Yazdıgını görünce çok sevindim,hele bi sonraki yazının sonunda yazdıgın cümle bitirdi beni 'anne olmayı çok isteyen arkadasınız''
hepimiz herşeyden çok istedik bu bebekleri inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun meleğine ve bu sayfadan herseyi ilk defa konusmaya paylasmaya
basladımız bu sayfadan bize mutlu haberi vermen kısmet olur
hamileyim diye kocaman yazarsın inşallah, kızım ve ben senin ve tüm isteyen anne adayları için duacıyız
cnmm sağol güzel dileklerin için, kurban olurum ben senin kızına, allahım ömrünü uzun, sağlıklı, huzurlu eylesin. İnsallah cnm insallah inan cok istiyorum ben de hamileyim yazabilmeyi. 3. tedavim başlayacak ekim sonu gibi. İlk tedavimi burada bu sayfada sizlerin bebeklerinize kavuştuğunuz zamanlarda yaşadım. Çooook yol katettim o günden bu güne. Şimdi sadece mevlama bırakıyorum sonucu, kim bilir yazdı mı kaderime çooook sevilecek bir evlat... Sadece mevlam biliyor, ben de O'na güvenip, O'na dua ediyorum. Hepiniz bebeklerini korusun, bana da bir evlat yazmış olsun.
Canimsin
Sana cani gonulden diliyorum rabbim insallah sanada hayirli bi evlat nasip etsin emeklerini bosa cikarmasin hep ben anne olamam sanirdim hic icim yanardi hep bebeklerden hamilelerden ama allah buyuk ol deyince hemen oluveriyo bu kez olacak insallah canim rabbime emanetsin allah yar ve yardimcin olsun
Bizi habersiz birakma ilk buraya yaz hamileyim diye insallah
Sağolasın, söz ilk bu sayfaya yazacağım. takip ettiğim başka sayfalar var tabii artık. Malum nisandan sonra aylar geçti:))) ama bu sayfa özel:) söz ilk sizinle paylaşacağım. Bu tedavimde olsa bebeğim, sizler neredeyse doğum yapmak üzere olacaksınız ben hamileyim nidaları atarken, allahım sizlere de sabır, sağlık versin. bir solukta bebekleriniz kucaklarınıza gelsin. benim de dualarım sizlerle.
hevukcan posta kutunu boşaltırmısın lütfennn:92:
selam kızlar
uzun zamandır takip edemiyorum.Babamı kaybettim dedemizi göremeden uğurladık bebeğimle nurlar içinde yat babacım
27.haftadayız kızım ile beraber şuan bir problem yok allahıma çok şükür .... Hergün dualarım sizlerle bebişi karnında olanlara sağlıkla hayırlı evlatlarını kucağına almayı nasip etsin allahım.
Bizim gibi bu yola çıkıp umutla çırpınan yüreklerinde dualarını dileklerini tez zamanda hayırlısı ila kabul edip hayırlı evlatlar nasip etsin allahım ......
Onu hissetmeye başladım içinde kanat çırpınışlarını rabbimin mucizesi bu .....
7 yılım bu minik meleğimi beklemekle geçti ağlayarak dua ederek ama rabbimin doğru kıldığı bir zamanda artık bir can daha var bedenimde inşallah hayırlısıyla kucağımada alacağım
düşünüyorumda transferyapılana kadar geçenki süreci ne büyük bir umut istek merak korku endişe ....
Transfer yapılırken ki an ve teste pozitif yazısını görünce labaratuar hemşiresine sarılıp ağlamam dizlerimin çözülmesi bu allahımın bana verdiği bir mucize şükürler olsun.......
iyiki bu yola başlamışın iyiki burda sizlerin yazılarını okumuşum hep kuvvet aldım sizlerden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
(bu kız beni çok duygusal yaptı)
slm kızlar hızlı hızlı geriye baktım hemen yazıp çıkmamm lazım bu gün kontrolüm vardı kilosu 1012 gr boyu da 34 cm tahminen dedii nasıl sizce hepinizii yavrularınızı öpüyorum ALLAHA emanet olunn
selam kızlar
uzun zamandır takip edemiyorum.Babamı kaybettim dedemizi göremeden uğurladık bebeğimle nurlar içinde yat babacım
27.haftadayız kızım ile beraber şuan bir problem yok allahıma çok şükür .... Hergün dualarım sizlerle bebişi karnında olanlara sağlıkla hayırlı evlatlarını kucağına almayı nasip etsin allahım.
Bizim gibi bu yola çıkıp umutla çırpınan yüreklerinde dualarını dileklerini tez zamanda hayırlısı ila kabul edip hayırlı evlatlar nasip etsin allahım ......
7 yılım bu minik meleğimi beklemekle geçti ağlayarak dua ederek ama rabbimin doğru kıldığı bir zamanda artık bir can daha var bedenimde inşallah hayırlısıyla kucağımada alacağım
düşünüyorumda transferyapılana kadar geçenki süreci ne büyük bir umut istek merak korku endişe ....
Transfer yapılırken ki an ve teste pozitif yazısını görünce labaratuar hemşiresine sarılıp ağlamam dizlerimin çözülmesi bu allahımın bana verdiği bir mucize şükürler olsun.......
iyiki bu yola başlamışın iyiki burda sizlerin yazılarını okumuşum hep kuvvet aldım sizlerden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Canim ins. bizim dogum yapana kadar trasnfer olur, sonuc bekleme asamasinda olursunda dogururkende sana bol bol dua ederiz.... ins, bu sefer seninde yuzun gulcek bebeginin pit pit kalp atislari sonra tekmeleri, hareketleriii sana butun cektiklerini, yasadiklarini unuturcakk... Umut'umuzu hic bir zaman kaybetmiycez
Ecrinemir, Canim basin sagolsun, rabbim sabir versin... Kolay degil baba bu....selam kızlar
iyiki bu yola başlamışın iyiki burda sizlerin yazılarını okumuşum hep kuvvet aldım sizlerden hepinize ayrı ayrı teşekkür
ediyorum
slm kızlar hızlı hızlı geriye baktım hemen yazıp çıkmamm lazım bu gün kontrolüm vardı kilosu 1012 gr boyu da 34 cm tahminen dedii nasıl sizce hepinizii yavrularınızı öpüyorum ALLAHA emanet olunn
Sen ve bebeğin de Allah'a emanet cnm. Maşallah kocaman olmuş. Saglikla, doğayla doğsun inşallah.
Basın sagolsun, hayat böyle iste bir sevdiğimizi ugurlarken diğer sevdiğimizi karşılıyoruz. Kızın için saglık diliyorum. İnşallah dogum haberlerinizi de okuyacağım burdan.
Cnm umut hep var, sagol iyi dileklerin için. Dogum kontrol hapına başladım, doktorum transferi bayramdan sonra olacak sekilde ayarlayacak ilaçlarımı, bu gidişle dediğin gibi olacak, doğumlarımızda ben haber bekliyor olacağımallahım sağlıklı, sikintisiz doğumlar nasip etsin sizlere. Çok keyifliyim bı sefer, soz verdim kendime hiçbirşeye takilip üzulmeyecegim. Bir de bu sefer 2 embriyo konulabilecek bu yüzden de çok keyifliyim. Sizlere hergun dua ediyorum. Sevgilerle
2 embriyo 2 bebek demek ayy ne güzel ikizler geliyo bu defa inşallah hiç üzülmeye takmaya gerek yok rahat olki bebeklerin sıkı sıkı tutunsun bu zamanlar geçicek bizim yerimizde olup boyunu kilosunu anlatıcaksın sende dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..
çok güzel canım boyu kilosu benim 27+3 de 1068 gr dı ve doktor tombiş bebek olucak demişti seninde öyle sanırımbu saatten sonra çok daha hızlı kilo alıcaklar büyüsün melekler ayy ayy çoğu zor zamanı geride bıraktık inşallah herşeyimiz böyle yolunda gider bebişlerimizi sağlıklı alırız kuçağımıza.. bu arada beşikler eşyalar tamamlandımı kızlar ben daha doğru dürüst bişey almadım ayın 18 de tadilat var evimde ondan sonra düşünüyorum tabi içim içim yiyo biran önce tamamlamak istiyorum eşyalarını gerçi panik olmayada gerek yok 1 günlük iş hepsi alınıp gelinicek biliyorum ama yinede heyacan var işte neyse olur herşey sağlık olsunda..
insallah dilerim o günler de gelsin. ahhh cnm ben bir tanesine razıyım. kısmet bakalım allahım yazmıştır umarım.
Canim benim bebek arabami aldim, oda takimimi siparis yaptim 6-8 haftada amca gelir dediler... dusun sen ne 1 gununden bashsediyosun... kesinlikle bir gunde yapamazsin cnaim bende oyle zannediyordum ama inanki eksikler bitmiyor, hele hepsini ayni anda bitirmen imkansizz... yavas yavas basla canim sen, daha besigin yatagi, yorgan takimi, oyu boyuu birsuruu sey varr..
kiyafetlerim bile yeterli degil, cikdikca almaya clasiyorum... dahada bir suru sey avr alimda ihtiyac olan aklima geldikce almaya calisiyorum... Sen bir cik ayduman basla alisverisine bak o zamanda bacim oy oyyyy nasil cekiyon....
çok güzel canım boyu kilosu benim 27+3 de 1068 gr dı ve doktor tombiş bebek olucak demişti seninde öyle sanırımbu saatten sonra çok daha hızlı kilo alıcaklar büyüsün melekler ayy ayy çoğu zor zamanı geride bıraktık inşallah herşeyimiz böyle yolunda gider bebişlerimizi sağlıklı alırız kuçağımıza.. bu arada beşikler eşyalar tamamlandımı kızlar ben daha doğru dürüst bişey almadım ayın 18 de tadilat var evimde ondan sonra düşünüyorum tabi içim içim yiyo biran önce tamamlamak istiyorum eşyalarını gerçi panik olmayada gerek yok 1 günlük iş hepsi alınıp gelinicek biliyorum ama yinede heyacan var işte neyse olur herşey sağlık olsunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?