinlenme odasinda bilgisayar var ordan giriyorummm... anca kendimi toparladi... ins. arada yazacam... dualariniz eksik etmeyin bednennn....
butun arkadaslara ilgileri icin tesekurler///
silanazcım nasılsın canım senden haber alamaz olduk topik artık bomboş inşallah sen ve bebeğin sağlıklıdır..arkadaşlar sizler nasılsınız bazı arkadaşların amiyosentez olucaktı umarım sonuçlar güzeldir.. benim yarına şeker yüklemem var çok korkuyorum :18: çıkarsa diye aslında çok kafaya takılıcak bişey yok ama çıksa bile diet veriyolar ama gelde bana anlat zaten tansiyon problemim var şeker bari çıkmasın inşallah allahım herşey yolundadır..allah bebeklerimizi korusun tepikleri hiç durmasın..
ayduman benim ödemim çok erken başladığı icin şeker yüklememi dr öne çekti. hiç bir şey çıkmadı. çıksa da dediğin gibi diyet veriyorlar. no panic:)
Silanazcimmmm duydugumdan bei aklimdan cikmiosunuz..pztesi belli olcak dedi nnn her zmn baktim yazdin mi die..ama hrp umitliydim cok sevindim oglumuza masaallah..iiice bi dinlen hastanede annesiii cok sevindim iyi olmaniza...
silanazcım nasılsın canım senden haber alamaz olduk topik artık bomboş inşallah sen ve bebeğin sağlıklıdır..arkadaşlar sizler nasılsınız bazı arkadaşların amiyosentez olucaktı umarım sonuçlar güzeldir.. benim yarına şeker yüklemem var çok korkuyorum :18: çıkarsa diye aslında çok kafaya takılıcak bişey yok ama çıksa bile diet veriyolar ama gelde bana anlat zaten tansiyon problemim var şeker bari çıkmasın inşallah allahım herşey yolundadır..allah bebeklerimizi korusun tepikleri hiç durmasın..
valla barocum benim şeker tavan yapmış açlık şekeri iyi ama tokluk şekeri yüksek 220 moralim bozuldu doktor gebelikte şeker tanısını koydu dikkat ediceksin dedi diet yapıcaksın bu işdahla nasıl yapıcaksam dikkat edicem yediklerime 1 hafta sonra yeniden yaptırıcam inşallah o zaman iyi çıkar off off ne zormuş hamilelik sağlıklı olsunda bebişler katlanırız napalım.. senin ödem fazlamı yüzünde falan şişmeler varmı benim sadece ayaklarım şişiyo gün boyu oturduğum için akşama iniyo allahım hayırlısıyla doğursak kuçağımıza alsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?